55 Bob -kampausta mustille naisille, joita rakastat!

Useimmiten mustien naisten on vaikea päättää uudesta kampauksesta. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on se, että mustat hiukset ovat ainutlaatuisia. Sitä voi olla vaikea hallita ja ylläpitää, minkä vuoksi monet afroamerikkalaiset naiset valitsevat suojaavia tai lyhyitä kampauksia.

Jos kuulut jälkimmäiseen luokkaan, sinun aikasi on tullut, koska elämme nyt bobin aikaa! Ne ovat röyhkeitä, hienostuneita ja seksikkäitä hiustenleikkauksia, jotka auttavat sinua kanavoimaan sisäisen jumalattaresi. Joten tässä on joitain hämmästyttävimpiä bob -kampauksia mustille naisille täyttämään kaikki toiveesi!

1. Käänteiset Bob -kampaukset mustille naisille

käänteiset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Aloitetaan luettelostamme hyvin yksinkertaisella ja klassisella leikkauksella. Tämä on käänteinen bob, ja saatat tuntea sen hyvin, koska äidimme käyttivät tätä 90 -luvulla. Kaikki mitä tarvitset tämän poistamiseksi, on hiusten kiharrin ja hieman hiuslakkaa.

2. Suorat Bob -kampaukset

hunajanruskeat bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Et voi koskaan erehtyä suoralla bobilla. Se on täydellinen valinta kaikkiin tilanteisiin, koska se siirtyy saumattomasti toimistosta viiden drinkin jälkeen sunnuntaibrunssiin erikoistapahtumaan, kuten paras ystäväsi naimisiin.

3. Olkapään pituus Bob -kampaukset

suorat bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Rinnat ovat monen muotoisia ja kokoisia, mutta olkapään pituus on edelleen klassinen valinta. Se toimii täydellisesti, jos sinulla on ohuet tai hienot hiukset, koska voit saavuttaa tämän minimalistisen ja tyylikkään ilmeen.

4. Söpöt Bob -kampaukset mustille naisille

Pyyhkäistyt sivut pitkät otsat aaltoilevat bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Tämä on loistava tyyppi bob puutarhajuhliin tai muuhun tällaiseen tapahtumaan, jossa voit yhdistää sen cocktail -mekkoon. Lisäksi nämä jumbo -kiharat ovat todella helppoja tehdä. Etsi joitain opetusohjelmia YouTubesta.

5. Partaveitsellä leikatut Bob -kampaukset mustille naisille

katkeria bob -kampauksia mustille naisilleLähde

Räjähtävää bobia kutsutaan myös partaveitsellä leikatuksi bobiksi, koska stylistit käyttävät usein partaveitsiä saadakseen ne rapeat päät, joita me kaikki rakastamme. Neuvomme kuitenkin, että älä kokeile tätä kotona, koska teet vain kauneuden epäonnistumisvideon.

6. Menneet Bob -kampaukset

menestyneet bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Tämäntyyppinen leikkaus oli raivoa 80 -luvulla. Voit käyttää sitä vielä tänään. Silti sinun pitäisi tietää, että se vaatii paljon omistautumista, koska sinun on herättävä joka aamu ja vietettävä laatuaikaa suoristuslaitteesi kanssa saadaksesi nämä kiharat.

7. Beyonce

beyonce bob kampaukset mustille naisilleLähde

Ei edes kuningatar itse olisi voinut vastustaa bob -kampauksia mustille naisille. Tässä hänellä on epäsymmetrinen rypyttävä bob erittäin houkuttelevalla platina -vaalealla värillä ja upea vauvan vaaleanpunainen huulipuna.

8. Bob -kampaukset ja otsatukka

otsatukka bob kampaukset mustille naisilleLähde

Jokainen suuri bob ansaitsee upeat otsat. Jos sinä ja stylistisi päätätte, että sinulla on oikea kasvojen rakenne niiden kantamiseen, mene siihen. Nämä ovat viisaita otsatukkaita, jotka täydentävät pitkää ja suoraa bobia.

9. Kerrokselliset Bob -kampaukset

lyhyet kerrostetut bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Kerrostettu kampaus on paras lääke ohuille hiuksille. Kerrokset näyttävät siltä, ​​että sinulla on paljon enemmän volyymia ja syvyyttä hiuksillesi kuin todellisuudessa. Voit tietysti lisätä myös kourallisen lyhyitä laajennuksia, jos koet tarvitsevasi apua.

10. A-linjainen Bob

linja bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Harvat rinnat on kopioitu enemmän A-linjaksi. Siinä on tyylikkäät, kulmikkaat viivat, jotka kallistuvat varovasti eteen, kun taas selkä hyväilee niskaasi. Se on täydellisesti hoidettu kampaus niille teistä, jotka välittävät ulkonäöstä.

11. Prom Bob -kampaukset mustille naisille

makeat kiharat bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Jos etsit prom -kampausta veistettäväksi bobistasi, älä etsi enää. Nämä ovat kultaisia ​​kiharoita, joissa on sivuosa ja alaston meikki. Se voi varmasti olla prom -ulkoasusi, jos sinulla on paljettimekko.

12. 90 -luvun pitkät Bob -kampaukset

90 -luvun bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Muistatko vielä 90 -luvulla, kun kaikki uutistoimittajanaiset käyttivät tällaista bobia? Siksi se näyttää nyt niin tutulta. Se on täydellinen lisäys uuteen 90 -luvun ulkoasuun, koska tämä suuntaus on todella nousussa.

13. Kiharat Bob -kampaukset mustille naisille

kiharat bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Jos sinulla on kiharat hiukset, sinun on ehdottomasti hehkutettava niitä. Suosittelemme olkapäätä tai leukarajaa, jossa on epäsymmetriset kiharat, jotka voivat kiertyä pään ympärille kuin halo, jolloin sinusta näyttää enkeliltä. Mikä näky!

14. Platina valkoinen Bob

valkoiset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Meillä on myös paljon ei-perinteisiä värejä mustien naisten bob-kampausten luettelossamme, joten jatka selaamista. Ensimmäinen on tämä maitomainen valkoinen tunne, jossa on otsatukka ja minimaalinen meikki. Täydellinen ulkoasu talveksi.

15. Löysät Afro Bob -kampaukset

afro bob kampaukset mustille naisilleLähde

Siellä on kaikenlaisia ​​afroja, ja me rakastamme niitä kaikkia. Tämä on löysä, jota voit varmasti käyttää joidenkin kukkien kanssa hiuksissasi, kuten nämä vauvan hengitykset. Ne luovat fantastisen naisellisen ilmeen, joka sopii kevääseen.

16. Vihreä Ombre Bob Hairstyles

vihreä ombre bob kampaus mustille naisilleLähde

Kulmikas brunette bob upotettu vihreään ombre? Kyllä kiitos! Mihin kirjaudumme? Tämä ei ole vain vihreä, vaan se on täydellinen metsänvihreä sävy, joka näyttää sulavan loistavasti pois noista korppunruskeista lukkoista. Voit melkein haistaa sammalta!

17. Taraji P. Henson

taraji p henson bob kampaukset mustille naisilleLähde

Onko kukaan, joka omistaa sen valokuvissa, kuten Taraji P.Henson? Oikeasti, onko siellä? Koska emme voi päättää, mitä haluamme enemmän tältä ilmeeltä – hänen kultaisen ja hopeanvärisen blingin, hänen viininpunaisen huulipunansa, hänen röyhkeän asenteensa tai tietysti hänet pois tästä maailmasta.?

18. Yksisarvinen Bob -kampaukset

yksisarvinen bob -kampaus mustille naisilleLähde

Etkö osaa päättää yhdestä väristä? Ei ongelmaa. Mene yksisarvisten hiuksiin. Tämä suuntaus tyydyttää myös nälkäsi oudolle ja fantastiselle. Se alkaa jäisellä sinisellä pohjalla ja laskeutuu hitaasti purppuraan hulluuteen.

19. Cherry Red Bob

kirsikanpunaiset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Kirsikanpunainen tai Cola punainen on herkullinen sävy, joka toimii fantastisesti hyvin retro -meikin kanssa, kuten kissan eyeliner ja pölyinen vaaleanpunainen huulipuna tai huulikiilto. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että se vaatii jonkin verran huoltoa, koska se peseytyy ja näyttää melko vaaleanpunaiselta muutaman viikon kuluttua.

20. Trooppiset Bob -kampaukset

trooppiset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Tämä upea valinta ja värien yhdistäminen saa meidät ajattelemaan trooppisia, aurinkoisia saaria, mango -cocktaileja ja rannalla lepäämistä. Sinun tarvitsee vain hankkia ombre, joka alkaa trooppisella punaisella, joka laskeutuu limen vihreään ja päättyy sitruunankeltaiseen.

21. Bob -kampaukset Locsin kanssa

locs bob kampaukset mustille naisilleLähde

Voit myös harrastaa bob -kampausta, jos sinulla on lyhyet lokit. Jos haluat lisäannoksen pizzazzia, lisää hiukkasia tänne ja tänne, äläkä väistä väriä. Tässä esimerkissä on muutama vaalea locs sekoitettuna brunetteihin.

22. Viini Ombre Bob Kampaukset

viini ombre bob kampaukset mustille naisilleLähde

Väriviini kuuluu upeaan violettiin perheeseen, jos mietit mistä löytää. Se on hillitty ja tyylikäs kaukainen rusinan ja rypäleen serkku, jota voit käyttää, jos sinulla on ankarampi toimistopukukoodi.

23. Imperial Purple Curly Bob

keisarilliset violetit bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Purppurasta puhuttaessa katsotaan toinen sävy. Tämä on keisarillinen tai kuninkaallinen violetti, upeasti käsitelty joukko täydellisiä kiharoita ja epäsymmetrinen bob. Jos et saa tai et voi saada tätä tarkkaa väriä, käytä sen sijaan joitain laajennuksia tai kutoa.

24. Sea Foam Grey Bob

meri vaahto harmaa bob kampaus mustille naisilleLähde

Tämä on yksi pääväristä, jonka liukas bobisi pitäisi ottaa tänä kesänä. Kuten näette, se ei ole juuri hipsterityyppinen merivaahto, joka on lähempänä sinivihreää. Tämä on paljon tyylikkäämpi ja tyylikkäämpi lähestymistapa, jossa on paljon harmaata, joka sopii naiselle.

25. Teal Bobin kampaukset mustille naisille

teal bob kampaukset mustille naisilleLähde

Koska olemme viitanneet sinivihreään, katsotaanpa miltä ruusunruskea näyttää. Hämmästyttävä! Älä siis pelkää lähestyä tätä väriä kesällä, koska se tulee olemaan valtava hitti. Muista käyttää hiuksiin aina kiiltävää ainetta.

26. Rypäleen Bob -kampaukset mustille naisille

violetit bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Olemme myös maininneet värirypäleen muutama rivi edellä, jotka liittyvät violettiin perheeseen. Siksi on vain sopivaa nähdä, miltä se näyttää mustan naisen ylpeällä rintamalla. Tämä on täynnä vaaleita ja sinisiä kohokohtia ja matalat valot.

27. Lyhyet Bob -kampaukset

lyhyet bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Leukalinjat ovat aina vähän todellisten rintojen ja umpeen kasvanut pikselileikkausten rajalla, eikö? Joskus edes stylistit eivät voi päättää, mitä he todella ovat. Voimme kuitenkin kertoa, mitä ne ovat. Ne ovat kauniita. Aivan kuten sinä.

28. Sininen Bob -tyyli

siniset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Tämä on ärsyttävä ilme, jos olemme koskaan nähneet sellaisen. Sininen ombre hallitsee ylivoimaisesti tällä upealla ylösalaisin. Ja katso vain ja ne lävistykset. Sinulla on klassinen nenä ja nykyaikaisempi, pitkä nasta korvassa.

29. Pullo blondi Bob -kampaukset

pullon vaaleat bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Halutessasi voit punoa hiuksesi ennen nukkumaanmenoa. Lisää hiuslakkaa tai edes vähän vettä ja nukkua sen päällä. Aamulla heräät suurelle joukolle tällaisia ​​ranta -aaltoja. Värin suhteen sinun on nähtävä stylistisi. Mikään nukkuminen ei tee sinusta blondia.

30. Persikka Bobin kampaukset mustille naisille

persikan bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Pastellivärit vallitsevat edelleen, joten et voi mennä pieleen valitsemastasi sävystä riippumatta. Tämä persikka on sekoitettu pienimpään määrään ruusukultaa, joka korostaa ihon sävyäsi ja silmiesi väriä.

31. Punottu Bob -kampaukset mustille naisille

punokset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Pienet ranskalaiset punokset ovat täydellisiä, jos haluat päivittää yksinkertaisen bobin. Lisäksi, jos ylläpidät niitä oikein, voit itse pitää ne päällä jonkin aikaa, mikä tarkoittaa, että ne suojaavat hiuksiasi, eikä sinun tarvitse enää huolehtia hiusten muotoilusta joka päivä..

32. Coral Bobin kampaukset mustille naisille

korallibob -kampaukset mustille naisilleLähde

Mitä tulee kesän hiusväreihin, et voi mennä vikaan korallien kanssa. Se on tarkoitettu kuumalle kaudelle. Lisää joukko viileitä 90 -luvun otsatukkaita, valkoisia muovisia aurinkolaseja ja näytät oikealta Malibu Barbielta. Lomalla!

33. Aaltoilevat Bob -kampaukset mustille naisille

aaltoilevat bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Kaikki mitä tarvitset tähän kampaukseen, on hiusten suoristin ja hiuslakka. Hoida paksut hiuksesi lukitsemaan kosteutta ja käytä suoristusrautaa löysien aaltojen luomiseen. Katso muutamia opetusohjelmia, jotka auttavat sinua. Lopuksi hiuslakka lukitsee kaiken paikalleen.

34. Kerrostetut Bob ja otsatukka -leikkaukset mustille naisille

kerrostetut otsatukka bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Jos sinulla on kulmikas tai timantin muotoinen kasvot, voit lisätä joukon kerroksellisia otsatukkaasi. Jaa hiuksesi toiselle puolelle ja pyyhi ne otsaasi. Otsatukka viiva leikkaa olennaisesti kasvosi kulmat ja makeuttaa ne.

35. Pastellin vaaleanpunaiset Bob -kampaukset

vaaleanpunaiset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Ei-perinteiset värit ovat parhaita sekä kesällä että talvella. Kesällä ne voivat muuttua etsimään Coachellaa tai Burning Mania, kun taas talvella ne ovat värin poppia, joita tarvitset piristämään niitä pitkiä, synkkiä ja kylmiä päiviä.

36. Ciara

ciara bob kampaukset mustille naisilleLähde

Laulaja Ciara meni myös hakemaan ja esitteli ylpeänä tämän kauniin brondin. Bronde tarkoittaa ruskeaa ja vaaleaa, mikä on moderni termi näiden kahden värin sekoittamiseen. Se on erittäin helppo käyttää sävyä, joka sopii kaikille.

37. Kerry Washington

kerry washington bob kampaukset mustille naisilleLähde

Vaikka olemme hämmästyneitä hänen Bobistaan ​​täällä, näyttelijä Kerry Washingtonilla on itse asiassa luonnollisesti kiharat hiukset. Löydät hänet yhdessä kymmenien muiden kiharahiuksisten julkkisten kanssa tästä omistetusta artikkelista, jonka kirjoitimme pitkistä kiharoista kampauksista.

38. Senegalilainen Twist Bob -kampaus

senegalilainen twist bob -kampaus mustille naisilleLähde

Jos tunnet tarvetta suojata hiuksiasi kasvattaessasi niitä, voit aina kokeilla Senegalin kierteitä. Se on perinteinen tyyli, jota voit rokkia tarpeeksi helposti. Tämä keskikokoinen leikkaus tekee siitä miellyttävän käyttää ja muotoilla.

39. Kutoa Bob -kampaukset mustille naisille

leuan linjan bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Toinen tapa suojella luonnollisia hiuksiasi on käyttää kudosta. Se voi säästää paljon vaivaa. Lisäksi saat muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla joka päivä. Voit jopa vaihtaa edestakaisin, mitä et voi tehdä luonnollisilla hiuksilla.

40. Epäsymmetriset Bob -kampaukset

epäsymmetriset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Jos etsit epäsymmetristä bobia, voit näyttää sen vielä paremmin, jos saat ombre tai joitakin kohokohtia. Leikkaavat päät erottuvat väriltään muista hiuksista ja leikkaus loistaa.

41. Rihanna

rihanna bob kampaukset mustille naisilleLähde

Rakastimme todella RiRiä jo silloin, kun hän käytti tätä leukarajaa tylpillä otsatukkailla. Teatterimeikin ohella hän näytti jazz -aikakaudelta. Hän näytti vielä paremmalta lavalla esiintyessään.

42. Tyran pankit

tyra banks bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Malli Tyra Banksilla on yllään pitkät hiukset, joissa on syvät otsatukka. Hän näyttää rennolta ja flirttailevalta. Tämä kampaus on täydellinen, jos olet sellainen tyttö, jolla ei ole aikaa paljon muotoiluun aamulla.

43. Marsala Bobin kampaukset mustille naisille

marsala bob kampaukset mustille naisilleLähde

Marsala oli vuoden Pantone -väri muutama kausi sitten, ja voimme varmasti nähdä miksi. Se levisi myös meikin ja kauneuden maailmaan ja synnytti nämä kauniit hiukset. Tässä vinkki: pidä meikki mahdollisimman pienenä, jos käytät tätä hiusväriä.

44. Cotton Candy Pink Bob Hairstyles

puuvillakarkit vaaleanpunaiset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Marsalasta puuvillakarkkeihin kaikki rakastavat vaaleanpunaista. Nykyaikaisella Rapunzelilla on lyhyet, pastellihiukset, se käyttää paljon makeaa huulikiiltoa ja on todella raju. Jos et saa tätä vaaleanpunaista sävyä, voit myös kokeilla purukumia.

45. Ruusukulta Pitkä Bob

ruusukultaiset pitkät bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Mikään lista mustien naisten bob -kampauksista ei olisi ollut täydellinen mainitsematta ruusukultaa. Väri on pyyhkäissyt kansakuntia ympäri maailmaa viime vuosina, ja se ansaitsee oman paikkansa kuuluisuuden hallissa ja kruunun.

46. ​​Minttu Kihara Bob

vihermintun bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Tämä kihara, epäsymmetrinen jawline bob, joka on vihermintun värinen, näyttää siltä, ​​mitä metsäkeijun pitäisi käyttää. Tässä tapauksessa moderni keiju, jossa on paljon kultaista blingiä, tatuointeja ja viileä säiliö.

47. Limenvihreä Bob epäsymmetrinen leikkaus

limenvihreä bob -kampaus mustille naisilleLähde

Katsotaanpa lisää vihreän perheen sävyjä. Tämä on limenvihreä, mikä näyttää olevan täysin täydellinen bob. Se on muotoiltu niin hyvin, että se todella näyttää siltä, ​​että se on photoshopattu mallin päähän.

48. Sarjakuva Keltainen – 90 -luvun Bob

sarjakuvan keltaiset bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Lois Lane olisi varmasti voinut käyttää tätä bob -tyyliä. Siinä on outturned reunat ja sivut pyyhkäisi otsatukka, joka muistuttaa meitä 90 -luvulta. Itse väri on kuitenkin jotain, joka voisi toimia vain Bizarro Worldissa.

49. Galaxy Knots Bob Cutissa

galaxy knots bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Tämä puoliksi ylöspäin suunnattu kampaus koostuu kahdesta galaksisolmusta, jotka on asetettu pään päälle ja suora jakaminen keskelle. Väri on kirsikanpunainen ja leikkaus on yksinkertainen, suora bob.

50. Epätavanomaiset Bob -kampaukset mustille naisille

ombre bob kampaukset mustille naisilleLähde

Värien yhdistelmä on yksinkertaisesti upea. Kutsuimme sitä auringonpaisteeksi niityllä, koska se alkaa ruohonvihreästä juurista ja sulaa sitten keltaisen ja oranssin eri sävyihin, aivan kuten aamun auringon säteet.

51. Rento Bob -kampaukset

sängyn pää Bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Nämä pienet, sotkuiset kiharat ovat täydellinen määritelmä sängynpäälle. Sinun tarvitsee vain levittää hiuksiasi muutaman minuutin ajan ja käyttää sitten runsasta hiuslakkaa varmistaaksesi, että ne pysyvät paikoillaan koko päivän..

52. Tumman kirsikan Bob -kampaukset

tummat kirsikka bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Tämän bobin väri on aivan upea. Se on herkullinen tumma kirsikka, joka pitää meidät mielessä kakun enemmän kuin mikään muu. Se tekee ihmeitä ihollesi, jos käytät korostuskynää ja vaaleanpunaista poskipunaa.

53. Lupita Nyong’o

lupita nyong'o bob kampaukset mustille naisilleLähde

Tässä on näyttelijä Lupita Nyong’o, joka on muotoiltu täydelliseksi tähän valokuvaukseen. Hänen pörröinen bob on leukaraitainen ja hänen vaatteensa viittaavat voimakkaasti 70 -luvulle. Jos hän on suosikki näyttelijäsi, löydät inspiraation hänen kampauksistaan.

54. Kauniita Bob -kampauksia

kauniita bob -kampauksia mustille naisilleLähde

Tämä kermainen chai -vaalea hiusväri saa sinut näyttämään diivalta. Muista yhdistää se teatteri -kulta- ja hopeakoruihin korostaaksesi sen ylellisyyttä ja eleganssia. Et voi millään tavalla mennä pieleen tämän kanssa!

55. Kesän Bob -kampaukset mustille naisille

kesän bob -kampaukset mustille naisilleLähde

Bob on täydellinen kesäkampaus, koska se vaatii vähän huoltoa ja antaa sinun jäähtyä kuumassa auringossa, mutta ei tarpeeksi lyhyt, jotta voit luopua lukkoistasi kokonaan. Valitse pituus, joka imartelee kasvojasi eniten.

Valmis muuttamaan ulkonäköäsi?

Ei ole vaikeaa rakastua täällä näkemiisi ideoihin, koska nämä mustien naisten bob -kampaukset sopivat kaikenlaisiin kasvomuodoihin ja kaikkiin tekstuurivalintoihin. Pidätpä sitten luonnollisista hiuksista, kutomista, loksista tai käänteistä, meiltä löytyy myös tämä!

Lisäksi koko joukko sekä perinteisiä että ei-perinteisiä värejä täyttämään kaikki kromaattiset toiveet. Siksi nyt ei ole muuta kuin valita yksi, mennä stylistille ja kertoa meille, miten kävi!