55 coole kinderkapsels

Kinderkapsels zijn er in alle snitten en stijlen. Terwijl kinderkapsels ooit zo eenvoudig en gemakkelijk waren als haar geleren en opzij kammen, zijn moderne kapsels voor kinderen net zo trendy en modieus geworden als mannenhaar. Om moeders en kleine jongens te helpen de beste kapsels te krijgen, hebben we een galerij met coole kapsels samengesteld die kinderen nu kunnen proberen.

Van een vervaagde of ondersnijding voor kinderen aan de zijkanten en terug tot een kam over, mohawk, kuif, gladde rug, pompadour, faux havik, zijscheiding, ronde snit, crop of stekelhaar bovenop, dit zijn de beste kinderkapsels om te inspireren je kleine jongen. We hebben ook gezorgd voor korte, middellange en lange kapsels voor jongens van alle leeftijden. Dus of je kind nu 5 of 10 jaar oud is, deze goede kapsels zullen er stijlvol en knap uitzien!

Kinderen Kapsels

Beste kapsels voor kinderen

De beste kapsels voor kinderen beginnen met korte zijkanten en langer haar bovenaan. Zelfs bij korte kapsels is het belangrijk dat u de kapper van uw kind vraagt ​​om het haar aan de zijkanten en achterkant nog korter te knippen. Een vervaagd kinderkapsel of ondersnit biedt het nodige contrast om de ogen te focussen op de coole styling op de bovenkant van het hoofd.

Kinderkapsels

Gelukkig zijn er veel verschillende soorten taper fades en undercuts, zodat ouders en kinderen kunnen beslissen hoe scherp of strak ze hun trim willen hebben.

Coole kapsels voor kinderen

Evenzo variëren kapsels voor jongens ook afhankelijk van haartype, lengte en textuur. Van kort tot lang, netjes tot rommelig, gemakkelijk tot creatief, glanzend tot gestructureerd, en klassiek tot modern, kinderen hebben een aantal stylingopties om uit te kiezen. De nieuwste haartrends voor kinderen zijn gecentreerd rond de kam, hanenkam, stekelig haar en variaties op rommelige, getextureerde stijlen.

Kinderkapsels

Sommige jongens vragen hun kapper graag om een ​​hard stuk of krijgen een kapsel dat in hun zij wordt geschoren. Echt, kapselideeën voor jongens zijn eindeloze mogelijkheden om uniek en gedurfd te zijn.

Coole kapselstijlen voor kinderen

Laten we eens kijken naar de meest populaire kapsels voor kinderen om nu te krijgen!

Korte kapsels voor kinderen

Er zijn veel coole korte kapsels voor kinderen, van de ronde snit tot de kam over fade tot de korte hanenkam. Geweldig voor school en actieve kinderen, korte kapsels voor jongens zijn gemakkelijk te stylen en te dragen.

Korte kapsels voor kinderen

Lange kapsels voor kinderen

Lange kapsels voor kinderen kunnen de extra moeite waard zijn. Gelukkig groeien kleine jongens altijd gezond lang haar, wat de perfecte gelegenheid biedt om de beste nieuwe kapsels te stylen.

Lange kapsels voor kinderen

Gebruik een goede shampoo en conditioner met biologische ingrediënten om ervoor te zorgen dat je jongen mooi haar heeft.

Taper vervagen

Het vervaagde kapsel voor kinderen ziet er goed uit bij elk kapsel. De taper fade vermengt het haar geleidelijk aan de zijkanten en achterkant om een ​​stijlvolle stroom van kort naar korter te creëren. Als de meest populaire versie van korte kanten, lange haarstijlen, raden we taper fades ten zeerste aan voor kinderen.

Kinderen vervagen

Jongens kunnen kiezen uit verschillende fades, waaronder de high, mid en low fade cuts. Kinderen kunnen ook kiezen hoe kort de snit gaat. De huid of kale vervaging versmalt het haar tot op de hoofdhuid voor een zeer korte en edgy look.

Kinderen vervagen kapsels

Of een kleine jongen nu kort, lang, steil, dik, dun, golvend of krullend haar heeft, vervaagde kapsels kunnen het kapsel van uw kind naar een hoger niveau tillen.

Taper Fade voor kinderen

ondersnijding

De ondersnit voor kinderen begon als een haartrend voor hipsters en stroomde langzaam over naar tienerjongens en peuters. De ondersnit is een van de coolste kapselideeën voor zowel jonge als oudere jongens.

Kinderen ondersnijding

De ondersnit heeft een kort kapsel aan de zijkanten en achterkant van één lengte. De naam kenmerkt de kniptechniek, waarbij de kapper van uw kind schijnbaar onder het haar bovenop snijdt. In tegenstelling tot de vervaging, worden ondersneden kapsels niet gemengd of taps toelopend.

Coole ondersneden kapsels voor kinderen

Vaak gecombineerd met een gladde rug, overkam, hanenkam of opgestoken styling, is de ondersnit stijlvol en elegant, maar toch extravert en slank.

Cool Boys Undercut kapsel

Als je een geweldig jongenskapsel van 9, 10, 11 of 12 jaar nodig hebt dat echt opvalt, zorg dan voor een ondersnit voor je kind.

Mohawk

Het Mohawk-kapsel voor kinderen is een nieuwe haartrend voor jongens die er gedurfd en toch schattig uitziet. Terwijl sommige kinderen ervoor kiezen om hun zij te scheren, vragen de meesten gewoon om een ​​hoge huidvervaging of een zeer korte ondersnit en dan het haar bovenop.

Mohawk voor kinderen

De minder intense versie van de traditionele hanenkam maakt de look meer mainstream en knap voor jonge jongens en tieners.

Mohawk-kapselstijlen voor kinderen

Gebruik een sterk haarproduct voor kleine jongens om ervoor te zorgen dat het haar de hele dag rechtop blijft zitten.

Mohawk-kapsels voor jongens

Pompadour

De kinderpompadour is een moderne kijk op een retrostijl. De pompadour fade begint met taps toelopende zijkanten die de styling bovenop accentueren. De praal aan de voorkant is gestyled door het haar omhoog en naar achteren te tillen.

Kinderen Pompadour

Gebruik een goede kids haargel of pommade om het haar op zijn plaats te houden met een gezonde glans. Trendy en klasse, de pompadour voor jongens staat het best bij kinderen met steil, dik haar.

Jongens Pompadour Fade

Overkammen

De kam voor kinderen is een van de meest veelzijdige en beste jongenskapsels om te krijgen. In het bijzonder biedt de kam over vervaging de basis om een ​​aantal kapsels te stylen.

Kinderen kammen over vervagen

Begin met undercut of vervaagde zijkanten en achterkant. Ouders en jongens kunnen kiezen voor een lage, gemiddelde of hoge fade en vervolgens bepalen hoe kort te gaan. De huidvervaging zal het haar heel kort zoemen, en dit kan geweldig zijn als zomersnit. Andere manieren om de snit aan te passen zijn onder meer het toevoegen van een hard deel of het etsen van een haarontwerp in de zijkanten.

Harde deelkam over vervagen voor kinderen

Om een ​​kam te maken, breng je een kwaliteitspommade, gel of wax aan en verdeel je deze door het haar van je kind. Scheid het haar vervolgens opzij met een borstel of kam. Gebruik een mat stylingproduct voor een natuurlijke, getextureerde finish.

Kinderen kammen over kapsel

De kam over het kapsel kan ook worden getransformeerd om een ​​hanenkam, kuif, pompadour, rommelige shag-top of lange hoekige pony te stylen.

Jongens kammen over taper kapsel

Makkelijk te krijgen en eenvoudig te stylen, de kinderkam over het kapsel is zeker een favoriet in de kapperszaak.

Stekelig haar

Stekelige jongenskapsels bestaan ​​al tientallen jaren. Kinderen met stekelig haar zien er altijd cool uit. Casual maar schattige stekelige kapsels zijn moeiteloos te stylen en perfect voor kinderen met gelaagd dik, steil haar.

Stekelig haar voor kinderen

Met een sterke high-hold gel of pommade haal je je handen door het haar van je kleine jongen en til je het op. Om verschillende individuele punten te creëren, gebruikt u uw vingers om dikke groepen haar te vormen. Laat het opgestoken haar anders rommelig en getextureerd achter voor een vollere look. Een ander stylingidee kan zijn om gewoon de voorkant te spijkeren.

Stekelige jongenskapsels

Voor kinderen met dun haar, zorg ervoor dat je een stylingproduct met weinig of geen glans gebruikt, zoals wax of klei voor een dikker uiterlijk.

Stekelige kapsels voor jongens

Uiteindelijk zijn stekelige kapsels voor kinderen strak en leuk. Voeg een vervaging toe aan de zijkanten met een geschoren lijn of vorm voor een unieke look die opvalt.

Stekelige haarvervaging bij jongens

Shaggy Haar

Moeders houden van kleine jongens met ruig haar. Ook bekend als het dweilkapsel, zijn schattige ruige kapsels zowel onderhoudsarm als gemakkelijk voor kinderen om te beheren.

Coole ruige kapsels voor jongens

Om te beginnen werkt ruig haar alleen op halflang tot lang haar. Shag-kapsels zien er echter goed uit bij alle haartypes, inclusief steil, golvend en krullend.

Krullend haar jongens

Om kroezen tot een minimum te beperken en een natuurlijke textuur toe te voegen, style je dit lange kinderkapsel met een vleugje lichte stylingcrème. Gezond, mooi en rommelig, laat het haar op natuurlijke wijze vallen voor de perfecte look.

Sweet Boy Shaggy Mop Top kapsel

Zijdeel

Het jongensgedeelte is het ideale kapsel voor kleine heren. Het kapsel aan de zijkant is een stijlvol en lief kapsel dat gedragen kan worden voor zowel formele als informele gelegenheden.

Kapsel zijdeel jongens

Begin met een fade aan de zijkant. De vervaagde zijkanten zorgen voor een frisse, strakke afwerking. Vraag om een ​​moeilijk deel om het natuurlijke deel van je haar te benadrukken.

Kinderen zijdeel vervagen

Om de zijscheiding te stylen, kam je je haar eenvoudig opzij. Borstel vervolgens de rest naar beneden om de gescheiden stijl te markeren.

Cool zijdeel kapsel voor kinderen

Een geweldig voordeel is dat de vervaging van het zijgedeelte altijd kan worden gestyled en snel kan worden gerepareerd als je kind zijn haar verknoeit.

Vervaagd kapsel voor kinderen aan de zijkant

Glad terug

Achterover gekamd haar is al generaties lang een geweldig kapsel voor kinderen. Met korte zijkanten en langer haar aan de bovenkant, hoeven moeders alleen maar het haar van hun kleine jongen recht naar achteren te borstelen.

Kapsel met glad achterover voor jongens

Jongens kunnen een gladde rugvervaging of undercut krijgen. De gladde achterkant zorgt voor een elegante stijl waardoor je kind opvalt in elke groep.

Jongens slicked back undercut

Als je de strakke klassieke styling wilt, gebruik dan een hoogglanzende gel en kam het haar naar achteren. Voor een los en gestructureerd kapsel, breng een medium hold, matte pommade aan om het volume en de flow te maximaliseren.

Cool Kids Slick Back Hairstyle

Faux Hawk

De faux havik is een soort stekelige stijl waar kleine jongens dol op zijn. Opstandig, leuk en stijlvol, de faux havik werkt het beste met een vervaging aan de zijkanten.

Faux Hawk voor kinderen

Om de faux havik te krijgen, moet het haar van je kinderen omhoog worden gestoken en naar het midden van het hoofd worden geduwd.

Faux Hawk Fade voor kinderen

Zoals de naam al doet vermoeden, is het resultaat een nep Mohawk die universeel knap en fris is.

Faux Hawk Fade-kapsels voor kinderen

Kuifje

De kuif is een cool kapsel voor kinderen die een moeiteloze stijl willen. Met kort halflang tot langer haar, ziet de moderne getextureerde kuif er vooral goed uit bij oudere jongens die beweging en volume willen.

Quiff kapsel voor kinderen

Krijg een taps toelopende fade of undercut aan de zijkanten en achterkant, of borstel de bovenkant voor een zijkuif – er zijn tal van manieren om deze snit te dragen.

Modern Quiff-kapsel voor kinderen

Rommelig haar

Rommelige jongenskapsels zijn gemakkelijke, onderhoudsarme kapsels voor kinderen en drukke moeders. Breng een licht tot matig fixerend stylingproduct aan voor textuur en je hebt een rommelige maar toch modieuze look.

Rommelige jongenskapsels

Bovendien kunnen kleine jongens elke stijl een rommelig tintje geven. In plaats van een gestructureerde of nette afwerking, gebruik je je vingers en handen voor een meer warrige, slordige top.

Coole rommelige kinderkapsels

Perfect voor jongens met dik, krullend en golvend haar, rommelig haar bovenop is een trend met blijvende kracht.

Korte rommelige kapsels voor kinderen

Bemanning knippen

De ronde snit is een van de beste korte kapsels voor kinderen. Met een lengte van 1 tot 2 inch aan de bovenkant en een taps vervaagd kapsel aan de zijkanten, is de kindersnit met ronde hals een geweldige optie voor jongens die een atletische stijl willen..

Crew-cut voor kinderen

Een manier om de bemanning anders en speciaal te laten knippen, is door de voorkant op te steken of het haar opzij te vegen. Begin met een kleine hoeveelheid pommade of gel, breng je haar naar voren en creëer een opzij vallend kapsel met je pony.

Kinderen Crew Cut Fade

Opzij geveegd haar

Opzij vallend haar kan worden gecombineerd met elk cool kort of lang kapsel. In het ideale geval wil je lang gelaagd haar met een geveegde pony.

Lang gelaagd haar voor kinderen met opzij vallende pony

U wilt een lichte stylingcrème of -mousse aanbrengen en met uw vingers over het haar strijken. Het eindresultaat is een casual maar toch chique vloeiende stijl.

Leuk opzij geveegd haar voor kinderen

Probeer dit uitstekende getextureerde, winderige kinderkapsel voor een tijdloze touch.

Lang zijwaarts geveegd kapsel voor kinderen

Buzz Cut

De buzz-cut is het klassieke, zeer korte kapsel voor jongens. De buzz cut fade is eenvoudig en fris, en geweldig voor kinderen met een actieve levensstijl die niet elke dag tijd willen besteden aan het stylen van hun lokken.

Jongens Buzz Cut Kapsel

Om wat contrast tussen de zijkanten en de bovenkant te krijgen, raden we aan om de kapper van je kind te vragen om een ​​middelhoge of hoge huidversmalling..

Cool Kids Buzz Cut Fade

Zoom

De pony heeft een pony die over het voorhoofd valt. Terwijl de rest van het haar op het hoofd kort, halflang of lang kan zijn, voegt de pony veel stijl toe zonder dat er volume nodig is.

Kapsel met franjes voor kinderen

Getextureerde ponykapsels werken goed met dik, dun of fijn haar. Op dezelfde manier kun je je pony knippen voor een korte pony of ze laten uitgroeien voor een langere, hoekige pony.

Coole ponykapsels voor kinderen

Met onbeperkte stylingopties zijn kinderen vrij om hun eigen look te kiezen.

Opgepoetste Top

Het geborstelde kapsel is een verfijnd en schattig kapsel voor jonge jongens. Als een van de beste kapsels voor mannen, is het alleen maar logisch dat de getextureerde styling er even cool uitziet bij kleine kinderen.

Schattige kinderen geborsteld kapsel

Gecombineerd met korte vervaagde zijkanten, kan een opgeruwde top casual en leuk zijn als een schooljongenskapsel of elegant en stijlvol voor een bruiloft.

Coole kapsels voor kinderen