50 Smukke A-Line Bob Haircut & Styling Ideer

A-line bob haircut gør et sandt comeback i slutningen af ​​2010’erne, så tag din stil på, damer, for det er tid til at stable den bob!

Vi har sammensat en liste over de bedste, smukkeste og mest kreative A-line bobs for at hjælpe dig med at finde din inspiration. Bare tag et kig herunder på alle godbidder!

1. Den klassiske A-Line Bob Haircut

en line bob haircutKilde

Selvom vi har masser af seje og kreative ideer at vise dig, lad os begynde med den klassiske A-line bob. Denne har en kort ryg og længere forsider, der falder ned i skarpe vinkler mod dine skuldre.

2. Lang A-line Bob

Frakoblet Long Bob a line bob haircutKilde

Dette er en lang og afbrudt A-line bob med strandbølger og karamelhøjdepunkter. Det er en fantastisk farve til efteråret og et perfekt, enkelt look til kontoret eller til skolen. Det er et traditionelt valg, som du ikke kan gå galt med.

3. Blond A-Line Bob frisure

Glossy Blonde Bob with Jagged Ends a line bob haircutKilde

Mere end bare en blond bob, er dette en blank blond bob skåret med takkede ender, der har en meget kantet og rock’n’roll stemning. Du kan starte med en mørkere, karamelbrun bund, der vil spille godt af den skinnende blondine.

4. Mager og slank A-line Bob

Kort En linje blond bob en line bob haircutKilde

Denne type bob er perfekt til kvinder med tyndt hår. Lydstyrken i ryggen vil skabe en optisk illusion for at få det til at ligne, at du har mere hår, end du gør. Det er også et godt alternativ til damer med fint hår.

5. Lagdelt A-line Bob Cut

lag & amp; let bølget stil en line bob haircutKilde

I modsætning til hvad mange tror, ​​er ikke alle A-line bobs lagdelt. Men dette smukke eksempel er. Det er en platinblond haircut med masser af lag at gå rundt samt hakkede ender, der får det til at se stilfuldt og fed ud.

6. Vanilla A-Line Bob Style

vanille en line bob haircutKilde

Apropos platin, ekstreme blondiner var og er fortsat en statement -farve. Med den tanke i tankerne kan du også prøve denne vaniljeblondine, der er opkaldt således efter isen. Det er en cremet og lækker farve, der vil fremhæve din hudtone.

7. Ombre Bob Hair Style Ideas

ombre en line bob haircutKilde

Ombre var en stor trend omkring midten af ​​2010’erne, men kvinder overalt i verden bærer det stadig. Derfor kan du også gå efter det, hvis du føler dig lidt nostalgisk, men glem ikke at tilføje et moderne touch ved at starte fra mørke rødder og slutte med meget lyse tips.

8. Asymmetriske A-Line Bob Haircuts

asymmetrisk en line bob haircutKilde

Du kan kun oprette asymmetri på den ene side, hvis du deler dit hår til venstre eller højre. På den anden side, hvis du vil have den klassiske type A-line bob, kan du dele dit hår ned på midten.

9. A-Line Bob Cut med Crown Braid

flettet en line bob haircutKilde

Træk den øverste del af din bob op og flet den i en løs fiskehale eller fransk fletning. Det er en meget let måde at opdatere dit hverdagslook og få det til at virke som om du har din egen personlige stylist.

10. A-Line Bob Haircut med flettet pandehår

flettet bangs en line bob haircutKilde

Flettet pandehår var en kæmpe trend for et par år siden og er stadig også et meget sødt strejf i dag. Hjælp verden med at blive forelsket i den glemte kunst at flette dit brag ved at dyrke noget selv!

11. Flettet Bangs og Ombre på Short Bob

en line bob haircutKilde

Apropos tendenser, sådan ser det ud, når du kombinerer flere af dem på én gang. Denne frisure har flettet pandehår, en blondine og mahogni ombre, en bikube på toppen og en a-line bob. For meget eller perfektion?

12. A-Line Bob frisure til bryllup

blonder en line bob haircutKilde

Hvis du allerede har en A-line bob og spekulerer på, hvordan du kunne style den på den store dag, har vi svaret. Prøv at flette dit pandehår og tilføj derefter et sart og suverænt hvidt blonderbånd eller andet passende hårtilbehør.

13. Dobbelt tynde sidefletninger

dobbelt tynde fletninger en line bob haircutKilde

Side fletninger kaldes også kriger fletninger og kommer normalt i par på to eller tre. De er parallelle og pryder kun den ene side af hovedet. Hvis du også får dem på begge sider eller på toppen af ​​dit hoved, kan du lige så godt krydse ind i cornrows -riget også.

14. Smuk A-Line skulderlængde Bob

smuk en line bob haircutKilde

Her er en kombination af frisure og makeup, der absolut er værd at så mange Instagram -selfies, som du kan tage på en dag. Det er en subtil, men enestående brun ombre smukt placeret på en A-linje skulderlang bob.

15. Hakket A-Line Bob Haircut

hakket en line bob haircutKilde

De fleste hårtyper vil drage fordel af denne idé om at kombinere teksturerede lokker og hakkete ender med et A-snit. Det er fordi de hjælper med at tilføre en kant til enhver frisure og også volumen.

16. Askeblond A-Line Style

aske blondine en line bob haircutKilde

Askeblondine var et hit i 2000’erne, men det gør også et comeback nu, hvor forskellige tidligere stilarter er i trend igen. Denne nuance betyder faktisk platin eller hvid blondine med en lille smule grå blandet ind i den.

17. Victoria Beckham

victoria beckham en line bob haircutKilde

Den mest berømte kendispromotor for A-line bob var Victoria Beckham. Hun bar dette hårklipp så meget for nogle år siden, at i dag, når nogen bærer det, bliver de stadig omtalt som et posh Spice -look.

18. Blød platin A-line cut med skyggerødder

blød platin a line bob haircutKilde

Der er platin, og så er der blødt platin. Denne sarte men alligevel mærkbare forskel kan betyde verden for dig afhængigt af din hudtone og øjnens farve, så tænk dig godt om, før du farve dit hår. Overvej også at efterlade dine rødder i deres naturlige farve ved at gå efter skyggerødder.

19. Drillende op A-Line Haircut

en line bob haircutKilde

At drille dit hårklipp er også en ting i 2000’erne. Måske husker du din mor eller en ældre søster, der gjorde det? Eller måske havde du måske gjort det selv, hvis du var gammel nok til dette hårklipp i begyndelsen af ​​2000’erne.

20. Vinklet A-Line Bob Haircut

en line bob haircutKilde

Dette er en dybt vinklet a-line bob. Med andre ord, læg mærke til, at ryggen er ekstremt kort og næsten når længderne på et nisse -snit, mens trådene i fronten går helt til kravebenet.

21. Den omvendte Bob

Omvendt Bob Lang foran Kort Kort Tilbage en line bob haircutKilde

En anden spektakulært vinklet haircut er denne omvendte bob, der har endnu længere tråde foran. Det store her er, at du kan se to måder, du kan bære det på. Lige og blank eller bølget.

22. Shaggy A-Line Bob Style

shaggy en line bob haircutKilde

Hvis du ikke er til et pænt og elegant udseende, kan du altid gå efter det lurvede look. Alt du skal gøre er at tage lidt hårvoks i din håndflade og derefter rode din frisure så meget som du vil. For de bedste resultater, gør dette på en lagdelt bob og nyd alt det ekstra volumen!

23. Grombre frisure og farve

grombre en line bob haircutKilde

Grombre er et relativt nyt udtryk opfundet for at beskrive den grå ombre. Du kan se det vises her sammen med en storslået, lang vinklet bob. Vi elsker absolut lagene i dette hårklipp, der får det til at se så rigt og fyldt ud med volumen.

24. Rose Gold Bob med Top Knot

rose guld en line bob haircutKilde

Kan du huske, da rosenguld var ‘it’ -farven? Det gør vi helt sikkert. Det skete for et par sæsoner siden, og det overtog absolut hele modeverdenen. Det er nu blevet erstattet af kobber, messing og ukonventionelle farver. Du kan ikke desto mindre stadig have denne farve, især hvis du styler den på en cool måde, f.eks. Med denne halv-up top knude.

25. Blå Bob frisure

blå en linje bob haircutKilde

Apropos det, her er et vidunderligt eksempel på de utraditionelle hårfarver, vi nævnte ovenfor. Dette er neon aqua blå med mørke rødder og bliver ved med at rulle efter mere ud af de sædvanlige og forventede hårfarver.

26. Vinhøjdepunkter på Brunette Bob

vin en line bob haircutKilde

Lilla er en af ​​de smukkeste farver, du kan vælge til dit hår. Plus, det har en hel overflod af nuancer, der sørger for, at du aldrig bliver træt af det. Dette er for eksempel vin, en rig og lækker nuance af lilla.

27. Druetip og højdepunkter på Bob Cut

drue en line bob haircutKilde

En anden lilla nuance, du kan prøve, og det er faktisk nært beslægtet med vin er denne drue. Begge fungerer meget godt i de kolde årstider, især om vinteren. De vil simpelthen skinne i et miljø dækket af sne.

28. Seafoam Ombre på Grå

seafoam en line bob haircutKilde

Men hvis du er edgy nok og vil tage det endnu længere, hvorfor så ikke prøve seafoam? Denne farve tilhører de blå og grønne familier. Det er faktisk en udvandet version af turkis eller aqua blå.

29. Grå og grøn A-Line Bob Style

grågrøn en line bob haircutKilde

Dette er ikke en kombination, du vil se meget ofte, men når du gør det, vil det være det værd. Dette er en vinklet bob, der har forskellige gråtoner samt nogle sure grønne i bunden samt lavendelhøjdepunkter.

30. Lilla og blå lang bob

lilla blå en line bob haircutKilde

En anden kombination af farver, der altid passer godt sammen, er lilla og blå. De ser stilfulde og elegante ud, som om de altid var beregnet til at blive sat sammen. Vi er også store fans af de vendte ender.

31. Sur Cherry A-Line Bob Haircut

sur kirsebær en line bob haircutKilde

Vil du være en rødhåret, men ikke den traditionelle type? Så er sur kirsebær skyggen for dig! Det er mørkt og fløjlsagtigt, hvilket giver dig det præcise skærmdronning -look, du har ledt efter så længe.

32. Gråbrun A-Line Bob

gråbrun en line bob haircutKilde

Gråbrun er en af ​​de mest fascinerende farver derude. Den fascinerende blanding mellem de to fanger øjet. Plus, det giver mulighed for en enorm samling af makeup, der kan bruges med det, i modsætning til de fleste utraditionelle hårfarver.

33. Ferskenhårstil og farve

fersken en line bob haircutKilde

Denne ferskenfarve er faktisk en lys pastel lavet af en kombination af mandarin og pink. Vi vil ikke anbefale at prøve at få dette hjemme. Spørg i stedet og søg professionel hjælp.

34. Rosewood A-Line Bob Haircut

palisander en line bob haircutKilde

Her er endnu en rød nuance, du kan prøve, hvis du ikke vil gå efter de klassiske farver. Dette er palisanderødt, en mørk nuance, der passer godt til røgfyldte øjne og blommelæbestift.

35. A-Line Bob Cut med væv

væve en line bob haircutKilde

Hvis du ikke vil prøve dette hårklipp på dit eget hår, kan du altid få en vævning. På denne måde beskytter du din manke og kan få enhver form for klipning uden risiko for skader.

36. Feathery A Line Bob med farvesmelte

en line bob haircutKilde

Hvor smuk er denne farvekombination? Det blå og lilla smelter simpelthen ind i hinanden til denne enestående ombre, der får alle hoveder til at dreje, uanset hvor du går. Plus, hårklippet er en fjerlig vinklet bob.

37. Solsikke gul A-Line Retro Waves Bob

gul en line bob haircutKilde

Solsikke gul er bestemt en meget solrig blondine, der, som du kan se, kan styles på mange forskellige måder. Gå så rebelsk eller så elegant som du vil – billedet ovenfor viser trods alt sin retrobølger -variant.

38. Hot Pink Bob frisure

hot pink a line bob haircutKilde

Alligevel kan intet tage pink ned som en favorit blandt piger rundt om i verden. Lyserødt og rødt vil altid være kvindelighedens farve, og at bære dem i dit hår vil kun bekræfte din feminine kraft.

39. A-Line Bob Haircut med Bangs

pandehår en line bob haircutKilde

Dette er et meget stærkt look, så du bør kontakte din frisør for at se, om du har den rigtige ansigtstype til at trække den af. Den vinklede bob er allerede et kraftfuldt træk hårmæssigt, så parring med pandehår gør det kun mere kantet.

40. Honey Blonde A-Line Bob

honningblondine en line bob haircutKilde

Hvis du ikke vil prøve nogen ukonventionelle farver (bare beundre dem), er der ikke noget galt i at gå efter en klassiker nogensinde. Dette er honningblond, en farve der ser godt ud på absolut alle.

41. Lilla højdepunkter

fremhæver en line bob haircutsKilde

Tænkte du, at højdepunkter kun kom i blonde eller lyse farver? Beundre disse forskellige nuancer af lilla højdepunkter, der kan bringe dit brune eller brunette hår nyt liv, uden at du behøver at farve alt håret.

42. Orchid A-Line Style

orkidé en line bob haircutKilde

Orkidé er en lys pink nuance, der låner sit navn fra den eksotiske blomst med samme navn. Og vi kan garantere, at det er præcis sådan, du vil føle, når du begynder at bære den, som en eksotisk og smuk blomst.

43. Mahogni kort og meget asymmetrisk A-linje

mahogni en line bob haircutKilde

Mahogni var sæsonens farve for et par år siden. Alle begyndte at bære den på alle samfundslag fra superstjernerne på de røde tæpper til fodboldmødre, lærere og revisorer. Sådan stort var det.

44. Kort Ombre Bob

kort ombre en line bob haircutKilde

Du behøver ikke langt hår for at få en ombre. Hvis det udføres korrekt og professionelt, kan en ombre med kort hår se lige så godt ud på en kort bob, som den gør, hvis du var Rapunzel. Vælg dine yndlingsfarver, og gå efter det.

45. Klassisk hasselnødfarve

hazlenut en line bob haircutKilde

Hvis du vil farve dit hår, men får det til at se så naturligt ud som muligt på samme tid, kan vi foreslå hasselnød. Det er en brun nuance, der ser ud som om du er født med det, men har lidt mere glans og glamour.

46. ​​Creamy Blonde A-Line Straight Bob Cut

cremet blondine en line bob haircutKilde

Hvad er forskellen mellem den simple platinblonde og cremede blondine? Glansmiddel, og masser af det. Prøv en leave-in balsam eller hårcreme baseret på argan eller olivenolie.

47. Chokoladebob med lag og højdepunkter

Chokolade Bob med lag og subtile højdepunkter en line bob haircutKilde

Denne naturligt udseende brune er faktisk den farve, vi kalder chokolade. Den har en række dæmpede karamelhøjdepunkter, der løber igennem den for at gøre den mere interessant og tiltrække noget lys til den.

48. A-Line Bob Haircut med Beach Waves

strand vinker en line bob haircutKilde

Der er en meget enkel måde at få strandbølger på. Flet dit hår, mens det stadig er vådt, efter at du har taget et brusebad og sover på det. Pro tip: dæk det med et silketørklæde, så du ikke beskadiger det, mens du kaster og vender i søvn.

49. Brun og lang Bob -frisure

Lang brun A Line Bob -klipningKilde

Den lange, vinklede bob er et fedt look, som ikke alle kvinder tør bære mere. Hvis du gør det, foreslår vi, at du også får nogle lag i, for at tilføje lidt luftighed og få frisuren til at virke lettere.

50. Ekstrem A-Line Bob Haircut

ekstrem en line bob haircutKilde

Den sidste bob på vores liste blev gemt især for alle de modige damer derude, der ønsker en drastisk ændring af deres udseende og ikke er bange for at gå efter det.

Så klar til at ændre dit udseende?

A-line bob-haircut blev oprindeligt introduceret som en måde at bringe mere volumen til depuffede frisurer og få det til at se ud som om du har meget hår i ryggen. Siden er det blevet et overraskende alsidigt hårklipp, som damer ikke kan få nok af.

Hvad synes du om A-line bob haircut? Du har set de mange måder at klippe og style det på, så vil du også have det på? Smid en kommentar, og lad os vide det!