A szakállolaj és a szakállbalzsam közötti különbség

Az elmúlt néhány évben a szakáll a megszállottság tárgyává vált férfiak és nők körében egyaránt. A vastag, telt, fényes és puha szakállot gyakran a férfiasság megtestesítőjének tekintik. De akár rövid, akár hosszú szakálla van, vagy szeretné megtanulni, hogyan lehet egészségeset nevelni, fontos tudni, hogy mi a különbség a szakállolaj és a balzsam között.

Bár mind a szakállbalzsam, mind az olaj hidratálja az arcszőrzetet, egy szakállápoló termék jobban megfelel az arcának, a bőrének és a szakállának. Általában azt javasoljuk, hogy szakállbalzsamot és olajat használjunk együtt hosszú szakállra, és csak szakállolajat a rövid arcszőrzetre a szakállnövekedés korai szakaszában..

Ha problémái vannak a balzsam vagy olaj beszerzése mellett, olvasson tovább, és ismerje meg mindkettő előnyeit. Konkrétan megvitatjuk, hogy mit tesz a szakállbalzsam és az olaj, mikor kell használni őket, és hogyan kell ezeket az ápolási termékeket hatékonyan alkalmazni a szakáll hidratálására, kondicionálására és lágyítására..

Íme a szakállbalzsam és az olaj részletes összehasonlítása!

Különbség a szakállolaj és a szakállbalzsam között

Mi a szakállbalzsam?

A szakállbalzsam hidratáló és tömítőanyagok pomádéja, amelyeket összekeverünk, felmelegítünk és lehűtünk. A balzsamot úgy tervezték, hogy minden használat során kondicionálja a szakállát, de kezelhetőbbé is teszi a szakállát, vagyis stílusos és formázó termékként is szolgál. Egyszerűen fogalmazva, a szakállbalzsam a szakállához hasonlít, mint egy jó pomádé vagy viasz a hajához.

A legjobb szakállbalzsamoknak hidratálniuk és lágyítaniuk kell az arcszőrzetet, megszabadulniuk a szakáll korpásodásától, megszüntetniük a viszketést és a hámlást, erős tartást biztosítaniuk a formázáshoz és ápoláshoz, és vastagabbá és fényesebbé kell tenniük szakállukat. Ez utóbbi különösen fontos a foltos vagy vékony szakállú férfiak számára. Azzal, hogy megakadályozza a szőrszálak kiszáradását vagy törékenyedését, a balzsam is segíthet a szakállnövekedésben.

Végső soron, ha szakállbalzsamot alkalmaz, lehetséges, hogy szakállát a rongyos és irányíthatatlan állapotból a jól karbantartott, fényes és sima állapotba hozza. Amikor szakállbalzsamot vásárol, észre fogja venni, hogy ezek a termékek különböző összetevőket tartalmaznak, ezért válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

Javasoljuk, hogy csak természetes összetevőket tartalmazó balzsamot vásároljon, hogy elkerülje a bőr irritációját. Az organikus balzsam különösen hasznos az érzékeny bőrű srácok számára. Íme a szakállbalzsam alapanyagai:

 • Shea vaj -A shea vaj teljesen természetes összetevő, amely vastagabbá teszi a szakállát az alkalmazás után. Amellett, hogy javítja a hajszálak vastagságát, a shea vaj egy tömítőanyag, amely egész nap hidratálja és egészségesen tartja szakállát..
 • Méhviasz – A méhviasz ugyanúgy működik, mint a shea vaj, de kevesebb feldolgozást igényel, ezért nem valószínű, hogy irritálja a bőrt. Ezenkívül némileg vastagabb, mint a shea vaj, némi kezelhetőség és formázóerő érdekében.
 • Jojoba és argán olaj – Ezek a hordozóolajok kis mennyiségben gyakoriak a szakállbalzsamokban, és nagyon fontos célt szolgálnak. Az argán és a jojobaolaj teljesen természetes hidratálók, amelyek hidratálják a shea vajat és a méhviaszt. Ha nem használ minőségi olajokat tartalmazó balzsamot, a szakáll törékennyé és szárazvá válhat, ami töréshez és lassú növekedéshez vezethet.

Szakállbalzsam

Mit csinál a szakállbalzsam??

Íme egy gyors áttekintés a szakállbalzsam előnyeiről és mindarról, amit a szakálláért tehet!

 • Hidratálja és kondicionálja az arcszőrzetet
 • Tartsa a szakállát puhanak és fényesnek
 • Megakadályozza a szakáll korpásodását, viszketését és bőrirritációját
 • A növekedés maximalizálása érdekében csökkentse a töredezett hajvégeket és a törést
 • Könnyű és közepes tartást biztosít a formázáshoz és ápoláshoz

Ha nem hagyható szakáll kondicionálót keres, amely egész nap táplálja a haját és a bőrét, szerezzen be egy legjobb minősítésű balzsamot!

Termék előnézeti kép Ár
Őszinte Amish szakállbalzsam nem hagyható balzsam - csak természetes és organikus összetevőkből készült - 2 uncia ón Őszinte Amish szakállbalzsam nem hagyható balzsam – csak természetes és organikus összetevőkből készült – 2… 29 159 vélemény 11,43 USD Vásárolj most
Szakállbalzsam férfiaknak | Sima Viking szakállbalzsam illóolajjal & amp; Méhviasz (2 oz) - Erős tartású szakállformáló balzsam, természetes behagyható szakáll kondicionáló férfiaknak az egészséges szakáll növelése érdekében & amp; Bajusznövekedés Szakállbalzsam férfiaknak | Sima Viking szakállbalzsam illóolajjal & Méhviasz (2 oz) – Erős tartás… 3 403 vélemény 13,97 USD Vásárolj most
Viking Revolution szakállbalzsam - minden természetes ápoló kezelés argánolajjal & amp; Mangóvaj - Erősíti & amp; Puhítja a szakállokat és & amp; Bajusz - Citrus illatú haj a kondicionáló viaszban férfiaknak - 1 csomag Viking Revolution szakállbalzsam – minden természetes ápoló kezelés argánolajjal & Mangóvaj -… 6670 vélemény 9,88 USD Vásárolj most
Szakállbalzsam - Sziklás hegyi borbély - 100% -ban természetes - prémium viaszkeverék cédrusfa illattal, tápanyagokban gazdag méhviasz, jojoba, teafa, kókuszolaj Szakállbalzsam – Sziklás hegyi borbély – 100% -ban természetes – prémium viaszkeverék cédrusfa illattal, tápanyaggal… 2 642 vélemény 12,99 USD Vásárolj most

Mi a szakáll olaj?

A szakállolaj hordozóból és illóolajokból álló hidratáló. Folyékony formája miatt a jó szakállolaj hatékonyabban hidratálja a szakáll alatti bőrt, valamint eléri az arc és a haj minden részét. Ezenkívül a minőségi szakállolaj megállítja a szakáll viszketését, megszabadul a korpától és a száraz pelyhektől, elősegíti a növekedést és puhítja a szakállát.

A szakállolaj és a balzsam kiválasztásakor fontos megjegyezni, hogy mindkettő használata vastag, teljes arcszőrzetre ideális, és maximalizálhatja az előnyöket. Míg a szakállbalzsamot úgy tervezték, hogy elzárja a nedvességet, miközben képessé teszi a szakáll formálására és kezelésére, a szakállolaj tisztán hidratáló és kondicionáló.

Ha érzékeny bőrű srác vagy, aki hajlamos a túlzott viszketésre vagy kiszáradásra, amikor kinövi a szakállát, akkor egy kiváló minőségű szakállolajra lehet szükség. Ez különösen igaz a rövid szakállú férfiakra, akiknek még nincs szükségük nagy stílusirányításra. És mivel a szakállolaj gyorsan beszívódik a bőrbe és a hajba, gyorsabb enyhülést nyújthat, mint a balzsam.

A szakállolaj másik fontos szempontja az illat és a szagtalanító képesség. Ha az illatosított olajat kedveli – és sok férfi is -, akkor mindenképpen illóolajokat tartalmazó terméket válasszon, és ne mesterséges illatanyagokat. Ezek az illatok kemény vegyszereket tartalmaznak, amelyek valóban kiszáríthatják a bőrt és a szakállát, és teljesen megfordíthatják azt, amire az olajat eleve tervezték..

Szakáll olaj

Mit csinál a szakállolaj??

Íme egy gyors áttekintés a szakállolaj előnyeiről és mindarról, amit a szakálláért tehet!

 • Egyszerű és gyors módszer a szakáll hidratálására és kondicionálására
 • Hidratálja és táplálja az arcszőrzet alatti bőrt; jól használható érzékeny bőrű fiúk számára
 • Csökkentse a viszketést, állítsa le a szakáll korpásodását és csillapítsa a bőrirritációt
 • Puhítsa meg a szakállát, és ragyogóvá tegye

Ezek a legjobb szakállolajok megkapják a tökéletes arcszőrzetet, amit megérdemel.

Termék előnézeti kép Ár
Viking Revolution szakállolajos kondicionáló - minden természetes illatmentes argán & amp; Jojobaolajok - lágyít, simít & amp; Erősíti a szakáll növekedését - Szakáll és bajusz ápolás, 1 csomag Viking Revolution szakállolajos kondicionáló – természetes illatmentes argán & Jojobaolajok – lágyít,… 9 933 vélemény 9,88 USD Vásárolj most
Őszinte Amish - klasszikus szakállolaj - 2 uncia Őszinte Amish – klasszikus szakállolaj – 2 uncia 19 916 vélemény 12,22 USD Vásárolj most
Szakállolaj a hegymászó márkától, WV Timber, illatosított cédrusfával és fenyőtűvel, kondicionáló olaj, 2 oz palack Szakállolaj a hegymászó márkától, WV Timber, illatosított cédrusfával és fenyőtűvel, kondicionáló olaj,… 6428 értékelés 10,95 USD Vásárolj most
Illatmentes szakállolaj & amp; Hagyja a balzsamot, 100% -ban tiszta természetes ápolt szakállra, bajuszra és & amp; Hidratált bőr 1 Oz By Ranger Grooming Co Leven Rose (szakáll olaj) Illatmentes szakáll olaj & Hagyja a balzsamot, 100% -ban tiszta természetes ápolt szakállra, bajuszra, &… 7 360 vélemény 13,97 USD Vásárolj most

A szakállbalzsam használata

A legjobb eredmény érdekében a srácoknak meg kell tanulniuk, hogyan kell megfelelően alkalmazni a szakállbalzsamot. Kezdésnek szánjon időt arra, hogy a szakállát teljesen természetes szappannal mossa. Ezután törölközőszárítsa meg és hagyja néhány percig természetes levegőn megszáradni a balzsam használata előtt. Kaparjon meg egy fillérnyi balzsamot (kicsit többet nagyon vastag vagy hosszú szakállhoz), és dörzsölje a tenyerei közé, hogy meleg és hajlékony legyen..

Most húzza át ujjait a szakállán a nyaktól felfelé, és ügyeljen arra, hogy dörzsölje a bőrt ott, ahol a szakáll nő. Ez nem csak az egyes szőrszálak bevonását segíti elő, hanem védi és táplálja a hajhagymákat a gyökereknél. Ezt követően vigye fel a fennmaradó mennyiséget a bajuszára és a szakállának a szája környékére.

Miután a balzsamot a lehető legegyenletesebben szétterítette, ecsetelje a balzsamot a szakállán egy kiváló minőségű vaddisznó szakállkefével. Az ecset biztosítja, hogy a balzsamot szétterítse, minden szőrt megérintsen, és óvatosan behatoljon a bőrbe. Az ecsettel kiegyenesítheti a szakállát, vagy ha göndör stílust szeretne, akkor a kezével „csikorgassa” a szakállát.

A szakállbalzsamok legtöbb formáját naponta akár háromszor is felviheti, ha szükséges, és amíg a választott balzsam csak természetes összetevőket tartalmaz, nem árt, ha a következő zuhanyzásig bent hagyja. Ha a balzsam vazelint tartalmaz, akkor minden este mossa ki, hogy ne sérüljön.

Használjon szakállbalzsamot

Hogyan kell használni a szakállolajat

A szakállolajat még könnyebb használni, mint a szakállbalzsamot. A legjobb eredmény érdekében mossa le a szakállát samponnal és balzsammal, majd óvatosan törölje szárazra. Hagyja néhány percig levegőn megszáradni, mielőtt szakállolajat kenne. Tegyen egy fillérnyi olajat a kezébe, dörzsölje a tenyerébe, amíg felmelegszik, és egyszerűen masszírozza be a szakállába és a bőrébe.

Ismét, egy vadkan kefével vagy kézzel készített fából készült fésűvel győződjön meg arról, hogy az olajat elteríti a szakállán, az arcán és az alatta lévő bőrön. A fésű segítségével oldja fel a csomókat, és formálja szakállát a kívánt irányba.

A balzsamhoz hasonlóan akár háromszor is vihet fel szakállolajat naponta, és amíg teljesen természetes, bioterméket használ, amely nem tartalmaz szárító összetevőket, például alkoholt, nem kell kiöblíteni..

Használjon szakállolajat

Szakáll olaj és balzsam

Az, hogy szakállolajat vagy szakállbalzsamot kell kapnia, nem kell nehéz döntés – mindkettőt ajánljuk. Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor túl sok jó dolog nem lehet rossz. Ha vastag szakálla van, amely további hidratálást és kondicionálást igényel, a szakállolaj azonnal hidratálást biztosít. Miután olajjal tápláltad a szőrtüsződet és a bőrödet, a srácok szakállbalzsam segítségével lezárhatják a hidratáló krémeket, és egész nap puhává tehetik arcszőrzetüket.!