Havemøbler ideer – sæt havebordet i træ i midten

borddekoration træ havebord spisebord stole havemøbler

Havebord i træ i det udendørs område

Jeg elsker at underholde mine venner. Men udenfor aftager min entusiasme lidt. I mange år i træk bliver jeg ved med at bruge de samme orkanlygter og bytter kun lysene i dem. Når det kommer til sædeindstillinger, bruger jeg ganske enkelt vores daglige borddæk igen.

Den eneste begrænsende faktor er, at de store tallerkener er helt uegnede til det lille møbel udenfor.

Min checkbog afspejler bestemt min sparsomme tilgang. Men mit dæk udenfor giver bestemt ikke god underholdning. Derfor besluttede jeg mig for en anden strategi i år. Jeg dækker op afhængigt af sæsonen.

Jeg har allerede 8 ideer, som jeg vil prøve i år, og her er de!

Jeg bruger en flerårig plantekasse som blikfang. Den er fuld af organiske elementer, der afspejler udendørsområdets design.

Disse plantebeholdere i landdistrikterne er fulde af sukkulenter og er en god mulighed. De kræver stadig minimal vanding. Du kan også efterlade dem udenfor på kolde forårsnætter, og du behøver ikke at opdatere dem imellem.

Fantastisk udendørs festbord

træ havebord spisebord stole havemøbler

Edibles kombineres vidunderligt med dramatiske, minimalistiske, sort og hvide borde. Vintage-inspirerede plazaindstillinger og enkelt bestik får dette havebord i træ til at se afslappet og sofistikeret ud på samme tid.

Disse flotte servietringe er perfekte til Memorial Day BBQ. På dette tidspunkt fungerer fuglesangen som et naturligt soundtrack.

Festlig bordpynt på det smukke havebord

borddekoration metal havebord spisebord stole havemøbler

Har du også bemærket, hvordan Spallina -interiøret ændrede teksturerne på dette havebord? Jernværket ser godt ud ved siden af ​​de kunstfærdigt arrangerede butiksskaller og de ætsede syltetøjsglas.

Når sommeren er fyldt med blomster, vil jeg hurtigt bytte plantebeholderen til en blomstervase. I dette tilfælde vil jeg se på dette billede igen som en model på forhånd. Jeg vil arrangere planterne i lag på mit bord. Jeg vil også lege med deres højder for at skabe et frodigt og sammenhængende billede ved bordet. Det ville være ideelt til en middag.

Middag i romantisk atmosfære

bordplade træ havebord spisebord træstole havemøbler runner stribemønster

Her kan du se et bord med indbygget pejs. Her kan du få vidunderlige middage med romantiske lys. Det ville også være en anledning til endda at beholde desserten i menuen.

Havebord med indbygget pejs

havebord spisebordsstole udendørs møbler dekorativ pejs

Ikke alle har sådan et havebord. Alligevel kunne du skabe en dramatisk effekt med en ildsted på bordet.

Jeg elsker at have en strandfølelse. Dette kan også opnås ved blot at servere frisk fisk fra grillen. Jeg blev inspireret af dette hus i Hampton. Farven på disse bambuslygter tiltrak straks opmærksomhed, mens de sommerlige turkise servietter og stearinlys inviterer gæsterne til bordet.

Strandfølelse i din egen have

borddekorationer lys rattan havebord spisebord træstole havemøbler runner stribemønster

Jeg synes, det er fantastisk, når gæsterne hjælper sig selv. Men jeg synes også, det er godt, hvis navneskiltene bruges til at mærke maden på bordet.

Praktisk og farverigt dækket

træ havebord metal ben spisebord stole rattan havemøbler

Dette billede inspirerer mig til at hænge farvede lanterner over serviceområdet og til at genbruge de gamle stormlamper som en salatskål til sommersamlinger.

Gentagelsen af ​​elementer og farver hjælper med at få et langt bord til at se ensartet ud. Jeg kan godt lide tanken om at bruge organiske materialer som frugt og blomster til at afspejle årstiderne.

Havebord i massivt træ

rustik borddekoration træ havebord spisebord stole havemøbler

Se hvordan hver skål æbler flankeres af en buket blomster? Brug af ulige tal hjælper med at skabe et afbalanceret udseende.

Hvordan ser din drømmedekoration ud? Vil du gerne berige din gård til forår eller sommer med en af ​​vores ideer?