59 Fletninger Frisurer Til Mænd

Fletninger er en af ​​de mest populære, stilfulde og let vedligeholdte frisurer til mænd. Også kendt som fletninger kan fletningsstile opnås med kort og langt hår, parret med en konisk fade, underskårne eller barberede sider og designet på forskellige måder for at skabe et unikt køligt look. Mens mandefletter engang udelukkende var kendt som cornrows, er der mange forskellige typer fletninger for mænd at udforske, herunder kassefletninger, cornrows, flettede dreads og franske fletninger. Selvom flettede frisurer historisk set har været for sorte mænd og drenge, kan denne trend også fungere for latino, asiatiske og hvide mænd. Hvis du er nysgerrig efter at prøve flettet hår, så er det tid til at eksperimentere med fletninger til mænd. For at hjælpe dig med at inspirere dig med designideer har vi samlet de bedste fletningsfrisurer til mænd at få i år.

Fletninger til mænd

Fletninger til mænd

Fletninger til mænd kombinerer stil, beskyttelse og funktionalitet for at opnå en sej frisure. Flettet hår findes i mange forskellige unikke stilarter og designs. Fra to, tre og fire fletninger i rækker, der flyder lige tilbage til kreative twist -fletninger på toppen, har fyre en række fletningsfrisurer at vælge imellem. Nedenfor dækker vi de nyeste trends inden for mænds fletningsstile, som du kan prøve lige nu!

Braid Styles til mænd

Braid Styles

Cornrows

Cornrows er blandt de bedste og mest populære fletningsfrisurer til mænd. Stramme og rene, cornrows er kompakte og lette at vedligeholde, men de bevarer en fashionabel kant, der gør dem ikoniske. Det er en af ​​grundene til, at cornrows har eksisteret i årevis, og de vil eksistere i mange flere, da denne traditionelle form for fletning er fleksibel. Fordi cornrows er så alsidige og vedligeholdelsesfrie, er disse typer fletninger blevet almindelige hos atleter som Russell Westbrook, Allen Iverson og Kawhi Leonard.

Cornrow Braids Frisurer Mænd

Black Man Fletninger

Box Fletninger

Box fletninger er synonymt med ASAP Rocky, en kunstner berømt for sin modesans lige så meget som sine tekster. Det, der adskiller kassefletninger for de fleste mænd, er, at de ikke er fastgjort til hovedbunden – de er i stedet opdelt i firkanter langs hovedbunden. Det betyder, at de er lette at placere i en række forskellige vinkler og former, fra traditionelle kassefletninger til mænd, hvor fletningerne dingler fra bagsiden og siderne af hovedet til en hestehale eller bolle.

Box Braids Mænd

Box Braids Styles

Man Bun Fletninger

Man bun fletninger er til de fyre, der ikke vil have deres fletninger til at hænge løst hele tiden. Hvis du hellere vil have dit hår ikke dækket dit ansigt eller komme tilbage til dine skuldre og ryg, kan du binde dem til en mandebolle. Ligesom en typisk bolle er stilen ideel til, når du skal være trendy, men ikke har tid. Nogle mænd gør det til et praktisk og stilfuldt snit ved at flette en tykkere fletning rundt om hovedets kanter og efterlade midten til at blive stylet med mere indviklede designs.

Man Bun Fletninger

Man Bun Fletninger

Fletninger til drenge

Fletninger til drenge er mindre mandige og maskuline og passer til deres bløde træk. Normalt resulterer drengenes flettede frisurer i komplekse mønstre, der viser børns ønske om altid at være på toppen af ​​den nyeste trend. Fiskebensdesignet er et ikonisk snit til drenge.

Drenge fletninger

Drenge flettet frisurer

Dread fletninger

Dread fletninger kombinerer to frisurer til en ved at tage klassikere og blande dem sammen til den ultimative stil. Det, der umiddelbart er indlysende, er, hvor meget tekstur du får, når du beslutter dig for at flette dreadlocks samt den ekstra volumen. Tykkelsen af ​​dit hår betyder, at du kan holde styles med mindre indsats, så du kan skifte fletningsteknikken op uden for mange bekymringer eller timers binding! Dread fletninger er strålende for mænd med kort hår, da kortere snit forhindrer dem i at se feminine ud.

Dread fletninger

Dreadlock fletninger

Fletninger med underskæring

Fletninger med en underskæring sikrer, at hovedtrækket i din stil – fletterne – skiller sig ud og ikke falmer i baggrunden. Fletninger er billetkontor, men alligevel parring dem med en underskæring tager det til et andet niveau, da din slanke ryg og sider kontrasterer den længere stil ovenpå. Der er også forskellige versioner af underskæringer, fra falmet til afbrudt, så dine fletninger vil aldrig føle sig gamle eller trætte.

Fletninger med underskæring

Undercut fletninger mænd

Fletninger med fade

Hvis du vil have et køligt hårklipp, der er skarpt og alsidigt, er fletninger med en fade til fyre, der ikke vil gå over toppen med deres fletninger. Nogle gange er det let at blive fanget af at gøre dine fletninger så store og fulde af volumen som muligt, men det kan få dem til at virke vilde og utæmmede. Implementering af en fade giver dig mulighed for at bevare et niveau af kontrol uden at miste noget af stilen, da du simpelthen kan tilføje fletninger til det øverste hår. De forskellige teksturer, sammen med den subtile, men alligevel kraftfulde kontur fra din fade, lader dig se frisk ud.

Box Fletninger

Cornrows med Fade

Fletninger til kort hår

Du behøver ikke vente et år med at vokse dit hår, da fyre kan få fletninger til kort hår. Nøglen er at holde ryggen og siderne kompakte som du ville med en almindelig kort stil. For eksempel kan du vælge en underskæring eller en konisk fade og efterlade det øverste hår længere. Med den ekstra længde på toppen er det let at skubbe trådene opad og binde dem på plads. Udover den dristige kontrast tilbyder fletninger til kort hår masser af kreative udgaver af en klassisk trend.

Fletninger til kort hår

Fletninger med fade

Fletninger til langt hår

Fletninger til langt hår er ideelle, hvis dit hår vokser ud frem for ned. Selvom den har volumen, mangler den den længde, du ønsker, og det er her fletninger spiller ind. Ved at trække håret hårdt og flette det ned mod dine skuldre får du endelig den helt lange trend, som du har vokset i flere måneder. Du bliver nødt til at binde dit hår til mindst tre til fire fletninger på hver side af dit hoved for at trække effekten af.

Fletninger til langt hår

Fletninger til mænd med langt hår

Enkeltfletninger

Du kan bære enkelte fletninger på forskellige måder. Ligesom kassefletninger kan du placere dem individuelt, så du udnytter den rene snit, der er synonym med individuelle fletninger. For dem, der ønsker noget mindre klassisk stilfuldt, kan du placere en enkelt fletning omkring kanten af ​​dit hoved og tilføje cornrows til rummet i midten.

Enkeltfletninger

Single Short Hair Braids Mænd

To fletninger

To fletninger er perfekte til mænd med tykt hår. Stilen er ikke så subtil eller sofistikeret som enkeltfletninger, men alligevel er det lette design meget iøjnefaldende. Den almindelige måde at bære dobbelt fletninger er at køre to separate fletninger fra hovedets forside til bagsiden; dog implementerer du ekstra coolness ved at forme dem til dobbeltmandsboller. For så vidt angår moderigtige og originale fletninger, får du ikke flere unikke flere boller!

To fletninger mænd

To fletninger med fade

Tre fletninger

Tre fletninger er gode til at skabe et look, der er fuld af effekt, men det er også let at tæmme. Afhængigt af stilen kan du have langt eller kort hår, så det er et meget alsidigt design, der er nyttigt for fyre, der ønsker at tilføje en anden dimension. Typisk går den ene fletning ned i midten af ​​hovedet, mens de to andre er mod siderne for at skabe ekstra dækning.

Tre fletninger

3 fletninger mænd

Fire fletninger

Fire fletninger er sværere at vedligeholde, fordi der er flere fletninger, der skal sættes på plads, men mænd elsker det volumen, de giver, da de får stilen til at se tykkere ud. Desuden er de ekstra fletninger ideelle til at prøve forskellige tendenser, da du kan blande og matche dem med alt fra falmede sider til bølgede linjer mellem de enkelte fletninger.

Fire fletninger mænd

4 fletninger mænd

Side fletninger

I stedet for at gå fra forsiden til bagsiden svinger sidefletter i retning af dine ører og introducerer et twist på en klassiker, der er let at trække af. Det er generelt bedre for fyre, der ønsker korte fletninger, der er tynde, fordi lange og tykke fletninger kan virke for omfangsrige. Selvfølgelig, hvis du foretrækker at holde mere hår på toppen, da det er tyndere, kan du indarbejde en sidefletning for at sikre, at du ikke går glip af en sej trend.

Side flettet frisure mænd

Side Braids Mænd

Top fletninger

Topfletninger er begrænset til toppen af ​​hovedet, så du ikke får meget dækning på ryg og sider. Denne fletningstil er ofte parret med en fade eller barberede sider for at fremhæve designet ovenpå. På denne måde vil kontrasten mellem fletningerne på toppen fungere perfekt med den kortere længde, for ikke at nævne det faktum, at der er masser af forskellige muligheder, fra enkelt og dobbelt fletning til dreads og locs, der flyder ind i en bolle.

Top fletninger mænd

Flettet frisure på toppen

Små fletninger

Langt hår er normalt den mest egnede slags til fletninger, fordi det giver stylingsmuligheder, men det betyder ikke, at små og korte designs ikke er tilgængelige. Nøglen er at sikre, at du har tilstrækkelig længde til at fremstille dine fletninger på plads med omkring tre til fire tommer som en god længde. Derefter handler det om at gøre din æstetik så lille som muligt ved hjælp af mikrobladingsteknikker, der giver mulighed for stramt og indviklet udseende. En underskæring er ideel til små fletninger, da den understreger dem.

Små fletninger mænd

Små fletningsstile mænd

Store fletninger

Store fletninger kræver et sted mellem fem og ti centimeter hår. Jo længere dit hår, jo større bliver dine vendinger, og jo mere iøjnefaldende vil din flettet frisure se ud. Et godt eksempel er en vikinginspireret fletning, der løber fra bagsiden af ​​hovedet ned til skuldrene og rygområdet. Twinnet med et skæg og en fed underskæring på siderne, er du garanteret en maskulin stemning, der er straight-up nordisk kriger.

Store fletninger mænd

Store fletning mænd

Feed-In fletninger

Feed-in fletninger starter tynde foran og bliver tykkere og længere, når de arbejder sig baglæns. Den varierende bredde er en fantastisk måde at tilføje form og tekstur til dit hår uden at miste raffinement, da de tynde fletninger foran ikke er overdrevent i dit ansigt. Feed-ins er også fleksible, så du kan øge eller reducere antallet af fletninger afhængigt af dit humør.

Feed In Braids Mænd

Feed in fletninger til langt hår mænd

Flettet Mohawk

Fletninger behøver ikke at flyde i en retning eller blive stylet til et enkelt design, ligesom de flettede mohawk viser! Ved at tage dine vendinger og trække dem i en mohawk -form i midten af ​​din hovedbund, opretter du en version af et fedt snit, der er endnu mere vovet, især hvis siderne er barberede og rene.

Flettede Mohawk Mænd

Flettet Mohawk frisure Mænd

Flettet hestehale

En flettet hestehale er et mandigt, iøjnefaldende design, der er lige op ad din gade, hvis du er træt af glat hår eller en bolle. Ligesom en vikinginspireret fletning kulminerer den med en enkelt hestehale bagpå. Hvis du fodrer tre vendinger langs midten og siderne af hovedet til en lang hestehale, vil du style nogle dårlige fletninger.

Fletninger I En Bolle

Flettet hestehale

Crown Braid

En kronefletning er et snit, der passer til en konge. Med en lang, tyk fletning, der cirkler rundt om dit hoved eller to på hver side, skaber du, hvis du foretrækker det, en kongelig effekt, der er kongelig, da den efterlader masser af plads til indviklede designs i det rum, der er tilbage. Vælg et symmetrisk mønster for et ultimativt kongeligt look.

Crown Braids Mænd

Cool Crown Braid Styles Mænd

Edderkoppefletter

Edderkoppefletter er en stil, der er en variation på kassefletninger; forskellen er dog det mønster, der er barberet ind i kronen. Edderkoppefletningsstile har en lige linje og diagonale linjer, der skærer den. Resultatet er en edderkoppelignende krop, hvor kassefletterne fungerer som benene.

Spider Braids Mænd

Cool Spider Braids Styles Mænd

Let fletninger

Let fletninger har en tendens til at være enkle og meget vedligeholdelsesfrie, men alligevel er det deres rene æstetik, der gør dem tiltalende. De bedste eksempler er enkelte fletninger, da de er minimale, men du kan tilføje en anden dimension ved at trække den ind i en topknude eller en mandebolle, der er lige så afslappet og smart.

Easy Braids Mænd

Mandlige fletninger

Seje fletninger

Der er masser af originale og iøjnefaldende tendenser at prøve med fletninger, så du bør ikke sidde fast i en rille. Hvis du ser et nyt design, du elsker og vil prøve, skal du ikke være bange for at gå til barbererne og fortælle dem, hvad du så! Du kan google et billede og tage det med, hvis du er i tvivl om, hvordan du beskriver stilen.

Seje fletninger mænd

Cool Braid Styles Mænd

Zig Zag fletninger

Lige fletninger er normen, hvorfor zig-zag fletninger er gode til at diversificere dit image og tilføje et spændingsniveau, som du ikke får, når dit snit ser det samme ud. Fyre elsker et zig-zag mønster, fordi det kan designes på en række måder, fra at hænge løst til en strammere fletning, som den udførlige fiskebenstil. Frem for alt andet er zig-zags sjove og kreative.

Zig Zag fletninger mænd

Zig Zag Braid Designs Mænd

Franske fletninger

Franske fletninger er opkaldt efter den stil, der udviklede sig i Europa, og som længe var synonym med kvinder. Men som samfundet har udviklet sig, er franske fletninger til mænd blevet sofistikerede og smukke måder for fyre med glat hår at opnå et snit, der normalt er forbundet med afro-caribisk hår. Du skal bruge en enkelt lang fletning, der er sammenflettet med sidefletninger til dette klassiske look.

Franske fletemænd

Franske fletninger på fyre

Lige hårfletninger

Lige hårfletninger kan lade sig gøre, men du skal lade dit hår vokse ud, ellers flettes det ikke og vrider sig på plads. Når du har fået den rigtige vækstmængde, bør du gå efter masser af små, tæt flettede fletninger, så du får den korrekte tykkelse til at trække det æstetiske af.

Lige Hårfletter Mænd

Lige hår fletninger stilarter mænd

Fletninger til hvide mænd

En lang, flettet hestehale på bagsiden er altid en vinder for fletninger til hvide mænd, da den har en skandinavisk fornemmelse. Du behøver dog ikke kun at vælge kriger -vikingemønsteret, fordi hollandske fletninger, der føder ind i en kort hestehale eller mandebolle, er også ideelle til hvide fyre. Brug en frakoblet underskæring til at tilføje mere forvikling.

Hvide mænds flettede frisurer

Hvide mænd med fletninger