55 szenzációs szövésstílus, amit ki akarsz próbálni!

A legjobb érv a szövés kipróbálása mellett az, hogy lehetővé teszik, hogy végre megkapja azt a frizurát, amire mindig is vágyott, függetlenül attól, hogy milyen rövid, hosszú, göndör, egyenes vagy textúrájú a haja..

Hosszúságot, mélységet és dimenziót adnak a zárak minden készletéhez, és ezért csak köszönetet mondhatunk nekik.

Sőt, annak érdekében, hogy segítsünk Önnek, összeállítottuk a legjobb és legszenzációsabb szövési stílusokat, amelyek biztosan inspirálni fognak. Itt vannak!

1. Hullámos és extra hosszú szövésű stílusok

hullámos extra hosszú szövésű frizurákForrás

Ennek a szövésnek az egyetlen célja, hogy extra hosszúságot biztosítson. Alapvetően, preferenciáitól függően, addig menhet, ameddig csak akar.

Gondoljon bármit a vállhossztól a teljes Rapunzelig! Ezenkívül hajsütővasával tengerparti hullámokat hozhat létre, mint a fenti példában.

2. Zamatos fahéjszövés stílusok

zamatos fahéj szövésű frizurákForrás

Egy másik csodálatos dolog a szövésben az, hogy abszolút bármilyen színben és árnyalatban kaphatja meg őket.

Mindannyian tudjuk, hogy néha, amikor a természetes körülményeknek megfelelően festjük a hajunkat, nem érjük el azt a színt, amelyről álmodtunk. Tehát hála Istennek a szövésért!

3. Hosszú és elegáns szövésű stílusok

hosszú elegáns barna szövésű frizurákForrás

Ideje leszedni a hajvasalót, mert ez a frizura sok energiát igényel. Egy másik Profi tipp Itt kiváló minőségű hajápolási termékek és fényes hajlakk használata lenne, hogy ragyogjon!

4. Rendetlen fürtök

könnyű szerecsendió rendetlen göndör szövésű frizurákForrás

Teljesen beleszerettünk ezekbe a könnyű szerecsendió fürtökbe, és az, hogy rendetlenek, egy cseppet sem árt! Ez csak annyit jelent, hogy sokkal könnyebb gondozni és karbantartani őket, és hogy nem fog sokáig tartani a felkészülés.

5. Bíbor szövésmódok

bíbor szövésű frizurákForrás

A szokatlan színek mindig bonyolultak. Néha túl erősek, de legtöbbször túl vizesek, és semmi olyan, amilyennek látszanak a dobozon. Örüljön, mert nem lesz ilyen problémája, ha szövést használ!

6. Tintás kék szövés stílusok

tintakék szövésű frizurákForrás

A megfelelő szövés hosszának és színének megtalálása bonyolult lehet. Ha azonban leszögezte, semmi sem hasonlítható össze az eredményekkel. Még az árnyékot is megváltoztathatja, amikor csak akarja. Egyszerűen vegyél újat!

7. Tinta és selyem

tinta és selyem szövésű frizurákForrás

Ezt a két árnyalatot tintának és selyemnek nevezik, meglehetősen nyilvánvaló okokból. Ez egy kék ombre, amely matt szürke és sötét barna gyökerekkel kezdődik, majd selymes kék színűre olvad, tökéletes csőszerű fürtökbe csomagolva.

8. Gun Metal Grey

fegyver mentális szürke szövés frizurákForrás

Ha már az ősz hajról van szó, akkor itt van egy szuper szürke árnyalat, amelyet szívesen kipróbál! Pisztolyfémszürke néven ismert, és bár kissé bonyolult lehet a karbantartása, alapvetően bármivel jól megy!

9. Kötekedett szövésmódok

bézs és karamellás kötekedett szövésű frizurákForrás

Mindannyian láttuk, hogy a 90 -es évek visszatértek a divathoz és a stílushoz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kombinálhatod a 80 -as évek hangulatával is, különösen ha a hajadról van szó.

Ez egy gúnyos, 80 -as évekbeli göndör frizura, bézs és karamell finom kombinációjában.

10. Neon sárga szövés

neon sárga szövésű frizurákForrás

A nem szokványos színek messze túlmutatnak az eddig bemutatott bíbor és tintakéken. Valójában teljes értékű szuperhős lehetsz, és neon sárga szövést viselhetsz, amely garantálja, hogy minden szem rád nézzen!

11. Maximális hangerőszövési stílusok

szőke max volumen szövés frizurákForrás

Egy másik módszer, amellyel megcsinálhatja a fürtöket, amikor szövés van, a hangerő max. Ugorgasd ki őket, vagy készíts egy komplett szettet vagy dugóhúzó fürtöket, ha meg akarod kapni ezt az utcai fab Barbie megjelenést.

12. Jumbo Curls

jumbo fürtök szövik frizurákForrás

Visszatértünk a fürtökhöz, mert annyi mondanivalónk van róluk, amikor a szövésstílusokról van szó.

A szövés egyik mesés dolga az, hogy ha egyenes haja van, végre megkaphatja azokat a fürtöket, amelyeket mindig is akart! Ezek például jumbo fürtök.

13. Mélyhullámú szövés

hullámos szövésű frizurákForrás

Ha azonban nem biztos a göndör hajban, bármikor kipróbálhat néhány tengerparti hullámot. A szövés nagy volument és mélységet ad a hajnak, ami azt jelenti, hogy szép sellő megjelenést kap.

14. Dugóhúzó fürtök

mély hullámok szövik a frizurákatForrás

A szövési stílusok alapvetően bármilyen frizurához passzolhatnak. Itt például segítettek hosszú és keskeny dugóhúzó fürtök létrehozásában, nagyon fényes és fényes hollóbarna színben.

15. Lágy fürtök

puha fürtök szövik a frizurákatForrás

Ha elegánsabb vagy üzleti hétköznapi megjelenésre van szüksége, akkor erre is vannak szövési stílusok!

Könnyedén választhatod ezt a lágy göndör stílust egy oldalsó résszel. Nagyon vintage és ízléses, és akár egy különleges eseményre, például esküvőre is viselheti.

16. Szövek és dobozfonatok

dobozfonat fonja a frizurákatForrás

A dobozfonat egyfajta frizura, amely általában hosszabbítást vagy szövést igényel. Ennek az az oka, hogy nem mindenkinek van hajhossza vagy teste az ilyen típusú fonatok fenntartásához.

17. Vállhosszú szövésmódok

holló fürtök szövik a frizurákatForrás

Ismét a csodálatos 80 -as évekre irányítjuk figyelmünket. Merítsen inspirációt a hajból abból az évtizedből, és ötvözze a mai trendekkel, hogy divatos és csípős megjelenést kapjon, amely minden fejét megfordítja!

18. A tompa Bob szövés

tompa bob szövésű frizurákForrás

A szaggatott és tompa bobok továbbra is nagyon divatosak, mivel a bob trend valószínűleg sokáig megmarad. Beszéljen stylistjával, és közösen döntsék el, melyik a legjobb hossza, amely hízelgőbbé teszi az arcát.

19. Szőke csíkok

szőke csíkos szövésű frizurákForrás

Itt egy profi tipp. Ha nem szeretné megváltoztatni sötét hajszínét, de szeretne valamit, ami egy kicsit megvilágítja a vonásait, akkor egyszerűen szőke csíkokat adhat a szövés elejéhez. Ez olyan egyszerű!

20. Mézes szőke szövésmódok

mézes szőke szövésű frizurákForrás

Ha már a szőkéről beszélünk, akkor különféle szövési stílusokat használhat, hogy megkapja azt a tökéletes szőke árnyalatot, amelyről mindig is álmodott! Ez egy mézes szőke édes karamelltippekkel, sötétebb árnyalatokkal és gesztenyegyökerekkel a természetes megjelenés érdekében.

21. Vörös rézfonás stílusok

vörös réz szövésű frizurákForrás

A spektrum másik végén vörös haj árnyalataink vannak. Vessen egy pillantást erre a vörös tüzes példára, amelyet kevés rézzel kevertek, így kissé leégettnek tűnik, mint a naplemente a sivatagi csúcspontján.

Ezt semmiképpen sem teheted fel a természetes hajadra!

22. A Kim Kardashian

kim kardashian szövik a frizurákatForrás

Igen, még maga Kim K. is olyan szakaszon ment keresztül, amikor szerette a jó szövést. Ezt használta természetes hollóhosszának növelésére, mi pedig egyszerűen imádtuk az eredményeket.

23. A terjedelmes Bob

terjedelmes bob szövés frizurákForrás

Bármennyire is szeretjük a jó, régimódi bobot, azt kell mondanunk, hogy szeretjük látni, hogy időnként frissítik.

Néhány jó szövésmód pontosan ezt teheti az Ön számára! Porolja le a hagyományos bobot, és adjon hozzá új és izgalmas elemeket.

24. Bubble Gum Pink

rágógumi rózsaszín szövés frizurákForrás

Elköszönni! unalmas hajra és Hello! nyári szórakozáshoz. A rózsaszín rágógumi haja boldogabbá és ragyogóbbá teheti életének minden napját, mindezeknek a fantasztikus szövésmódoknak köszönhetően.

25. Félelmek és szövésstílusok

retteg sző frizurákatForrás

Használhatja a szövés által biztosított extra testet és hosszúságot, hogy megteremtse azokat a rettegéseket, amelyekre mindig is vágyott. Mehet a karcsú vagy a jumbo fajta, és akár különböző színeket is kaphat!

26. A Beyonce

beyone sző istennő zsinór zsemleForrás

Egy másik szupersztár, aki beleszeretett a szövésbe, nem más, mint maga B királyné. Itt van egy nagyon magas és bonyolult kontyával, amelyet különböző méretű istennőfonatokból készítettek. Azt ábrázolja. Végül is istennő!

27. Űrzsemlék

űr zsemle frizurákat szőForrás

Ha azon gondolkodik, hogy milyen frizurát viseljen a nyári fesztiválokon, ne csodálkozzon tovább. Az űr zsemle a válasz!

Jellemzően a lányok félnek az űrszemektől, mert nincs elég hajuk ahhoz, hogy lehúzzák őket. Ekkor jön a szövés ideje a mentésre!

28. Elbűvölő szövésű stílusok

elbűvölő szövésű frizurákForrás

A randevúzás soha nem volt ilyen egyszerű a szövésnek köszönhetően. Most megkaphatja azt a csodálatos frizurát, amelyet mindig is elképzelt, vagy látott zenei videókban vagy filmekben. Ezt a remek vágást akár a bálján is viselheti!

29. Lila szövés

lila szövésű frizurákForrás

A tündéri megjelenés egy másik jelentős tendencia, amely az elmúlt években vihart kavart a világban. Ez egy olyan kombináció, amely megköveteli, hogy a haját és a szemöldökét is ugyanolyan nem szokványos színre festesse.

30. Feisty Red Weave Styles

szexi vörös szövésű frizurákForrás

Ez a cseresznye vörös mindenféleképpen heves, és nem kell játszani. Ha helyesen formázod, igazi bombázónak fogsz tűnni. Tökéletes szín Valentin -napra vagy más hasonlóan fontos dátumokhoz.

31. Indigo szövés frizurák

indigo szövésű frizurákForrás

Ez egy nagyszerű szín az év hidegebb hónapjaihoz (bár bármikor viselheti, tényleg).

Itt egy profi tipp a stílusáról. Győződjön meg arról, hogy a gyökerei sötétebb árnyalatúak, hogy ez a lehető legtermészetesebbnek és kevésbé parókának tűnjön.

32. 90 -es évek szövésű frizurái

90 -es évek szövik frizurákatForrás

Ez a 90 -es évek ihlette frizura teljesen lenyűgöző, és alig várjuk, hogy kipróbálhassuk. Párosítsa a megfelelő árnyalatokkal, és bármikor készen áll a strandra.

33. Hableány szövésű frizurák

sellő szövésű frizurákForrás

A sellő haja az egyik a színről szól! Ez például a tengert, valamint a kék és a türkiz minden árnyalatát hivatott ábrázolni.

Találja meg a megfelelő szövést, és kezdje el saját kezűleg! Gondolj csak bele, milyen elképesztően fog kinézni, amikor tökéletes összhangban lesz a tengerrel.

34. Blood Orange Weave Styles

vérnarancs szövésű frizurákForrás

Egy másik szín, amely segít tökéletesen összhangban lenni az elemekkel és az időjárással, ez a vérnarancs!

Csak néhány árnyalattal van lejjebb a pirosatól, és a mediterrán citrusfélék fantasztikus ábrázolása, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk.

35. Platina és arany

platina és arany árnyalatú szövésű frizurákForrás

Íme egy elképesztő hajszín, amelyet ritkán látni, még a szövési stílusok között sem, mert meglehetősen nehéz lehúzni.

Ez egy platina árnyalat, amelyen enyhe arany árnyalat fut végig. Nem tudjuk levenni róla a szemünket!

36. A kifinomult zsemle

kifinomult kontyfonatú frizurákForrás

Miután szőtt, minden extra hosszúság lehetővé teszi, hogy új frizurákat próbáljon ki, és olyan egyszerűvé vagy bonyolulttá tegye, amilyennek szeretné. Az egyik tökéletes példa ez a csodálatos magas zsemle.

37. Savanyú cseresznye szövés

tűzpiros szövésű frizurákForrás

A piros és a zöld együtt jár, mint a karácsony és a cukorkák. Ha úgy dönt, hogy ezt a csodálatos hajszínt választja, akkor azt is meg kell tanulnia, hogyan kell megfelelően formázni.

38. Zsinór és díszítés

fonat és díszítés frizurákat szőForrás

Annak ellenére, hogy a dobozfonatok önmagukban is csodálatosak, néhány díszítés egy cseppet sem árt. Vegye ezeket a fagyöngyöket példaként arra, hogy mit adhat hozzá a zsinórhoz.

39. Szőke Barbie szövésmódok

barbie üveg szőke szövés szövés frizurákForrás

Ez az a fajta palack szőke vagy Barbie Blonde, amiről biztosan lemaradhatunk. A lágy fürtök a vasgöndörítővel végzett sok munka és a liberális mennyiségű hajlakk eredményei.

40. A tökéletes fürtök

tökéletes fürtök szövik a frizurákatForrás

Sokféle fürt létezik ezen a világon, de nem sokan közelítenek a tökéletesekhez. Ennek ellenére meg fog lepődni, ha megtudja, milyen egyszerű beszerezni őket, miután megtalálta és hozzáadta a tökéletes szövést!

41. Kék bársony szövés stílusok

kék bársony szövésű frizurákForrás

A kék bársony csodálatos szín, és egyáltalán nem nehéz viselni. A titok a stílusban rejlik – akárcsak sok más szokatlan színben.

Fontos, hogy a sminket a lehető legkisebbre csökkentse, nehogy túl drámai vagy színpadi megjelenésű legyen, különösen a mindennapi feladatai során.

42. A klassz lófarok

klassz lófarok szövésű frizurákForrás

A szövés segíthet abban a tökéletes hosszú és hullámos (vagy egyenes) lófarok megszerzésében is, amire mindig is vágytál. Ez a lófarok is zökkenőmentes átmenetet kínál a nappali és esti események között.

43. Ujjhullámok

ujjhullámok szövik a frizurákatForrás

Az ujjhullámok a 20 -as évek óta a női frizurák egyik alapanyaga. Ez közel 100 éves történelem, és ennek jó oka van. Teljesen lenyűgözően néznek ki, és mindenféle arcra alkalmasak.

44. Kék frufru és szövés

kék frufru sző frizurákatForrás

Ha valóban szokatlan színt szeretne, és keretezi is az arcát, akkor kapnia kell néhány frufru. A szövés megcsaphatja és megmentheti a napot, különösen, ha peremre vágyik.

45. A nyári megjelenés

nyári megjelenés szövés frizurákForrás

Ha egyszerű, gyors és friss megjelenést keres, akkor már nem kell keresnie!

Ezek a kötekedett és szuper nyugodt tengerparti hullámok között néhány lila csík van, és két hűvös francia fonat koronázza a fejét.

46. ​​A szamuráj zsemle

szamuráj sző felső csomós zsemleForrás

Íme egy szövésű frizura, amelyet a lányok kölcsönöztek a férfi hajdivatból. Ez a hosszú szamuráj konty, és valójában egy félig felfelé lefelé mutató frizura, amelyet lehúzhat, ha hosszú és egyenes szövésű.

47. Őszi színek

őszi színek szövik a frizurákatForrás

Soha nem túl korai elkezdeni készülni az őszre – és ez magában foglalja a hajszínt (vagy színeket), amelyeket az adott szezonban visel.

Vegyük például ezt a cseresznye kóla, vörös, égett narancs, bézs, karamell, szőke és platina kombinációt, vagy merítsen ihletet az őszi hajszín ötletek cikk kombinációiból.

48. A Gabrielle Unió

gabrielle union szövés frizurákForrás

Itt van egy másik hollywoodi kedves, aki szerelmes a szövés frizurájába. Természetesen göndör haja van, és imádja, hogy még egy kis testet adjon hozzá egy szövéssel. Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy teljesen gyönyörű!

49. A varrott szövés

oldalrésze varrni szövés frizurákForrás

Kombinálhat két fő védő frizura trendet, ha varrást is hozzáad a szövés stílusához. Ez azt jelenti, hogy be kell varrni a szövést, és olyan hosszúra és vastagra kell készíteni, amennyit csak akar.

50. A rózsaszín Afro

rózsaszín afro szövésű frizurákForrás

Akár afro -t is kaphat a megfelelő szövéssel. Gondolj csak ezekre a rétegekre kis és feszes fürtök rétegein, amelyek természetesen a vállára helyezkednek.

És ha olyan sokkoló színt is ad hozzá, mint ez a bonbon rózsaszín, akkor Ön nyertes!

51. Fordulatok és szövésstílusok

fordulatok szövik a frizurákatForrás

A csavarás fantasztikus védő frizura. Segítenek abban, hogy saját hajad biztonságosan el legyenek húzva a gyökereknél, miközben a látottak hossza valójában szövésből áll. Válassza ki a kívánt színt és stílust, és készen áll!

52. Ombre szövésű frizurák

ombre szövésű frizurákForrás

Ha szerelmes az ombre trendbe, akkor két lehetősége van. Találhatsz egy szövést, amely már ombre a neked tetsző árnyalatokban, és bevarrhatod, vagy a saját hajad színét szövheted, majd festheted.

53. A Zendaya

zendaya szövés frizurákForrás

Zendaya megfordította a fejét, amikor megjelent a vörös szőnyegen, és jó okkal. Látványosan néz ki. Ennek ellenére nyugodtan feltételezhetjük, hogy nem ez az igazi haja, bármennyire is csinos, de valószínűleg szövés.

54. Zöld szövésű frizurák

zöld szövésű frizurákForrás

Könnyű és biztonságos a szövést viselni szokatlan hajszínben, mivel ez azt jelenti, hogy nem kell festenie a valódi haját, és ki kell tennie a festékben található vegyi anyagok bármelyikének.

55. A Rihanna

rihanna szövik frizurákatForrás

Rihannának gyönyörű, természetes göndör haja van, de ebben az esetben olyan szövés mellett döntött, amely extra hosszúságot és volument adott neki. Rapunzel-szerű haja a derekáig ért, hangereje pedig lemaradt a listáról!

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

A stílusok szövésének egyetlen korlátja a saját kreativitása vagy az az idő, amelyet hajlandó elkölteni a haj rendezésére vagy megváltoztatására.

A természetes hajjal ellentétben a hangulatát, aktuális trendjétől vagy eseményétől függően annyiszor változtathatja megjelenését, ahányszor csak akarja vagy szükség van.

Lapozzon a teljes listán, és tudassa velünk az alábbi megjegyzés részben, hogy melyiket fogja kipróbálni!