47 Slicked Back Frisyrer För Män

Snyggt hår är fortfarande en av de mest populära herrklippningarna att få 2021. Och som många andra klassiska frisyrer har den smala ryggfrisyren återuppstått och blivit en cool modern stil för män. Och oavsett om du väljer den slanka ryggblekningen eller den släta ryggunderskärningen, har killarna många sätt att bära en frisyr på frisyren eftersom båda är tillräckligt mångsidiga för att styla andra utseende, inklusive quiff, pompadour och kam. För att få den snygga frisyren på baksidan måste du kombinera en underskuren eller blekande frisyr på sidorna (hög, mitt, låg eller hudblekning) med kort, medel eller långt hår ovanpå. Det finns också det mer klassiska, långa sliriga rygghåret som inte kräver en blekning på sidorna.

Om du funderar på de senaste frisyrerna för mäns rygg och behöver lite inspiration innan du besöker frisören vill du kolla in vårt galleri nedan för de hetaste nya stilarna. Våra exempel sträcker sig från den höga och låga blekna slanka ryggen till korta och långa hår kammade tillbaka, så du kommer att se alla de bästa snygga hårklippningarna att prova.

Slick Back frisyr

Slicked Back Hair

Slicked back hair fortsätter att vara en av de bästa frisyrerna för män. Även om snittet och stilen har förändrats över tiden, kräver den smala ryggklippningen fortfarande en blekning eller underskärning på sidorna med kort eller långt hår ovanpå. För ett enkelt och snabbt sätt att kamma håret tillbaka, rekommenderar vi kort slickat hår. Men många killar älskar mångsidigheten i långt slickat rygghår eftersom det tillåter dem att styla en kam över, quiff eller pompadour.

Slick Back Hair

Även med en smal, avsmalnande rygg har män möjlighet att be om en mängd olika typer av blekningar. Till exempel kan du be din frisör om en lågt blekad slickback för en mer konservativ och stilren version. Alternativet är den höga blekna slanka ryggen, en kantig och elak look som exponerar mer hårbotten och erbjuder mycket kontrast.

Slick Back Fade Haircut

Slutligen kan du skräddarsy ditt snitt genom att be om en skallig eller hudblekning. Det betyder att din frisör blandar håret på sidorna ner till din hud. Den höga, mellersta eller låga huden bleknar smidig rygg parar vackert med ett tjockt skägg för ett manligt utseende.

Slick Back Haircut

I slutändan finns det så många coola herrslickade frisyrer för män att välja mellan. Här är några av de bästa sätten att kamma tillbaka håret och prova denna heta frisyr!

Slicked Back Undercut

Den smidiga baksidan är den mest efterfrågade versionen av frisyren. För att få denna typ av slickat rygghår klipps sidorna och ryggen kort och i samma längd. Som en del av trenden med kortsidor, lång toppfrisyr, kommer detta att ge den kontrast som är nödvändig för att markera utformningen av den snygga ryggen. Ta helt enkelt det längre håret ovanpå och kamma tillbaka det med en pensel och en produkt.

Slick Back Undercut

Resultatet är den sexiga slickade ryggunderskärningen, som kan formas för både formella eller avslappnade evenemang. För en blank finish rekommenderar vi att du använder en bra pomade. Samtidigt är ett vax av hög kvalitet perfekt för en texturerad, naturlig finish. För mer rörelse och volym, prova att applicera en lätt till medelstor lera.

Slick Back Fade

Slick back fade är en modern version av den klassiska koniska. Den smala bakre koniska blekningen blandar det längre håret upptill i sidorna. Avsmalningen fortsätter gradvis längs sidorna beroende på hur högt eller lågt du vill börja och hur kort du vill ha håret blekt.

Slick Back Fade

Med så många olika typer av blekna frisyrer kan killar be sin frisör att anpassa sitt utseende hur de vill. Lyckligtvis ser snyggt hår tillbaka bra med låga, medelhöga, höga och skalliga blekna hårklippningar.

Kam tillbaka blekna

Låg blekning Slick Back

Den låga blekna baksidan är perfekt för företagare som inte vill exponera för mycket hårbotten. Frisyren med låg blekning på sidorna startar blandningsprocessen precis ovanför öronen och kurvor runt halsen.

Låg blekning Slick Back

För en tidlös, renklippt frisyr för män som du kan bära var som helst, försök slicka tillbaka håret med en låg blekning.

Low Skin Fade Slick Back

High Fade Slick Back

Den höga blekna slanka ryggen ger en mer modern och elak twist i ditt hår. Som en mycket kort frisyr på sidorna är den höga blekningen slät och varm. Med tyngdpunkten på det tjockare, längre håret ovanpå, fungerar den här snygga frisyren bra för killar av alla hårtyper, särskilt män med avtagande hårstrån eller en änkes topp.

High Fade Slick Back

Be helt enkelt din frisör om en hög konisk blekning eller hög hudblekning på sidorna och lämna minst 3 tum hår ovanpå. Om du föredrar mer längd kan du alltid växa ut håret längre. Efteråt har du möjlighet att styla en texturerad pensel tillbaka med volym och höjd eller slita tillbaka håret med en stark pomade.

High Taper Fade Slick Back

Slick Back Taper

Den smala ryggkonan är en fantastisk frisyr om du inte vill att din frisör ska surra ner mot huden. Skillnaden mellan en avsmalnande och en blekning är att avsmalningen inte är lika kort och lämnar hår i slutet av lutningen. Å andra sidan trimmar toningen ända ner till huden på baksidan och sidorna.

Slick Back Taper Fade

I slutändan liknar den smala ryggkonan mer av det traditionella utseendet. Vi rekommenderar den klassiska snygga ryggen för äldre män som vill ha en stilig, mogen stil för sin ålder.

Skin Fade Slick Back

Huden bleknar slank tillbaka är en av de mest fräscha och moderna snygga frisyrer du kan få, vilket ger en ytterligare dimension till snittet. Den skalliga blekningen är kantig och modern, så att din frisör kan avsmalna till huden på baksidan och sidorna. Denna enkla blandning ger en sexig kontrast och fokuserar verkligen ögonen på det borstade håret ovanpå. Att kombinera en hudblekning med en smidig ryggfrisyr är ett sätt att se till att du sticker ut i en folkmassa.

Skin Fade Slick Back

Rakade sidor Slicked Back Hair

För det kortaste snittet kan killar få de rakade sidorna snygga tillbaka. Om du har en snyggt formad hårbotten eller skalle, kan det vara bra att raka av dig sidorna och sedan ta tillbaka håret ovanpå. Observera bara att vi inte skulle rekommendera den här frisyren om du arbetar på ett kontor eller ett professionellt företag.

Rakade sidor Slicked Back Hair

Kort slickat rygghår

Kort slickat hår är fortfarande en av de bästa herrfrisyrerna att få just nu. Om du vill ha en borstad stil men behöver hålla håret kort och underhållsfritt är den smala ryggen för kort hår ett utmärkt alternativ. Och trots att de har mindre att arbeta med, kan killar fortfarande prova ett antal olika stilar, inklusive en kort pompadour -slank rygg eller kamma över.

Kort slickat rygghår

Även om vissa killar tycker att det är svårt, är det inte mycket annorlunda att slicka håret med kort hår än långa eller medellånga stilar. Tricket är att applicera en fasthållande stylingprodukt, kamma tillbaka håret och föna sedan för att hålla frisyren hela dagen.

Mäns korta frisyrer med rygg

I slutändan är kort slickat rygghår för män snyggt, flexibelt och lätt att få.

Långt slickat rygghår

Långt slickat hår har också varit en trendig och stilren trend den senaste tiden. Om du kan växa ut ditt hår och vill prova olika typer av trendiga medellånga till långa stilar, erbjuder långa slirade frisyrer många alternativ. Även om styling långt hår kan kräva mer ansträngning, tid och produkt, tillåter kortsidor och långa toppklippningar mer rörelse och volym.

Långt slickat rygghår

Denna extra konsistens och höjd kan översättas till att pigga hår uppåt, dra tillbaka framsidan till en rörig klippa eller kamma allt framåt för att skapa en lugg. Om du har långt hår och behöver en cool ny frisyr att prova, experimentera med att släpa tillbaka ditt långa hår.

Frisyrer för män med lång slickade rygg

Slick Back Curly Hair

Det lockiga håret slickar tillbaka är faktiskt en av de coolaste stilarna eftersom det innehåller ditt hårs naturliga konsistens i din frisyrs unika utseende. Även om det kan vara en utmaning att styla ett lockigt eller vågigt hår, kan det vara en utmaning, men med hjälp av en stark pomade, vax eller gel kan du förbättra kontrollen och hjälpa till att hantera svårt hår.

Curly Slick Back Hair + Undercut + Line Up + Beard

Det bästa är att naturliga lockar eller vågor erbjuder en speciell twist som få andra killar kan dra av. Om du letar efter en vågig eller lockig frisyr, prova definitivt den snygga ryggen!

Vågigt Slicked Back Hair

Kam över Slick Back

En annan unik variant är kammen över smidig rygg. Denna kombination av två fantastiska frisyrer, även känd som sidodelen slick back, innebär att du fortfarande får håret på sidorna och ryggen kort med lite längd ovanpå. Men istället för att borsta håret rakt för det klassiska utseendet, kammar du det över diagonalt eller delar det åt sidan.

Sidodel Slick Back

Återigen, den smala ryggkammen över spel på kortsidorna, lång topp herrhårstrend som har varit mycket populär genom åren. Men den snygga och uppfriskande stylingen gör denna twist iögonfallande och distinkt!

Kam över Slick Back

Hur man slickar tillbaka hår

Om du är upphetsad över den smidiga ryggfrisyren, är det nu dags att ta reda på exakt hur du sminkar håret ordentligt. Allt från vilken typ av produkter som ska användas till kamningstekniker, här är allt du behöver veta om hur du får slickat hår tillbaka.

Hur man slickar tillbaka hår

Traditionellt innebär frisyren att kamma tillbaka en liten mängd pomade, vax, lera eller grädde i håret och sedan antingen köra händerna eller en kam fram och tillbaka för att uppnå det snygga utseendet. På samma sätt kan du borsta tillbaka och styla håret först och sedan använda din valda produkt.

  • Börja med en dusch och färskt handdukstorkat hår. Styling är ofta lättare med lite fuktigt hår.
  • Börja med att använda en kam, borste eller händerna för att dra håret tillbaka.
  • Applicera produkten på dina händer och fördela jämnt i håret. För en texturerad, naturlig finish, använd en lågglans eller matt vax. För en glänsande look, använd en medium till hög glans pomade. Hur starkt ett grepp du väljer kommer att avgöra hur mycket rörelse och volym du får.
  • Använd en pensel eller kam för att arbeta in produkten ytterligare i håret för en snygg och smidig rygg. För rörigt eller förvirrat naturligt hår, använd dina fingrar. Se till att sprida produkten djupt in i rötterna.
  • För tjockt, vågigt eller lockigt hår som är svårt att hantera, använd en hårtork för att styla håret på plats.
  • Applicera ytterligare ett lager produkt på hårets yta och låt håret torka naturligt.

Slicked back hår är verkligen känt för sitt släta och glansiga utseende, men på senare tid har män gått ifrån hårstylingsprodukterna för ett mer naturligt utseende. I det här fallet är allt du behöver en texturerad eller matt finishprodukt som vax eller lera, en kam och hårtork för att kamma håret och hålla det på plats.

Hur man slickar tillbaka tjockt eller lockigt hår

Att slicka tillbaka tjockt eller lockigt hår är inte mycket annorlunda än andra hårtyper. Lösningen är att använda en kraftfull stylingsprodukt för att styra och hantera ditt hår, så att du kan behålla önskad frisyr hela dagen. En stark kvalitet, stark pomade, vax eller gel i kombination med en hårtork kan övervinna vågigt, lockigt eller tjockt hår.

Hur man slickar tillbaka tjockt eller lockigt hår

Så här slickar du tillbaka lockigt och tjockt hår:

  • Börja med nytvättat hår efter en dusch. Lämna det lite fuktigt för att göra det lättare att arbeta med.
  • Du kan välja att spraya håret med havssaltspray för att förbättra dina naturliga lockar och behålla den söta konsistensen i din stil.
  • När ditt hår har torkat, använd en stark produkt i hela håret. Se till att sprida den djupt in i roten så att den tar tag.
  • För maximal volym och flöde, undvik att borsta eller kamma och dra bara tillbaka med händerna. Kör annars genom en kam och låt de naturliga vågorna eller lockarna bildas när du slickar tillbaka håret.

Bästa produkterna för slickat rygghår

Smidiga hårprodukter varierar från starka, medelstora till låga håll och glänsande till matt finish. Medan de flesta killar föredrar att använda en pomade för snygga frisyrer, har den växande trenden varit naturligt, texturerat hår som kräver vax eller lera. Och medan de flesta frisörerna är överens om att pomade är den bästa produkten för slickat rygghår, beror det du applicerar på din önskan frisyr.

Produkter för slickat hår

Här är de bästa stylingprodukterna för att slanka håret. Oavsett om du har tjockt, tunt, vågigt eller lockigt hår, kommer dessa topprankade pomader, vaxer, leror, geler och krämer att hjälpa dig att styla det perfekta utseendet.

Förhandsgranska Produktbetyg Pris
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Strong Hold Hair Pomade For Men - Medium Shine Water Based Wax Like Flake Free Hair Gel - Lätt att tvätta ut - Håll hela dagen för alla hårstilar Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Strong Hold Hair Pomade For Men – Medium Shine… 14530 omdömen $ 13,99 Köp nu
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz 4 233 omdömen $ 18,00 Köp nu
TIGI Sänghuvud för män Mattseparation Arbetsvax, 3 uns TIGI Sänghuvud för män Mattseparation Arbetsvax, 3 uns 4 149 omdömen $ 11,13 Köp nu
Hårlera för män | Smidig Viking Clay Pomade för matt finish & amp; Starkt håll (2 uns) - Icke -fet & amp; Shine -Free Hair Styling Clay - mineraloljefri hårprodukt för män Hårlera för män | Smidig Viking Clay Pomade för matt finish & Starkt håll (2 uns) – Icke -fet… 3 758 omdömen $ 13,97 Köp nu
Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Uns Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Uns 3860 omdömen $ 23,00 Köp nu

Coola frisyrer med snygg rygg

Nedan har vi gett exempel på de olika typerna av smidigt hår och hårklippningar. Här är de bästa sätten att bära håret snyggt tillbaka.

Slicked Back Undercut Fade

Slicked Back Haircut

Mid Fade + Textured Slick Back Hair + Part

Snygg ryggklippning med kam över

Tjock Slick Back + Low Fade

Slicked tillbaka frisyrer

Hipster Slicked Back Undercut + Full Beard + Mustasch

Hipster Slicked Back Undercut + Full Beard + Handlebar Mustache

Undercut + Shape Up + Long Slick Hair

Undercut + Shape Up + Long Slick Hair

High Fade Slick Back

High Fade Slick Back

Låg blekning Slick Back

Låg blekning Slick Back

Short Slicked Back Undercut

Kort slickat rygghår

Kort slickhårigt hår + hög hudblekning

Short Slicked Back Fade

High Bald Fade + Short Slick Back Hair + Beard

High Bald Fade + Short Slick Back Hair + Beard

Medellångt slickigt hår + avsmalnande blekning

Långt smidigt hår +avsmalnande blekning

Klassisk Slicked Back

Klassisk Slick Back

Slicked Back Taper Fade

Slicked Back Taper Fade

Tjockt, texturerat långt smidigt hår + skägg

Långt slickat rygghår

Long Slicked Back Undercut

Långt hår slickade tillbaka

Traditionellt kamhår + rakade sidor

Slicked tillbaka frisyrer

Långt hår dras tillbaka

Slick Back långt hår

Long Wavy Slick Back Fade + Line Up + Full Beard

Long Wavy Slick Back Fade + Line Up + Full Beard

Undercut Fade + Thick Slick Back Pomp

Undercut Fade + Thick Slick Back Pomp

Traditionell Slick Back

Slick Back Undercut

Tunnt slickat rygghår + långt skägg

Slicked Back undercut frisyr

Snygg Combed Back Undercut

Slicked Back Kam över håret