45 къса коса с подчертани идеи за нов облик!

Както всички знаем, акцентите са най -лесният, бърз и най -безгрижен начин за джазиране на прическа или дори цвят на косата, независимо от типа на косата.

Те също могат да се считат за защитни, тъй като не е нужно да се занимавате с цялостно боядисване или избелване, ако искате да промените външния си вид. А когато имате къса коса, те наистина могат да се превърнат в нещо забавно и креативно.

Ето списък на къса коса с идеи за акценти, които варират от традиционните руси, кафяви и червени до лилави, дъгови и морски цветове.

1. Къса коса с червени и руси акценти

Червено русо набръчкано подчертаване на тъмна основа къса коса с мелировкиИзточник

Красотата на акцентите е, че те са практически неограничени. Можете да получите колкото искате нюанси, стига да се консултирате със стилиста си и всички те да работят помежду си. Това например е боб от А-линия с червени и руси отблясъци.

2. Марсала къса коса с акценти

къса коса марсала с блясъциИзточник

Защо да отидете на много традиционното червено, когато можете да опитате марсала? Това е фънки подход към червената коса само с нотка на лилаво вътре, достатъчно, за да накара всеки да попита – какъв точно е този цвят? Обичаме го!

3. Розови и руси акценти на къса коса

Подредени боб с розова и руса къса коса с подчертаванеИзточник

Това е натрупан боб, който започна в обикновена платинена блондинка. След това стилистът добави малко горещо розово и лилаво осветление, което също накара блондинката да придобие розов оттенък.

4. Индиго къса коса с акценти

индиго и руса къса коса с подчертаванеИзточник

Джазирането на традиционна прическа и цвят никога не е изглеждало по -добре, отколкото с тази идея. Това е къс боб или обрасъл пикси, който е надут отзад. Той е кафяв с различни нюанси на руси отблясъци и само докосване на индиго, небрежно хвърлено.

5. Тъмна къса коса с карамелни акценти

елегантна къса коса с подчертаванеИзточник

Акцентите в карамела бяха изборът за последните сезони, тъй като жените навсякъде се обърнаха към този красив и безопасен цвят. Можете да започнете с обикновена кафява основа или дори с естествения си цвят, ако не искате да боядисвате цялата си коса.

6. Къса коса с омбре акценти

къса коса с акцентиИзточник

Кратки омбре акценти? Това възможно ли е? Да, разбира се, че е така! Това е светлокафява основа с руси омбре акценти, които преминават от пясъчно руса отзад чак до чай блондинка за предните нишки, където те ще ви помогнат да покажете цвета на очите си.

7. Къса брюнетка с акценти в блондинката

бял мед къса коса с блясъциИзточник

Друга страхотна комбинация, която можете да опитате, е брюнетка и блондинка. Това е боб до раменете с хлабави плажни вълни. Той е брюнетка отзад и се отваря към по -светли нюанси на блондинка отпред.

8. Златна руса къса коса с акценти

златиста руса къса коса с блясъциИзточник

Няма начин да сме написали това парче, да говорим за светли блондинки и да не споменаваме златна блондинка. Макар че е трудно да се носи цяла глава със златисто руса коса, няколко акцента ще свършат работа.

9. Паун къса коса с акценти

паун къса коса с блясъциИзточник

Тази дълга пикси кройка заема много от палиновата палитра. Това означава, че единствените цветове, които използва, са тези, които можете да видите в опашката на паун. Затова се възхищавайте на тази комбинация от зелено, синьо, оранжево и жълто. Това е завладяваща тенденция, особено ако отидете на метална боя за коса.

10. Ярка къса коса с акценти

ярка къса коса с блясъциИзточник

Основният цвят тук е билето, което можете да видите отдолу. Акцентите са лилави, които можете да видите отзад и отпред. Има и флот, който можете да забележите в средата. Разбира се, можете да копирате стила такъв, какъвто е, или да изберете само един от многото нюанси.

11. Медна и лилава къса коса

медна и лилава къса коса с подчертаванеИзточник

Сега, когато матовото е навън, що се отнася до тенденциите, металиците заеха неговото място. С тях дойдоха мед и месинг като любимите нюанси в света. Ето един много разхвърлян къс боб, горещ меден цвят, с лилави отблясъци.

12. Къса червена коса с акценти

червена черна къса коса с подчертаванеИзточник

Това е огненочервен асиметричен боб, изрязан по дължината на брадичката и оформен чрез добавяне на няколко дебели черни акценти в него. Силният, противоположен цвят се извежда един на друг превъзходно.

13. Люляк и лилава къса коса с подсветка

лилаво лилаво къса коса с блясъциИзточник

Ето един интересен начин да направите акценти. Те всъщност се наричат ​​подсветки – очевидно, защото са поставени под основния цвят на косата ви. Предлагаме ви да получите по -силния цвят отдолу и по -светлия отгоре.

14. Пернатият Pixie Cut

дайлово тюркоазено бордо къса коса с подчертаванеИзточник

Какво би могло да е на върха на пернато пикси по отношение на прохлада? Какво ще кажете за такъв, който е канарче жълт и има бордо и тюркоазени отблясъци отпред? Това може би е просто една от най -готините прически, които сме виждали.

15. Тофи къса коса с акценти

ириска къса коса с отблясъциИзточник

Винаги помнете, че дори когато се придържате към традиционните цветове, те не трябва да са скучни и старомодни. Например, вместо да получавате кафяви отблясъци върху тъмната си коса, вместо това можете да получите ириси. Много по -топло, по -хладно и вкусно!

16. Акценти от грозде и руса

гроздова къса коса с подчертаванеИзточник

Лилавото семейство няма недостиг на нюанси, от които да избирате. Това например е грозде. Той е идеален като подчертаващ нюанс, когато имате тъмна коса. Не забравяйте да добавите и шепа руси, за да осветите малко нещата.

17. Оранжева къса коса с акценти

оранжева къса коса с подчертаванеИзточник

Нищо не казва Коледа по -добре от тази прическа. Тези оранжеви, мандаринови и руси акценти и слаби акценти наистина ще ви вкарат в настроение за празничния сезон, така че се пригответе да блеснете през зимата!

18. Люлякова къса коса с акценти

лилава къса коса с блясъциИзточник

Въпреки че в днешно време целият свят се стреми повече към силни цветове, пастелите все още са налице, особено предвид факта, че попадат в категорията на нетрадиционните цветове. Това е люляк с няколко опушени руси и сиви отблясъци.

19. Акценти през деня и нощта

ден и нощ къса коса с подчертаванеИзточник

Този невероятен многопластов боб се нарича „ден и нощ“ и е съвсем очевидно защо. Основният слой е тъмна брюнетка, чиято горна част е боядисана в млечно бяло като зората. Ще изглежда добре на всички прически за къса коса, а не само на боб!

20. Дъга къса коса с акценти

къса коса с дъгиИзточник

Не можем да изразим колко обичаме тази идея. Долният слой от peekaboo подчертава се състои от няколко нишки, които са с цвят на дъга. Освен това те са скрити, така че можете да ги прикриете напълно, ако е необходимо.

21. Рейчъл Макадамс

Рейчъл Макадамс къса коса с мелировкиИзточник

Нашето холивудско вдъхновение за къса коса с акценти идва от невероятно красивата Рейчъл Макадамс. Тук тя носи една от най -красивите многослойни прически с пясъчно руса боб, които сме виждали – и става още по -добра от докосването на розово конче за бонбони, поставено тук и там.

22. Синя коса с акценти

синя къса коса с подчертаванеИзточник

Всъщност е невъзможно да се чувствате сини, когато носите тази прическа, просто защото е толкова страхотно. Трябва обаче да обърнете внимание на вида грим, който носите, за да не изпъквате цвета на косата.

23. Къса коса с едва видими акценти

лилаво на розова къса коса с високи тапицерииИзточник

Това може да е само въплъщение на акцентите на peekaboo. Те са толкова малки и фини, че просто не можете да ги видите, освен ако не отблъснете косата си зад ухото. Тогава разкривате, че всъщност имате втори цвят на косата.

24. 90 -те розови акценти

розово на кафява къса коса с подчертаванеИзточник

Помните ли онзи страхотен розов цвят на косата, който винаги сте искали да получите през 90 -те, но родителите ви не биха ви позволили, защото сте имали училище? Е, сега можете! Нарича се неоново розово и можете или да си боядисате косата, или да получите удължаване.

25. Dusty Pink Short Hair

прашно розово подредено боб къса коса с мелировкиИзточник

И все пак, ако не сте толкова горещи, неонови цветове, но все още обичате розовото и го искате в косата си, можете да отидете на по -приглушена версия. Това е прашно розово на рошав, натрупан боб, който можете да носите с яркочервена устна за малко контраст.

26. Cherry Red Chunky Highlights

вишневочервена къса коса с подчертаванеИзточник

Има много видове акценти, което означава, че не винаги трябва да отидете на класическия тип. Това са дебели акценти върху кръгъл, асиметричен боб. Те са черешовочервени и изглеждат напълно страхотно на тъмнокоса коса.

27. Акценти на прахообразния ирис

ирис къса коса с подчертаванеИзточник

Кафявото и ириса в началото може да изглеждат като странна комбинация, но могат да работят. въпреки това, не бива да го опитвате у дома. Най -добре е да отидете при вашия стилист, тъй като той или той ще знае как да смеси идеално цветовете за вас.

28. Къса кестенява коса с акценти

руса къса коса с блясъциИзточник

Ето класическата версия или тази, която започна всичко. Това е безопасно и с ниска поддръжка и няма как да сбъркате с това. Основата е неутрална, но лъскава кафява, докато акцентите са елегантна бежова и пясъчна блондинка.

29. Червена коса със светлочервени акценти

тийнейджър къса коса с блясъциИзточник

Време е да проявите креативност! Какво ще кажете за тъмночервена коса с докосване на тилави отблясъци отпред? Плюс това, какво ще кажете, ако прическата беше къса и рошава пикси с кичури от пера и тъпи разфасовки навсякъде?

30. Сребърна коса със сини акценти

сребърна къса коса с подчертаванеИзточник

Това е толкова перфектна работа за подчертаване, че всъщност не можете да кажете кой е бил основният цвят – среброто или арктическото синьо. Но това няма значение, защото и двамата изглеждат невероятно. Задната част е изцяло сребриста, а предната е арктически синя с няколко сребърни отблясъка.

31. Платина и мента зелено

мента зелена къса коса с подчертаванеИзточник

Не можем да изразим колко много обичаме добрата работа с подчертаване. В този случай това е ментово зелено и платинено с белите нишки, внимателно нарязани на V-образна форма, така че да могат да разкрият красивия зелен цвят отдолу.

32. Акценти от флота, синьото и блясъка

блестяща зелена къса коса с блясъциИзточник

Ето една идея за къса коса с акценти за новогодишната нощ. Не е нужно да чакате сняг, тъй като лесно можете да го фалшифицирате с малко блясък на косата. Цветовата комбинация, разбира се, също е невероятна, смесвайки горско зелено с среднощно сини акценти.

33. Акценти на зимните цветове

зимна къса коса с акцентиИзточник

Нека да го поддържаме зимен за още една минута с този фантастичен дисплей от студени цветове, разделен на една -единствена черта от топли цветове – слънчево жълто. Изборът, както и показването на цветове, ги кара да изскочат по незабравим начин!

34. Атомна тюркоазена къса коса с акценти

атомно тюркоазено и психеделично залез къса коса с подчертаванеИзточник

Всъщност това е комбинация между атомен тюркоаз и психеделичен залез върху накъсан боб с дължина до раменете. Цветовата комбинация тук напомня за Мароко и неговите витражни лампи, което го прави идеален за лятото!

35. Къса коса в джунглата и акценти

къса коса в джунглата с акцентиИзточник

Вдъхновението може да дойде отвсякъде, както е доказано от този цветен модел на джунглата. Състои се от зеленина в джунглата, лайм, жълто, мъх, лишеи и малко лилаво, за да имитира водата и да я затопли малко след всичко това зелено.

36. Цветове на морските акценти

морски цветове къса коса с акцентиИзточник

Това е коса с боядисване, която не трябва да се бърка с омбре. Това е специална техника, която фризьорите използват, за да поставят наситени, масови акценти в косата ви, да й вдъхнат живот и да я изсветлят малко. Той е различен от класическите акценти и също е толкова красив!

37. Афро къса коса с акценти

афро къса коса с блясъциИзточник

Можете също така да получите някои блондинки акценти, ако имате къса пикси афро. Това ще му добави известна дълбочина и измерение, което ще го направи много по -интересно в същото време. Косата ще изглежда по -обемна и много по -модерна.

38. Тъмносиня къса коса с акценти

тъмносиня къса коса с подчертаванеИзточник

Много скромен начин да прескочите тенденцията на акцентите е като изберете цвят, който е много близък до вашия собствен, но и нетрадиционен. Например, това е коса с брюнетка гарван с някои морски акценти отпред.

39. Пясъчно руса къса коса с акценти

пясъчно руса къса коса с блясъциИзточник

Можете да видите същия принцип отгоре, приложен върху руса коса точно тук. Това е пясъчно руса коса с бежово руса светлинка. Подстригването е обрасло пикси с подрязване.

40. Матово сиво Акценти

матова сива къса коса с подчертаванеИзточник

Матовото е фантастична тенденция и работи чудесно върху акцентите. Ето пример за прекалено дълга брюнетка Pixie, изрязана с гребен над помпадур и няколко матово сиви отблясъци. Резултатът е стоманено сива прохлада навсякъде!

41. Teal Green Lowlights

Pixie подстригано тиланово зелено осветява къса коса с мелировкиИзточник

Искате ли да подправите косата си малко, но без да правите големи промени или голям шум? Тогава тинейджърът винаги е цветът, с който трябва да отидете! Тази комбинация от гарванова коса, тиланово зелено осветление и бляскав гот грим са за смърт.

42. Къса коса с акценти и тъкане

тъчете къса коса с акцентиИзточник

Ако искате да защитите естествената си коса, винаги можете да получите къса тъкан. По този начин ще имате пълен контрол върху избора на цвят, особено ако искате акценти. Тъй като всичко се основава на синтетични разширения, няма начин да сбъркате.

43. Медна къса коса с акценти

медна къса коса с подчертаванеИзточник

Ако сте следили тенденциите в стила, тогава знаете, че звездите на шоуто са мед, а приятелската й ръжда. Следователно няма смисъл да чакате. Преминете към тази тенденция и си вземете някои прекрасни медни акценти.

44. Матови съвети

замразени върхове къса коса с подчертаванеИзточник

Спомняте ли си през 90 -те години, когато всички носеха матови накрайници? Те бяха истинското нещо. Ще се радвате да чуете, че тази тенденция се завръща и тя получи огромно преобразяване, така че изглежда сега! Свят, запознай се със съвременните съвети с матово покритие!

45. Сини и кехлибарени акценти и ниски светлини

синя зелена къса коса с подчертаванеИзточник

Открояващата работа за тази пикси кройка е изящна! Основата е естествено тъмно опушено кафяво. Акцентите обаче са сини само с докосване на тила, което ги доближава много до морските цветове от всичко друго, докато подсветките са кехлибарени.

Готови да промените външния си вид?

Както всички знаем, използването на цвят определено може да подобри привлекателността не само на косата, но и на целия им вид.

Късата коса може да бъде лесна за носене, лесна за поддръжка и супер предпазваща кичурите ви, както когато имате тънка, гъста и фина коса. Но какво се случва, когато не искате да боядисвате косата си изцяло? Вие отивате за една от нашите невероятни къси коси с идеи за подчертаване, разбира се!

Кажете ни в секцията за коментари по -долу коя от тези къси прически с акценти е любимата ви!