Aaltojen leikkaus

Aaltojen leikkaus on suosittu ja trendikäs tapa muotoilla buzz -leikkaus. Useimmat kaverit yhdistävät haalistumisen aaltojen kanssa, vaikka mustille miehille on monia erilaisia ​​aaltojen kampauksia. Käyttämällä aaltoharjaa, duragia tai korkkia ja pomadia voit lisätä tekstuuria ja tyyliä mustille hiuksille luomalla spiraalin pään ympärille. Tunnetaan myös nimellä 360 aaltoa tai aallonpituutta, näitä viileitä hiustenleikkaustyylejä mustille kavereille voidaan parantaa entisestään wolfingilla, joka ei leikkaa hiuksiasi ollenkaan, jotta kiharat kiharat kasvaisivat.

Jos yrität saada aaltoja, tässä on parhaat aaltojen leikkaukset. Halusitpa sitten korkean, keskikokoisen, matalan, kaljuun, lämpimään, pudota haalistuvan hiustenleikkauksen aaltoilla, nämä 360 -aallon kampausideat esittelevät kaikki mahdolliset leikkaukset ja tyylit. Voit jopa lisätä osan päälle, hiustyylin sivuille tai koko partan erityisen kuumalle, maskuliiniselle ilmeelle.

Aaltoleikkaus

Paras häivytys aaltojen kanssa

Mustien miesten parhaat aaltojen leikkaukset vaativat haalistumista sivuilla ja takana. Valittavana on monia erilaisia ​​haalistuneita hiustenleikkauksia mustille hiuksille, kaverit voivat kokeilla useita leikkauksia saadakseen haluamansa ulkonäön.

Häivy aaltojen kanssa

Kysy parturiltasi korkeasta alkavasta lämpötilan haalistumisesta pudotukseen, joka kapenee alaspäin kaulaan, mikä miesten haalistus täydentää tyyliäsi. Tässä on parhaat kartiomaiset hiustenleikkaukset, joissa on 360 aaltoa, jotta saat ideoita seuraavaan parturi -vierailuusi.

Lämpötilahäviö aaltojen kanssa

Lämpötilahäviö aaltojen kanssa

Lämpötilan häipyminen aalloilla saa aikaan puhtaan ja raikkaan ilmeen. Tämä temppelin häivytysleikkaus alkaa korkealta ja korostuu viivalla hiusrajaa pitkin. Ylhäällä oleva lyhyt buzz -leikkaus alkaa näyttää aaltoja. Viimeistele tyyli kasvattamalla täysi parta maskuliiniseksi. Seksikäs ja moderni, tämä lämpötilan häivytys ja 360 -aaltoyhdistelmä näyttää hyvältä kaikille mustille miehille.

Drop Fade aaltojen kanssa

Drop Fade aaltojen kanssa

Tämä aaltojen häivytys tarjoaa mukavan ja tiukan leikkauksen. Lyhyet sivut, matala pudottava iho haalistuu käyrät korvan ympärille ja pääntietä pitkin tyylikkään leikkauksen vuoksi. 360 -aallot alkavat syventyä ja määritellä, kun jatkat harjaamista. Temppelien ja hiusrajan ympärillä oleva muoto puhdistaa harhautuneet karvat, ja naiset rakastavat pitkää partaa.

Low Fade + aallot

Low Fade ja aallot

Tämä matala aaltojen haalistuminen on täydellinen esimerkki siitä, kuinka matala leikkaus voi korostaa syvien 360 -aaltojen luomaa kuviota. Matala kapeneva haalistuminen sopii erinomaisesti ammattimaisille mustille miehille. Tasaa kaarevat hiusrajaa pitkin ja alaspäin sivujen takaa, jotta saat selkeän ilmeen. Jos et halua paljastaa päänahkaa liikaa, leikkaa aalloillasi vähän.

Mid Fade + aallot

Mid Fade ja aallot

Keskiaikaisen haalistumisen saaminen aalloilla voi olla täydellinen tasapaino joillekin kavereille. Keskellä oleva ihon haalistuminen sivuilla ja selässä ja aallot, jotka kiertävät ympäri, tämä badass -leikkaus on sekä tyylikäs että komea.

High Fade + aallot

High Fade ja aallot

Korkea haalistuminen aaltoineen näyttää ärtyneeltä ja tyylikkäältä. Korkea kalju haalistuminen alkaa lähellä pään yläosaa ja kapenee nopeasti ihoon viileän leikkauksen saamiseksi. Jos haluat hieman vähemmän ihoa, harkitse suurta kapenevaa haalistumista, joka yksinkertaisesti lyhenee, mutta jättää hyvin vähän hiuksia alaosaan. Yhtenä suosituimmista aaltojen leikkauksista kaikki tämän kampauksen suhteen on täydellistä.

Kalju haalistuminen + aallot

Kalju haalistuminen aaltojen kanssa

Moderni ja rohkea, kalju haalistuminen aaltoilla on hienoa, jos haluat hyvin lyhyen leikkauksen. Myös ihon haalistumisena tunnettu kaljuhäivytysleikkaus voi alkaa korkealta, matalalta tai keskeltä ja kapenee vähitellen alaspäin. Lyhyillä mustilla hiuksilla tämä 180 aallon haalistuminen näyttäisi tyylikkäältä osalla tai suunnittelulla.

Taper Fade ja aallot

Taper Fade ja aallot

Kartioiden haalistuminen aaltojen kanssa on muodikas musta miesten kampaus. Tämä kapeneva haalistuva hiustenleikkaus on reuna ylöspäin ja 360 aallot tuoretta tyyliä varten. Olitpa musta, valkoinen tai latinalaisamerikkalainen, tämä on ihanteellinen aaltokuvio luomiseen.

Viileät 360 aallot

Parhaat 360 -aallot kiertävät ympäri pään syviä, puhtaita harjanteita. Vaikka puhtaiden aaltojen leikkaus luo perustan, on tärkeää investoida oikeisiin hiustuotteisiin. Hyvä aaltoharja ja durag tai aaltokorkki voivat auttaa sinua saamaan aallot nopeasti. Syvien 360 -aaltojen saaminen voi kuitenkin viedä viikkoja. Viime kädessä aaltojen kampaus saavutetaan jatkuvalla harjauksella ja rajaamisella yöllä.

360 aallot

Vaikka suurin osa erilaisista aaltojen leikkaustyyleistä määräytyy saatavan haalistumisen tyypin mukaan, on silti tapoja tehdä aaltoleikkauksesi erottuvaksi. Osista hiusten muotoiluun syviin 360 tai 180 aaltoon, tässä on joitain ainutlaatuisia mutta suosittuja aaltojen kampauksia.

Syvä 360 aallot

Syvä 360 aallot

Syvä 360 aallot vie aikaa, omistautumista ja säännöllistä harjausta. Kuvassa on matala kapeneva hiustyyli, jossa on aaltoja ja reuna ylöspäin. Paksun parran parissa tämä leikkaus on seksikäs ja kuuma. Oppaamme voi näyttää, kuinka saat aallot näin hyvin.

360 aallot osan kanssa

360 aallot osan kanssa

Häivytetty hiustenleikkaus 360 aallolla ja osa yhdessä luovat erittäin tyylikkään ilmeen. Syvä aallot tarjoavat tekstuuria päälle, ja alhainen kartion haalistuminen sivuilla keskittää silmät yllä olevaan muotoiluun. Ajeltu osa lisää viileää kosketusta ja sopii hyvin aaltokuvioon.

360 Waves Haircut + Hiusten muotoilu

360 Waves Haircut + Hiusten muotoilu

Jos haluat olla luova, kokeile rajattomasti 360 aallon aliarvostusmalleja. Kuvassa on upea sydämen muotoilu, joka on ajettu syviin 360 -aaltoihin. Mustilla miehillä on kuitenkin loputtomasti ideoita hiusten muotoiluun, aina ajeltuista viivoista siksakkeihin mitä tahansa.

Aallot parta

Aallot parta

Aaltoileva parta partaalla voi olla loistava pariliitos. Miehekkäät ja röyhkeät, mustat miehet, joilla on täysi parta, näyttävät vain hyvältä. Luonnollisesti haluat pitää kasvosi hiukset puhtaina, hoidettuina ja siisteinä. Suosittelemme, että hankit laadukkaan partashampoon ja -hoitoaineen sekä parta -balsamia tai -öljyä. Hanki aaltoja ja parta imartelevalle tyylille, jonka naiset huomaavat.

Puolikuun leikkaus

Puolikuun leikkaus

Puolikuun leikkaus on kaareva osa, joka on ajettu hiusten yläosaan. Hanki aalto haalistua, kehitä aaltokuvio ja lisää sitten puolikuun osa uuden ilmeen saamiseksi.

Mustat pojat aaltoilla

Pojat aaltojen kanssa

Waves toimii kaiken ikäisille mustille miehille ja pojille. Alhaisen kartion haalistumisen, rivin ja osien ansiosta tämän lapsen 360 -aallot näyttävät paskalta.

180 aallon leikkaus

Cool 180 Waves Haircut + Fade

Kaikki mustat kaverit eivät halua 360 aaltoja. Jos pidät mieluummin hyvin lyhyistä hiuksista sivuilla ja selässä, pyydät todennäköisesti parturiltasi korkeaa kaljuuntumista. 180 aaltoa tyyliä yhtä hienosti, ja ne on itse asiassa helpompi saada ja yksinkertaisempi pitää. Keskustele parturin kanssa parhaasta tavasta saada 180 aallon haalistumista hiuksillesi.

360 Waves Haircut + Line Up

360 Waves Haircut + Line Up

Täydellisesti leikattu kaikkialla, tässä on erinomainen esimerkki puhtaasta hiusrajasta ja muotoilusta, paksu ajeltu osa aaltokuviossa ja hyvin hoidettu parta.

Hiusten aaltoja on kaikenlaisia, joten jos olet utelias kokeilemaan aaltoleikkausta, valitse leikkaus ja näytä parturisi.

360 Waves Fade Haircut