30 bästa herrtonade hårklippningar

En fräsch blekning kan göra stor skillnad för en frisyr. Som det mest populära sättet att klippa en killes hår på sidorna finns blekningen i många stilar och typer. Och den typ av herrtoning du får kan drastiskt påverka hur coolt ditt snitt kommer att se ut.

Till exempel kan killar välja mellan korta och långa blekningar, vilket avgör vilken klippstorlek eller vakt din frisör kommer att använda. En modern trend har varit den skalliga blekningen, där din frisör börjar med längre hår och smalnar ner till din hud för en rakad look. På samma sätt kan du bara prova en rakhyvel för den kortaste längden.

Nästa steg för män är att bestämma var de ska börja blekna – hög, mitten eller låg. Högtonade hårklippningar ger en stark kontrast med medellångt och långt hår ovanpå. Omvänt är en frisyr med mitten eller låg blekning mer mångsidig och kan vara trevlig för både affärs- och avslappnade frisyrer. För en unik stil kan du till och med be din frisör om en line -up, hård del eller hårdesign, till exempel linjer.

Utanför dina bleka sidor finns det flera olika moderna herrfrisyrer att kombinera med en blekning. För kort hår på toppen kan killar välja en besättningssnitt, sidodel, lugg eller fransk gröda. För medellånga till längre hårlängder kan du styla ditt utseende med en smidig rygg, kam över, fauxhök, quiff eller pompadour. De senaste frisyrtrenderna har varit mer naturliga och strukturerade!

Bästa herrtonade hårklippningar

Om du vill prova de bästa herrfärgade hårklippningarna kommer du att älska vår lista över blekningar att välja mellan. Kolla bara in dessa snygga frisyrstilar före ditt nästa besök i frisören för idéer om fantastiska snitt att få!

Lågtonad frisyr

Låg blekning

Den låga blekningen börjar precis ovanför örat och är ett bra frisyralternativ för killar som får sin första blekning. I kombination med det tjocka, strukturerade medellånga håret ovanpå är detta utseende en av årets bästa trender!

Mid Fade frisyr

Mid Fade

Midfade är ett populärt snitt som erbjuder ett trendigt men ändå professionellt utseende. Från mitten av dina sidor kan den bäras med en mängd olika frisyrer som borstning, fauxhök eller spikigt hår.

High Fade Haircut

High Fade

High fade är den perfekta frisyren för frisyrer med hög kontrast, inklusive smal rygg, pompadour och quiff. Denna högblekta underskärning börjar på höjden av dina tempel och förkortas nedåt. Skägget ger en het, maskulin touch till det sista utseendet.

Huden bleknar

Huden bleknar

Att hålla håret kortare längre med ett hudtoningsskär gör det enklare att behålla ditt utseende. Hudtonen är mångsidig och kan enkelt kombineras med både korta och långa frisyrer. I det här fallet hittar du en strukturerad gröda med line -up och fullskägg.

Box Fade Haircut

Box Fade

Ett modernt val för en svart herrfrisyr, lådan bleknar ser bra ut med en design eller rakad linje.

Skallig blekna

Skallig blekna

Denna skalliga blekning, liksom hudtoningen, har blivit en snygg frisyr med “kortsidor och rygg” som kan kombineras med nästan vilken stil som helst ovanpå. För att inte tala om att det här exemplet också har en lös kam över och skägg bleknar, där sidburarna också bleknar i mannens ansiktshår.

Långt hår + blekning

Långt hår + blekning

Långt hår och en blekning representerar kärnan i fenomenen “kortsidor, långa toppar” som har svept frisörsalonger för män. Denna långa fauxhök och form passar perfekt in i denna höga blekning.

Kort hår + blekning

Kort hår + blekning

Å andra sidan är ett annat vanligt snitt och stilalternativ kombinationen kort hår och blekning. Att få en kort frisyr runt huvudet kan göra ditt hår lätt att styla och underhålla.

Drop Fade

Drop Fade

Droppen bleknar har fått sitt namn från det faktum att faden böjer sig runt örat och sjunker mot halsen. Den här bilden visar en slickad ryggkam över med en låg hudfärgning.

Burst Fade

Burst Fade

På sistone har burst -blekningen blåst upp som en trend. Vanligtvis kombinerad med en mohawk eller fohawk, bleknar denna typ av snitt i håret ovanpå.

Shadow Fade

Shadow Fade

Skuggan bleknar blandar dina sidor vackert. Precis som alla andra typer av blekning kommer den i höga, låga eller medelstora stilar.

Kam över blekna

Kam över blekna

Kammen över blekning är en klassisk frisyr som kan vara smidig eller texturerad med en del!

Undercut Fade

Undercut Fade

Den underskurna blekningen är en cool variant och ser bäst ut med en smidig rygg.

Taper Fade

Taper Fade

Den avsmalnande blekningen är det mest klassiska sättet att klippa håret på sidorna. Längre än moderna blekningar har detta utseende varit trendigt i år eftersom frisyrer blir längre!

Mohawk Fade

Mohawk Fade

Fohawk (aka Faux Hawk) Fade

Fohawk (aka Faux Hawk) Fade

Temp Fade / Temple Fade

Temp Fade

Fade with Part

Fade with Part

Tona ut med hårdesign

Fade + Hair Design

High Top Fade Haircut

High Top Fade

Blowout Fade

Blowout Fade

Pompadour Fade

Pompadour Fade

Fade + lockigt hår + långt helskägg

Fade + lockigt hår + långt helskägg

High Skin Fade + Long Textured Fringe

High Skin Fade + Long Textured Fringe

Razor Fade + Pompadour

Razor Fade + Pompadour

Low Skin Fade + Line Up + Short Top

Low Skin Fade + Line Up + Short Top

Faux Hawk Fade + Shape Up

Faux Hawk + High Fade + Shape Up

Low Taper Fade + Kort vågigt hår

Low Taper Fade + Kort vågigt hår

Low Bald Fade + Brush Up + Beard

Lågskallad blekning + borsta upp + skägg

Bleka sidor + lång texturerad quiff

Bleka sidor + lång texturerad quiff