Băieți Fade tunsori

Căutați cei mai buni băieți care se estompează din 2021? Dacă ați căutat tunsori la modă pentru băieții mici, decolorările tind să ofere baza celor mai populare și mai cool coafuri pentru băieți. Tunsul decolorat reduce părul de la scurt la mai scurt pe părțile laterale și pe spate.

De la decolorarea scăzută, medie, înaltă și a pielii, există atât de multe tipuri diferite de tunsori pentru băieți. Copiii au chiar opțiunea de a adăuga o parte dură sau modele de păr (de exemplu, stele, zig-zag-uri, linii ras) în decolorarea lor, ceea ce înseamnă că băieții mici au mai multe moduri de a obține părul decolorat pentru a se potrivi cu personalitatea și stilul lor.

În cele din urmă, cu părțile scurte și părul mai lung deasupra, tunsoarea decolorată pentru copii este ușor de obținut și simplu de coafat cu produse bune pentru păr. Versatil și la modă, puteți împerechea o decolorare cu părul scurt sau lung și coafați un pieptene, mohawk, vârf înalt, șoim fals, parte laterală sau pompadour.

Băieți Fade tunsoare

Cele mai bune tunsori pentru băieți

Înainte de următoarea vizită la frizerie, consultați acești băieți decolorați. De la copii mici până la adolescenți cu păr gros, drept, ondulat sau creț, aceste stiluri de tunsoare decolorate vor transforma părul băiatului tău.

Boys Fade

Low Fade

O tunsoare slabă începe să taie conic chiar deasupra urechilor și a decolteului. Decolorarea redusă oferă un contrast mai redus și o textură puțin mai mare pe părți pentru un aspect mai conservator și mai curat. Decolorările scăzute funcționează deosebit de bine pentru băieții mici cu coafuri de lungime medie până la mai lungi, care doresc ca părul lor să arate mai gros.

Băieți Low Fade

Indiferent dacă doriți un pieptene drăguț, o coafură modernă sau un top clasic dezordonat, tunsorile slab decolorate sunt măgulitoare și adorabile pentru toți copiii.

Boys Low Taper Fade

High Fade

Tunsul cu o estompare ridicată este simplu, dar total versatil și distractiv. Decolorarea ridicată creează un stil cu contrast foarte ridicat, care pune accentul pe stilul de sus. Mămicile și băieții pot combina această tăietură decolorată cu părul scurt sau lung, permițându-vă să coafați toate cele mai populare coafuri ale anului.

Băieți High Fade Tunsoare

În mod similar, datorită pânzei mari, mulți băieți explorează diferite modele de păr cu pălări mari. Luați în considerare un pieptene cu o decolorare ridicată, cu o parte dură și un design rece pentru un aspect minunat, ieșit. Pe de altă parte, dacă nu doriți să vă radeți părul băiatului, mohawk fade pentru băieți este o versiune mai puțin intensă a aspectului clasic cu părțile ras.

Tunsori High Boys High Fade

Mid Fade

Decolorarea de la mijloc începe undeva între decolorarea joasă și cea înaltă, oferind echilibrul perfect între nervos și frumos. Tunsorile de estompare încep la mijlocul părților laterale și în spate și se pot reduce foarte scurt și rapid.

Băieți Mide Fade Tunsori

Dacă aveți un băiețel și nu doriți să-i cereți frizerului o tunsoare excesiv de agresivă, decolorările medii pot oferi un mediu fericit. În plus, te poți bucura în continuare de părțile scurte și părul mai lung deasupra pentru a coafura toate cele mai noi înfățișări.

Tunsoare Mid Fade pentru băieți mici

Taper Fade

Cu o decolorare conică, frizerul băiatului tăiat va tăia părțile laterale și spatele foarte scurt cu tăietori, dar nu va amesteca părul cu pielea. Se știe că tunsorile decolorate duc la părul de lungime mai scurtă, pe măsură ce se apropie de linia părului fără a se estompa în scalp.

Băieți Taper Fade Tunsori

Ca tip de decolorare, băieții pot alege dintre decolorări conice înalte, medii și joase. Puțin mai conservator, decolorarea conică a unui băiat se referă la stilul personal și la personalitate. Ideal pentru ocazii clasice, formale, cum ar fi slujba duminicală și nunți, coafurile decolorate sunt elegante și proaspete.

Cele mai bune tunsori Taper Fade pentru băieți

Undercut Fade

Funcția de decolorare combinată combină două dintre cele mai populare tunsori pentru băieți – decuparea și decolorarea. Similar cu decolorarea ridicată, tăietura începe în mod tradițional foarte sus pe laturi și pe spate, este tăiată într-o singură lungime și prezintă o diferență distinctă între părți și partea superioară. Spre deosebire de aceasta, cupajele se estompează și se estompează.

Boys Undercut Fade

Tunsul decolorat decolorat este adesea asociat cu o spate slick. În caz contrar, stilul arată bine cu o varietate de coafuri medii și lungi. Încercați un tăiat în spate sau un șoim faux distractiv pentru un stil elegant.

Little Boys Undercut Tuns tunsuri

Se estompează pielea

Cunoscută și sub denumirea de estompare chelie, tunsoarea se estompează, amestecând părul pe părți și înapoi în piele. Această tunsoare foarte scurtă, decolorată, expune scalpul pentru o tăietură nervoasă, dar proaspătă.

Băieți Skin Tade Hair Hair

Întrucât unul dintre cei mai buni băieți decolorează tunsori pentru a obține vara, decolorarea tenului pielii arată bine cu multe coafuri reci. Întreținere redusă și foarte la modă, mamelor și copiilor le va plăcea acest stil.

Băieți Bald Fade Tunsoare

Părul scurt se estompează

Fără efort și ușor, băieții mici adoră o decolorare cu părul scurt. Tunsorile scurte pentru băieți, cum ar fi tăierea echipajului, tăierea buzz și topul decupat, nu necesită mult stil, dar arată în continuare minunat pentru copiii activi. Decolorarea părului scurt se realizează adesea cu o decolorare a pielii pe laturi pentru a maximiza contrastul.

Părul scurt se estompează

Chiar și cu lungimi mai mici, băieții mici pot obține multe stiluri. De exemplu, o față înțepată sau laterală a măturat fața cu părul scurt în stilurile din spate incredibil de bine. Folosiți o pomadă de păr mată, ceară sau cremă de coafură pentru un finisaj natural, texturat.

Tunsuri scurte

Părul lung se estompează

Părul lung se estompează este un amestec de păr mai lung cu părțile mai scurte. O decolorare strânsă plăcută păstrează părțile proaspete și curate, în timp ce părul mediu spre lung poate fi coafat îngrijit sau dezordonat. Fie că băiețelul tău are părul ondulat sau creț în mod natural, sau vrea doar un stil casual pentru părul său gros și drept, există o gamă largă de opțiuni de coafură.

Păr lung cu tunsoare decolorată pentru băieți mici

Băieții cu părul creț își pot lăsa buclele libere și salturoase. Copiii cu valuri pot stiliza un pieptene ondulat pentru un aspect texturat unic. În cele din urmă, copiii mici cu părul drept sau gros pot obține un vârf dezordonat, își pot spăla părul înapoi sau îl pot mătura într-o parte..

Părul lung se estompează pentru băieți

Tendința părului lung, lung și lung, oferă idei nelimitate de tunsoare.

Comb over Over Fade

Pieptene peste decolorare începe este o tunsoare modernă și elegantă pentru toți băieții. Cu laturile conice, copiii mici și băieții își perie pur și simplu părul într-o parte. Fermecător și adorabil, pieptene peste coafură funcționează pentru copii de toate vârstele.

Little Boys Comb Over Fade

Unora dintre băieți le place să adauge o parte tare sau o linie rasă pe laturi pentru un aspect îndrăzneț. Cere-i frizerului tăia și coafura pentru băieți, cu un produs ușor până la moderat, pentru a maximiza volumul și fluxul.

Băieți pieptene peste fade greu parte tunsoare

Pompadour Fade

O coafură populară de generații, pomadour fade prezintă un top lung cu o formă dramatică. Pompa este ideală pentru adolescenți și băieți de liceu, deoarece necesită mai mult timp și efort pentru stil.

Băieți Pompadour Fade Tunsoare

Puteți opta pentru stilul unui pompadour slick sau slab, în ​​funcție de cât de texturat și natural doriți să arătați. Combinați pomadour-ul cu o decolorare ridicată, medie sau scăzută și va arăta minunat, indiferent de alegerea dvs..

Tunsoare Cool Boys Pompadour Fade

Top Top Fade

Topul top fade este una dintre cele mai bune tunsori pentru băieții negri. Cu părul foarte scurt decolorat pe părți, coafura de top decolorată are un afro gros sau o versiune a topului plat.

Tunsoare High Top Fade pentru băieții negri mici

Deoarece părul negru este unic, băieții negri pot obține fade de sus, pot combina tăietura cu o parte, se tem, părul creț, răsuciri sau un afro mare. Adăugați modele de păr reci pentru a face cu adevărat decolorarea personalizată și distractivă.

Tunsor de top de top

Partea laterală se estompează

Partea laterală decolorată pentru băieți a fost o tunsoare adorabilă de zeci de ani. Cu o decolorare scurtă pe laturi și o parte definită într-o parte, partea laterală tunsoare simbolizează coafura unui mic domn. Deși băieții își pot aranja părul după cum doresc, partea laterală clasică arată cel mai bine cu un gel puternic sau cu pomadă.

Tuns păr lateral greu pentru băieți mici

Pentru mai multe versatilități și idei de stil, lăsați părul deasupra puțin mai lung, iar băieții mici îl pot lăsa înapoi, îl pot crește, îl pieptănă sau îl pot peria înainte pentru a obține toate cele mai tari stiluri moderne. Folosiți o pomadă mată, ceară sau cremă de coafură pentru un finisaj texturat care va face părul să pară mai plin și mai natural.

Bărbați părți laterale Fade tunsoare

Quiff Fade

Quiff-ul modern și fade au fost în tendințe în ultimii ani. Periat în sus și în spate în față, tunsul băiat al băiatului necesită ca frizerul dvs. să lase cel puțin 3 până la 4 inci lungime a părului. Părțile laterale pot fi decolorate în diferite moduri, preferatul fiind o decolorare ridicată a pielii. Acest lucru creează un contrast puternic care subliniază coafura deasupra.

Boys High Taper Fade with Quiff

Pentru a obține un quiff răcoros, utilizați pomadă sau ceară care are puțin sau deloc strălucire și răspândiți-o cu mâinile. Acum treceți degetele prin părul băiețelului dvs., ridicându-l în timp ce îl periați pe spate. Lăsați părul texturat și lăsat în mod natural pentru un stil relaxat, ușor dezordonat.

Tunsori Cool Quiff Fade pentru băieți

Păr măturat lateral + Fade

Părul măturat lateral rămâne un aspect clasic pentru băieți. Cu o decolorare scurtă conică pe părți și o tunsoare scurtă în jur, spuneți frizerului copiilor dvs. să lase bretonul în față puțin mai mult. Cunoscuți și sub numele de franjuri, băieții pot mătura părul din față într-o parte pentru un stil drăguț și la modă.

Păr măturat lateral + Tuns scurt pentru băieți decolorat

Coafura măturată laterală poate fi personalizată pentru a crea o decolorare lungă cu franjuri, tăiată cu echipajul măturat lateral, cu vârfuri în față sau un top scurt scurt. Pentru a stiliza perfect aspectul, băieții vor avea nevoie de produse de coafare de înaltă calitate pentru finisarea și menținerea potrivite.

Păr măturat lateral + Tuns păr băieți

Faux Hawk Fade

Prezintă stilul punk rock al copilului tău cu un șoim fals. Falsul șoim fade face cu adevărat o declarație distractivă și îndrăzneață și arată absolut drăguț pentru fiecare băiat, de la copii mici până la adolescenți. În plus, tunsoarea cu șoim fals este cu siguranță flexibilă – copiii pot coafura într-o zi părul spiky, un pieptene se pot estompa pe altul și orice număr dintre cele mai noi coafuri pentru băieți.

Boys Faux Hawk Fade

Spune-i stilistului să lase un minim de 2 până la 3 centimetri de păr deasupra. Tipul de decolorare pe care îl obțineți depinde de cât de rebel și intens doriți ca faimul șoim să arate. Băieții pot experimenta chiar și desene laterale sau își pot vopsi părul în culori funky pentru un stil ieșit.

Băieți Faux Hawk Fade + Design de păr