Bästa frisyrer för män med lockigt hår

Coola frisyrer och frisyrer för lockigt hår kan kännas svårt att klippa och styla. Och medan mäns lockiga hår kan vara svåra att kontrollera och tämja, med tanke på volymen och möjliga stylingsalternativ, erbjuder vågor och lockar killar en chans att styla de bästa långa och korta frisyrerna. Med rätt hårprodukter kan killar med lockigt hår få alla de bästa herrfrisyrerna.

Nedan visar vi dig hur du stylar de bästa lockiga frisyrerna för män. Från en lockig quiff till en vågig lugg till en kam över, kolla in dessa snygga frisyrer för män med lockigt hår!

Bästa frisyrer för lockigt hår män

På grund av de unika behoven hos män med lockigt hår är det viktigt att killar väljer frisyrer som är speciellt utformade för att arbeta med deras hårtyp och struktur. Här är några populära korta lockiga och vågiga frisyrer för män.

Herrfrisyrer för lockigt hår

Curly Undercut

Den lockiga underskuren eller blekna frisyren är ett trendigt sätt att styla en lugg och spelar på dagens frisyrer med “kortsidor, långa toppar”. Snittet kräver en mycket kort avsmalnande blekning på sidorna och baksidan med håret på toppen hållt långt.

För att styla denna snitt behöver du en bra pomade med ett starkt grepp. Applicera stylingsprodukten jämnt i hela ditt hår och styla din lugg till en rörig frisyr.

Den lockiga underskuren är lätt en av de enklaste och mest naturliga hårklippningarna för män med lockigt hår.

Curly Undercut Fade

Vågig kam över eller sidodel

Kammen över och sidodelen är mer lämpad för vågigt hår än lockigt. För att få en vågig kam över eller avskuren frisyr, vill du ha kortsidor – hur kort beror på din personliga stil. Vi rekommenderar en hög eller låg hudtoning för extra kontrast, men killar kan alltid välja avsmalnande sidor skurna med sax för ett mer konservativt utseende. Men för att få din del att sticka ut ännu mer vill du få en rakad hård del.

För att styla den vågiga kammen eller sidodelen vill du applicera pomade medan ditt hår är lite fuktigt. När du har arbetat in din stylingprodukt i håret, använd en borste eller kam för att dra håret upp och åt sidan. För en mer rörig, texturerad frisyr, använd dina händer för att se till att ditt hår inte klumpar ihop sig.

Vågig kam över

Curly Quiff

Den lockiga quiffen kan vara en av de coolaste frisyrerna för män med lockigt hår, även om snittet också fungerar mycket bra med vågigt hår. Quifffrisyren kräver kort hår på sidorna och baksidan med medellångt hår ovanpå. Du kan välja att få en låg, mitten eller hög skallig blekning för ett avsmalnande utseende, eller välja en underskärning för mer kontrast.

När du stylar vågiga eller lockiga hårstrån vill du använda pomade för att styra dina lockar. För en texturerad finish, gnid in produkten med fingret och borsta sedan tillbaka håret med en kam.

Curly Quiff

Wavy Slick Back

För en het hipsterlook, prova att styla ditt vågiga hår till en smidig rygg. Medan den mest populära variationen är den slicked back -undercut, kan killar också välja en blekande frisyr. Nyckeln till att få en modern snygg rygg med vågigt hår är att använda en stylingprodukt som håller håret på plats.

Skönheten i vågigt slickat hår är dess enkelhet. För att styla utseendet behöver alla killar jobba i en pomade och borsta håret rakt bak med en kam. Du kan också välja mellan en våt look och en texturerad finish.

Wavy Slick Back

Mäns långa lockiga frisyrer

Om de korta hårklippningarna för lockigt hår ovanför inte passar dina stylingbehov kan du överväga dessa medellånga till långa vågiga och lockiga frisyrer. Dessa stilar för medellångt och långt lockigt hår ska bara klippas med sax och se bäst ut när de är frisyrer naturligt utan hårprodukter.

Långt lockigt hår män

Bästa lockiga frisyrer för killar

Här är fler av de bästa lockiga frisyrerna för män att få just nu.

High Skin Fade med texturerad lockig topp och skägg

High Skin Fade med texturerad lockig topp och skägg

Mid Taper Fade med vågig texturerad topp

Mid Taper Fade med vågig texturerad topp

Low Skin Fade med Line Up och lockar

Low Skin Fade med Line Up och lockar

Vågigt borstat hår och skägg

Vågigt borstat hår och skägg

High Fade med tjockt lockigt hår

High Fade med tjockt lockigt hår

Wavy Quiff med Low Fade och Shape Up

Wavy Quiff med Low Fade och Shape Up

Long Curly Fringe med Bald Fade

Long Curly Fringe med Bald Fade