150 артистични идеи за татуировки с акварел

Творчеството е същността на изкуството и татуировката не е недокосната от този факт. С течение на времето творческите татуисти работят върху нови и иновативни техники и ги извеждат напред за проницателните любители на татуировките. Една от тези най -нови техники въведе дизайн на татуировки с акварел. Те са тясно свързани с акварелни картини, както се предполага от името. Ярки нюанси, фини нюанси и нежни цветове са отличителните белези на тези татуировки. Естетичната красота, както и символичното значение на тези татуировки ги прави популярен избор сред мъжете и жените по целия свят. Те изглеждат абсолютно уникални и са длъжни да привлекат внимание, като решават истинската цел да понесат болката и паричните разходи за нанасяне на татуировка.

Техника на акварелното изкуство

Акварелните татуировки се основават на техниката на смесване на традиционното татуиране с акварелни картини, което му придава абсолютно различен вид в сравнение с традиционната татуировка. Техниката, както и инструментите за боядисване на татуировката са напълно еднакви, но единствената разлика между двете е крайният резултат, който прилича повече на акварелна картина, а не на класически дизайн на татуировка. Както в акварелните картини, ние виждаме повече нюанси, пръски и размазване, а не определени форми и очертания, същият ефект става видим и в акварелното боди арт. Изображението изглежда свободно оформено, вместо да бъде очертано с дефинирани линии с черно мастило, а засенчването между тях е по -светло на цвят в сравнение с обикновените татуировки. Така че, ако търсите нещо ново за първи път татуировка или уникална опция от другите татуировки, които вече имате, тогава акварелното боди арт би било идеален вариант за вас.

Против

Засенчването на татуировка с акварелно изкуство е сравнително по -леко от класическата татуировка, което създава впечатление, че татуировката избледнява с течение на времето. Факт е, че след няколко години те може да се нуждаят от усилие, което може да стане по -рано от конвенционалната татуировка, което поставя тези татуировки в леко неблагоприятно положение. И все пак няма голяма разлика между двете и акварелните татуировки, те също са дълготрайни и постоянни по своята същност, въпреки че по -светлият им вид може да причини лека измама в някои случаи.

Идеи за разположение

Най -важният аспект на татуировката, в допълнение към избора на правилния дизайн, е правилното му поставяне. По принцип мястото за поставяне на татуировка се определя от размера на татуировката. По -голяма татуировка изглежда добре на големи повърхности като гръб, стомах, ребра, гърди, бедра, крака и рамо, докато по -малки и по -деликатни дизайни са представени на малки области като глезени, крака, китки, шия, гръбнак, задна част ухото и дори на пръстите. Идеята е да привлече вниманието, независимо дали размерът на татуировката е голям или малък. Тя трябва просто да привлече достатъчно внимание, за да предаде истинското отношение и чувства на носителя.

Популярни дизайни на татуировки с акварел

Налично е голямо разнообразие от дизайни в случай на акварелно боди арт, както е в случай на редовни дизайни на татуировки. Всичко зависи от уменията и креативността на татуиста, който може да създаде някои блестящи дизайни с въображението си и владеенето на изкуството. Техниката на акварелното изкуство зависи от неговия опит в създаването на някои невероятни ефекти, които приличат на мазки с четка, създават ефекти като капеща и разпръсната боя или дори изображения, които приличат на портрети. Някои дизайни също могат да притежават качеството на прилика с дизайн на пастел, създавайки страхотно въздействие. Ето някои популярни дизайни:

  • Цветни татуировки – Един от най -невероятните дизайни на татуировки с воден цвят е този, който включва различни видове цветя като роза, лотос, слънчоглед, нарциси и лилии, за да назовем само няколко. Розата символизира любовта и красотата, докато лотосът означава чистота и благочестие и включването на тези флорални дизайни в акварелното изкуство може да създаде абсолютно зашеметяващо и привличащо погледа въздействие. Ярки цветове, изтичащи от меки черни очертания, могат да направят уникална картина на тези флорални шарки, която е доста различна от обикновените дизайни на татуировки.
  • Татуировки с пеперуди – Пеперудите, които по природа проявяват жива цветова палитра, правят идеален елемент за използване в акварелното изкуство. Тези цветове могат да бъдат изложени под формата на воден дизайн, но все пак носят невероятната привлекателност за цялостен артистичен вид. В сравнение със солидните и добре дефинирани дизайнерски татуировки, татуировките с пеперуди създават уникално и меко въздействие.
  • Татуировка с пера – Татуировката с пера има примамливо качество, тъй като те имат плавна и привлекателна форма, която изглежда красива навсякъде, където е поставена върху тялото на носителя. За разлика от обикновените татуировки с пера, татуировките с акварелно изкуство могат да изглеждат по -привлекателни и по -меки с помощта на ярки цветни пръски. Боята може да се накара да излезе от ръбовете на перата, за да изглежда още по -стилна и нестандартна в сравнение с обикновената.
  • Татуировка на вълк – Друг готин вариант сред дизайнерските елементи, разглеждани за това изкуство, е този на вълчи дизайн. Вълкът се счита за символ на сила, независимост и лоялност, а татуировките на вълци, създадени под формата на акварелно изкуство, създават невероятно въздействие върху зрителя, тъй като са напълно различни от класическите татуировки с вълци. Използването на смели, но петнисти цветове, които имат капещо качество, придава мек и реалистичен ефект на дизайна, което го прави наслада за зрителя, вместо елемент, свързан със свирепост.
  • Дъждовна татуировка – Дъждовните татуировки могат да бъдат най -добрият елемент, който да се използва в дизайна, тъй като падащите капки дъжд правят перфектния избор да бъдат изобразени под формата на акварел, разпръснатият цвят изобразява падащите дъждовни капки до съвършенство, създавайки ефект, който е напълно зашеметяващ и уникален.
  • Татуировка на риба – Рибите са популярен избор за акварелни дизайни, тъй като както рибите, така и тези дизайни, имат плавно качество. Използването на ярки цветове, както и пръски за изобразяване на вода може да създаде привлекателна тарифа в дизайна на татуировки с риби. Художникът може или да създаде целия дизайн, или да нанесе татуировката на рибата по обичайния начин, а фонът да бъде направен във форма на акварел.
  • Татуировка на колибри – Колибрито е прекрасен обект, който може да бъде изобразен под формата на акварел, защото маха с крила с много бърза скорост, придавайки му размазано въздействие в движението му. Това го прави идеален за показване под формата на петна и замъглено въздействие, както в случая с акварелно изкуство.

Може да изглежда, че цветът е най -важният елемент от акварелния дизайн, но изненадващо те могат да изглеждат страхотно и в конвенционалните черни и сиви цветове, както в случая с традиционните татуировки. Разликата между тези два вида акварели се състои в задържането на дизайна; докато цветните татуировки стават забележими с помощта на пръски от живи цветове, черните и сивите татуировки придобиват своята привлекателна стойност поради правилното използване на сложни детайли. Размазаният ефект се използва с предимство и за създаване на различен облик в простите традиционни дизайни на татуировки, които използват смели скици и очертания.

Най -хубавото при тях е, че не изискват подходящ дизайн; всъщност те дават на художника творческата свобода да извади нещо невероятно, като използват прости цветни пръски, които могат да бъдат направени да капят по тялото на носителя. Те са начин да разгърнете креативността на дизайнера и да им дадете възможност да създадат зашеметяваща визуална наслада, за да направят тялото платно, а татуировката пълен шедьовър. Почти всички видове елементи могат да бъдат включени в акварелното изкуство, някои от тях са музикални инструменти, птици феникс, гълъб, лястовица, водни кончета, лък, панделка, знак за безкрайност, кръстосан дракон, лъв, звезди, слънце, луна, Дисни, ловци на сънища, стрели , компас, дървета, ангел и крила.

Заключителни думи

Акварелните татуировки са уникална форма на татуировка, която създава татуировки под формата на петна и цветни пръски, а не смели и дефинирани очертания. Почти всички видове дизайнерски елементи могат да бъдат включени, но крайният резултат наистина се определя от уменията и опита на татуировката.

татуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелакварел (1)акварел (2)акварел (3)акварел (4)татуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелакварел (5)акварел (6)акварел (7)татуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварелтатуировка с акварел

0d153190d834080791535e9f69b807eb 1-акварел-цвете-та & lt; a href =watercolor_tattoos_fabulousdesign_1

watercolor_tattoos_fabulousdesign_2

watercolor_tattoos_fabulousdesign_3

watercolor_tattoos_fabulousdesign_4

watercolor_tattoos_fabulousdesign_5

watercolor_tattoos_fabulousdesign_6

watercolor_tattoos_fabulousdesign_7

watercolor_tattoos_fabulousdesign_8

watercolor_tattoos_fabulousdesign_9

watercolor_tattoos_fabulousdesign_10

watercolor_tattoos_fabulousdesign_11

watercolor_tattoos_fabulousdesign_12

watercolor_tattoos_fabulousdesign_13

watercolor_tattoos_fabulousdesign_14

watercolor_tattoos_fabulousdesign_15

watercolor_tattoos_fabulousdesign_16

watercolor_tattoos_fabulousdesign_17

watercolor_tattoos_fabulousdesign_18 watercolor_tattoos_fabulousdesign_19

watercolor_tattoos_fabulousdesign_20

watercolor_tattoos_fabulousdesign_21

watercolor_tattoos_fabulousdesign_22

watercolor_tattoos_fabulousdesign_23

watercolor_tattoos_fabulousdesign_24

watercolor_tattoos_fabulousdesign_25

watercolor_tattoos_fabulousdesign_26

watercolor_tattoos_fabulousdesign_27

watercolor_tattoos_fabulousdesign_28

watercolor_tattoos_fabulousdesign_29

watercolor_tattoos_fabulousdesign_30

watercolor_tattoos_fabulousdesign_31

watercolor_tattoos_fabulousdesign_32

watercolor_tattoos_fabulousdesign_33

watercolor_tattoos_fabulousdesign_34

watercolor_tattoos_fabulousdesign_35

watercolor_tattoos_fabulousdesign_36

watercolor_tattoos_fabulousdesign_37

watercolor_tattoos_fabulousdesign_38 watercolor_tattoos_fabulousdesign_39

watercolor_tattoos_fabulousdesign_40

watercolor_tattoos_fabulousdesign_41

watercolor_tattoos_fabulousdesign_42

watercolor_tattoos_fabulousdesign_43

watercolor_tattoos_fabulousdesign_44watercolor_tattoos_fabulousdesign_46

watercolor_tattoos_fabulousdesign_47

watercolor_tattoos_fabulousdesign_48

watercolor_tattoos_fabulousdesign_49

watercolor_tattoos_fabulousdesign_50watercolor_tattoos_fabulousdesign_52

watercolor_tattoos_fabulousdesign_53

watercolor_tattoos_fabulousdesign_54

watercolor_tattoos_fabulousdesign_55

watercolor_tattoos_fabulousdesign_56

watercolor_tattoos_fabulousdesign_57

watercolor_tattoos_fabulousdesign_58 watercolor_tattoos_fabulousdesign_59

watercolor_tattoos_fabulousdesign_60

watercolor_tattoos_fabulousdesign_61

watercolor_tattoos_fabulousdesign_62 2-Abstract-rose-tattoo 3-акварел-татуировка 4-часова основа-татуировка с акварел 5-акварел-дърво-татуировка 6-акварел-татуировка 7-акварел-татуировка 8-Акварел-татуировка 9-Компас-акварел-татуировка 10-Пеперуда-акварел-татуировка 11-акварел-татуировка 12-Кон-акварел-татуировка  14-Портрет-акварел-татуировка 15-акварел-татуировка1 16-цвете-акварел-татуировка 17-акварел-татуировка 18-акварел-татуировка-на крака 19-акварел-гръб-татуировка 20-излекувана от птици акварелна татуировка 21-акварел-гръб-татуировка1 22-акварел-ръкав-татуировка 23-акварел-ръкав-татуировка 24-Luv-U-Mom-акварел-татуировка 25-Late-Summer-Day-Watercolor-Tattoo 26-Акварел-резюме 27-Цвете-акварел-татуировка 28-перо-акварел-татуировка 30-компас-акварел-татуировка 31-Невероятна-Акварелна-татуировка 1 32-невероятно-лък-акварел-татуировка 33-цветна-акварел-татуировка 34-Птица-акварел-татуировка 35-Портрет-акварел-татуировка 36-Акварел-пеперуда-татуировка-на ръка 37-акварел-татуировка 38-Ловец на сънища-акварел-татуировка 39-кораб-акварел-татуировка 40-роза-акварел-татуировка 41-акварел-татуировка 42-акварел-риба-татуировка1 43-акварел-заек-татуировка 44-акварел-татуировка 45-котви-акварел-татуировка1 46-акварел-татуировка 47-акварел-татуировка 49-акварел-татуировка 50-птица-акварел-татуировка 51-акварел-татуировка 52e774a164cfe29f78e85282dd495c75 52-акварел-татуировка 53-акварел-татуировка1 54-акварел-татуировка1 55-вълк-акварел-татуировка 56-Невероятно-Акварел-Татуировки-от-Клайм 57-акварел-татуировка татуировки делфин-акварел крака Саша-унисекс-цветна-татуировка-акварел-татуировка-9 Саша-унисекс-татуировка-цветна-татуировка-акварел-татуировка-19 Саша-Унисекс-Акварел-Цветна-Татуировка tumblr_mxo43h4Z9E1s6mqlko1_1280 акварел_татуировки_10 акварел-абстракция-татуировка акварел-птица-татуировка акварел-слон-татуировка акварелно перо акварел-пера-идея акварел-цвете-татуировка акварел-ара-татуировка акварел-ръкав-татуировка акварел-татуировка  Акварелни татуировки Акварелни татуировки-1 Акварелни татуировки-2 Акварелни татуировки-4 Акварелни татуировки-5 акварел-татуировки-8 Акварел-татуировки-11 Акварелни татуировки-12 татуировка водна роза