Bästa självhårsklippningsverktyg

Att klippa ditt eget hår hemma kräver samordning, detalj och rätt hårklippningsverktyg. Om du vill spara pengar och lära dig att klippa hår för män, måste du investera i ett frisyrsystem. Jämfört med kvinnor kräver en herrklippning en komplett uppsättning viktiga självhåriga verktyg, inklusive klippare, trimmare, sax, en spegel och kam. Oavsett om du surrar på huvudet eller bleknar dina sidor och rygg, är den här listan över utrustning och produkter användbar. Om du är seriös med att göra dig själv en frisyr, kolla in de bästa verktygen för självklippning som säkerställer den perfekta frisyren.

Self Hair Cutting Tools

Professionella hårklippningsverktyg

Om du är en frisör eller bara klipper håret hemma och vill ha de bästa verktygen för din frisyr kan professionella hårklippningsverktyg göra skillnad. Till att börja med brukar hårklippare, trimmare och saxar av kommersiell kvalitet vara gjorda av högkvalitativa material och komma bättre konstruerade för maximal prestanda.

Professionella hårklippningsverktyg

Ytterst ger professionella verktyg en förbättrad upplevelse och trevligare frisyr. Tänk dig trimmare som klipper exakt och exakt vid första passet och sax som håller sig vass, rostar inte och trimmar tjockt hår.

Professionella hårklippare

Professionella hårklippare

De Wahl Professional 5-Star Magic Clip är den bästa hårklipparen för frisörer och stylister runt om i världen. Denna modell är betrodd av proffs och har precisionssjälvslipande blad, en högpresterande motor, kraftfullt uppladdningsbart batteri, sladdlös och sladdlös användning, 90+ minuters körtid på en enda laddning och en komplett uppsättning fästkammar. Oavsett om du är avsmalnande att bleka dina sidor eller trimma ett surrsnitt, är den här maskinen en arbetshäst.

Wahl Professional 5 -stjärnig sladd/sladdlös magisk klämma #8148 - Perfekt för frisörer & amp; Stylister - Precision Cordless Fade Clipper laddad med funktioner - 90+ minuters körtid Wahl Professional 5 -stjärnig sladd/sladdlös magisk klämma #8148 – Perfekt för frisörer & Stylister – Precision Cordless Fade Clipper laddad med funktioner – 90+ minuters körtid

 • PROFESSIONELL PRECISION: 5-stjärnigt Magic Clip är en…
 • STILT OCH FUNKTIONELLT: Det 5-stjärniga magiska klippet…
 • TILLBEHÖR INKLUDERAT: Klipparen, 8 fästen…

$ 99,95 Köp nu

Professionella saxar

Professionella saxar

De bästa hårklippsaxarna är skarpa, välgjorda, bekväma att hålla och högt betygsatta av stylister. Det finns olika typer av saxar, inklusive rak och tunnare sax. Alla professionella och DIY -hårklippningar behöver en rak sax, men du kommer bara att använda tunnare sax om du har tjockt hår och vill tunna ut det. Dagjämning och ULG göra hårklippsax i salongkvalitet. Om du vill ha en rak och tunnare sax, rekommenderar vi dig få det här paret.

Försäljning Equinox Professional Razor Edge Series Barber Hair Hair Sax - Japansk rostfritt stål salongsax - 6,5 ”Total längd - Finjustering Spänningsskruv - Premium sax för hårklippning Equinox Professional Razor Edge Series Barber Hair Hair Sax – Japansk rostfritt stål salongsax – 6,5 ”Total längd – Finjustering Spänningsskruv – Premium sax för hårklippning

 • [Patenterad design] Våra fantastiska recensioner talar för…
 • Ergonomiskt – vårt professionella hår för rakhyvlar…
 • Mångsidig – Med en längd på 6,5 tum är detta hår…

19,97 dollar Köp nu

Professionella trimmare

Professionella trimmare

Trimmare kan användas för att ställa upp och forma din hårlinje, trimma runt öronen och fixa din halsringning. Den bästa professionella trimmern på marknaden idag Andis T-Outliner. Denna trimmer ger dig ett mycket nära snitt utan att irritera din hud. Med ett skarpt och brett T-format blad, en snabbskärande motor och en ergonomisk design finns denna maskin i alla välrenommerade frisörer.

Försäljning Andis 04710 Professionell T-Outliner Skägg/Hårtrimmer med T-Blad, Grå Andis 04710 Professionell T-Outliner Skägg/Hårtrimmer med T-Blad, Grå

 • Den professionella standarden för allround…
 • Perfekt för allround-konturer, torrrakning och…
 • Utrustad med tätt skärande T-blad i kolstål…

$ 58,99 Köp nu

Hem hårklippningsverktyg

Bra hårklippningsverktyg behöver inte vara av samma kvalitet som proffsen använder om du bara vill klippa hår hemma. De rätta hårklippningsverktygen för hemmet är pålitliga, prisvärda och får jobbet gjort. När allt kommer omkring ger du dig bara en herrfrisyr hemma någon gång med några veckors mellanrum.

Hem hårklippningsverktyg

Även om prestanda och kvalitet fortfarande är prioriterade är ingenjörer av kommersiell kvalitet det. Det betyder att du kan sänka kostnaderna och få mer budgetvänliga tillbehör. Det här är de bästa hårklipparna för hemmet som finns om du vill ha en frisör av hög kvalitet.

Wahl Color Pro sladdlösa hårklippare

Bästa hårklippare för hemmet

De Wahl Color Pro trådlös hårklippare erbjuder ett komplett verktygssats. Denna Wahl -klippare är utrustad med blad i rostfritt stål som enkelt kommer att klippa igenom tjockt, grovt hår. Drivs av en robust motor och ett långvarigt uppladdningsbart batteri som levererar 60 minuters körtid..

Wahl förpackade också detta hårklippningssats med 12 enkla färgkodade fästkammar så att du kan klippa alla hårlängder. Trimman är inte vattentät, men rengöring är enkel; bara ta loss bladet och skölj under vatten. Som den bästa billiga hårklipparen på marknaden kan du inte gå fel med den här.

Försäljning Wahl Color Pro sladdlös uppladdningsbar hårklippare & amp; Trimmer - Easy Color -Coded Guide Combs - för män, kvinnor & amp; Barn - modell 9649 Wahl Color Pro trådlös uppladdningsbar hårklippare & Trimmer – Easy Color -Coded Guide Combs – för män, kvinnor & Barn – modell 9649

 • Sladdlös bekvämlighet – Color Pro Cordless är…
 • Färgkodade guidekammar – Hitta och…
 • Hygienisk vård – Eftersom våra blad är…

$ 27,85 Köp nu

Wahl Clipper litiumjonbatteri för trådlöst hårklippning

Wahl Clipper litiumjonbatteri för trådlöst hårklippning

Om du är villig att spendera lite mer för bättre prestanda, Wahl Clipper litiumjonbatteri för trådlöst hårklippning är en av de bästa elektriska hårklipparna som finns idag. Utrustad med självslipande värdefulla blad och en överlägsen motor ger denna snabbklippta trimmer en enkel glidning utan att dra eller klämma i håret. Genom att kombinera kraften hos en sladdmodell med hanteringen av en sladdlös maskin får du 2 timmars körtid på en enda.

Tillverkad med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri, är en cool funktion den 15-minuters snabbladdningen som möjliggör en kort trimning. Slutligen får du en komplett uppsättning fästskydd så att du kan klippa alla hårklippningar för män och kvinnor. Denna trimmer är högst rankad och mångsidig nog att använda som hår-, skägg- och kroppsvårdande verktyg.

Wahl Clipper Litium -Ion Sladdlös Hårklippningssats - Uppladdningsbar Grooming & amp; Trimningssats med 12 styrkammar för huvud, skägg & amp; All kroppsvård - modell 79608 2174 omdömen Wahl Clipper litiumjonbatteri för trådlöst hårklippning – uppladdningsbar skötsel & Trimningssats med 12 styrkammar för huvud, skägg & All kroppsvård – modell 79608

 • Sladdlös bekvämlighet: Kraften hos trådklippare…
 • Snabbladdning: Utrustad med 15 minuters snabb…
 • En jämn skärning varje gång: Självslipande precision…

$ 49,99 Köp nu

Självklippningssats

Istället för att köpa alla de verktyg du behöver separat, har ett självklippningssats allt du behöver i ett paket. Vissa människor kanske föredrar en traditionell klippare, men om du ger dig själv ett snitt, besättning eller bara klippa håret så vill du ha det mest effektiva klippverktyget.

Självklippningssats

För ett mer sofistikerat självklippt system och en uppsättning verktyg vill du investera i en 3-vägs spegel, kappa och sax. Lyckligtvis är det här saker du kan hitta på vår lista nedan.

Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut Kit

Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut Kit

Alternativt kan Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut Kit är en annan utmärkt produkt. Med blad i rostfritt stål, en kraftfull motor och ett uppladdningsbart litiumjonbatteri med 40 minuters sladdlös körtid erbjuder denna mångsidiga trimmer ett stort värde. Dessutom innebär den breda designen att du kommer att klippa av mer hår för varje pass. Slutligen är maskinen 100% tvättbar under rinnande vatten så rengöring och underhåll är alltid enkelt.

Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut Kit, Beard Trimmer, Hair Clippers for Men (13 bitar) 14 585 omdömen Remington HC4250 Shortcut Pro Self-Haircut Kit, Beard Trimmer, Hair Clippers for Men (13 bitar)

 • 9 längd kammar skär 1/16 – 5/8 tum (15 till 15…
 • Litium, uppladdningsbart batteri 40 minuter…
 • 13 -delarsats Inkluderar: Handhållen klippare, 9 längd…

$ 59,99 Köp nu

Conair Home Haircut Kit

Conair Home Haircut Kit

Om du bara vill ha alla grunderna i ett hemklippningsset utan krusiduller, Conair har satt ihop ett komplett paket med väsentligheter. Detta verktygssats levereras med en lätt klippare i full storlek. Tillverkad med självslipande blad i rostfritt stål, en justerbar konisk spak på sidan och en solid motor, det har visat sig fungera genom alla typer av hår. Det laddningsbara batteriet ger dig 60 minuters drifttid, och det sladdlösa eller sladdlösa användningsalternativet ger maximal bekvämlighet för enkel hantering. Slutligen får du 10 kammar, saxar och ett fodral för att lagra allt. För familjer som bara vill ha en trimmer hemma för snabba enkla snitt kan denna produkt uppfylla dina behov.

Conair sladdad/sladdlös uppladdningsbar 22-bitars frisyr för hemmet Conair Corded/Cordless Uppladdningsbart 22-delat frisyrsats för hem

 • Home Haircut Kit: Detta 22 -bitars frisyrsats…
 • Everything But The Barber: Detta kit innehåller 10 st…
 • Respektera ritualen: Spricka inte under trycket…

$ 32,38 Köp nu

Bästa hårfärgningsverktyg

Fade frisyren är det mest populära sättet för killar att klippa sina sidor och rygg kort. Det bästa hårfärgningsverktyget kan hjälpa dig att avsmalna sidorna i valfri längd. Oavsett om du vill att ditt snitt ska börja lågt, mitt eller högt och sluta med en hud, skallig, bristning, tappning eller avsmalnande blekning, ger rätt maskin dig det perfekta jämna snittet varje gång.

Andis Professional Master Justerbar hårklippare

Andis Professional Master Justerbar hårklippare

De Andis Master är en av de mest kraftfulla blekklipparna som någonsin gjorts. Bra för att avsmalna sidorna och klippa hår på toppen, bladet är justerbart och nollgapat för kortast möjliga klippning. För att matcha utrustade Andis denna maskin med en magnetmotor som producerar 14 000 klippslag per minut, vilket ger dig tillräckligt med trimkraft för att enkelt klippa igenom lockigt, grovt, tjockt hår. Inhägnad i lätt aluminium som är praktiskt taget oförstörbar, förtjänar denna klippare allvarlig övervägande.

Försäljning Andis 01557 Professional Master Adjustable Blade Hair Clipper, Silver Andis 01557 Professional Master Adjustable Blade Hair Clipper, Silver

 • Perfekt för allroundskärning och avsmalnande
 • Kraftfull, magnetisk motor genererar 14 000 skär…
 • Bladet är justerbart från fin till grov storlek 000…

$ 93,58 Köp nu

Wahl Professional Super Taper II Hair Clipper

Bästa hårfärgningsverktyg

De Wahl Professional Super Taper är en top-of-the-line hårklippare som regelbundet används av frisörer och frisörer. Skarp, kraftfull, exakt, sladdad och fullt utrustad med alla skyddsstorlekar du behöver, den här modellen fortsätter att vara en storsäljare.

Försäljning Wahl Professional Super Taper Hair Clipper med ultrakraftig V5000 elektromagnetisk motor och 8 färgade styrkammar, 1 antal Wahl Professional Super Taper Hair Clipper med ultrakraftig V5000 elektromagnetisk motor och 8 färgade styrkammar, 1 antal

 • PROFESSIONELL PRECISION: Med vårt 1006 -blad…
 • TUNGT OCH FUNKTIONELLT: Super Taper II -funktioner…
 • TILLBEHÖR INKLUDERAT: Klipparen, 8 fästen…

$ 48,97 Köp nu

Balding Clippers

Skallningsklippare är viktiga verktyg om du vill raka huvudet. Oavsett om du skallar, gallrar eller precis som det underhållande utseendet på en rakad hårbotten börjar ett skalligt huvud med att surra av allt ditt hår.

Wahl Professional Balding Clippers

Balding Clippers

De Wahl Professional 5-Star Balding Clipper levererar kirurgiskt stängda snitt som är tillräckligt bra för att huden ska blekna. De vassa kniven ger noll överlappning och den kommersiella motorn driver maskinen att klippa igenom hur mycket hår som helst. Om du planerar att raka huvudet på lång sikt och vill ha ett verktyg som glider utan att dra i håret eller irriterande hud, är den här klipparen värd att investera i.

Försäljning Wahl Professional 5-Star Balding Clipper #8110-Perfekt för frisörer och stylister-Klipp kirurgiskt nära för fullskalig skallning-Dubbel hastighet för svängmotorklippare-Tillbehör ingår Wahl Professional 5-Star Balding Clipper #8110-Perfekt för frisörer och stylister-Klipp kirurgiskt nära för fullständig skallning-Dubbelt så snabbt som Pivot Motor Clippers-Tillbehör ingår

 • PROFESSIONELL PRECISION: Från Wahl Professionals…
 • STILT OCH FUNKTIONELLT: Denna trådklippare är en…
 • TILLBEHÖR INKLUDERAD: För din bekvämlighet är…

$ 51,49 Köp nu

Folie rakapparat

Elektriska rakapparater är användbara för att raka ner håret när du skär bort en hudton, sköter håret och rengör nacken och hårfästet. Vid avsmalning av en mycket kort blekningsfrisyr använder frisörer i allmänhet folie rakapparater för att raka av allt under fade -linjen. På samma sätt kan en professionell elektrisk rakapparat ge ett rent, nära snitt för en jämn finish när du trimar och rakar nackområdet..

Andis 17150 Pro Shaver

Folie rakapparat

De Andis 17150 Pro Shaver erbjuder titanblad, ett uppladdningsbart litiumjonbatteri för maximal effekt och trådlös användning för enkel hantering. Du kan också använda denna maskin i ansiktet om du föredrar ett rent rakat utseende.

Försäljning Andis 17150 (TS-1) Pro Foil Lithium Titanium Folie Shaver, Cord/Cordless, Grey Andis 17150 (TS-1) Pro Foil Lithium Titanium Folie Shaver, Cord/Cordless, Grey

 • Rakblad med rakhuvud för en närmare rakning.
 • Litiumjonbatteri ger maximal effekt.
 • Perfekt för efterbehandling av stubb och blekning…

$ 57,99 Köp nu

Sax och gallringsax

Det finns olika typer av hårklippsaxar för hemmabruk – raka saxar och tunnare saxar. Även om du kanske kan spara några dollar för att få en billigare sax, kommer du så småningom att bli frustrerad av att bladet slits och att det byggs upp av rost. För en sax som håller dig en evighet och alltid fungerar bra, håll fast vid en sax som är byggd med de finaste materialen och utformad för att hålla.

Hårklippningssax

För rak frisörsax med vassa blad och ett ergonomiskt grepp för att minska trötthet, överväg ULG: s hårklippsax. Om du vill ha både rak och tunnare sax utformad för att maximera komfort och klippförmåga, NTTR: s professionella hårklippsaxar är ett utmärkt val.

Hårklippningssax Professionell frisör ULG 6,5 tums frisör Vanlig saxsalong rakhyvlar Hårklippare Japanskt rostfritt stål med avtagbara fingerinsatser Hårklippsax Professionell frisör ULG 6,5 tums frisör Regelbunden saxsalong rakhyvlar Hårklippare Japanskt rostfritt stål med avtagbara fingerinsatser

 • Premiummaterial – Tillverkat av 100% 440C japanskt…
 • High End Exterior – Smidiga snitt och spegelglans…
 • Off Set Grip- Tumhandtaget är kortare än fingret…

$ 12,99 Köp nu

3 -vägs spegel

Den bästa spegeln för att klippa ditt eget hår måste vara en bra 3-vägs spegel. En självklippt spegel låter dig se framsidan, sidorna och baksidan på en gång för att säkerställa ett jämnt snitt runt om. Oavsett om du bleknar sidorna, trimmar bakhuvudet eller rakar nacken, är en kvalitetsspegel ett viktigt verktyg som är värt att ha.

Självskuret system

Självklippt spegel

De Självskuret system är den bästa 3-vägs spegeluppsättningen för en herrfrisyr. Komplett med höjdjusterbara teleskopkrokar som kan anslutas till vilken dörr som helst, den här anpassningsbara lätta trevägsbackspegeln är extremt användbar. Speglarna är välgjorda och 100% glas och kan fällas ihop för säker förvaring. Inte billigt men prisvärt, den här spegelinställningen är bara vettig om du är seriös med DIY -frisyrer.

Försäljning SJÄLVSKÄRT SYSTEM Reseversion - Trevägs spegel för självhårsklippning med höjdjusterbara teleskopkrokar och gratis pedagogisk mobilapp SJÄLVSKÄRT SYSTEM Reseversion – Trevägs spegel för självhårsklippning med höjdjusterbara teleskopkrokar och gratis pedagogisk mobilapp

 • PEDAGOGISK. Self-Cut Systems GRATIS utbildning…
 • 3-vägs spegel. Uppnå det perfekta snittet varje gång…
 • MÅNGSIDIG. Self-Cut Systemets teleskop…

$ 69,96 Köp nu

Handhållen spegel

Handhållen spegel

Om du är säker på din förmåga att hålla en spegel medan du klipper håret med klippare, kan en handspegel vara allt du behöver. Handhållna speglar är naturligtvis billigare men kommer med bekvämligheten och nedsatt synlighet. Av denna anledning rekommenderar vi starkt att du får en extra stor spegel för att maximera din syn. Dessutom begränsar denna typ av spegel ditt arbetsutrymme eftersom du kommer att klippa håret i badrummet där du säkert behöver den stora fåfängspegeln.

Försäljning OMIRO handspegel, extra stor svart handhållen spegel med handtag, 9 'B x 12,4' L OMIRO handspegel, extra stor svart handhållen spegel med handtag, 9" B x 12,4" L

 • HD REGULAR SPEGEL: Ensidigt vanligt glas…
 • STOR VISNING: 9" med 7,9" stor betraktningsyta
 • 2-WAY DESIGN: Spegel kan hängas upp eller hållas,…

$ 11,99 Köp nu

Self Haircut Cape

Det finns många typer av hårklippningskappor runt och alla är effektiva för att minimera röran eller besväret med att städa upp. Rätt självklippning för dig bestäms av var du ska utföra din frisyr.

Self Haircut Cape

På ena sidan kan killar få en förkläde cape som fästs i deras badrumsspegel och samlar allt hårklipp. Det som ser ut som en stor haklapp är detta högkvalitativa tyg som är lätt att tvätta och vattentätt. Bekväm och mångsidig, du kan använda den för din frisyr eller när du sköter ditt skägg. Den enda nackdelen är att du behöver en spegel framför dig och din rörelse är begränsad.

Det andra alternativet är a frisörkapp som ser ut som det professionella nylonskyddet du tar på dig hos frisörer och salonger. Denna produkt erbjuder mer rörlighet och täckning, men samlar inte hår. Den justerbara snäppet passar alla halsstorlekar och erbjuder en bekväm stil.

BEARD KING - The Official Beard Bib - Hair Clippings Catcher & amp; Grooming Cape Förkläde - BEARD KING – The Official Beard Bib – Hair Clippings Catcher & Grooming Cape Förkläde – “As Seen on Shark Tank” – Svart (Lite version)

 • Skägg haklapp skägg hårfångare förkläde, fångar din…
 • Designad med en självförpackande påse för enkel stuvning…
 • Som det ses på hajtanken är vi det ursprungliga håret…

$ 14,99 Köp nu

Lär dig att klippa hår för män

För en steg -för -steg -guide för att klippa mäns hår, kolla in vår omfattande handledning. Från att blekna hår till att ge dig själv ett snyggt snitt, lär dig klippa ditt eget hår hemma som en proffs.