50 parasta Mohawk Fade Haircuts

Mitä tulee ärsyttäviin moderneihin aliarvostuksiin, mohawk fade on viileä kampaus, joka näyttää hyvältä kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Vaikka mohawk vaatii sinua ajamaan pään sivut, mohawk fade -leikkauksen mukana tulee kartio, joka tarjoaa monipuolisen ja tyylikkään ilmeen. Olipa sinulla suorat, paksut tai kiharat hiukset, voit pyytää parturia leikkaamaan kartion haalistumisen sivuilta ja takaa luodaksesi täydellisen miesten leikkauksen. Jotkut miehet yhdistävät lyhyen mohawkin ja matalan kartion tyylikkääseen leikkaukseen, kun taas toiset saattavat haluta keskipitkän tai pidemmän tyylin ja korkean ihon haalistumisen rohkean ilmeen saavuttamiseksi.

Monien mohawk -haalistumistyylien kokeilun vuoksi voi olla haastavaa valita oikeanlainen häivytys ja pituus kokeiltavaksi. Inspiroidaksemme sinua ideoilla olemme koonneet luettelon parhaista mohawk fade -leikkauksista miehille juuri nyt. Lyhyistä pitkiin hiuksiin tutustu erilaisiin kapeneviin haalistuviin mohawk -kampauksiin löytääksesi trendikäs leikkaus, josta pidät!

Mohawk Fade

Mikä on Mohawk Fade?

Mohawk fade on miesten hiustenleikkaus, jossa on haalistuminen sivuilla ja takana ja keskellä pitkiä hiuksia. Vaikka perinteinen mohawk-kampaus vaati pään molemmin puolin puhtaan ajelun, moderni mohawk fade tarjoaa monipuolisen ja tyylikkään leikkauksen, jonka tyylikkäät kaverit voivat helposti saavuttaa. Mohawk toimii kaikentyyppisten haalistumisten kanssa, mukaan lukien matala, keskitaso, korkea, iho-, temppeli- ja purskehäivytykset. Pojat, joilla on lyhyet, pitkät, suorat tai kiharat hiukset, voivat saada viileän mohawkin haalistumisen muodikkaan ilmeen saamiseksi.

Mohawk Fade Haircut

Mohawk Fade Haircuts

Moderni Mohawk Fade

Moderni mohawk on tyylikäs kampaus miehille, joka toistaa klassisen mohawkin, mutta sisältää kartiomaisen haalistumisen hiusten leikkauksen sivuilla ja takana. Samanlainen kuin faux hawk, tyylikäs mohawk fade -leikkaus voi olla päällään lyhyt tai pitkä, mutta se on varustettava rohkean tyylin luomiseksi. Yleisesti imarteleva rajattomilla muotoiluvaihtoehdoilla, voit pyytää parturiltasi erilaisia ​​kartion haalistumisia saavuttaaksesi suosikkisi.

Moderni Mohawk

Moderni Mohawk Fade

Taper Fade Mohawk

Kartiohäivytys mohawk on tyylikäs ja moderni muunnelma perinteisestä kampauksesta. Kapeneva haalistuminen lisää mohawk -hiustenleikkaukseen puhtaan, kiillotetun ilmeen pehmentäen ulkoasun leikkaamiseen tarvittavia perinteisesti ärtyneitä ja rohkeita viivoja. Punkrokkarille, jonka täytyy vielä mennä töihin seuraavana päivänä, mohawk, jonka kartio haalistuu sivuilla ja takana, kannattaa kokeilla.

Taper Fade Mohawk

Taper Mohawk

Lyhyt Mohawk Fade

Lyhyt mohawk fade on monipuolinen tyyli kavereille, jotka haluavat tyylikkään lyhyemmän leikkauksen. Kun kartio haalistuu sivuilla ja takana, lyhyet hiukset päältä leikataan yksinkertaisen piikkisen mohawk -kampauksen luomiseksi. Voit saada matalan, keskipitkän tai suuren haalistumisen leikkauksen täydentämään haluamaasi muotoilua. Ulkonäköä tyylitellen lyhyen mohawkin on oltava vähintään noin miehistön pituudelta, joka on leikattu päälle, jotta saat määritellyt piikit. On monia vaihtoehtoja saavuttaa mohawk -haalistuminen lyhyillä hiuksilla ja pysyä uskollisena alkuperäiselle leikkaukselle. Voit pitää hiukset ylhäällä kapeina korostaaksesi pituuden eroa tai pitää sivut melkein ajeltuina suurella ihon haalistumisella.

Lyhyt Mohawk Fade

Mohawk Fade lyhyillä hiuksilla

Mid Fade Mohawk

Jos haluat erottua, mid fade mohawk on viileä kampaus, joka näyttää ärtyneeltä ja tyylikkäältä samanaikaisesti. Keskimmäinen haalistuminen kapenee ihoon noin puolivälissä alaspäin ja takaisin muodostaen trendikkään mohawk -kampauksen. Tämä leikkaus lisää hiustesi rakennetta ja ulottuvuutta tavalla, jonka avulla voit erottua joukosta.

Mid Fade Mohawk

Mid Fade Mohawk -leikkaus

Low Fade Mohawk

Matala haalistuva mohawk on trendikäs hiustenleikkaus kavereille, jotka haluavat hienovaraisen ärsyttävän ilmeen. Moderni ja seksikäs mohawkin yhdistäminen matalaan haalistumiseen pehmentää kartiomaista leikkausta ylhäällä olevien pitkien hiusten ja sivuilla ja takana olevien hiusten välillä aloittamalla haalistumista lähemmäksi korvia. Tämän haalistumisen hillitty luonne tarjoaa sinulle monipuolisuuden piikittää hiuksesi viileään mohawkiin tai antaa hiusten virrata luonnollisesti, kun haluat rennompaa tyyliä.

Low Fade Mohawk

Mohawk Low Fade -leikkaus

Mohawkin ihon haalistuminen

Ihon haalistuminen mohawk on rohkea ja muodikas kampaus, joka vaatii huomiota kaikkialla. Kuten mohawk, ihon haalistumisen leikkaus on luonnostaan ​​rohkea ja sulautuu päänahkaan. Sivuilla olevat lyhyet hiukset ovat ristiriidassa ylhäällä olevien pitkien hiusten kanssa, mutta täydentävät tyyliä tavalla, joka päästää sisäisen kapinallisen irti. Tämä moderni mohawk -kampaus, jossa on ihon haalistuminen, voi muistuttaa läheisesti klassista rockstar -ulkoasua, kun se on lisätty, luoden huonon ilmeen ja asenteen.

Skin Fade Mohawk -leikkaus

Mohawkin ihon haalistuminen

High Fade Mohawk

High fade mohawk on vahva, maskuliininen leikkaus, joka herättää luottamusta ja viileyttä. Korkea haalistuminen alkaa temppeliesi yläpuolelta, lähellä pään kruunua, vetäen silmän ylöspäin kohti mohawkia ja kontrastin jyrkästi yllä olevien pitkien hiusten kanssa. Huomaa, että riippumatta siitä, valitsetko ihon korkean haalistumisen tai korkean kapenevan mohawkin, tuo hiusrajasi lähemmäksi pään kruunua, jolloin kampauksesi erottuu aina enemmän. Voit harkita mohawkin yhdistämistä partaan, jotta voit lisätä erittäin maskuliinisen houkuttelevuuden.

High Fade Mohawk

High Taper Fade Mohawk -leikkaus

Pitkä Mohawk Fade

Mohawk fade on monipuolinen miesten hiustenleikkaus, joka toimii pitkille hiuksille ja luo tyylikkään ilmeen miehille, jotka haluavat pidemmän tyylin. Kapealla hiustyylillä sivuilla pitkä mohawk -haalistus tarjoaa silmiinpistävän ilmeen, joka maksimoi kontrastin lyhyiden sivujen ja pitkän yläosan välillä ja tarjoaa samalla imartelevaa tyyliä. Haluat käyttää tuotetta, jolla on parempi pito, kun haluat pitää hiukset pitkät mohawkille, koska hiukset ovat raskaampia ja alttiimpia putoamaan toiselle puolelle.

Pitkä Mohawk Fade

Mohawk Fade pitkillä hiuksilla

Burst Fade Mohawk

Burst fade mohawk on yksi suosituimmista hiusten trendeistä kavereille, jotka haluavat viileän tyylin, joka erottuu. Burst fade kaventaa sivuja luodakseen tyylikkään ilmeen, kun taas mohawk on yksi hienoimmista kampauksista kampaamoissa ympäri maailmaa. Räjähtävän kartion haalistuminen alkaa korvista ja käyristä pään ympärille, sekoittaen hiukset sivuilla ja niskassa. Luomalla puoliympyrän tämäntyyppinen häivytys on ainutlaatuinen ja muodikas. Voit pyytää parturiltasi matalaa, keski- tai korkeaa purskeen haalistumista saadaksesi täydellisen leikkauksen haluamaasi ulkoasuun. Mohawk voidaan muotoilla eri pituuksilla ja hiustyypeillä, mukaan lukien lyhyet, pitkät, suorat, paksut, aaltoilevat ja kiharat hiukset. Lisää sänkiä tai paksu parta, jotta saat karkean komean ilmeen.

Burst Fade Mohawk

Burst Fade Mohawk -leikkaus

Drop Fade Mohawk

Pudotushäivytys on tyylikäs tapa päivittää kaikki mohawk -kampaukset olematta liian äärimmäisiä. Pisaran haalistuva mohawk lisää rakennetta kasvoillesi, kun se seuraa pään luonnollista käyrää selän ja sivujen ympäri ja putoaa kohti pääntietä, kun se virtaa pois temppeleistä. Jos olet tähän mennessä leikannut vain lyhyen haalistumisen, pyydä parturia lisäämään pisarahäivytys mohawkiisi muodikkaan ilmeen saamiseksi.

Drop Fade Mohawk

Drop Fade Mohawk -leikkaus

Temppeli Fade Mohawk

Temppelin haalistuminen mohawk on terävä ja tyylikäs kampaus mustille miehille, joka näyttää aina hyvältä. Temp fade -leikkauksessa on viileä kapeneva leikkaus, joka korostaa mohawkia, mikä saa aikaan puhtaan ja raikkaan ilmeen. Olipa sinulla paksut kiharat hiukset tai afro, jossa on korkea yläosa, mohawk, jossa on haalistumista, on tutustumisen arvoinen tyyli.

Temppeli Fade Mohawk

Lämpötila Fade Mohawk

Kalju Fade Mohawk

Kun on kyse sileästä ja seksikkäästä leikkauksesta, kalju haalistuva mohawk on hämmästyttävä kampaus, joka antaa rohkean lausunnon. Kaljuun haalistuva hiustenleikkaus on lyhyt leikkaus, joka kapenee hiuksesi ihoon ja tarjoaa terävän ja ärsyttävän tunnelman kontrastilla. Erinomainen kavereille, jotka haluavat hyvin lyhyet sivut ja pidemmät hiukset päälle, voit pyytää stylistiltasi korkeaa, keski- tai matalaa haalistumista. Matala kalju haalistuminen mohawkin kanssa saattaa olla ihanteellinen, jos tarvitset ammattimaista yritystyyliä, kun taas keski- tai korkea haalistus muuttaa ulkonäköäsi.

Kalju Fade Mohawk

Bald Fade Mohawk -leikkaus

Mohawk Fade Line -malleilla

Mohawk -haalistuminen linjakuvioilla on yksi kuumimmista moderneista trendeistä rohkealle herrasmiehelle, joka haluaa saada taiteellisen leikkauksen. Mohawkin saaminen suunnittelulla sisältää kuvioiden ajamisen pään sivuilla tai takana oleviin haalistumisiin, lisäämällä leikkaukseen toisen ulottuvuuden. Voit pyytää parturiltasi ideoita tai keksiä omia hiustyylejäsi saadaksesi lisää luovuutta. Vaikka viivat voivat olla yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia, mohawk -haalistumisesi on rohkea ja terävä. Sinun on tehtävä säännöllisiä matkoja parturillesi, jos haluat pitää linjasi ja mallisi tuoreina.

Mohawk Fade muotoilulla

Mohawk Fade Line -malleilla

Afro Mohawk Fade

Mustat miehet partureissa ympäri maailmaa ovat kokeilleet afro -mohawk -haalistumista. Helppo saada ja yksinkertainen muotoilla, mohawk afrohiuksilla on tyylikäs ja vähän huoltoa vaativa kampaus pojille, joilla on pidemmät, karkeat hiukset. Tämä viileä afro fade -leikkaus tarkoittaa, että tarvitaan vähemmän tuotetta, jotta hiukset pysyvät pystyssä, jolloin niistä tulee luonnollisempia. Yhdistä mohawkisi lämpötilan haalistumiseen ja lyhyeen täyteen partaan näyttääksesi pomolta kaikkialla. Voit jopa täydentää tyyliä käänteillä ainutlaatuisen viimeistelyn luomiseksi.

Afro Mohawk Fade Haircut

Afro Mohawk Fade

Mohawk Fade ja parta

Mohawk ja parta symboloivat maskuliinisuutta, kapinaa ja horjumatonta luottamusta, mikä tekee näistä tyyleistä luonnollisen sopivan. Mohawk -haalistuminen parralla on suosittu ulkoasu, joka vaatii asianmukaista hoitoa ja hoitoa puhtaasta mutta karuista tyylistä. Voit yhdistää parran matalahaalistuneeseen mohawkiin saadaksesi viileän ja tyylikkään leikkauksen tai lisäämällä hiuksillesi suuren ihon haalistumisen, jotta saat parhaan mahdollisen kontrastin hiusten ja parran välillä. Voit jopa kaventaa partasi sivuillesi haalistuneen ilmeen saavuttamiseksi. Suosittelemme käyttämään laadukasta shampoota ja hoitoainetta, jotta partasi pysyy pehmeänä ja hallittavana. Käytä sitten balsamia ja harjaa muotoillessasi kasvojen hiuksia, jotta ne virtaavat samaan suuntaan.

Mohawk parta

Mohawk Fade ja parta

Kiharat hiukset Mohawk Fade

Kiharat hiukset mohawk fade on loistava miesten kampaus, kun haluat korostaa kiharat tyylikkäällä ilmeellä. Kiharat hiukset ovat herrasmiesten kateutta kaikkialla hyvästä syystä, ja mohawkin haalistuminen on täydellinen tapa esitellä ainutlaatuiset lukkosi. Riippumatta siitä, onko sinulla lyhyet vai pitkät kiharat hiukset, luonnollinen volyymisi tarkoittaa, että voit tehdä ilman korkean pitoisuuden geeliä, jota useimmat mohawkat tarvitsevat, mutta sinulla ei silti ole yhtä korkeutta kuin joillakin piikkisillä hiuksilla. Harkitse keskipitkän tai korkean haalistumisen lisäämistä kiharaan leikkaukseen, jotta saat enemmän ulkonäköä.

Kihara Mohawk Fade

Mohawk haalistuvat kiharat hiukset

Mohawk Fade suorilla hiuksilla

Suorat hiukset syntyivät muotoiltavaksi mohawk -haalistumiseen. Suorat hiukset mohawk fade on vähän huoltoa vaativa ja monipuolinen, joten voit saavuttaa monia trendikkäitä miesten kampauksia. Riippumatta siitä, valitsetko matalan purskeen haalistumisen, jossa on pidemmät hiukset, tai korkean kartion lyhyemmällä tyylillä, suora mohawk erottuu tuoreella leikkauksella. Lisää vain vahva hiustuote, kuten geeli tai pomade, ja muotoile hiukset ylöspäin kammalla tai sormillasi maksimoidaksesi volyymin ja virtauksen. Jos tarvitset hienovaraisempaa ulkonäköä, voit helposti mennä leikattuun mohawkiin tai jakaa hiuksesi sivulle saadaksesi tavanomaisemman ulkonäön, mikä antaa sinulle joustavuuden olla rohkea tai reipas aina kun tarvitset sitä.

Suorat hiukset Mohawk Fade

Mohawk Fade suorilla hiuksilla

Mohawk Fade mustille miehille

Mohawk fade on viileä leikkaus mustille miehille, jotka haluavat muodikkaan tyylin. Valittavana on monia mustia mohawk -kampauksia, ja oikea leikkaus täydentää hiustyyppiäsi ja pituutta. Jotkut mustat miehet suosivat Etelä -Ranskan aliarvostusta, joka on eräänlainen mohawk, jonka haalistuminen on sivuilla ja takana. Voit myös pyytää parturiltasi lämpötilan häivytystä, jossa on tiukat kiharat tai korkea mohawk. Kasvata paksu parta ja lisää rivi nauttimaan naisellisesta ulkonäöstä.

Musta Mohawk Fade

Mohawk Fade mustille miehille

Mohawk Fade Back

Mohawkin haalistuminen alkaa lyhyistä sivuista ja johtaa usein v-muotoon takana. Mohawk -leikkauksesi takaosa riippuu siitä, millaista haalistumista saat, mutta tuloksena on viileä muotoilu, joka herättää huomiota.

Mohawk Fade Back

Mohawk Fade Haircut -näkymä takaa

Sotkuinen Mohawk

Sotkuinen mohawk on vähän huoltoa vaativa kampaus kavereille, jotka haluavat rennon ilmeen. Vaikka useimmat miehet ajattelevat, että haalistunut mohawk vaatii hiustesi piikittämistä, mutta sotkuiset tyylit voivat toimia hyvin upeiden aliarvostusten kanssa. Haluat käyttää vaaleaa muotoilutuotetta, jossa on mattapintainen pintakuviointi, joka saa hiuksesi näyttämään paksuilta ja täyteläisiltä. Tästä yksinkertaisesta kampauksesta tulee helposti yksi suosikeistasi.

Sotkuinen Mohawk Fade

Leveä Mohawk Fade

Leveä mohawk -haalistuminen on toinen moderni muunnelma ikonisesta punk -rock -kampauksesta. Tämän päivän mohawkin iterointi vie kapeat pitkät hiukset ja laajentaa niitä melkein luonnolliselle linjalle kruunun ja pään sivujen välillä. Leveä mohawk-haalistuminen on pehmeämpää ja hienostuneempaa, joten voit käyttää sitä jonkin verran silmiinpistäviä piikkejä tai käyttää hiuksiasi ammattimaisemmassa ympäristössä. Leveä mohawk, jossa on pudotushäivytys, on yksi parhaista monipuolisista kampauksista, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin.

Leveä Mohawk Fade

V Fade Mohawk

Jos haluat muokata mohawkiasi, pyydä parturia leikkaamaan v-fade seksikkään pahan pojan ilmeen saamiseksi. Haalistunut mohawk, jonka takana on v-muoto, lisää ainutlaatuisen käänteen suosittuun leikkaukseen. Kapeneva v-fade voi pudota alas pääntieesi tai voit ajaa sen pään taakse partakoneella. Voit viedä tämän modernin tyylin seuraavalle tasolle esittämällä hiusmalleja, kuten viivoja tai siksakkeja.

V Fade Mohawk

V Fade Haircut

Mohawk Edge Up

Paras tapa luoda puhdas hiusraja on saada mohawk reuna ylöspäin. Parturi, joka tunnetaan myös nimellä kokoonpano tai muotoilu, käyttää partahöylää suorilla leikkauksilla hiusrajaasi, temppeleitäsi ja korvien ympärille. Tuoreen haalistumisen jälkeen reuna ylöspäin kohottaa mohawk -leikkauksesi puhtailla linjoilla ja antaa sinulle erittäin tyylikkään viimeistelyn.

Mohawk Fade Line Up

Mohawk Edge Up

Täysi Mohawk

Viime vuosina täysi mohawk on tullut yksi huonoimmista hiustenleikkauksista, kun kaverit näyttävät saavan keskipitkän ja pidemmän tyylin. Täydelle mohawk -haalistumiselle on ominaista luonnollinen leikkaus päällä, joka jatkuu pään takaosassa, luoden ulkonäön, joka on samanlainen kuin mullet. Voit saada monia erilaisia ​​haalistumisia sivuille ja taakse, ja suosittu ihonhoitovaihtoehto on korkea ihon haalistuminen ja halkeilevat kartiot. Monipuolinen ja rohkea, voit muotoilla hiuksesi sivulle toimistossa vaihtamalla kampaasi ja nostaa ne ylös, kun on aika mennä ulos ja pitää hauskaa.

Täysi Mohawk Fade

Täysi Mohawk Fade Hairstyle

Crew Cut Mohawk

Miehistön leikkaama mohawk on lyhyt miesten hiustenleikkaus, joka yhdistää klassiset ja ärsyttävät tyylit luodakseen erittäin maskuliinisen ilmeen. Viileä ja raikas, miehistö leikkaa haalistumisparit hyvin mohawkin kanssa ja pidentää lyhyempiä hiuksia ylhäältä alaspäin. Kasvata sänkiä miehistön leikkauksella, jotta saat lisää seksikästä kosketusta. Tämä mohawk -leikkaus on ihanteellinen miehille, jotka haluavat pitää puhtaan ilmeen tai kasvattaa hiuksiaan ja tarvitsevat upeaa tyyliä tällä välin. Muista, että mitä lyhyempi mohawk, sitä useammin tarvitset leikkauksen, jotta se pysyy terävänä.

Crew Cut Mohawk