A 37 legjobb özvegyi frizura férfiaknak

A férfiak számára a legjobb özvegyi frizurák megtalálása frusztráló lehet. Az özvegyi csúcs egyszerűen hajszálvonal, elöl, a homlok felett v-alakú. Ha özvegyi csúcsa van, az genetikai jellegű, és jobb, ha megtanulja vagy elrejteni, vagy dolgozni vele. De az özvegyi csúcsnak kétféle frizurája van – a hosszú stílusok, amelyek elrejtik a hajhullást, például a perem, a haj és az ecsetelés, valamint a rövid hajvágások, amelyek beleolvadnak, például a magas fakulás vagy az oldalak kombinációja zümmögéssel, fésülje át, és csúsztassa vissza a tetejét. A nehézséget az özvegyi csúcsvágások kiválasztása jelenti, amelyek jó egyensúlyt teremtenek, mert ha özvegyi csúcsa túl mély és vékony haja van, a hosszú frizura csak rossz kísérletnek tűnik annak elfedésére.

Az alábbiakban összeállítottuk az özvegyi csúcsú férfiak legjobb frizuráit. Függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú haja van, elhalványulást vagy alulvágást szeretne az oldalán, vagy úgy dönt, hogy kiemeli vagy elfedi hajszálvonalát, ezek a fantasztikus vágások és stílusok stílusosnak és elegánsnak tűnnek.

Widows Peak frizurák

Hogyan vágjuk le az özvegyi csúcsot

Az, hogy hogyan kéri fodrászát, hogy vágja le özvegyi haját, minden attól függ, hogy milyen frizurát szeretne elérni. Rövid haj esetén, amely lehetővé teszi, hogy divatos vágást vagy legénységvágást formázzon felül, magas kopasz halványodást vagy alulvágást szeretne az oldalán. Hasonlóképpen mindig borotvált özvegyi csúcsot kaphat. Ezek a nagyon rövid frizurák csökkentik a kontrasztot, és finoman elvékonyodnak a visszahúzódó hajszálvonalban.

Rövid frizurák férfiaknak özvegyi csúccsal - magas kopaszságú elhalványulás rövid levágott felsővel

A másik oldalon az özvegyi csúcsú, közepes és hosszú frizurák sokoldalúak és divatosak. A kezdéshez legalább 3-4 hüvelyk hosszúságra lesz szüksége a tetején. És bár a srácoknak továbbra is kérniük kell a bőr fakulását vagy borotvált oldalát, a hosszabb hajú özvegyi csúcsot vissza lehet vágni, átfésülni, elválasztani vagy bármilyen módon formázni. Ha elég hosszú a haja, erősen javasoljuk, hogy csavarja vissza, hogy szexi, klasszikus frizurát kapjon.

Hosszú frizurák özvegycsúccsal - kúpos fade fésű

Noha nincs módja annak, hogy megszabaduljon az özvegyi csúcstól anélkül, hogy megborotválná a fejét, vannak módok a kontraszt minimalizálására és a V alakú hajszálvonal kezelésére. Például felállíthat egy sort vagy alakot a halánték körül az oldalak és a hajszálvonal mentén. Ez azt jelenti, hogy a fodrász fog egy trimmer, és éles vonalakat hoz létre a szélek tisztításához. A friss felállás általában a borotvált oldalakkal vagy a borotvahéj halványulásával néz ki a legjobban, mindez kevésbé hívja fel a figyelmet özvegye csúcsára.

Hogyan vágjuk le az özvegyi csúcsot - Pompadour kemény résszel és magas kopasz halványítással

Végső soron ezek a modern hajvágások önbizalmat adnak Önnek ahhoz, hogy újra jól érezze magát és jól nézzen ki!

Hogyan kell formázni az özvegy csúcsos haját

Özvegye csúcsfrizurájának kialakítása a jó hajápolási termékek használatáról és az erőfeszítésekről szól. A vastag hajú férfiak bármilyen jó pomádét, viaszt, agyagot vagy krémet választhatnak, a kívánt tartástól és fénytől függően. Ezenkívül a vastag haj sokoldalúságot biztosít, ha kefével vagy fésűvel formázhatja a tiszta vagy rendetlen megjelenést.

Hogyan alakítsuk ki az özvegyi csúcshajat - texturált tüskés haj, magas fakulással

A vékony hajú srácok azonban hajviaszt vagy agyagot szeretnének használni, és kócos frizurát formázni a vastagabb, teltebb megjelenés érdekében. Végül, ha a göndör hajat özvegyi csúccsal párosítja, akkor erős formázó terméket kell alkalmaznia, hogy uralja stílusát, és egész nap a helyén maradjon.

Termék előnézeti kép Ár
Suavecito Pomade Firme (erős) tartás 4 oz, 1 csomag - Erős tartású hajpomád férfiaknak - Közepes fényű, vízbázisú viasz, mint a pehelymentes hajzselé - Könnyen kimosható - egész napos tartás minden hajstílushoz Suavecito Pomade Firme (erős) tartás 4 oz, 1 csomag – Erős tartású hajpomád férfiaknak – közepes fényű… 14 572 vélemény 13,99 USD Vásárolj most
Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz Baxter of California Clay Pomade, Matt Finish/Strong Hold, Hair Pomade férfiaknak, 2 fl. Óz 3870 vélemény 23,00 USD Vásárolj most
TIGI ágyfej férfiaknak, matt elválasztású, működőképes viasz, 3 uncia TIGI ágyfej férfiaknak, matt elválasztású, működőképes viasz, 3 uncia 4153 vélemény 9,90 USD Vásárolj most
Ultrax Labs Hair Surge | Koffein hajhullást okozó hajnövekedést stimuláló sampon 8 oz Ultrax Labs Hair Surge | Koffein hajhullást okozó hajnövekedést stimuláló sampon 8 oz 11 280 vélemény 79,95 USD Vásárolj most

A legjobb hajvágás özvegyi csúcsra

A hűvös stílus megszerzésével küzdő srácoknak itt a legnépszerűbb özvegyi frizurák.

Hűvös hajvágás özvegyi csúcsú férfiaknak

Rövid haj

Általában a rövid haj a legnépszerűbb módja annak, hogy a srácok megbirkózzanak az özvegy csúcsával vagy a visszahúzódó hajszállal. Ez azért van, mert a rövid frizurák, mint a legénység vágása és a francia termés a tetején párosítva halványodással vagy alulvágással, minimalizálják a különbséget a haj és a kopasz foltok között. A vékony hajú vagy nehezen kezelhető göndör vagy hullámos hajú srácok számára az egyetlen megoldás a rövid hajvágás, hogy beleolvadjon az özvegyi csúcsba.

Rövid haj özvegyi csúcs - rövid hullámos legénység, bőrfakulással az oldalakon

Hosszú haj

A hosszú haj szépen dolgozhat özvegyi csúccsal, ha az arcának és a haj típusának megfelelő frizurát választja. A közepes hosszúságú és hosszú frizurák egyre népszerűbbek, így az egyetlen kihívás az, hogy legyünk türelmesek ahhoz, hogy kinőjük a hosszú hajat, és szánjunk időt minden hajformázásra.

Hosszú hajú özvegycsúcs - Hosszú hajú, klasszikus kúp

A legjobb rövid oldalak, hosszú felső hajvágások jelenleg a texturált sima hát, a fésülés, a szőrzet és a rojt. Mindezek a stílusok lehetővé teszik, hogy özvegye csúcsát beépítse hosszú hajába.

Legjobb özvegyi csúcshajú férfiak

Göndör haj

Különösen bonyolult lehet egy hűvös özvegyi frizura göndör hajjal történő formázása. Mivel a hullámos és göndör hajat már nehéz ellenőrizni, a férfiaknak olyan hajvágást kell elvégezniük, amely kihasználja egyedi haj típusukat, majd erős formázó terméket kell használniuk. A göndör rojtos stílusok vagy a vastag, göndör haj alávágása lehet a kívánt megjelenés.

Göndör hajú özvegycsúcs - hosszú göndör szegély alulvágással

Buzz Cut

A buzz vágás az egyik legjobb hajvágás férfiaknak özvegyi csúccsal. A zümmögött hajvágás elvonja a figyelmet a visszahúzódó hajszálvonalról, mert nincs haj, amely ellentétben áll a megjelenéssel. Ráadásul ez a nagyon rövid vágás és stílus férfias, egyszerűen beszerezhető és könnyen karbantartható. Valójában azok a srácok, akik szeretik a zümmögést, akár otthon is levághatják a hajukat minőségi nyírógépekkel.

Widow's Peak Buzz Cut

Átfésül

Az özvegy csúcsfésűje praktikus frizura, amely lehetővé teszi a hajvonal egyik oldalának eltakarását. Ha oldalra fésüli a haját, és elrejti özvegye csúcsának egy részét, a srácok elvonhatják a figyelmet, és a tetején lévő vonzó frizurára összpontosíthatják a szemüket. Ha vastag haja van, erősen javasoljuk, hogy a rendetlen fésűt elhalványítsa.

Özvegy csúcsfésű vége

Undercut

Az alulvágás egy másik fodrász kedvenc, amely jól néz ki a különféle férfi hajvágásokkal. Az alulvágott frizurák özvegyi csúccsal működnek, mivel a tetején lévő haj teltebbnek tűnik. És mivel az alámetszés általában nagyon magasra és rövidre van vágva, megakadályozhatja, hogy az emberek észrevegyék a hajszálvonalakat. A legjobb az egészben, hogy a srácoknak nagyon sok választási lehetőségük van, a visszavágott alámetszéstől a fésűig, pompáig vagy.

Widows Peak Undercut - leválasztott Undercut szakállal

Kemény oldalrész

A kemény oldalrész a klasszikus hajvágás modern változata. Az oldalsó hajvágás ízléses és időtálló, de ha egy vastag kemény résszel kombináljuk, amely kiemeli a haj átfésülését, a stílus új megjelenést kölcsönöz. Akár özvegyi csúcsod van, akár nem, imádni fogod az oldalt szétválasztott hajat a fejbőrödbe borotvált vonallal.

Kemény oldalsó hajvágás özvegyi csúcsra

Borotvált özvegyek csúcsa

Ha az elhalványulás vagy az alámetszés nem elég rövid az Ön számára, akkor mindig teljesen borotválhatja az oldalát. A borotvált özvegyi csúcs hatékonyan kiküszöböli az összes kontrasztot, és zökkenőmentesen ötvözi a hajvonalat a zümmögő oldalakkal.

Borotvált özvegyek csúcsa - Slick Back borotvált oldalakkal

Visszasimít

A hátravágott haj meglepően stílusosnak tűnik özvegyi csúcsával. Az elmúlt évek egyik legforróbb frizurájaként a férfiak számára a sima hátlap lehet az a stílus, amelyet keresett. A vágás eléréséhez hagyja, hogy a haja néhány centiméternyire kinőjön a tetején, és kérje a fodrászától, hogy alulvágjon vagy fakuljon az oldalán. Ezután vigyen fel erős tartású pomádét, és csiszolja vissza a haját a sima, fényes felület érdekében.

Özvegy csúcs frizurák - Slick Back

Mohawk

A mohawk természetes választás az özvegyi csúcs számára. A borotvált oldalak és a mohawk frizura kombinálásával a srácok élénk, mégis divatos megjelenést alakíthatnak ki. Ha azonban a mohawk túl szemcsés az Ön számára, próbálja meg a faux sólyom elhalványulását vagy egy rövid vágást az oldalán, tüskés hajjal a tetején.

Özvegyek csúcsa Mohawk

Vastag, töredezett haj, kúp és szakáll

Frizurák az özvegycsúcshoz - ecset

Kemény oldalsó hajvágás kopasz elhalványulással

Kemény oldalsó hajvágás kopasz elhalványulással

Rendetlen göndör hajú özvegyi csúcs alacsony kopaszságú fakulással

Özvegy csúcshaj - frizura

Fésülje át a Pompadourot borotvafakulással és szakállal

Fésülje át a Pompadour -ot, közepes borotvafakulással és szakállal

Özvegy csúcs hajrész

Özvegy csúcs hajrész

Crew Cut klasszikus kúpos oldallal

Özvegy csúcshajvágás - Crew Cut

Texturált, csiszolt hátsó haj, alacsony fakulással és szakállal

A legjobb frizurák az özvegyi csúcshoz

High Fade Comb több mint Pomp

High Fade Comb több mint Pomp

Alacsony kopasz fade kócos, közepes hosszúságú felsővel

Özvegy csúcs hosszú frizurái

Magas kúpos fakulás, vastag ecsettel

Férfi frizurák az özvegyi csúcshoz - Slick Back

Klasszikus fésű a kúp felett

Frizurák férfiaknak özvegycsúccsal

Texturált rövid termésű felső, fakulással és teljes szakállal

Frizurák az özvegyi csúcshoz - Texturált termés

Vastag rendetlen haj a tetején, rövid kúpos oldalakkal

Özvegyi csúcsvágás férfiaknak

Hosszú, modern fésű, alacsony kúpossággal és vastag szakállal

Özvegy csúcshajvágás - hosszú fésű

Texturált francia termés közepes elhalványulással

Özvegyi csúcs frizurák férfiaknak - szögletes szegély

Hosszú hajú Quiff rövid oldalakkal

Özvegyi csúcs frizurák - oldalra söpörve