50 най -добри прически за избледняване на Mohawk

Що се отнася до острите съвременни прически, избледняването на ирокеза е готина прическа, която изглежда страхотно с всички типове и дължини на косата. Докато ирокезът изисква от вас да обръснете страните на главата си, прическата за избледняване на ирокеза идва с конус за гъвкав и стилен външен вид. Независимо дали имате права, гъста или къдрава коса, можете да помолите вашия бръснар да намали избледняването на стесненията отстрани и отзад, за да създаде перфектната мъжка прическа. Някои мъже ще комбинират къс ирокез с ниска конусност за елегантна кройка, докато други може да предпочетат среден до по -дълъг стил с високо избледняване на кожата за смел външен вид.

С толкова много стилове за избледняване на мохаук, които да опитате, може да бъде предизвикателство да изберете правилния тип избледняване и дължина, с които да експериментирате. За да ви вдъхновим с идеи, ние съставихме списък с най -добрите прически за избледняване на мохаук за мъже, които да получите в момента. От къса до дълга коса, разгледайте различните прически за избледняване ирокез, за ​​да намерите модерна кройка, която ще харесате!

Mohawk Fade

Какво е избледняване на ирокеза?

Mohawk fade е мъжка прическа, която има избледняване отстрани и отзад с ивица по -дълга коса в средата. Докато традиционната прическа на ирокез изискваше двете страни на главата да бъдат избръснати гладко, модерното избледняване на ирокеза предлага гъвкава и елегантна кройка, която лесно може да бъде постигната от стилни момчета. Mohawk работи с всички видове избледняване, включително ниски, средни, високи, кожа, слепоочия и спукани избледняващи прически. Момчета с къса, дълга, права или къдрава коса могат да получат хладно избледняване на ирокеза за модерен външен вид.

Прическа Mohawk Fade

Mohawk Fade прически

Модерен Mohawk Fade

Модерният мохаук е елегантна прическа за мъже, която играе с класическия ирокез, но се предлага с прическа за избледняване отстрани и отзад. Подобно на изкуствен ястреб, стилната прическа за избледняване на ирокез може да бъде къса или дълга на върха, но трябва да бъде набраздена, за да създаде дръзкия стил. Универсално ласкаво с неограничени възможности за оформяне, можете да поискате от вашия бръснар за различни избледняване на конуса, за да постигнете любимия си вид.

Модерен ирокез

Модерен Mohawk Fade

Taper Fade Mohawk

Конусният избледняващ ирокез е стилната и модерна вариация на традиционната прическа. Изтъняването на конуса добавя изчистен, полиран вид към подстригването на мохаук, омекотявайки традиционно острите и смели линии, необходими за изрязване на външния вид. За пънк рокаджията, който все още трябва да отиде на работа на следващия ден, ирокез с избледняване на страни и гръб си струва да експериментира.

Taper Fade Mohawk

Конусен ирокез

Кратко Mohawk Fade

Краткото избледняване на ирокеза е универсален стил за момчета, които предпочитат стилна по -къса прическа. С избледняване на стесненията отстрани и отзад, късата коса отгоре се подстригва, за да създаде обикновена прическа с ирокез. Можете да направите прическа с ниско, средно или високо избледняване, за да допълвате стила, който искате. За да оформите външния вид, вашият къс ирокез ще трябва да бъде поне около дължината на екипаж, изрязан отгоре, за да ви даде определени шипове. Има много възможности за постигане на избледняване на ирокез с къса коса и да останете верни на оригиналната прическа. Можете да държите косата отгоре тясна, за да подчертаете разликата в дължината, или да поддържате страните почти обръснати с високо избледняване на кожата.

Кратко Mohawk Fade

Mohawk Fade с къса коса

Mid Fade Mohawk

Ако искате да се откроите, мохакът със средно избледняване е готина прическа, която изглежда остра и елегантна едновременно. Средното избледняване се стеснява към кожата около половината от страните и обратно, за да създаде модерна прическа ирокез. Това подстригване добавя структура и измерение към вашата прическа по начин, който ще ви позволи да се откроите във всяка тълпа.

Mid Fade Mohawk

Прическа Mid Fade Mohawk

Low Fade Mohawk

Мохаукът с ниско избледняване е модерна прическа за момчета, които предпочитат фин остър външен вид. Модерно и секси, сдвояването на ирокеза с ниско избледняване омекотява заостреното изрязване между дългата коса отгоре и косата отстрани и отзад, като започва избледняването по -близо до ушите. По -приглушеният характер на това избледняване ви предлага гъвкавостта да набиете косата си в хладен ирокез или да оставите косата да тече естествено, когато искате по -непринуден стил.

Low Fade Mohawk

Mohawk Low Fade прическа

Mohawk Skin Fade

Мохаукът за избледняване на кожата е дръзка и модерна прическа, която ще изисква внимание навсякъде, където отидете. Подобно на ирокеза, прическата за избледняване на кожата е по своята същност смела и се влива в скалпа. Късата коса отстрани контрастира на дългата коса отгоре, но допълва стила по начин, който ще позволи на вътрешния ви бунтовник да се разхлаби. Тази модерна прическа на ирокез с избледняване на кожата може много да прилича на класическия вид на рок звездата, когато е набраздена, създавайки лош вид с отношение.

Подстригване на кожа Fade Mohawk

Mohawk Skin Fade

High Fade Mohawk

Мохаукът със силно избледняване е силна, мъжка прическа, която излъчва увереност и прохлада. Силно избледняване започва над слепоочията ви, близо до темето на главата ви, привличайки окото нагоре към вашия ирокез и рязко контрастирайки с дългата коса отгоре. Имайте предвид, че независимо дали сте избрали високо избледняване на кожата или висок конус, приближаването на линията на косата до темето на главата ви винаги ще направи вашата прическа да се откроява повече. Може да помислите за сдвояване на този ирокез с брада, за да добавите ултрамужествената привлекателност.

High Fade Mohawk

Висока конусна прическа Fade Mohawk

Дълго изчезване на ирокеза

Mohawk fade е универсална мъжка прическа, която работи за дълга коса, създавайки стилна визия за момчета, които предпочитат по -дълъг стил. Със заострена прическа отстрани, дългото избледняване на ирокеза предлага впечатляващ външен вид, който увеличава максимално контраста между късите страни и дългия връх, като същевременно осигурява ласкав стил. Вие ще искате да използвате продукт с по -голямо задържане, когато става въпрос за поддържане на косата ви дълга за ирокеза, тъй като косата ще бъде по -тежка и по -склонна към падане на една страна.

Дълго изчезване на ирокеза

Mohawk Fade с дълга коса

Burst Fade Mohawk

Мохаукът с избледняване е една от най -популярните тенденции за коса за момчета, които искат готин стил, който се откроява. Избухналото избледняване ще стесни страните, за да създаде стилен външен вид, докато ирокезът е една от най -готините прически в бръснарниците по целия свят. Разрушаващото се изтъняване започва от ушите и се извива около главата, смесвайки косата отстрани и надолу до врата. Създавайки полукръг, този вид избледняване е уникален и модерен. Можете да поискате от фризьора си ниско, средно или високо избледняване, за да получите перфектната кройка за желаната ви визия. Мохаукът може да бъде оформен с различна дължина и тип коса, включително къса, дълга, права, дебела, вълнообразна и къдрава коса. Добавете малко стърнища или гъста брада за грубо красив вид.

Burst Fade Mohawk

Подстригване Fade Mohawk Haircut

Изхвърлете Fade Mohawk

Dropad fade е стилен начин да надстроите всяка прическа на ирокез, без да бъдете прекалено екстремни. Мохаук с избледняване ще добави структура към лицето ви, следвайки естествената извивка на главата ви около гърба и отстрани, падайки към деколтето, докато се оттича от слепоочията. Ако досега сте отрязали само кратко късо избледняване, ще искате да помолите вашия бръснар да добави капка избледняване към вашия ирокез за модерен външен вид.

Изхвърлете Fade Mohawk

Подстригване Fade Mohawk Haircut

Храм Fade Mohawk

Мохаукът за избледняване на храма е остра и елегантна прическа за чернокожи мъже, която винаги изглежда страхотно. Прическата за избледняване се отличава с хладно заострено изрязване, което ще подчертае ирокеза, което ще доведе до чист и свеж вид. Независимо дали имате гъста къдрава коса или афро с висок връх, ирокез с временно избледняване е стил, който си струва да проучите.

Храм Fade Mohawk

Temp Fade Mohawk

Плешив избледняване Mohawk

Когато става въпрос за гладка и секси кройка, плешивият ирокез е невероятна прическа, която ще направи смело изявление. Плешивото избледняване на косата е късо подстригване, което стеснява косата ви в кожата, предлагайки остра и остра вибрация с контраст. Страхотно за момчета, които искат много къси страни и по -дълга коса отгоре, можете да помолите вашия стилист за силно, средно или ниско избледняване. Ниско плешиво избледняване с ирокез може да е идеално, ако имате нужда от бизнес професионален стил, докато средното или високото избледняване ще преобрази външния ви вид.

Плешив Fade Mohawk

Прическа с плешиво избледняване ирокез

Mohawk Fade с линейни дизайни

Избледняване на ирокез с линеен дизайн е една от най -горещите съвременни тенденции за смел джентълмен, който иска да стане артистичен с прическата си. Получаването на ирокез с дизайн включва модели за бръснене в избледняване отстрани или отзад на главата, добавяйки друго измерение към изрязването. Можете да поискате идеи от вашия бръснар или да измислите свои собствени дизайни за подстригване, за да проявите допълнителна креативност. Докато линиите могат да бъдат прости или сложни, избледняването на ирокеза ще бъде смело и остро. Ще трябва да правите редовни пътувания до вашата бръснарница, ако искате да поддържате линиите и дизайна си свежи.

Mohawk Fade с дизайн

Mohawk Fade с линейни дизайни

Afro Mohawk Fade

Черни мъже във фризьорски салони по света експериментират с избледняването на афро мохаук. Лесен за получаване и лесен за оформяне, ирокез с афро коса е стилна и лесна за поддръжка прическа за момчета с по-дълга, груба коса. Тази готина прическа с афро избледняване ще означава, че е необходимо по -малко продукт, за да се поддържа косата изправена, придавайки й по -естествен вид. Сдвоете ирокеза си с временно избледняване и къса пълна брада, за да изглеждате като шеф навсякъде, където отидете. Можете дори да допълвате стила с обрати, за да създадете уникален завършек.

Прическа за избледняване Afro Mohawk

Afro Mohawk Fade

Mohawk Fade and Beard

Мохакът и брадата символизират мъжественост, бунт и непоклатима увереност, което прави тези стилове естествено подходящи. Избледняването на ирокеза с брада е популярен вид, който изисква подходящо подстригване и грижи за изчистен, но здрав стил. Можете да сдвоите брадата си с нисък избледняващ ирокез за хладно и елегантно подстригване или да добавите силно избледняване на кожата към прическата си за максимален контраст между косата и брадата. Можете дори да стегнете брадата си отстрани за избледнял вид. Препоръчваме да използвате качествен шампоан и балсам, за да поддържате брадата си мека и управляема, след това използвайте балсам и четка, когато оформяте косата на лицето си, за да я държите в една и съща посока.

Мохак с брада

Mohawk Fade and Beard

Мохаук на къдрава коса избледнява

Избледняването на къдрава коса е страхотна мъжка прическа, когато искате да подчертаете къдриците си с елегантен вид. Къдравата коса завижда на господата навсякъде по добра причина, а избледняването на ирокеза е идеалният начин да покажете вашите уникални кичури. Независимо дали имате къса или дълга къдрава коса, естественият ви обем ще означава, че можете да се справите без гела за високо задържане, от който се нуждаят повечето ирокези, но все пак няма да имате толкова височина, колкото някои набраздени коси. Помислете за добавяне на средно или високо избледняване към вашата къдрава прическа, за да създадете вид с по -голяма височина.

Къдрав ирокез Избледняване

Mohawk Fade къдрава коса

Mohawk Fade с права коса

Правата коса е родена, за да бъде оформена в избледняване на ирокез. Избледняване на мохаук с права коса е с ниска поддръжка и универсален, което ви позволява да постигнете много модерни мъжки прически. Независимо дали избирате ниско избледняване с по -дълга коса отгоре или високо стеснение с по -къс стил, вашият прав ирокез ще се откроява със свежа кройка. Просто добавете силен продукт за коса като гел или помада и използвайте гребен или пръсти, за да оформите косата си нагоре, за да увеличите максимално обема и потока. Ако имате нужда от по -фин външен вид, можете лесно да отидете за нарязан мохак или да разделите косата си настрани за по -конвенционален външен вид, което ви дава гъвкавостта да бъдете смели или смели, когато имате нужда.

Mohawk Fade с права коса

Mohawk Fade с права коса

Mohawk Fade за черни мъже

Mohawk fade е готина прическа за чернокожи мъже, които искат модерен стил. Има много прически за черен ирокез, от които да избирате, а правилното подстригване ще допълни вашия тип коса и дължина. Някои чернокожи предпочитат прическата в Южна Франция, която е вид ирокез с рязко избледняване отстрани и отзад. Можете също така да поискате от вашия бръснар временно избледняване със стегнати къдрици или ирокес с висок връх. Нарастете гъста брада и добавете редица, за да се насладите на по -елегантен външен вид, който жените ще харесат.

Изчезване на черния ирокез

Mohawk Fade за черни мъже

Mohawk Fade Back

Избледняването на ирокеза започва с къси страни и често води до V-образна форма на гърба. Гърбът на вашата прическа ирокез ще зависи от вида на избледняване, което получавате, но резултатът ще бъде готин дизайн, който ще привлече вниманието.

Mohawk Fade Back

Mohawk Fade Haircut Изглед отзад

Разхвърлян мохаук

Разхвърляният ирокез е прическа с ниска поддръжка за момчета, които предпочитат спокойна визия. Докато повечето мъже смятат, че избледнелият ирокес изисква косата ви да бъде набраздена, но разхвърляните стилове могат да работят добре със страхотни прически. Ще искате да използвате лек стайлинг продукт с матово покритие за текстуриран външен вид, който ще направи косата ви да изглежда гъста и пълна. Тази проста прическа лесно ще се превърне в една от любимите ви.

Разхвърлян Mohawk Fade

Wide Mohawk Fade

Широкото избледняване на ирокеза е друга модерна вариация на емблематична прическа за пънк рок. Днешната итерация на ирокеза отнема тясната ивица дълга коса и я разширява почти до естествената линия между короната и страните на главата. Широкото избледняване на ирокеза е по-меко и по-сложно, което ви дава възможност да го носите за някои привличащи вниманието шипове или да носите косата си в по-професионална обстановка. Широкият ирокез с избледняване е една от най-добрите универсални прически, подходящи за всеки повод.

Wide Mohawk Fade

V Fade Mohawk

Ако искате да персонализирате своя ирокез, помолете вашия бръснар да намали v-fade за секси лош момче. Избледнял ирокез с V-образна форма отзад добавя уникален обрат към популярна прическа. Вашият заострен v-fade може да падне чак до деколтето ви или да го обръснете в задната част на главата с бръснач. Можете да изведете този модерен стил на следващото ниво, като представите дизайни на коса като линии или зигзагове.

V Fade Mohawk

Подстригване V Fade

Mohawk Edge Up

Най -добрият начин да създадете чиста линия на косата е да вземете ирокез с ръб нагоре. Известен също като подреждане или оформяне, вашият бръснар ще използва права самобръсначка, за да направи остри резки по линията на косата, слепоочията и около ушите. След свежо избледняване, ръб нагоре ще издигне прическата ви с мохаук с чисти линии и ще ви даде този супер елегантен завършек.

Mohawk Fade Line Up

Mohawk Edge Up

Пълен ирокез

През последните години пълният ирокез се превърна в една от най -лошите прически, тъй като момчетата искат да получат стилове със средна дължина до по -дълги. Пълното избледняване на ирокеза се характеризира с естествена кройка отгоре, която продължава надолу по задната част на главата, създавайки вид, подобен на кефала. Можете да получите много различни видове избледняване отстрани и отзад, като най -популярните опции са високото избледняване на кожата и спуканите конусни прически. Гъвкав и смел, можете да оформите косата си настрани в офиса за вариация на гребена и след това да го надигнете, когато е време да излезете и да се забавлявате.

Пълно избледняване на Mohawk

Пълна прическа Mohawk Fade

Мохаук от екипажа

Мохаукът, подстриган от екипажа, е къса мъжка прическа, която съчетава класически и остър стил, за да създаде много мъжествена визия. Охладен и свеж, екипажът изрязва добре избледнелите двойки с ирокез и удължава по -късата коса отгоре надолу по задната част на главата. Нарежете малко стърнища с отрязания екипаж за допълнително секси докосване. Тази кройка с ирокез е идеална за мъже, които искат да запазят чист вид или да израснат косата си и междувременно се нуждаят от страхотен стил. Имайте предвид, че колкото по -кратък е вашият ирокез, толкова по -често ще имате нужда от разфасовка, за да бъде остър.

Мохаук от екипажа