150 művészi akvarell tetoválásötlet

A kreativitás a művészet lényege, és a tetoválásművészet nem érinti ezt a tényt. Az idő múlásával a kreatív tetoválóművészek új és innovatív technikákon dolgoznak, és előrébb hozzák az igényes tetoválás szerelmeseinek. Az egyik ilyen legújabb technika bevezette az akvarell tetoválásmintákat. Szorosan kapcsolódnak az akvarell festményekhez, amint azt a név is sugallja. Élénk árnyalatok, finom árnyalatok és gyengéd színek jellemzik ezeket a tetoválásokat. Ezeknek a tetoválásoknak az esztétikai szépsége és szimbolikus értelme népszerűvé tette őket a férfiak és nők körében világszerte. Teljesen egyedinek tűnnek, és feltétlenül felhívják a figyelmet, megoldva a tetoválás befestésével járó fájdalmak és pénzbeli költségek valódi célját..

Az akvarell művészetének technikája

Az akvarell tetoválások a hagyományos tetoválás és az akvarell festmények keverésének technikáján alapulnak, ami teljesen más megjelenést kölcsönöz a hagyományos tetoválásnak. A technika és a tetoválás festésének eszközei teljesen azonosak, de a kettő között az egyetlen különbség a végeredmény, amely inkább akvarell festménynek tűnik, mint klasszikus tetoválásnak. Akárcsak az akvarellfestményeknél, inkább az árnyalatokat, a fröccsöket és az elmosódásokat látjuk, mint a meghatározott formákat és körvonalakat, ugyanez a hatás láthatóvá válik az akvarell body art -ban is. A kép szabad formájúnak tűnik, ahelyett, hogy körvonalazódna, fekete tintával határozza meg a vonalakat, és a köztes árnyékolás világosabb színű, mint a szokásos tetoválások. Tehát ha először keres valami újat a tetováláshoz, vagy egy egyedi lehetőséget a többi tetoválás közül, amelyek már megvannak, akkor az akvarell body art ideális választás lenne az Ön számára.

Hátrányok

Az akvarell művészi tetoválás árnyékolása viszonylag világosabb, mint a klasszikus tetoválás, ami azt a benyomást kelti, hogy a tetoválás elhalványul az idő múlásával. Az a tény, hogy néhány év után kemény munkát igényelhetnek, ami hamarabb lehet, mint egy hagyományos tetoválás, ami enyhe hátrányba hozza ezeket a tetoválásokat. Ennek ellenére nincs nagy különbség a kettő és az akvarell tetoválás között, ezek is tartósak és tartósak, bár világosabb megjelenése bizonyos esetekben enyhe megtévesztést okozhat.

Elhelyezési ötletek

A tetoválóművészet legfontosabb aspektusa a megfelelő design kiválasztása mellett a megfelelő elhelyezés. Alapvetően a tetoválás helyét a tetoválás mérete határozza meg. A nagyobb tetoválás jól néz ki nagy felületeken, például a háton, a gyomoron, a bordán, a mellkason, a combon, a lábakon és a vállon, míg a kisebb és finomabb formatervezések olyan kis területeken találhatók, mint a bokák, lábak, csuklók, nyak, gerinc, hát a fülön, sőt az ujjakon is. Az ötlet az, hogy felhívja a figyelmet, függetlenül attól, hogy a tetoválás mérete nagy vagy kicsi. Eléggé szemet gyönyörködtetőnek kell lennie ahhoz, hogy közvetítse a viselő valódi hozzáállását és érzéseit.

Népszerű akvarell tetoválások

Az akvarell body art esetében nagyon sokféle kivitel áll rendelkezésre, mint a szokásos tetoválások esetében. Minden a tetoválóművész készségeitől és kreativitásától függ, aki fantáziájával és a művészet elsajátításával ragyogó mintákat hozhat létre. Az akvarellművészet technikája attól függ, hogy milyen szakértelemmel rendelkezik ecsetvonásokra emlékeztető elképesztő effektek létrehozásában, olyan effektusok létrehozásában, mint a csöpögő és fröccsenő festék, vagy akár olyan képek, amelyek portréknak tűnnek. Egyes formatervezési minták hasonlíthatnak egy zsírkrétára is, fantasztikus hatást keltve. Íme néhány népszerű design:

  • Virágos Tetoválások – Az egyik legcsodálatosabb akvarell tetoválási terv az, amely különböző virágokat tartalmaz, mint például a rózsa, a lótusz, a napraforgó, a nárcisz és a liliom, hogy csak néhányat említsünk. A rózsa a szerelmet és a szépséget szimbolizálja, míg a lótusz a tisztaságot és a jámborságot jelképezi, és ezeknek a virágmintáknak az akvarell művészetbe való bevonása lenyűgöző és szemet gyönyörködtető hatást kelthet. A lágy, fekete körvonalakból csöpögő élénk színek egyedi képet alkothatnak ezekről a virágmintákról, ami egészen más, mint a szokásos tetoválásminták.
  • Pillangó Tetoválások – A pillangók, amelyek természetüknél fogva élénk színpalettát mutatnak, ideális elemek az akvarellművészetben való használatra. Ezeket a színeket vizenyős kivitelben is ki lehet állítani, de mégis a csodálatos művészi megjelenés vonzerejét hordozzák. A szilárd és jól megtervezett tetoválásokhoz képest a pillangó tetoválások egyedi és lágy hatást keltenek.
  • Toll Tetoválás – A toll tetoválás csábító minőségű, mivel áramló és vonzó formájuk van, amely gyönyörűen néz ki, bárhol is van a hordozó testén. A normál toll tetoválásokkal ellentétben az akvarell művészi tetoválásokat vonzóbbá és lágyabbá tehetjük, ha élénk színfoltokat használunk. A festék kivágható a toll széleiből, hogy még stílusosabbnak és szokatlanabbnak tűnjön a szokásoshoz képest.
  • Farkas Tetoválás – Egy másik jó lehetőség a tervezési elemek között, amelyeket ebben a művészetben figyelembe vesznek, a farkas design. A farkast az erő, a függetlenség és a hűség szimbólumának tekintik, és az akvarellművészet formájában létrehozott farkas tetoválások elképesztő hatást gyakorolnak a nézőre, mivel teljesen eltér a klasszikus farkas tetoválásoktól. A merész, de foltos színek használata, amelyek csöpögő minőségűek, lágy és élethű hatást kölcsönöznek a dizájnnak, így a bámészkodó örömére szolgálnak, nem pedig a hevességhez társított elemek.
  • Eső tetoválás – Az eső tetoválás lehet a legjobb elem a tervekhez, mivel a lehulló esőcseppek tökéletes választást jelentenek az akvarellben való ábrázoláshoz, a fröccsenő szín pedig tökéletesen ábrázolja a lehulló esőcseppeket, teljesen lenyűgöző és egyedi hatást keltve.
  • Hal Tetoválás – A halak népszerű választást jelentenek az akvarell mintáknál, mivel mind a halak, mind ezek a minták áramló minőségűek. Az élénk színek, valamint a víz ábrázolásához használt fröccsenések használata szemet gyönyörködtető díjat eredményezhet a haltetoválás mintákban. A művész létrehozhatja a teljes dizájnt, vagy a hal tetoválását hagyományos módon tintával, a hátteret pedig akvarell formában készítheti el.
  • Kolibri tetoválás – A kolibri csodálatos objektum, amely akvarell kivitelben ábrázolható, mert nagyon gyors ütemben csapkodja szárnyait, és homályos hatást kelt a mozgásában. Ezért ideális a foltos és homályos hatás formájában való megjelenítés, mint az akvarellművészetnél.

Úgy tűnhet, hogy a szín az akvarellminták legfontosabb eleme, de meglepő módon a hagyományos fekete és szürke színekben is jól mutatnak, mint a hagyományos tetoválásoknál. A különbség e két típusú akvarell között a design visszatartásában rejlik; míg a színes tetoválások az élénk színek fröccsenése révén válnak kiemelkedővé, addig a fekete és a szürke tetoválás vonzó értéket nyer a bonyolult részletezés helyes használata miatt. Az elmosódott hatást előnyösen használják fel, és más megjelenést hoznak létre az egyszerű hagyományos tetoválási mintákban, amelyek merész vázlatokat és körvonalakat használnak.

A legjobb dolog bennük az, hogy nem igényelnek megfelelő kialakítást; valójában az alkotó szabadságát adják a művésznek, hogy egyszerű színcseppek felhasználásával valami elképesztő dolgot hozzon elő, amelyek lecsöpögtethetik a viselő testét. Ezek egy módja annak, hogy felszabadítsák a tervező kreativitását, és lehetővé tegyék számukra, hogy lenyűgöző vizuális élvezetet teremtsenek, hogy a testet vászonnak, a tetoválást pedig remekművé tegyék. Szinte mindenféle elem beépíthető akvarellművészetbe, némelyikük hangszerek, madarak főnix, galamb, fecske, szitakötők, íj, szalag, végtelen jel, kereszt sárkány, oroszlán, csillagok, nap, hold, disney, álomfogók, nyilak , iránytű, fák, angyal és szárnyak.

Végső szavak

Az akvarell tetoválások a tetoválás művészetének egyedülálló formái, amelyek tetoválásmintákat hoznak létre foltok és színcseppek formájában, nem pedig merész és határozott körvonalakkal. Szinte mindenféle dizájnelem beépíthető, de a végeredményt valóban a tetoválóművész ügyessége és szakértelme határozza meg.

akvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell (1)akvarell (2)akvarell (3)akvarell (4)akvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell (5)akvarell (6)akvarell (7)akvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválásakvarell tetoválás

0d153190d834080791535e9f69b807eb 1-akvarell-virág-ta & lt; a href =watercolor_tattoos_fabulousdesign_1

watercolor_tattoos_fabulousdesign_2

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_3

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_4

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_5

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_6

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_7

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_8

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_9

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_10

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_11

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_12

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_13

14. akvarell_tetoválások

akvarell_tetoválás_fabulousdesign_15

16. akvarelltetoválások

17. akvarelltetoválások

18. akvarelltetoválások 19. akvarell_tetoválások

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_20

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_21

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_22

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_23

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_24

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_25

66. vízfestmény

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_27

Akvarell_tetoválások_fabulousdesign_28

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_29

30. akvarelltetoválások

31. oldal

Akvarell_tetoválások

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_33

34. oldal

35. vízfestmény

36. oldal

37. oldal

38. akvarell tetoválások 39. akvarell

40. vízfestmény

41. oldal

42. oldal

43. oldal

44. oldal46. ​​oldal

47. vízfestmény

48. oldal

59. oldal

akvarell_tetoválások_fabulousdesign_5052. vízfestmény

53. oldal

54. oldal

55. vízfestmény

56. oldal

57. oldal

58. oldal 59. oldal

Akvarell_tetoválások_fabulousdesign_60

66. oldal

62. vízszintes tetoválás 2-Absztrakt-rózsa-tetoválás 3-akvarell-tetoválás 4-time-warp-akvarell-tetoválás 5-akvarell-fa-tetoválás 6-akvarell-tetoválás 7-akvarell-tetoválás 8-Akvarell-tetoválás 9-Iránytű-akvarell-tetoválás 10-Butterfly-akvarell-tetoválás 11-akvarell-tetoválás 12-Ló-akvarell-tetoválás  14-Portré-akvarell-tetoválás 15-akvarell-tetoválás 16-Virág-akvarell-tetoválás 17-akvarell-tetoválás 18-akvarell-tetoválás-lábon 19-akvarell-hátsó tetoválás 20-Madár-gyógyult-akvarell-tetoválás 21-akvarell-hátsó tetoválás 22-akvarell-ujjas-tetoválás 23-akvarell-ujjas-tetoválás 24-Luv-U-Anya-akvarell-tetoválás 25-Nyár végén-Nap-Akvarell-Tetoválás 26-Akvarell-absztrakt 27-Virág-akvarell-tetoválás 28-Toll-akvarell-tetoválás 30-Iránytű-Akvarell-Tetoválás 31-Csodálatos-akvarell-tetoválás 32-Csodálatos íj-akvarell-tetoválás 33-Színes-Akvarell-Tetoválás 34-Madár-akvarell-tetoválás 35-Portré-akvarell-tetoválás 36-Akvarell-pillangó-tetoválás-karon 37-akvarell-tetoválás 38-Dreamcatcher-akvarell-tetoválás 39-hajó-akvarell-tetoválás 40-Rose-akvarell-tetoválás 41-akvarell-tetoválás 42-akvarell-hal-tetoválás 43-akvarell-nyúl-tetoválás 44-akvarell-tetoválás 45-Horgonyok-akvarell-tetoválás 46-akvarell-tetoválás 47-akvarell-tetoválás 49-akvarell-tetoválás 50-Madár-akvarell-tetoválás 51-akvarell-tetoválás 52e774a164cfe29f78e85282dd495c75 52-akvarell-tetoválás 53-akvarell-tetoválás 54-akvarell-tetoválás 55-Farkas-akvarell-tetoválás 56-Hihetetlen-akvarell-tetoválások-by Klaim 57-akvarell-tetoválás delfin-akvarell-tetoválások lábak Sasha-Unisex-Színes-tetoválás-akvarell-tetoválás-9 Sasha-Unisex-Tattoo-Colorful-Tattoo-Watercolor-Tattoo-19 Sasha-Unisex-Akvarell-Színes-tetoválás tumblr_mxo43h4Z9E1s6mqlko1_1280 akvarell_tetoválás_10 akvarell-absztrakt-tetoválás akvarell-madár-tetoválás akvarell-elefánt-tetoválás akvarell-toll akvarell-toll-ötlet akvarell-virág-tetoválás akvarell-ara-tetoválás akvarell-ujjas-tetoválás akvarell-tetoválás  Akvarell-tetoválások Akvarell-tetoválás-1 Akvarell-tetoválás-2 Akvarell-tetoválás-4 Akvarell-tetoválások-5 akvarell-tetoválás-8 Akvarell-tetoválás-11 Akvarell-tetoválás-12 víz-rózsa-tetoválás