49 прически на викингите

Прическите на викингите са остри, здрави и готини. Вдъхновена от историческите скандинавски воини, прическата Viking обхваща много различни съвременни мъжки кройки и стилове, включително плитки, опашки, обръснат гръб и отстрани, ирокез, подстригване и епична брада. Всъщност прическите в стил викинг са подобни на много от най -горещите визии в днешно време.

По -долу вижте най -добрите традиционни къси и дълги прически за викинги за мъже. Ако имате нагласата и увереността да свалите един от тези лоши прически за коса и брада, горещо ви препоръчваме да израстите косата на лицето си и да опитате яростния вид.

Прически за викинги

Готини прически за викинг за мъже

Стиловете на прически на викингите често са свързани с дълга, гъста коса на върха с къси или обръснати страни. Съчетани с перфектната дълга, пълна брада, прическите на викингите воин изглеждат мъжествени и мощни. Независимо дали търсите прически на викинги за къса или дълга коса, тези класически скандинавски и скандинавски прически си заслужават.

Подстригване на викинг

Викингски плитки за мъже

Викингските плитки предлагат стилен начин за създаване на уникален външен вид. Момчетата могат да сплетат коса с всякаква дължина, решавайки просто да преплитат няколко кичура или цялата им коса. По същия начин начинът, по който сплитате косата си и каква прическа сте сплетена, може да промени всичко.

Викингски плитки за мъже

Например, плетена част може да работи добре за модерен джентълмен с избледняване на помпадур, гребен или подрязване назад.

Мъжка плитка с избледнели страни и брада

От друга страна, момчетата могат свободно да сплетат горния си възел или мъжката опашка. Дори плитка с мохак може да изглежда добре на десния пич. Само си представете плитки отгоре с обръснати страни и гръб и имате един лош вид.

Викингски плитки

В крайна сметка, ако имате правилната дължина на косата, подстригване и стил, мъжките плитки викинг може да са секси прическа, с която да експериментирате.

Викингски ирокез

Викингският ирокез е друга класическа прическа на северните воини, използвана за предизвикване на страх у враговете. С обръснат гръб и отстрани дълъг ирокез ще се откроява и ще подчертае ивицата коса в средата.

Викингски ирокез

За още по -агресивен завършек, отпуснете дълга брада на плитка или дълга опашка отзад и имате даденостите на див, но модерен стил.

Дълъг ирокез с брада

Viking Undercut

Ако търсите популярна прическа, която е както викингска, така и хипстърска, не търсете повече от подстригването. Подстригването Viking се съчетава с всички видове кройки и стилове и е част от късите страни, тенденцията за дълги топ прически от последните години. Например, можете да комбинирате горен възел, опашка или подстригана коса с подрязване.

Viking Undercut

Освен че са лесни за оформяне, подстриганите прически предлагат много контраст. Ако не искате да си обръснете главата, следващият най -близък вариант е подрязване или избледняване на викингите.

Модерен подстригване на викинг с брада

Обръсната глава и брада

Обръснатата глава и брадата са вечен викингски вид. Плешива глава и пълна, дълга брада могат да бъдат особено полезни за момчета, които имат отстъпваща линия на косата и искат здрав стил. Всичко, от което се нуждаете, са плешиви машинки и дисциплината, за да отпуснете брада.

Обръсната глава и брада

Дълга коса и брада

Ако имате дълга, блестяща коса, пропуснете обръснатата глава и си направете дълга прическа с брада. Докато дългата коса не винаги изглежда мъжествена, дебелата брада може да предложи твърд, мъжествен вид. Също така помага, ако добавите разхвърлян, текстуриран завършек с помощта на спрей от морска сол или глина.

Дълга коса и брада на викингите

Освен това наличието на много коса за работа позволява разнообразни стилове на викингите. От опашка до мъжки кок до плетен горен възел, момчетата могат да променят външния си вид, когато имат дължината, за да го направят.

Модерна прическа с дълги викинги

Дълга опашка с обръснати страни

Известна още като прическата Bjorn Ironside от хитовото телевизионно шоу Vikings, дългата опашка с обръснати страни е сред най -готините прически на Viking, които можете да имате. Особено когато е сплетен, този външен вид е страхотен и елегантен.

Дълга опашка с обръснати страни

Викинг брада плитка

Докато готините стилове на брада не са уникални само за викингите, тя все още се квалифицира като един от най -горещите начини за аксесоар за добра прическа!

Плетена брада от викинг

Популярни прически за викинги

За традиционните и модерни прически на викингите, погледнете опашките, мъжки кокчета, обръснати прически и плетена коса и брада. Вижте скандинавските и скандинавските прически по -долу за повече вдъхновение!

Дебела, дълга коса с единична плитка

Дебела, дълга коса с единична плитка

Човекът викинг Бун

Човекът викинг Бун

Кратък ирокез с пълна брада

Кратък ирокез с пълна брада

Подстригване с обръснати страни и дълга брада

Подстригване с обръснати страни и дълга брада

Подрязано обратно подрязване с дълга брада

Подрязано подрязване с дълга брада

Плетен горен възел с пълна брада

Плетен горен възел с пълна брада

Епична брада на викингите

Епична викингска брада

Обръсната глава с гъста брада

Обръсната глава с гъста брада

Къса коса с обръснати страни и брада

Къса коса с обръснати страни и брада

Войнска опашка с обръснати страни и плитка за брада

Опашка с обръснати страни и плитка за брада

Дълги скандинавски плитки

Дълги скандинавски плитки

Обръсната коса под опашката

Обръсната коса под опашката

Разхвърляна дълга коса с избледняла и гъста брада

Разхвърляна дълга коса с избледняла и гъста брада

Мъжки викинг Бънд с брада

Мъжки викинг Бънд с брада

Дълга скандинавска коса и брада

Дълга скандинавска коса и брада

Дълга викингска коса, сплетена с брада

Дълга викингска коса, сплетена с брада

Класическа къса викингска коса

Класическа къса викингска коса