Beste 8-, 9, 10-, 11- en 12-jarige jongenskapsels

Met zoveel coole kapsels voor 7, 8, 9, 10, 11 en 12-jarige jongens, hebben kinderen nu een aantal schattige jongenskapsels om te krijgen. Van een taps toelopende vervaging of ondersnit aan de zijkanten en terug naar een hanenkam, naar achteren gekamd, opzij geveegd of stekelhaar erop, het is belangrijk dat het kapsel van uw kleine jongen zijn persoonlijkheid en leeftijd weerspiegelt.

Hoewel de top 7, 8 en 9-jarige jongenskapsels in principe hetzelfde zijn als de beste 10-, 11- en 12-jarige jongenskapsels, zijn er zeker enkele edgy goede kapsels voor oudere jongens die het ontdekken waard zijn. Maar uiteindelijk, welke stijlen trending zijn voor een 10-jarige jongen, zullen er ook stijlvol uitzien bij alle kinderen van deze leeftijd. Deze veelzijdigheid zou je bezoek aan een kapperszaak een beetje minder stressvol moeten maken.

Om ouders te helpen een trendy snit en stijl te vinden, hebben we de beste schoolkapsels samengesteld voor jongens van 7 tot 12 jaar. En al deze geweldige kapsels zijn kledingvoorschriften die geschikt zijn voor de lagere en middelbare school.

Beste 8, 9, 10, 11, 12-jarige jongenskapsels

Coole 7, 8, 9, 10, 11 en 12 jarige jongenskapsels

Laten we eens kijken naar de beste kapsels en kapsels voor jongens die dit jaar trending zijn. Of je kleine man nu van lange, medium of korte kapsels houdt, we zijn ervan overtuigd dat je talloze coole ideeën zult ontdekken om uit te proberen!

Coole 10-jarige jongenskapsels

Taper Fade Kapsels

Het vervaagde kapsel voor jongens is de meest populaire manier voor kinderen om haar aan de zijkanten en achterkant te knippen. Onderhoudsarm en gemakkelijk te stylen, taper fades bieden zeer korte kapsels die de ogen richten op de styling bovenop.

8, 9, 10, 11, 12 jaar oude jongens Taper Fade kapsels

Er zijn veel soorten fades voor kleine jongens om uit te kiezen. Of uw kind nu een lage, gemiddelde, hoge of huidvervaging wil, bepaalt waar het taps toelopen begint en hoe kort het haar wordt.

9, 10, 11, 12 jaar oude jongens Taper Fade kapsels

De lage fade begint net boven het oor en loopt taps toe naar de halslijn. Stijlvol en knap, dit kapsel is misschien goed voor een 4, 5, 6 of 7-jarige jongen wiens moeder een schijn van onschuld wil behouden.

Low Fade Jongenskapsels

De hoge vervaging start het mengproces zeer hoog aan de zijkanten en achterkant, net onder het kapsel erboven. Edgy en gedurfd, dit soort vervaging kan het perfecte korte kapsel zijn voor een 10-jarige jongen of ouder.

Kapselstijlen met hoge vervaging voor kinderen

Ten slotte is de kale of huidvervaging een kapsel dat het haar tot op de huid versmelt. Cool en trendy voor jonge tween-jongens, deze strakke snit ziet er mooi uit met modieuze, gladde kapsels zoals de kam, gladde rug, hanenkam en stekelig haar. Sommige kinderen willen zelfs hun kappers vragen om een ​​ontwerp te scheren of een hard deel aan hun snit toe te voegen.

Kapsels voor kale huid bij jongens

Veel van de beste kapsels voor kinderen van 6 tot 12 jaar beginnen met korte zijkanten en lang haar bovenop. Taper fade-kapsels bieden veel variatie en werken met de meeste haarlengtes, -types en -texturen.

Coole vervaagde kapsels voor jongens

Zorg ervoor dat je je jongen een goed haarproduct geeft, zodat hij al zijn favoriete looks kan stylen. Als alternatief, als je denkt dat hij volwassen genoeg is, bekijk dan de beste stylingproducten voor jongens, waaronder pommade, wax en crème.

Coole 9, 10, 11, 12 jaar oude vervaagde kapselstijlen voor jongens

ondersnijding

De ondersnit is op dit moment een van de coolste kapsels voor jongens. Zoals de naam al aangeeft, houdt een ondersnit in dat het haar op de bovenkant van het hoofd blijft en eronder zoemt om het haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd in te korten of te verwijderen.

Jongens ondersneden kapsels

Het eindresultaat is een snit van één lengte die er fris en stijlvol uitziet voor alle soorten kinderkapsels.

Cool Boys Undercut-kapsels

Als een van de beste kapsels voor 9, 10, 11 en 12 jaar oude jongens die je kunt krijgen, heeft de ondersnit onbeperkte stylingopties. Net als de fade, werkt het met alle haarlengtes en kan het worden gestyled met gladde rug, kammen, pompadour, kuif, stekelige en rommelige stijlen.

Jongens Undercut Fade Haircuts

Terwijl jongens met dik haar de ondersnit het beste aantrekken, kan de look met verschillende soorten werken. Praat met de kapper van uw kind om te zien of de snit geschikt is voor de look van uw kind.

Coole ondersneden kapsels voor jongens

Stekelig haar

Stekelig haar is universeel schattig en is een tijdloos kapsel voor jongens van alle leeftijden. Compatibel met lang, medium en kort haar, opgestoken kapsels kunnen op een hele reeks manieren worden gedragen om enorm verschillende looks te creëren.

Stekelige haarvervaging bij jongens

Kort stekelig haar ziet er bijvoorbeeld het beste uit als het bovenop getextureerd is om een ​​natuurlijk rommelige look te creëren.

Kort stekelig haar voor kinderen

In combinatie met een hoge taper fade, trekken korte dikke spikes de ogen naar de geweldige styling bovenop het hoofd.

Cool Spiky Mohawk Fade-kapsel voor jongens

Middellange tot langharige jongens kunnen ervoor kiezen om hun haar aan de voorkant te stijlen, dikke spikes overal te stylen, of om het kapsel te combineren met een faux havik.

Spiky Hair Fohawk voor jongens

Een geweldig stekelig kapsel kan de stijl van je kind echt veranderen en ziet er flatterend uit voor een 8- of 11-jarige jongen.

Populaire Spiky Fade-kapsels voor jongens

Mohawk en Faux Hawk

Gedurfd en schattig, de hanenkam is een uitzonderlijk kapsel voor zelfexpressie. Hoewel jonge jongens zich hierdoor rebels, wild en gek kunnen voelen, zijn mohawk-stijlen ongelooflijk veelzijdig, afhankelijk van hoe extreem je je kind laat proberen.

Mohawk voor kinderen

Van geschoren zijkanten tot korte, taps toelopende vervaagde snitten, de lengte van het haar aan de zijkanten en achterkant van het hoofd zal de algehele look beïnvloeden. Een hanenkam met geschoren zijkanten is bijvoorbeeld veel extravert en uniek dan een gestroomlijnde faux hawk-fade.

Faux Hawk voor kinderen van 10 jaar

Desalniettemin, hoe kort of lang je je haar bovenop houdt, is echt wat de styling van je hanenkam zal beïnvloeden. Of je kleine jongen nu kiest voor een lange of korte hanenkam, hij heeft een sterke gel of pommade nodig om het haar omhoog te houden.

Mohawk-vervaagde kapsels voor jongens

Mohawk- en faux-havik-kapsels voor kinderen werken voor alle haartypes, inclusief fijn, dik en krullend haar.

Krullend haar Mohawk Fade voor jongens

Gewoon om op te merken, als uw kind op zoek is naar de beste terug naar school-kapsels en iets wil opvallen, raden we u aan te beginnen met de faux havik en vervagen.

Faux Hawk met korte vervaagde zijkanten voor jongens

Pompadour en Quiff

De pompadour en kuif zijn stijlvolle retrostijlen waar je kind dol op zal zijn. Terwijl het pompadour-kapsel beroemd werd gemaakt door beroemdheden als Elvis Presley en James Dean, is de moderne pompadour minder gestructureerd en vloeiender met een goed volume en soepelheid. Er gaat echter niets boven de nonchalante en moeiteloze look van de moderne kuif.

Pompadour Fade-kapsels voor jongens

Omdat de styling van elk volume aan de voorkant van het hoofd vereist, is het geen verrassing dat de pompadour en de kuif gemakkelijk door elkaar worden gehaald.

Beste kapselideeën voor jongensjongens

Het verschil tussen de kuif en pompadour is dat de beroemde pracht en praal omhoog en terug wordt geborsteld om een ​​slanke, rockster-look te krijgen. Het vereist een goed haarproduct en enige inspanning.

Lange Pompadour Fade-kapsel voor oudere kinderen

Aan de andere kant vloeit de kuif prachtig terwijl hij omhoog en naar voren wordt geborsteld om een ​​luchtig volume te creëren dat zowel houding als functionaliteit combineert.

Jongens Quiff-kapsels

Als zeer coole kapsels voor 10-, 11- en 12-jarigen, zijn deze kapsels beter geschikt voor oudere kinderen.

Coolste kapsels voor jongens van de middelbare school

Shaggy en rommelig haar

Shag-tops en rommelige kapsels zijn altijd leuk en gemakkelijk te krijgen. Als je jongen dik of krullend haar heeft, dan kan ruig of warrig haar perfect passen. Dit is tenslotte de ideale tijd in het leven voor hem om te experimenteren met verschillende looks, dus omarm het shag-kapsel en vergeet het onderhoud dat hoort bij andere korte, middellange en lange kapsels.

Korte rommelige kapsels voor jongens met dik haar

Het goede nieuws is dat rommelig niet onverzorgd of vies hoeft te betekenen. Als ze correct zijn gestyled, kunnen deze eenvoudige kapsels behoorlijk knap en chic zijn, vooral voor weerbarstig stug haar en moeilijk te hanteren krullen.

Geweldige kapsels voor 11-jarige jongens

Het geheim van het dragen van een mooi ruig of rommelig kapsel is om lagen aan het haar toe te voegen en het te stylen met een lichte hold-crème. Naast het creëren van volume en textuur, maximaliseert de stylingcrème de controle terwijl het hydrateert en conditioneert om kroezen te minimaliseren.

Coole 12-jarige jongenskapsels

Kort warrig haar blijft een populaire trend, maar de pony met krullend haar is ook een trendy idee.

Leuke rommelige kapsels voor jongens met krullend haar

Crew Cut en Buzz Cut

De ronde snit en buzz-cut zijn schattige maar mannelijke kapsels voor kleine jongens. Deze geweldige korte jongenskapsels zijn onderhoudsarm en eenvoudig. In feite kun je het haar van je jongen thuis zoemen met een goede tondeuse.

Korte kapsels voor 10 jaar oude jongen

Met de buzz-cut van een kind is het haar over het hele hoofd even kort, wat een knappe, strakke look creëert die moeiteloos is. Goed voor jongens met sterke kaaklijnen, hoge botten en ruige gelaatstrekken, het is over het algemeen een geweldige snit voor de zomer.

Cool Boys Buzz Cut Fade-kapsel

Evenzo, met de crew-cut van de jongen, is het haar bovenop langer. Meestal gecombineerd met een vervaging aan de zijkanten, zal een kapper tussen de 1 en 3 inch lang blijven.

Crew-cut voor jongens

Met het extra haar kan uw kind een aantal verschillende stijlen stylen, waaronder het Ivy League-kapsel met opzij vallend haar aan de voorkant, een getextureerde crop-top of korte spikes.

Leuke kapsels voor 10-jarige jongens

Deze praktische maar stijlvolle kapsels voor schooljongens zijn perfect voor atleten en kinderen die ‘s ochtends moeite hebben om zich klaar te maken.

Cool Crew Cut Fade voor jongens

Zijdeel en kam over

Het zijgedeelte en de kam zijn twee van de meest iconische kapsels voor jongens, en ze zien er geweldig uit met elke haarlengte, type of textuur. Het is belangrijk op te merken dat de moderne kam en het huidige herenzijgedeelte anders zijn dan hun klassieke tegenhangers.

Jongens kammen over vervaagde kapsels

De overkapping van de kam blijft een populair kapsel met korte zijkanten en lange bovenkant. Talloze mannen en jongens vragen hun kappers om zich op een moeilijk deel te scheren voor een gedurfde look.

Harde zijdeelkam voor kinderen over vervagen

Het kammen van harde delen voegt een groot functioneel voordeel toe: het vertelt je kind precies waar het moet scheiden en het haar naar één kant moet kammen.

Trendy low-fade harde deelkam over kapsel voor jongens

Welke stijl je ook kiest, zorg ervoor dat je kwaliteitsshampoo, conditioner en stylingproducten gebruikt om het haar van je jongen gezond te houden.

Coole 10-jarige jongenskam met harde zijscheiding over vervaagd kapsel

Achterover gekamd haar

Verfijnd en schattig, glad achterovergekamd haar is een look die elk kind kan trekken. Met een vervaging of ondersnit aan de zijkanten en langer haar bovenop, moeten gladde achterkapsels voor kleine jongens gewoon recht naar achteren worden gekamd.

Kinderen gladgestreken haar

Gebruik voor een zachte en volwassen look een hoogglanzende pommade of mousse voor een glanzende finish. Anders kan een getextureerde afwerking voor een natuurlijke uitstraling worden bereikt met een mat product zoals was of klei.

10-jarige jongens slicked back undercut kapsel

Voor meer ideeën en stijlen, bekijk nu alle hotste kinderkapsels.