50 най -добри стила на Buzz Cut за мъже

Подстригването е класическа мъжка прическа, която се отличава с къса коса наоколо. Подстригванията обикновено се дават с електрически машинки за подстригване и се използват за „бръмчене“ на върха на косата до една дължина. Подстригването подстригване може също да се простира отстрани или да се комбинира с ниско, средно или високо избледняване. Резултатът е бръмчащото изрязване, най -популярната версия на тази много къса прическа. В крайна сметка, дори и с различни дължини на подстригване, е ключът само да мислите за наистина къса коса!

Може би най-добрата част от всяка прическа или дори подстригване с четка е ниската поддръжка и лесното оформяне. Представете си, че се събуждате сутрин и косата ви е готова за разпускане. Другото предимство е, че бръмчащите прически са чудесни за мъже с отстъпващи линии на косата. Като цяло късата или дългата подстригване не е трудна за оформяне или издърпване и дори работи добре с дизайн на брада или коса.

Buzz Cut

Какво е Buzz Cut?

Подстригването е много къса мъжка прическа, която обикновено се подстригва с електрически машинки и предпазители. Лесни за получаване, без да се изисква оформяне, стиловете на изрязване включват традиционното изрязване на бръмчане, нулево изрязване, индукционно рязане, рязане с четка, изрязване с четка и срязване на екипажа. Има различни видове разфасовки, като класическата версия е бръмчаща със същата дължина навсякъде, а модерната кройка има избледняване или подрязване отстрани и отзад.

Стилове на Buzz Cut

Докато бръмчащата коса е хладна и мъжествена за момчетата, тази прическа не работи за всички форми на лицето. Мъжете с овални, квадратни и дълги форми на лицето, които имат силни челюсти, издълбани скули и остри черти, са по-подходящи за стилове нарязване. Прохладна и стилна, бръмчаща прическа е чудесна къса прическа за мъже, които искат смела кройка, която изглежда чиста и свежа в професионална и непринудена обстановка.

Подстригване с подстригване

Crew Cut срещу Buzz Cut

Подстригването с бръмчане е много къса подстригване, но подстригването на екипажа е по същество по -дълго бръмчане. Както бръмчащият, така и отрязаният екип могат да бъдат заострени или избледнели отстрани и отзад, за да се създаде контраст с късата коса отгоре. Основната разлика между изрязването на екипажа и бръмчането е, че изрязването на бръмча е твърде кратко, за да бъде оформено, докато отрязването на екипажа идва с повече дължина отгоре, която може да бъде изметена отстрани или оставена текстурирана и разхвърляна за по -пълен вид.

Crew Cut срещу Buzz Cut

Прически за подстригване

Buzz Cut Fade

Бръмчащият избледняване е модерна къса мъжка прическа навсякъде, с избледнели страни и къса коса отгоре. Има много видове прически за избледняване, които да се сдвоят с бръмчащо подстригване. Като начало ще искате да определите къде започва стесняването, така че да имате избор на високо, средно или ниско затихване. Бръмчене с ниско избледняване започва да се стеснява точно над ушите и остава близо до деколтето в гърба; като има предвид, че средното избледняване започва в средата на главата, а високото избледняване ефективно става високо и стегнато.

Buzz Cut Fade

Момчетата могат допълнително да приспособят кройката, като поискат стесняване, плешивост, кожа или избледняване. В крайна сметка прическите за избледняване са по-гъвкави и по-малко екстремни от традиционните прически, вдъхновени от военните. Въпреки че все още е много кратък, избледняването включва допълнително измерение, тъй като видът не е с еднаква дължина по цялата глава. Освен това, това е отличен избор за момчета с отстъпващи линии на косата или тънка коса, тъй като добавя повече обем, като прави косата ви отгоре да изглежда по -дебела.

Buzz Fade

Zero Buzz Cut

Изрязването с нулево бръмчене е къса прическа, която не изисква защита на машинките за подстригване и подстригва косата до кожата. В близост до обръсната глава, прическата с нула е остър стил, който оставя лека сянка за изчистен вид. Без коса, която да ви защитава, нулево подстригване е запазено за мъже с хубаво оформена глава и привлекателни черти на лицето.

Zero Buzz Cut

Skin Fade Buzz Cut

Бръмчането с избледняване на кожата е един от най -често срещаните стилове на подстригване, тъй като прерязва страните достатъчно късо, за да създаде контраст за бръмчащия връх. Подстригване с избледняване на кожата отстрани и отзад стеснява косата до кожата. Момчетата могат да поискат от бръснаря си ниско, средно или високо плешиво избледняване и да съчетаят избледнелата кройка с прическа номер 1, 2 или 3 отгоре. Модерен и очарователен, избледняващ бръмчене на кожата е готина прическа, която изглежда още по -добре с малко коса на лицето за секси стил.

Skin Fade Buzz Cut

Buzz Cut с брада

Бръмчането с брада е чудесен начин да балансирате външния си вид, като същевременно ви придава здрав стил. Ако искате да се откроите с бръмчаща коса и брада, важно е да разберете как да премахнете този вид правилно. Например, трябва да поддържате брадата си подредена и оформена, защото с къса коса отгоре, повече акцент ще бъде върху косата на лицето ви.

Buzz Cut с брада

Мъжете с гъста коса могат да се насладят на повече географска ширина и да отглеждат дълга пълна брада. От друга страна, момчета с тънка или оредяваща ще искат тежки стърнища или добре поддържан къс стил на брада, за да отвлекат вниманието от линията на косата, без да правят контраста изключително очевиден. В комбинация с модерно избледняване на бръмча, когато стеснявате бакенбардите си, брадата ще добави текстура и измерение към вашия стил.

Buzz Cut and Beard

Кратко Buzz Cut

Кратко бръмчане е много кратко и често се подрязва с предпазител номер 1, постигайки разрез близо до главата. Трите най -добри примера за къси бръмчащи подстригвания са военно -индукционното подстригване, рязането и високото и плътно избледняване. Макар и да не е нула, тези типове бръмчащи срезове включват номер едно навсякъде за близко изрязване и избледняване на стесненията отстрани и отзад.

Кратко Buzz Cut

Ако линията на косата ви е по-пълна, подстригването във военен стил е фантастичен начин да внесете остро, мъжествено усещане във външния си вид, тъй като ъглите са отчетливи и остри. Момчета с тънка коса искат да избегнат това, тъй като размерите привличат вниманието към главата ви. Вместо това трябва да позволите малко допълнителен растеж, за да омекотите среза и да го направите по -сложен.

Къси подстригвания с бръмчане

Long Buzz Cut

Дългото бръмчащо подстригване може да приеме много форми, като най -популярното е подстригването на екипажа, смесено с бръмчаща коса отстрани. Страхотно за мъже с правилен външен вид, подстригването с дълга коса предлага допълнителни опции за оформяне, които не се предлагат с по -късо подстригване. Например, подстригване с по -дълга коса отгоре може да бъде оформено с помада или глина за текстуриран, естествен вид, който придава обем и дълбочина.

Long Buzz Cut

Като алтернатива може да предпочетете да сдвоите бръмча с ресни, подстригване на Цезар или отстрани отстрани. Подстригването на екипаж на Цезар се постига с по -дълга бръмчаща коса отгоре, използвайки предпазител номер 4 и съчетана с избледняване отстрани. Можете да оставите по -дългия бретон изчетен напред и да виси над челото или да бъде пометен настрани за много къса прическа на Лигата.

Подстригване с дълга коса

Средно Buzz Cut

Ако искате средата, средната бръсначка може да бъде перфектната прическа, която не е прекалено къса или дълга. Обикновено подстригани с номер 3 отгоре и 1 или 2 отстрани, средно бръмчащите прически са стегнати и заострени за елегантен вид. За лесно подстригване, което няма да разкрие скалпа ви, но няма да расте твърде бързо, започнете с тази 3 бръсначка.

Средно Buzz Cut

Buzz Cut Mohawk

Искреният ирокез има дръзко предимство, което не е за хора със слаби сърца. Независимо дали сте лош алфа мъж или просто тийнейджър лошо момче, прическата с ирокез е идеалният вид за мъже с къса коса, които искат да се откроят от тълпата и да обърнат глави.

Buzz Cut Mohawk

Номерът е да оставите парче коса с ширина 2 инча и след това да пронижете останалата част от главата си до кожата. Контрастът създава смела естетика, която е толкова гъвкава, колкото и оригинална. Нанесете гел, помада или восък през косата си и оформете мини ирокез.

Избухнал ирокез

Undercut Buzz Cut

Подстригването с бръмчане започва с бръмчене на страните и задната част на главата до същата дължина и след това оставя много къса коса отгоре. Подобно на високо и стегнато, подстригването може да бъде по -късо или по -дълго в зависимост от дължината на косата, която държите отгоре.

Undercut Buzz Cut

За остър външен вид можете да обръснете страните надолу; в противен случай, малка дължина може да бъде елегантна, с ниска поддръжка и универсална за професионални мъже. В крайна сметка бръмчащата коса с подстригване може да бъде чудесен начин да промените външния си вид от класическата версия на тази популярна прическа.

Buzz Cut с Undercut

Buzz Cut с бретон

Вземете бръмча с бретон, ако искате да подражавате на къс връх. Известна още като френска реколта или къса ресни, изрязаното бръмчане започва с подстригване с избледняване отстрани, за да се слее стилът. Бръмчащата прическа отгоре е все още много къса, но бретонът отпред е оставен малко по -дълъг за известна гъвкавост при оформянето. След това ресните могат да бъдат изчеткани напред и надолу като цезар или подметени отстрани за проста прическа на Ivy League.

Buzz Cut с бретон

Buzz Cut Taper

Изтънената конусност е средно място за мъжете, които искат да поддържат косата си къса, без да излагат кожата. Като цяло, изтъняването с конус смесва косата от двете страни и обратно в скалпа, докато конусообразната прическа се смесва по -къса, но оставя малко коса в долната част. Бръмчането с конус е добра прическа за професионални мъже или момчета, които искат къса прическа, която е гладка и очарователна, без да е прекалено раздразнителна.

Buzz Cut Taper

За да придаде избледняване на конуса с бръмчаща коса, вашият бръснар завършва процеса на стесняване с предпазител #1 или #2 и запазва известна дължина. Бръмчащият разрез все още е подрязан накратко и ще контрастира с по -късите избледнели страни. Свежа и уникална, тази тенденция е популярна, защото омекотява главата и чертите ви, но все още е мъжествена и изчистена.

Buzz Cut Taper Fade

Дизайн на Buzz Cut

Дизайнът на Buzz cut предлага страхотен начин да персонализирате прическата си. От линии до зигзагове до уникални форми, дизайнът на косата добавя усет към минимално подстригване. Момчетата могат да обръснат любимите си дизайнерски идеи в избледнелите страни или директно в бръмчащата коса отгоре.

Дизайн на Buzz Cut

Индукционен разрез

Индукционното изрязване е най -краткото изрязване, което можете да получите, без да бръснете главата си до кожата. Като военна прическа, индукционният шум може да бъде подрязан на еднаква дължина по цялата глава или съчетан с обръснати страни. Трябва да сте доволни от решението предварително, тъй като няма връщане назад, след като тази прическа без охрана подстрига косата ви до нищо.

Индукционен разрез

Добре подходяща за всички типове коса, индукционната прическа е особено полезна за момчета с оредяваща коса или отстъпващи линии на косата, които не са готови да си обръснат главата. Представете ръб нагоре, тежко стърнище или гъста брада, за да допълните стила.

Индукция Buzz Cut

Burr Cut

Изрезката е вид по -къса бръсначка, която е идеална за мъжете, които искат много близък стил на рязане. Малко по -дълъг от индукционното подстригване, бръмчащият разрез изглежда най -добре на момчета, които имат пълна линия на косата и гъста коса. Можете сами да подстрижете тази къса прическа у дома с качествени машинки за подстригване и да я направите равномерна прическа по цялата глава.

Burr Buzz Cut

Ако искате да бъдете подстригани в бръснарница, по -добрият външен вид е изтъняване на стесненията отстрани и отзад с изрязване #1 или #2 отгоре и подреждане по линията на косата. Стилен както за млади, така и за по -възрастни мъже, експериментирайте с подстригване на коса и отглеждайте пълна брада за гореща, младежка естетика.

Burr Cut

Butch Cut

Butch cut е най -дългият стил на бръмчане за мъже и е подобен на кройката на екипажа. Известна още като подстригване с четка, косата отгоре се бръсне на място с машинки за подстригване, използвайки предпазител с номер 3 или 4. За разлика от традиционното бръмчане, най -популярният вариант на подстригването с четка е избледняването на четката. С по -дълга коса отгоре, избледняването смесва страните и задната част на главата, за да стесни външния вид и да създаде контраст.

Изрязване с четка

Гърбът и страните постепенно намаляват по дължина, когато достигнат до ушите, създавайки кратка, но плътна визуализация. Подстригването с четка е идеално за момчета, които носят кройка от Ivy League, тъй като след като порасне, тя ще се трансформира в стандартна кройка.

Четка Cut Fade

Buzz Cut with Line

Изрязването на бръмчене с линия добавя ниво на вълнение, което обикновено не получавате със стандартно изрязване на бръмча. Без възможност да смесвате дължини за поразителна привлекателност, можете да обръснете остра линия в страните на главата си за модерен мъжки вид.

Buzz Cut with Line

Това, което прави тази тенденция популярна, е, че можете да си поиграете с линията, за да сте сигурни, че новостта не е загубена. Една единствена линия може да бъде по -широка и по -дебела, ако искате да привлечете вниманието на хората, или може да изтъни, ако се опитвате да бъдете фини. Момчетата могат дори да вкарат 2 или 3 реда в гравюрата си. Също така, линейният дизайн работи като твърда част, която подчертава бръмчащ връх и избледнели или подрязани страни.

Buzz Cut с Line Design

Buzz Cut Shape Up

Бръмчането с форма нагоре е, когато вашият бръснар подрязва косата и слепоочията ви, за да създаде остри, видими линии. Известен също като линия или ръб нагоре, ефектът е поразителен, тъй като формата нагоре помага да се почистят всички разхвърляни нишки или неравности, които могат да стърчат.

Buzz Cut с форма нагоре

По същия начин, една линия използва ясни разфасовки, за да промени пропорциите на лицето и косата, което води до агресивен, груб стил.

Buzz Cut с Line Up

Номер 1 Buzz Cut

Подстригването с бръмчане номер 1 е най -късата подстригване, което можете да направите с предпазител, прикрепен към машинка за подстригване. Най -тясно свързана с индукционно подстригване, дължината на подстригване #1 съответства на оставянето на 1/8 инча коса, създавайки много къса коса без изисквания за оформяне.

1 Buzz Cut

Ако искате да отрежете 1 бръмчене навсякъде, можете да пропуснете бръснарницата и просто да си подстрижете косата у дома с машинки за подстригване. За момчета, които искат някакъв контраст, помолете вашия бръснар за номер 1 отгоре, но с избледнели страни. За да поддържате този разрез и да го поддържате свеж, ще се нуждаете редовно от подстригване.

Номер 1 Buzz Cut

Номер 2 Buzz Cut

Подстригването с номер 2 оставя косата ви по -дълга и ви позволява да оформите късата си коса, но прическата все още е много бръмчаща и лесна за правене. Известна още като подстригване, дължината на подстригване номер 2 ще подстриже косата ви на 1/4 инча, като запази достатъчно коса, за да покрие скалпа ни и да намали видимостта.

2 Buzz Cut

Момчетата могат да използват предпазител #2 по цялата глава или да се придържат към #2 отгоре с #1 или избледняване на кожата отстрани и отзад. В комбинация с чиста линия на косата, добре поддържана коса на лицето и текстуриран стил, тази красива прическа е елегантна и гладка.

Номер 2 Buzz Cut

Номер 3 Buzz Cut

Подстригването с бръмчане номер 3 поддържа дължината отгоре на 3/8 инча и е често срещана прическа, като се има предвид, че това е основата за класическата прическа с бръмчане 3-2-1. Известен също като изрязване с четка или четка, предпазител #3 отгоре с #2 отстрани и отзад създава точното ниво на контраст и стил.

3 Buzz Cut

Като алтернатива, някои мъже искат обикновена прическа с номер 3 или 4 наоколо. Равномерна и еднаква, тази по -дълга бръмчаща прическа изглежда по -добре с квадратна форма на главата и чисто обръснато лице или малко стърнище.

Номер 3 Buzz Cut

Buzz Cut за чернокожи мъже

Като една от най -популярните прически за чернокожи мъже, кройката продължава да бъде модерен стил. Независимо дали искате избледняване на четката или много къса прическа, за да я оформите на вълни, бръмчащата кройка за черни мъже осигурява чист, свеж вид. За изискана стилна прическа, която ще обърне главите, момчетата трябва да съчетаят бръмчаща черна коса с временно избледняване, подреждане и къса брада.

Buzz Cut за чернокожи мъже

Buzz Cut за азиатски мъже

Подстригването е актуална тенденция за азиатските мъже, които предпочитат къса коса. От индукционно изрязване до рязане, рязане и рязане, азиатският разрез ви позволява да изследвате редица стилове и дължини. Тъй като азиатската коса обикновено е гъста и права, тя естествено е подходяща за хладна прическа. Започнете с избледняване или подрязване отстрани и късо подстриган връх, а след това оставете косата да расте с времето, за да оформите различен вид.

Buzz Cut за азиатски мъже

Buzz Cut за бели мъже

Изрязването на бялото момче е лудо готино и минималистично, особено когато е подстригано и оформено правилно. Въпреки късата коса, мъжете могат да проявят креативност с бръмчащите си прически. Независимо дали обръсвате страните, пускате пълна брада, боядисвате косата си в руса или експериментирате с различни подстригвания, има много начини белите мъже да носят бръснеща кройка.

Buzz Cut за бели мъже

Boys Buzz Cut

Подстригването е естествена прическа за момчета, особено през пролетта и лятото. Независимо дали ви е омръзнало да оформяте прическата на малките си момчета за училище или просто искате проста прическа, която можете да му дадете у дома, подстригването на деца може да е подходящата прическа за вашето малко момче. Готин, сладък и с ниска поддръжка, просто се уверете, че страните са по-къси от бръмчащата коса отгоре за дефиниран, модерен вид.

Boys Buzz Cut

Трябва ли да получа Buzz Cut?

Подстригванията с бръмчане са здрави, секси и с ниска поддръжка, но преди да получите тази къса прическа, важно е да си представите как бихте изглеждали с бръмчащо подстригване. Дали трябва да се подстрижете или не, зависи от чертите на лицето ви, типа коса и стил. Започнете, като се погледнете в огледалото и си представите бръмчаща прическа. Ако имате крехко лице, издълбана челюст и високи скули, визията с бръмчане трябва да ви пасне.

По същия начин мъжете с гъста коса вероятно ще изглеждат добре с бръмчаща глава. Ако имате тънка или изтъняла коса с отстъпваща линия на косата, може да започнете с силно избледняване на кожата с много къса коса отгоре. Момчетата винаги могат да експериментират с по -дълга бръмчаща коса и къси избледнели страни, за да видят дали им харесва късият стил.

Има различни видове нарязване на бръмчене, които да поискате в бръснарницата, така че говорете с фризьора си, преди да поискате бръмчаща коса.

Трябва ли да получа Buzz Cut

Харесват ли жените Buzz Cuts?

Някои жени харесват разфасовките на мъжете, докато някои момичета не. Наистина зависи от жената. Винаги е важно да запомните, че ако наистина ви харесва, няма да се интересува от косата ви. Косата на мъжете винаги може да расте, така че ако нещо толкова тривиално като много къса прическа я спира да се среща с вас, вероятно е по -добре да намерите някой, който не е толкова плитък. Ако искате да облечете бръмча си, като помислите за отглеждане на пълна брада за модерен, мъжествен вид.

Как бихте изглеждали с Buzz cut