80 barna hajszín árnyalat, amelyek sokoldalúságát mutatják

Nevezzük csokoládénak, gazdag barna vagy mézes foltos gesztenyének. Bármit is választ, a barna hajszín minden más, mint unalmas vagy szerény.

A barna haj árnyalataiban az a legizgalmasabb, hogy sokoldalúságot hordoz. A világosbarna hajszín könnyen átválthat aranybarnára, a csíkos hamu barna színe pedig könnyen vörösbarnává.

Ha az inspiráció pillanatnyi hiányában szenved, nézze meg ezeket a barna hajszín árnyalatok ötleteket, és inspirálódjon!

Divatosak, könnyen viselhetők, és biztosan hízelgnek bárkinek. Nézzen körül, és találja meg a megfelelő barna hajszínt! Vagy csak kérje meg fodrászát, hogy varázsoljon valamit, és meg fog lepődni a barna hajárnyalatok változatosságán és sokoldalúságán..

1. Világosbarna haj

hosszú barna hajForrás

Ez az édes, szinte napsütötte barna hajszín gyönyörű és minden bőrszínt kiegészít. A világosbarna haj különleges ajándéka, hogy fiatalos hangot kölcsönöz az általános megjelenésnek. Kényeztesse magát ennek a barna hajszínnek a krémes világos tónusában!

2. Aranyos rövid barna haj

bob hajvágás barna hajForrás

Az éjféli sötét hajú, természetes barna számára lágy csokoládé színek hozzáadása a sötétbarna hajszínhez tökéletes módja annak, hogy új energiát kölcsönözzön neki. Figyelje meg a lágy vöröses felhangokat, amelyeket a tökéletesen megformált hajvágás kiemel?

3. Hosszú barna haj kiemeléssel

kiemeli a barna hajatForrás

Az egyenes, hosszú, barna hajra felvitt napsütéses fények ideálisak nemcsak a nyári megjelenéshez, hanem a hűvösebb napok ragyogásához is. A piszkos szőke kiemelések a teljes hajhosszon alkalmazva sima, szemet gyönyörködtető megjelenést biztosítanak.

4. Karamell hajszín

karamell barna hajForrás

Ki mondja, hogy a barna haj a jól ismert, megszelídített természetes árnyalatra korlátozódik? Ez a karamellszínű hajszín bizonyítja, hogy a barna hajszín valójában a finom barna árnyalatok széles kategóriája.

Még a karamell is többféle árnyalatban kapható, némelyik barnás gyömbérrel határos, míg mások csokoládé vöröses színűek.

5. Vörösesbarna hajszín

vörös barna hajszínForrás

Ha hosszú, selymesen sima haja van, akkor ezeknek a királybarna hajszíneknek szerepelniük kell a legjobb választáson. Garantáljuk, hogy a haj minden fordulóján más -más elbűvölő barna árnyalatot fog ragyogni.

6. Karamell barna rövid göndör haj

rövid karamell hajForrás

A fürtök, különösen a szűk fürtök szépségét barna árnyalatok emelik ki, a sötétebb árnyalattól a világosig. Lenyűgöző játékot hozhat létre a barna hajszínekből, amelyek minden csavarásban és göndörödésben megmutatkoznak.

Vagy mindenhol finom barna hajszínt alkalmazhat. Ez a karamell árnyalat gyönyörűen néz ki a szűk, tökéletesen meghatározott fürtökön.

7. Világos hamu barna hajszín

hamu barna hajszínForrás

Úgy van! A hamvas szőke ellophatja a reflektorfényt, de emlékeztetni kell arra, hogy van egy gazdag hamubarnája is, amely ugyanolyan szépnek tűnik. A világos hamu árnyalat, mint amilyen ezen a fotón, az ideális meleg barna hajszín, amely bárkinek hízelgő.

8. Gazdag aranybarna

aranybarna hajszínForrás

A gazdag arany árnyalatok csillogást kölcsönöznek a már hibátlan megjelenésnek. Nem nehéz megszerezni magának ezeket a csábító mézes árnyalatokat, különösen akkor, ha egy réteges „csinál”. Kérje meg stylistját, hogy adjon hozzá néhány világosabb arany árnyalatot a rétegek közé a csillogó hatás érdekében.

9. Vállig érő barna vörös haj

frizura barna hajraForrás

Finom vonal húzódik a sötétebb barna színű árnyalatok és a gazdag csokoládébarna hajszín között. Ez a barna hajszín ötlet a végső sokoldalú választás. Úgy tűnhet, mint egy gyors ombre, mégis csak az élet játéka hozza ki az élénk árnyalatokat.

10. Barna haj kiemeléssel

barna haj kiemelésselForrás

Bár ez kiváló balayage -nek minősül, a szőke fények még ragyogóbbá teszik az egész megjelenést. A hosszú frufru tökéletesen keretezi az arcot, míg az arany hajvégek erősen ellentétben állnak a barna hajszínnel a gyökereknél.

11. Világos hamu barna haj

hamu barna és szőke balayageForrás

Ez hízelgő stílus a tisztességes bőrszínű emberek számára. A frizura egyszerű és szelídített, de a világosbarna hajszínek és a világos hamvasbarna haj lágy ragyogást kölcsönöznek neki.

12. Közepes barna haj vörös ombre

hosszú göndör barna hajForrás

A cseresznyebarna hajszínt ideálisan kiegészítik a teljesen vöröses hegyek. Merész női frizura az erős személyiségért.

13. Közepes barna hajszínek

terjedelmes göndör barna hajForrás

Az összes göndör, közepes barna hajszín közül ez az árnyalat a leghízelgőbb bármilyen bőrszín esetén. Lágyságával és melegségével csak az a fiatalos megjelenés párosul, amelyet meg tud teremteni.

14. Rézbarna haj

intenzív rézbarna hajForrás

Játszd le arcod meleg tónusát ezzel a szép rézbarna hajszínnel. Egy unciája van minden árnyalatnak, a barnától a pirosatól a szőkéig. A legjobb ebben a hajszínben az, hogy bármilyen frizurával működik.

15. Barna haj

rövid barna hajForrás

Ha nem hollófekete, akkor sötét éjfél árnyalat, általában barna. Imádjuk ezeket a rendetlen fürtöket, és azt, ahogy az arcukat keretezik. Sötétbarna hajszínként a barna világos arcszínt emel ki.

16. Rendetlen, közepesen barna haj

aszimmetrikus bob barna hajraForrás

Egy rendetlen karácsonyi frizura szokatlan frufruval, amelyet a meleg gazdag barna hajszín kiemel. Szakítsa meg a konvenciókat, és váltson a szőke színről a puha barna árnyalatokra. A világos aranybarna hajszín rendkívül hízelgőnek tűnik.

17. Világosbarna haj szőke keretekkel

szőke balayage barna hajraForrás

Az alap világosbarna, de ez a barna hajszínek játéka ügyes balayage, amely kiemeli gazdag árnyalatait. Az elülső szőke kiemelések csiszolt megjelenést kölcsönöznek a frizurának, miközben keretezik az arcot. Ragadja meg a napfényt hasonló frizurával!

18. Pixie Cut sötétbarna hajszín

pixie barna hajra vágvaForrás

Néha egy szín inkább kijelentés, mint egyszerre több színárnyalat sportolása. Különösen akkor, ha a hajvágás és a stílus együtt feledhetetlen, irigyelt megjelenést hoz létre. A jól texturált és réteges pixie vágás stílusos frufru, ahogy ez a nő pompázik, minden bizonnyal az út.

19. Egyenes vagy hullámos hosszú, közepes barna haj

hullámos hosszú barna hajForrás

Ha arra a hajszínre vágyik, amely megfelel a ruhásszekrény minden alapanyagának és maradandó benyomást kelt, próbálja ki ezt az elegáns csokoládébarna hajszínt. Kapcsolja be a reflektorfényt gyönyörű barna színén, ha lágy hullámokban vagy tökéletesen egyenesen viseli.

20. Rövid, nyírt sötétbarna haj

vágott bob a természetes barna hajraForrás

Ki gondolta volna, hogy a sötétbarna hajszín ilyen vonzó és szemet gyönyörködtető lehet? Ez a barna haj, színes tippek frizurája pontosan az, amire szüksége van ahhoz, hogy személyiséget adjon egy rövid hullámos hajvágáshoz.

21. Aranybarna hajszín

aranybarna haj Cara deLevigneForrás

Hízelgő barna hajszín a tisztességes bőrszínhez, valamint ideális hajszín a karamell bőrszínhez. Biztosan emlékszel azokra az időkre, amikor Beyonce pompázott ezzel az aranybarna hajszínnel.

Számos más híresség vette észre, és mindenütt híres helyszíneket világított meg e barna hajszín lágy és napos felhangja. Vegye figyelembe a Cara Delevingne megjelenésének selymesen sima stílusát?

22. Meleg mézbarna haj

mézbarna hajForrás

Ezek a tökéletesen meghatározott fürtök minden bizonnyal segítik az ártatlan megjelenést. Mindazonáltal a meleg barna haj, mézes árnyalatokkal és arany fényekkel is kulcsszerepet játszik.

Ezt a világos mézbarna színt mindenképpen ki kell próbálni minden évszakban, de különösen nyáron. A napsütötte árnyalatokat természetesen fokozza a napfény.

23. Texturált Pixie vágás Auburn barna hajra

texturált pixie vágásForrás

Egy másik kedves rövid hajvágás, amelynek szépségét a gesztenyebarna barna hajszín rögzíti. A kissé világosabb tippek és az alig észrevehető fénypontok játékos és élénk stílust hoznak létre, amely tökéletesen kiegészíti a barna hajszínt.

24. Csokoládébarna hajszín

csokoládébarna hajszínForrás

A csokoládébarna hajszín vöröses árnyalatai egyszerűen finomak. A sötétebb csokoládé árnyalattól a tejcsokoládéig széles színpaletta közül választhat.

Ne zárkózzon el attól, hogy kipróbálja ezeket a finom árnyalatokat. Minden bőrszínt kiegészítenek, és mindenki számára ugyanolyan finomnak tűnnek.

25. Közepes barna hajfestékek

közepes barna hajForrás

Próbálja ki a közepes barna hajszínt a frissítő megjelenés érdekében. A barna hajszínek izgalmas vonzerejét éppen a természetes szépség fokozása teszi lehetővé, nem pedig a szélsőségekkel való játék.

Ezek a gazdag árnyalatok sötét rézre emlékeztetnek. Ne tévesszen meg azonban. Ez csak egy példa a közepes barna hajszínre, és megdöbbentő.

26. Lágy barna haj Ombre

szőke ombre barna hajraForrás

Szeretjük, hogy a gyökerek barna hajszíne fokozatosan édes mézbarna hajszínre halványul, csak hogy a csúcsokon látható még édesebb világos hamubarna hajszín kiemelje. A világosabb barna haj árnyalatai a szem vonalától kezdődnek, javítva a szem barna színét.

27. Barna hajszín paletta

barna hajszín bob fodrászForrás

Ha kalandosnak érzi magát, próbálja meg illeszteni ezt a gyönyörű barna hajszín megjelenítést. Ez minden bizonnyal a frizura, amelyet hosszabb hajra kell kipróbálni.

A gyökerek sötét hamubarnájától a mézes arany hajszínig, a vörösbarna hajszínig és a csillogó réz árnyalatokig ez minden bizonnyal az egyik legcsodálatosabb ombre frizura, amit felfedeztünk.

28. Rövid textúrájú Bob meleg barna hajra

texturált bob hajvágásForrás

Ez a barna hajszínek gyönyörű keveréke olyan csábítóan meleg tónusú. A barna kiemeléseket gyönyörűen hangsúlyozza a texturált bob. Rendetlenül vagy selymesen elegáns hajviseletben a barna haj árnyalatai kerülnek a figyelem középpontjába.

29. Sötét csokoládébarna haj

sötét csokoládébarna hajForrás

Nevezzük sötét gesztenyebarna vagy étcsokoládé. Egy biztos: ez a barna hajszín nemcsak hízelgő és finom, hanem minden évszakhoz illik. Ez egy elegáns árnyalat, amely bármilyen stílushoz és ruhához passzol.

30. Barna hajszínek Balayage

barna hajszín balayageForrás

Mióta ez a hajfestési technika átvette a divat színterét, szemtanúi lehettünk a legszebb és legtermészetesebb színkeverékeknek. Ez a barna hajszín balayage minden bizonnyal egyedülálló.

A laza fürtök kiemelik a barna árnyalatok mindegyikét, a barna haj hideg árnyalattól a napos aranyszínű árnyalatokig és a vörösbarna hajszínig. Egyszerűen kellemes látni ennyi természetes eleganciát.

31. Sötét kávébarna hajszín

Sötét kávébarna hajszínForrás

Ha természetes barna megjelenésre törekszel, akkor megőrülsz ettől a sötét kávéhangtól. Különösen bájosnak tűnik a világos szemű, például kék vagy zöld színű nőknél.

32. Honey Blonde and Wispy Brown Highlights

Honey Blonde és Wispy Brown HighlightsForrás

Mindannyian a kiemelésekért vagyunk minden formában és méretben, de egyes nők a lehető legszűkebbeket részesítik előnyben. Ezekben a helyzetekben szőke alapon választhat néhány barnás barna kiemelést. Ezenkívül megváltoztathatja őket, és vékony szőke csíkokat kaphat a csokoládé színű hajra.

33. Hamvasbarna hajszín

Hamvasbarna hajszínForrás

A hamu tónusú haj minden változata még évek óta az első megjelenésük után is a trendek közé tartozik a szépségápolásban. Bár a hamvas szőke szép lehetőség, úgy gondoljuk, hogy a hamubarnának különleges ragyogása van. Ez természetes megközelítés a hajszínhez, miközben tökéletes hamvas árnyalatú.

34. Barna zárak platina tippekkel

Barna zárak platina tippekkelForrás

Bármikor kísérletezhet az ombre, a balayage vagy a kiemelések segítségével, vagy tippekkel ellentétes lehet. Nem csak tippeket – fehér platina. Ez egy csodálatos nyári frizura, amely bármilyen más évszakban is ringatható!

35. Kakaóbarna hajszín

Kakaóbarna hajszínForrás

Teljesen szerelmesek vagyunk ebbe a krémes kakaóbarna árnyalatba. Nem számít, milyen textúrájú a hajad, a gazdag szín gyönyörűen ragyog. Különösen hízelgő a kék szemű nők számára.

36. Arany bronz hajszín

Arany bronz hajszínForrás

Az ilyen hajszínkombinációnak köszönhetően egész évben veled tarthat egy kis nyarat egész évben. A közepes barna alap ragyogóan megelevenedik, széles, arany bronz kiemeléssel. Ezt mindenképpen szem előtt kell tartania, ha a bőre cserzett.

37. Fél felső csomó világosbarna hajra

Fél felső csomó világosbarna hajraForrás

A világosbarna gyönyörű természetes hajszín, de mit tehet az általános frizura javítása érdekében? A félig felfelé, félig lefelé haladó csomó könnyed megjelenés, amely minden nőt kiegészít, arcformájától függetlenül.

38. Boho Zsemle barna zárakhoz

Boho Zsemle barna zárakhozForrás

A csokibarna hajú nők imádni fogják ezt a stílusos ötletet. Ideális választás bohém esküvőkre, félig hivatalos rendezvényekre, vagy akár egy sétára a parkban egy fényes és napsütéses napon. Győződjön meg arról, hogy a zsemle megfelelően csavart, és adjon hozzá néhány kedvenc virágát.

39. Sun Kissed Barna hajszín

Sun Kissed Barna hajszínForrás

Ha már a napsütéses napokról beszélünk, miért nem tükrözi azokat a hajszínében? Ez egy gyönyörű példa a természetes barna gyökereken elszórt, napsütésben csillogó fénypontokra. Az arany bronzhoz hasonlóan elsősorban nyári frizura, de bátran ringassa, amikor csak akarja.

40. Aranybarna, hozzá illő tartozékkal

Aranybarna, hozzá illő kiegészítővelForrás

Ha szerencséje van ahhoz, hogy finom aranybarna árnyalatú legyen a haja, miért ne illeszkedne ennek megfelelően a kiegészítőkhöz? Itt megcsodálhatja az arany és gyöngyberakásos fém tiarát, amely mesésen kéz a kézben jár ezzel a színnel.

41. Fahéjas barna hajszín

Fahéjas barna hajszínForrás

Merítsen ihletet a fahéjbarna szép árnyalataiból, és adja meg a szemhéjfestéket. A cserzett nők pofátlanul fognak kinézni vele, de elbűvölő ötlet a sápadt bőrű hölgyek számára is.

42. Hajszín és bőrszín -egyezés

Hajszín és bőrszín -egyezésForrás

Ha sötétebb bőrszínnel van megáldva, ne habozzon kipróbálni egy hasonló hajszínt, hogy kiegészítse azt. Ez a meleg kakaós balayage nem kevesebb, mint lenyűgöző, ugyanazon paletta bőrszínű része ellen.

43. Karamell kiemelések és alacsony fények barna hajra

Karamell és fényes barna hajForrás

Finom megközelítést szeretne a hajszínéhez? Ezután keltsd életre sötét alapod egy maroknyi kiemeléssel és gyenge színű fényessel. Győződjön meg arról, hogy a kontraszt nem túl látható a kívánt eredmények eléréséhez.

44. Sötétbarna barna hajszín

Sötétbarna barna hajszínForrás

A vörösesbarna minden tónusát egyszerűen öröm látni. A sugárzó szín mellett ez a megközelítés az egyedi stílusnak köszönhetően elfordítja a fejeket. Lényegében ez a széles halfarkú fonat vízszintesen, hátsó koronaszerű módon készül.

45. Tökfűszer Barna hajszín

Tökfűszer barna hajszínForrás

Tartjuk a fűszereket ezzel a tök ihlette megjelenéssel. A rézbarna két szomszédos árnyalata gyönyörűen beleolvad ebbe az álmodozó balayage -be. Ugyanezt a módszert használhatja más színekhez is, de javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a kombinációt is.

46. ​​Tejes csokoládébarna hajszín

Tejes csokoládé barna hajszínForrás

A barna haj egyik szépsége, hogy társíthatod a legfinomabb ötletekkel. Például ez egy kiváló példa a csokoládébarna hajszínre. Ez az, amire szüksége van, ha természetes hangot szeretne.

47. Funky frizura Choco Mauve Ombre számára

Funky frizura Choco Mauve Ombre számáraForrás

Ez a fotó most dupla pontot ér el a listánkban a színek és a stílus tekintetében. Először is, lélegzetelállító csokoládé mályva ombre olvadékot mutat be. Másodszor, a megjelenést egy szuper funky friss, félig rendetlen zsemle arany kiegészítőkkel egészíti ki.

48. Világosbarna haj Babylights -szal

Világosbarna haj Babylights -szalForrás

A Babylights a legjobb megoldás azoknak a hölgyeknek, akik mindig olyan finom árnyalatot szeretnének az alapszínükre. Amint jól látható, a világosbarna haj lenyűgözően néz ki a babilámpákkal. Pontosan a hatása van, egy kis ragyogás egész nap ragyog.

49. Sötétvörös barna hajszín

Sötét vörös barna hajszínForrás

Emma Stone örök inspiráció, ami a frizurákat illeti. Az évek során bemutatta a gránátalma, a réz és a közöttük lévő összes árnyalat legcsillogóbb mintáját. Ezen a felvételen intenzív sötétvörös barna árnyalattal büszkélkedhet.

50. Természetes földbarna

Természetes földbarnaForrás

A természet valódi inspirációs kincs a szépséghez, függetlenül attól, hogy sminkről vagy frizuráról beszélünk. A földbarna különösen egy csodálatos hajszín, amely megőrzi a természetes tónusát.

51. Holland Pigtailek a csokoládé zárain

Holland pigtailek a csokoládé zárainForrás

Gondolkodik azon, hogyan emelheti ki csodás csokoládé hajszínét? Soha ne becsülje alá a fonatok hatását. Bármilyen technikát választhat, de a holland fonás különösen lenyűgöző. Fonj kettőt az aranyos eredmény érdekében.

52. Bordóbarna hajszín

Burgundi barna hajszínForrás

Egy másik mély tónus a vörösesbarna palettáról a bordó barna. Ez egy élénk sötét hajszín, amely minden nőnél csillogni fog. Az élénk eredményeket az egész haj hajának finom vörös árnyalatai is köszönhetik.

53. Csokoládé cseresznye barna hajszín

Csokoládé cseresznye barna hajszínForrás

Függetlenül attól, ha csokoládécseresznyének vagy cseresznye koksznak nevezi, ez a hajszín meghal. Könnyen észreveheti a sötétbarna alapot, de a fő attrakció a bársonyos mélyvörös kabát, amely letakarja. Minden textúrán értékelheti a mesteri árnyalatot.

54. Rézbarna aláfestések/ mélyfények

Rézbarna Undertones mélyfényekForrás

A Gossip Girl jó élete óta Leighton Meester színésznő mindig újra és újra beleszeret a külsejébe. Ezen a képen a rézbarna mélyfények vagy aláfestések ideális olvadékát mutatja be.

55. Szem és hajszín egyezés

Szem és hajszín egyezésForrás

Fenomenális módja annak, hogy kitűnjön a tömegből, ha a haja színét a szeméhez igazítja. Az elragadó Julia Roberts kétségkívül ismerte az előnyöket, amikor a gesztenye haját ringatta, ami vörösbarna szemét tükrözte.

56. mahagóni barna hajszín

Mahagóni barna hajszínForrás

Ha nem biztos abban, hogy vörös vagy lila árnyalatot kap -e barna hajához, a mahagóni a megoldás az Ön számára. Ez az élénk hang enyhén szólva is szemet gyönyörködtető, különösen akkor, ha süt a nap. Ezenkívül nem kizárólagos azoknak a nőknek, akiknek bizonyos bőrszínük, szemszínük vagy hajszerkezetük van.

57. Barna hajszín rózsaszín kiemeléssel

Barna hajszín rózsaszín kiemelésselForrás

Csatornázza tinédzser grunge éveit ezzel a pimasz hajszínkeverékkel. Az alapot hagyhatja természetes barna színében. Mindössze annyit kell tennie, hogy szétteríti a baba rózsaszín fényeit. Választhat forró rózsaszínt is, de a pasztell a divat.

58. Szalag kiemelések és Tiara Braid

Szalag kiemelések és Tiara BraidForrás

Hol kezdjük az ilyen pazar frizurával? Kezdetnek a gesztenye barna hajszín kiemelkedő az elegáns szalag kiemeléssel. Ezt követően a tiarafonat úgy fogja érezni magát, mint egy tündér, aki az erdőben táncol, szentjánosbogarak körül.

59. Természetes királyi haj

Természetes királyi hajForrás

Most ez egy hercegnőhöz illő frizura. Kate Middleton megmutatja, hogy a ringató, közepes barna hajnak milyen könnyű királyi varázsa van. A végén minden abban áll, ahogyan hordozod magad, széles mosollyal együtt.

60. Koksz barna hajszín

Koksz barna hajszínForrás

Jóval azelőtt, hogy Ariana Grande a ma ismert karamell hajkirálynő volt, Nickelodeon sztár volt, aki soha nem riadt vissza a vörösesbarnától. Ebben a konkrét példában kiváló kokszbarna színe volt, amely minden lányt megirigyelhet.

61. Szem és hajszín kontraszt

Szem és hajszín kontrasztForrás

Melissa McCarthy egy újabb celeb, aki felállította a példák listáját, klassz haj-szem kontrasztjával. Az Emmy-díjas színésznő fenséges szem-haj kontrasztot mutat, sötét kakaóalap és rendkívüli zöld szemek.

62. Gesztenye barna hajszín

Gesztenye barna hajszínForrás

Beszéltünk itt -ott a gesztenyebarnáról, de az árnyalat annyira csodálatos, hogy megérdemli a bejegyzést a listánkra. Gyakorlatilag minden nő sportolhat, kortól, arcformától vagy egyéb jellemzőktől függetlenül.

63. Sötét haj, hamu szőke csíkok

Sötét haj, hamu szőke csíkokForrás

Ha azonban olyan ember vagy, aki szereti a jó kontrasztot, ez a frizura az Ön számára. A hamu szőke csíkok teljesen figyelemre méltóvá teszik a megjelenést, különösen a sötét alap ellenében. Vegye figyelembe a réteges hajvágást is!

64. Vörösesbarna hajszín kiemeléssel

Vörösesbarna hajszín kiemelésselForrás

A vörösesbarna haj ringatásának másik módja az, hogy néhány fénypontot szétszórsz. Javasoljuk, hogy keressen bölcs fénypontokat a megközelítéshez, éppen annyira, hogy fokozza ezt a vágyott ragyogást.

65. Menyasszonyi frizura csokibarnékhoz

Menyasszonyi frizura csokibarnákhozForrás

Ha természetes barna vagy, imádni fogod ezt a menyasszonyi frizura lehetőségként a nagy napodra. A jól körvonalazott fürtök valóban kiemelik a gazdag földszínt. Ezzel egyidejűleg a hátrafelé húzott felső lehetővé teszi a szín teljes pompájában való értékelését.

66. Félig holland fonat rézbarna hajra

Félig holland fonat rézbarna hajraForrás

A holland zsinórok másodszor teszik fel a listánkat, most félig felfelé lefelé. Ezenkívül itt láthatja, hogyan néz ki a rézbarna haj ezzel a fonási módszerrel.

67. Barna hajszín pasztellkék csíkokkal

Barna hajszín pasztellkék csíkokkalForrás

Ha elgondolkodik a kiemelt eseményeken, de hajlamos a dobozon kívül gondolkodni, akkor gondolkozzon el szokatlan árnyalatok. Például játszhat acél vagy pasztellkék árnyalatokkal a felejthetetlen megjelenés érdekében.

68. Szilvabarna hajszín

Szilva barna hajszínForrás

Csakúgy, mint a vörösbarna, a szilva vagy a lila barna haj mindig felkapott a népszerű frizurák körében. Ez egy másik kiváló választás a világos szemű nők számára, legyen az zöld vagy kék. Látványos a kontraszt.

69. Hippi frizura földbarna hajra

Hippi frizura földbarna hajraForrás

Ha valódi bohém lélek vagy, ez a frizura minden hippi igényét kielégíti. A rendetlen felfelé csomó a fő jellemzője, de a hab a tortán az alkalmi fonat. Hagyjon néhány laza szálat utolsó simításként.

70. Cappuccino Barna Balayage hajszín

Cappuccino Barna Balayage hajszínForrás

A Balayage kétségtelenül az egyik legforróbb haj trend – és számos hivatkozással a listánkban is. Ezen a képen a cappuccino balayage -n ünnepelheti szemét, hamuszürke finom érintéssel a közepén.

71. Ruszbarna zárak

Russet Brown zárakForrás

Vissza a vörösesbarna színhez, ezúttal az elegáns Drew Barrymore a múzsánk. Sok más hírességhez hasonlóan ő is a kontrasztot választotta fegyverének. Álmodozó zöld szemei ​​félelmetesen néznek ki barna barna fürtjeivel szemben.

72. Strandbarna hajszín

Strandbarna hajszínForrás

Mindannyian beleszerettünk a tengerparti hajba egy -egy ponton, de mit szólnánk annak barnább verziójához? Ahelyett, hogy teljesen szőke lenne, gondoljon arra, hogy csak mézes árnyalatot ad a barna tincseihez a nyári megjelenés érdekében.

73. Finom barna a barna ombre

Finom barna a barna ombreForrás

Rose Byrne barna ombre színű barna színű, ugyanolyan finom, mint a neve. Ennek az elegáns megjelenésnek a kulcsa az, hogy olyan színt válasszon, amely csak egy árnyalattal világosabb, mint a diszkrét ombre alapja.

74. Fekete haj barna hajszín csíkokkal

Fekete haj barna hajszín csíkokkalForrás

Mi a helyzet a hollóinkkal, természetes holló hajjal, akik szeretnének egy kis barnát az életükben? A hízelgő barna fényszórók vagy fénypontok kiemelkedőek. Ez a megjelenés tökéletes a hosszú hajú hölgyek számára, különösen, ha hullámos.

75. Vörösesbarna Ombre Updo

Vörösesbarna Ombre UpdoForrás

Bármely ombre hajú nő megingathatja ezt a megjelenést. Az elegáns felvarrás mindkét színt kiemeli, kecsesen elválasztva őket a csavart kontyból és a felső részből. Használja ezt a napirendjén szereplő összes hivatalos eseményre.

76. Világosbarna és mézes olvadék

Világosbarna és mézes olvadékForrás

Őszintén szólva nem ismerünk olyan lelket, aki betelhet Gigi Hadiddal. Nemcsak világhírű modell, hanem egy másik múzsa is, akire mindig figyelünk. A világosbarna mézes balayage még soha nem volt ilyen divatos.

77. Faszénbarna hajszín

Faszén barna hajszínForrás

Mindannyian a nagyi haj irányzatért vagyunk, de van valami kifinomult a szénszürkeben, ami miatt még jobban megkedveljük. Ehhez a megjelenéshez tartsa meg természetes barna gyökereit, és olvadjon szénszürkévé a hegyek felé.

78. Barna hajszín mézzel és levendulával

Barna hajszín mézzel és levendulávalForrás

Szerezz hatalmas eredetiségpontokat a levendula és a méz kiemelésének váratlan kombinációjával csokoládébarna alapon. Nyugodtan használjon hasonló színeket a keverékhez, ha szükséges.

79. Ropogós frufru és barna haj

Fodros frufru és barna hajForrás

A hozzáállással rendelkező nő mindig frizurát keres, hogy tükrözze erős személyiségét. Az intenzív közepes barna hajszíntől eltekintve ez a frizura kiemelkedik a szaggatott vágási technikával, frufru és minden.

80. Rendetlen alacsony lófarok barna zárakkal

Rendetlen alacsony lófarok barna zárakkalForrás

Végezetül szeretnénk egy kis inspirációt hagyni Önnek a mokka záraihoz. Az alacsony, rendetlen lófarok egy olyan frizura, amellyel soha nem hibázhat egy hétköznapi napon. Minél hosszabb a haj, annál lenyűgözőbb a megjelenés.

Tehát készen áll a megjelenés megváltoztatására?

A barna hajszínt már régóta alábecsülik, hogy szerény és még unalmas is. Pedig ezek a barna hajszínárnyalatok bizonyítják, hogy a barnák ugyanolyan szórakoztatóan kísérleteznek széles színpalettájukkal.

Akár komplett átalakítást keres, akár csak stílusának felfrissítésére vágyik, barna hajszín áll rendelkezésre. Merj (és mondd el, mire mentél)!