50 spännande inverterade bobidéer

Om du någonsin har undrat vad en inverterad bob är, är det här din chans att ta reda på det.

Denna typ av elegant bob är kort och staplad eller lagrad i ryggen och längre när den når sidorna av dina ansikten.

Det är också något krökt inuti, därav namnet – inverterad bob. Hårets längd spelar ingen roll med denna stil.

Du kan klippa den så lång eller så kort du vill. Till exempel kan du bära en 20 -tals stilklaff eller en mycket lång som når hela vägen över dina axlar.

Ta en titt på de 50 idéerna vi valde och välj en!

1. Victoria Beckham

victoria beckham inverterad bobKälla

Vi börjar vår lista över inverterade bobs med Posh Spice. Trots att hon är en riktig modekvinna nuförtiden, fanns det en tid när hon var helt ghetto -glam. Hon brukade bära håret i en asymmetrisk omvänd bob, färgad flaskblond.

2. Cameron Diaz

cameron diaz inverterad bobKälla

En annan Hollywood -kändis som älskar den inverterade boben med en liten twist är komiker Cameron Diaz. Den bubbliga blondinen älskade sänghuvudet som du kan kopiera både för en söndag morgon och för en utekväll på stan.

3. Katie Holmes

katie holmes inverterad bobKälla

Om vi ​​någonsin skulle provspela för delen av Velma Kelly i Chicago, är detta definitivt den frisyr vi skulle välja. Katie Holmes är vår eviga inspiration med sina lummiga chokladlås. Kommer snart! Upptagen med all den där jazzen!

4. Shaggy Inverterad Bob

fransk omvänd bobKälla

Även om inverterade bobbar ser ut att vara snygga, behöver du inte följa normen om du inte vill. En lurvig frisyr kan göra mirakel om du har fint hår, liksom om du har ett runt ansikte som kan använda några vinklar.

5. Krysten Ritter

krysten ritter inverterad bobKälla

Hennes utseende känns genast igen, eftersom hon är Hollywoods go-to-girl för alla glamgoth-roller. Den underbara Krysten Ritter bär en axellängd midnatt brunett inverterad bob med hackig baby lugg. Hennes smink är också i nivå.

6. Funky Inverterad Bob

rosa omvänd bobKälla

Visst kan funky stå för många saker, men för oss just nu står det för okonventionella färger. Vi älskar absolut den magiska kombinationen av allvaret och den klassiska attraktionen hos en omvänd bob och funk av en kokig färg.

7. Amanda Seyfried

Amanda Seyfried inverterad bobKälla

Här är Amanda Seyfried som du aldrig sett henne förut. Typiskt en söt och söt blondin med långt hår och sackarinkrullar, den här gången gick hon all girl power och skaffade sig en mörk koppar trubbig bob. Wow!

8. Lily Allen

lily allen inverterad bobKälla

En annan look som vi inte kan låta bli att älska tillhör sångerskan Lily Allen. Den glansiga brunetten och den kraftiga luggen täcker hennes enorma kola -färgade ögon. Vi älskar särskilt hennes smink, ett rökigt öga i nyanser av svart, brunt och vinrött.

9. Extreme Inverterad Bob

futuristisk omvänd bobKälla

Om du älskar en bra utmaning när det gäller styling, vad sägs om denna omvända bob med ett futuristiskt tema? Det ser definitivt ut som något vi alla skulle ha på oss år 2100. Därför, varför inte få en start på trenden?

10. Fashion Inverted Bob

Anthony Mascolo på Americas Beauty Show 2011 inverterad bobKälla

Denna enastående look presenterades av Anthony Mascolo på Americas Beauty Show 2011. Det är en omvänd käklång bob i signaturen Coca Cola -röd med den vita logotypen på huvudets sida. Detta är vad som händer när frisyr möter modern konst och mode.

11. Emilia Clarke

emilia clarke inverterad bobKälla

Om du vill tona ner det lite har skådespelerskan Emilia Clarke den perfekta lösningen. En mycket klassisk inverterad bob, axellång och i en färg så nära din naturliga som möjligt. Du kan inte gå fel med något så enkelt som detta.

12. Dramatisk inverterad Bob

Geometrisk rundad examen 60 -talet inverterad bobKälla

Finns det något mer dramatiskt än det här 60 -talets utseende i modern tid? När det gäller frisyrer är detta en geometrisk rundad examen i honungsblondin. Även luggen är omvänd och rundad här, liksom eyeliner.

13. Tangerine Inverterad Bob

mandarin inverterad bobKälla

Ännu en kokig färg vi absolut älskar är mandarin. Det passar perfekt med svarta konturerade ögon och en fantastisk läderjacka så att du kan skissera det och få det att sticka ut ännu mer.

14. Inverterad Short Bob

limegrön skål inverterad bobKälla

Inte bara är denna inverterade bob super kort, nästan nära en pixie cut, den är också limegrön och har rakade sidor. Med andra ord, det har alla förutsättningar för en fantastisk modern frisyr, passande för att få dig uppmärksammad i någon folkmassa eller på någon festival.

15. Söt omvänd Bob

kopparrosa inverterad bobKälla

Finns det något sötare än rosa? Kanske kopparrosa. En av de färger som har trender mest de senaste stylingsäsongerna har varit koppar. Eftersom guldrosa nästan är på väg ut kan du enkelt ersätta den nu med kopparrosa. Problemet löst!

16. Haklängd Inverterad Bob

marin omvänd bobKälla

När du uttrycker det helt enkelt kan det hända att en inverterad bob på en haklängd låter lite tråkig. Men när vi föreslår att du färgar det marinblått, lägger till ett par trubbiga smällar och några mördande Harry Potter -solglasögon kan du redan se en ny hipsterstil födas.

17. Inverterad Bob med sidosvep

regn moln grå omvänd bobKälla

Damer, möt regn molngrått. Det är en förbättring av den gamla och enkla grå färgen som du nu också kan bära. Den långsida svepade luggen markerar färgen på dina ögon såväl som din hudton.

18. Ombre Inverterad Bob

blågrön ombre inverterad bobKälla

Detta är en blågrön ombre inverterad bob. Det vi älskar mest är att huvuddelen av håret inte är det enda som har fått ombre -behandlingen, utan även fransarna. Detta ger en fantastisk mönstrad och hip look.

19. Rosa pastell

rosa pastell omvänd bobKälla

Det finns inget som pastell, eller hur? Den skimrande, silkeslena mjukheten och pärlglansen i denna rosa nyans går inte att slå. Speciellt när du kombinerar den med en omvänd bob, vilket resulterar i en klassisk men ändå hipster look för att få intresse för Instagram.

20. Semesterhårkransen

semester hår krans inverterad bobKälla

Den inverterade boben lämpar sig för ett antal hårtillbehör, bland vilka julkransen är högst. Här är det, bestående av tallgrenar, mistel och järnek. Uppenbarligen kan du anpassa det efter din hårfärg och preferenser.

21. Vintage Curls

vintage persika inverterad bobKälla

Är du en lyxprinsessa? För vi har den perfekta frisyren och färgen för dig. Frisyren är en alltför lång inverterad bob med vintage jumbo -lockar längst ner. Färgen är en mycket mjuk persika med bara en antydan till pärlemor.

22. Inverterad texturerad Bob

enhörning kort omvänd bobKälla

Om ditt val av frisyr var en texturerad bob, kort eller annat, föreslår vi att du också väljer en enhörningshårfärg. Skiktning är det perfekta sättet att visa upp ett så fantastiskt urval av färger. I det här exemplet baserades det på lila, mauves och blues, men du kan välja din favorit.

23. Rött hår Inverterad Bob

tegelröd inverterad bobKälla

Denna tegelröda snygga och trubbiga snitt begärde helt enkelt ett hårtillbehör eller två. Modellen hittade den i form av ett yllehuvudband komplett med en lång nål täckt av enkla, vita pärlor. Så här föds lyx.

24. Feathery Inverterad Bob

eldig soluppgång orange inverterad bobKälla

Denna färg kallas Tequila sunrise orange och du kan enkelt se varför. Grödan är oerhört fjäderliknande och det är en mycket 90 -tals antagning av den klassiska inverterade boben. Vi gillar särskilt de korta babylångarna och den elektronblå och körsbärsröda sminken.

25. Kelly Osbourne

kelly osborne inverterad bobKälla

Denna berömda TV -presentatör bestämde sig för att anta den inverterade boben och göra den till sin egen. Här är hon med en blank lavendelfärg, kort lugg och rakade sidor. Det är trevligt att se hur hennes smink matchar hårets färg.

26. Doppade tips

blondin doppad i bläck inverterad bobKälla

Ett alternativ till ombre kallas dip-dye. Som namnet antyder ser resultatet ut som om du kan ha doppat hårspetsarna i en viss färg. Den här gången är den bläckblå på vit sandblond.

27. Medium omvänd Bob med lugg

blå omvänd bobKälla

Ibland är allt du behöver en klick färg. Glöm de hackiga lagren eller de rakade sidorna. Behåll det klassiska snittet och gå efter en stark, flätig färg, till exempel den här kraftfulla blå. Åh, och de Moschino shoppingväskörhängen är att dö för!

28. Two Tone Inverterad Bob

skog grön omvänd bobKälla

Denna skog, mossig grön är det perfekta tillägget till din stil både för vinter och sommar. Under den varma årstiden kommer den att vara sval och uppfriskande, medan du på vintern enkelt kan matcha den med halsdukar och handskar för en skoglig look.

29. Frisyrer för Inverterad Bob

omvänd bob med luggKälla

Om din bob är tillräckligt lång kan du styla den på ett halvt upp halvt sätt. På så sätt kan du bära ett par överdimensionerade eller uttalande örhängen som är så fashionabla just nu och verkligen är bollens balle.

30. Lång och lager

skiktad lång omvänd bobKälla

Här är lob eller long bob. Om du verkligen vill välja den inverterade versionen är det bäst att du ber din stylist att lägga den. På detta sätt kan du använda ditt lockjärn för att föra ändarna mot ansiktet.

31. Dakota Johnson

dakota johnson inverterad bobKälla

Även om hon är enormt känd för sin lugg, blir Dakota Johnson långsamt mer och mer attraktiv med denna enkla och avslappnade omvända bob. Hon bär den som en äkta hipster med väldigt lite smink och runda plastglasögon.

32. Gemma Arterton

gemma arterton inverterad bobKälla

Om du verkligen vill se ut som en filmstjärna, ta en fingervisning från den brittiska skönheten Gemma Arterton. Här är hon med en medium omvänd bob, kraftiga smällar och en teatralisk vit krage från 1700 -talet. Hur många likes tror du att du kommer att få på Insta med det här utseendet?

33. Choppy Ends

mörkrosa inverterad bobKälla

För ett friskt utseende kan du alltid be din stylist att avsluta din inverterade bob med några hackiga ändar. Han eller hon kommer att använda en rakhyvel för att få dig att se avslappnad söt och enkelt vacker.

34. Haley Bennett

Haley Bennett omvänd bobKälla

Du har sett och älskat henne i The Girl on the Train. Se nu hur Haley Bennet tar Hollywood med storm och etablerar sig som ett känt namn. Vi tycker om att den fantastiska blonda bombskalen inverterade boben har lite att göra med det.

35. Inverterad Bob för fint hår

fint hår inverterad bobKälla

En kort och söt bob med en uppsättning knasiga lugg kan bara vara den perfekta lösningen om du har fint hår. Det kräver inte mycket underhåll. Allt du behöver göra är att räta ut det efter tvätt och använda en liten mängd glansmedel för en fin finish.

36. Jennifer Love Hewitt

jennifer love hewitt inverterad bobKälla

Här är en sällsynt bild av vår älskade Jennifer Love Hewitt utan hennes långa man och med väldigt lite smink. Hon har en ganska lurig 2000 -talsinspirerad omvänd bob. Färgen är en blank kastanj blandad med bara lite vinrött.

37. Shakiran

shakira inverterad bobKälla

En annan dam som brukade vara känd för sina inspirerande blonda, långa lås var den eldiga sångerskan Shakira. Numera gick hon för mammasnittet, vilket naturligtvis betyder en bob. Hon gav också avkall på den tunga ögonmakeupen.

38. Helen Mirren

helen mirren inverterad bobKälla

Om det är något vi älskar och stöttar, är det damer som har åldrats vackert och graciöst. Och Helen Mirren är definitivt ett perfekt exempel. Hennes rökiga vita hår klipps i en super kort inverterad bob som är mycket nära en pixie cut.

39. Jessie J

jessie j inverterad bobKälla

Jessie J: s frisyr är en ikonisk. Hon bär håret i en mycket trubbig bob, superslank och blank, färgblock brunett, med extremt gardiner. Hon är också ett fan av superstark smink, vilket får henne att se ut som en total diva.

40. Selena Gomez

selena gomez inverterad bobKälla

Långt innan hon var den mest älskade personen på Instagram i världen och en kvav sångerska, var Selena Gomez bara ett fräscht barn på Disney Channel. Kom ihåg när hon brukade sporta denna snygga inverterade bob och babyrosa läppglans?

41. Olivia Munn

olivia munn inverterad bobKälla

En annan dam på den stora skärmen som alltid har varit trogen sin hårfärg är skådespelerskan Olivia Munn. Hon älskar sin glänsande brunett lika mycket som vi älskar henne. Se bara hur fantastisk hon är med så lite smink och konturerade ögonbryn.

42. Taylor Swift

taylor swift inverterad bobKälla

På väg att slå Madonna vid det antal gånger hon uppfann sig själv gjorde Taylor Swifts stiltåg ett stopp i inverterad bob ville. Det fick henne att se väldigt mogen ut och mycket snyggare än vad vi är vana vid att se.

43. Julia Stiles

julia stiles inverterad bobKälla

En av 90 -talets älskling, Julia Stiles brukade gunga vår skärm med sin svarta eyeliner och sitt vackra blonda hår. Under tiden har hon också fått en omvänd bob och ser bättre ut än någonsin, enligt vår mening.

44. Ashley Green

Ashley green inverterad bobKälla

Denna vackra Twilight -stjärna gick också för chop och nu har hon ett mer förfinat och moget utseende. Hon valde naken smink och en fantastisk uppsättning enkla men ändå eleganta diamantörhängen som passar henne underbart.

45. 20 -talets inverterade Bob

20 -talet omvänd bobKälla

Om du är kär i jazzåldern precis som oss och alltid drömt om att vara en klaff, så är den här frisyren definitivt något för dig. Det är en omvänd bob från 20 -talet med mycket trubbiga kanter som kommer att få dig att flyga iväg till de vrålande tjugoåringarna på nolltid.

46. ​​Rihanna

rihanna inverterad bobKälla

Detta brukade vara RiRis frisyr långt tillbaka under perioden Paraply och Please Don’t Stop the Music. Det är en asymmetrisk och fjädrande svartare än svart omvänd bob. Hon brukade para ihop det med stora, ringade örhängen.

47. Jessica Alba

jessica alba inverterad bobKälla

Inget som en liten Jessica Alba för att lysa upp din dag. Denna vackra skådespelerska bär en omvänd bob i en bränd honungsbrun färg med otroligt subtila lowlights och höjdpunkter som framhäver hennes vackra, kaffefärgade ögon.

48. Keira Knightley

Keira Knightley inverterade bobKälla

Sofistikering, ditt namn är Keira Knightley. Att se skådespelerskan med denna käklånga inverterade bob svarar verkligen på frågan varför hon valdes att vara ansiktet på Chanels parfymer. Hon har också sin sminkade look med ett rökigt öga och en naken läpp.

49. Vintage Curls

tappning gamla hollywood curls inverterad bobKälla

En annan variant av den inverterade boben är vintage -lockarna på medellångt hår. Denna frisyr från 40- och 50 -talet är utmärkt för en fest, ett speciellt evenemang eller, varför inte, ditt bröllop. Kombinera det med överdimensionerade diamantörhängen och du har en vinnare.

50. Plommon inverterad Bob

plommon inverterad bobKälla

Här är en fantastisk hårfärg som fungerar bra under alla årstider. Denna rika plommonfärg är särskilt vacker om du lägger till lite lager på den, med lite ljusare och mörkare hårstrån. Lila är en fantastisk färg och den förtjänar att lekas med!

Redo att ändra ditt utseende?

Den inverterade boben är en av de enklaste och bekvämaste typerna av bob du kan välja.

Det kräver väldigt lite underhåll från din sida, och det ser alltid bra ut, oavsett omständigheterna.

Från 20 -talets inspirerade utseende till 50 -talet, 60 -talet, ända upp till 90 -talet, och sedan till i dag, innehåller vår omfattande lista 50 inverterade bob -idéer som säkert kommer att inspirera din nästa frisyr!