Box flätor för män

När det gäller coola frisyrer är boxflätor en trendig stil som sticker ut. Flätstilar har blivit snygga och populära och erbjuder ett coolt utseende för killar med långt och kort hår. Eftersom flätat hår är så mångsidigt och fräscht, kan lådflätor för män uppnås med en underskärning eller blekning på sidorna och baksidan med olika typer av flätning ovanpå. Vissa svarta män vill ha enstaka flätor med en blekning för ett klassiskt utseende, medan andra kanske föredrar flätor med underskärning och formade till en hög topp för en djärv finish. Med en mängd olika stilar och längder finns det många boxflätor frisyrer att tänka på. För att inspirera dig med idéer har vi sammanställt en lista över de bästa boxflätorna för män att prova just nu!

Box Flätor Män

Vad är boxflätor?

Box flätor är en typ av flätad frisyr populär bland svarta män. Boxflätningsstilen uppnås genom att dela håret i fyrkantiga sektioner som sedan flätas med både naturligt och extra syntetiskt hår. Liksom cornrows, zig zag och andra coola flätor för män kan du få utseendet med extensions eller använda ditt naturliga hår om det är tillräckligt långt.

Box flätor frisyrer för män

Från långa boxflätor till flaskor med hög topplåda, den här frisyren är unik i sin design och styling. Processen att skaffa herrboxflätor kan dock vara lång och dyr. Lyckligtvis är dessa flätor lätt underhållna, lätta att hålla och håller i 6 till 8 veckor.

Cool Box Braid Styles For Guys

Box flätor frisyrer för män

Short Box flätor

Korta flätor är bra om du har kort hår och vill ha en trendig men ändå kantig frisyr. Utan att växa ut håret eller få förlängningar uppnås korta stilar genom att skapa de traditionella fyrkantiga formerna innan du flätar håret ovanpå.

Short Box flätor män

Du kan kombinera utseendet med en hud- eller temperaturfade för att markera längden och stylingen ovanpå. Frisyrer med korta flätor är lätta att få och enkla att styla; låt dem bara lossna och hänga för en enkel sexig look.

Short Hair Box Flätor Stilar Män

Långa lådor

Långa lådor är mångsidiga, maskulina och erbjuder dig möjligheten att skapa ett antal coola stilar. Moderna och charmiga, långa flätor kräver förlängningar, men investeringen är värd den eleganta finishen.

Long Box Flätor Män

Oavsett om du har tillräckligt länge hår för att fläta eller om du vill lägga till syntetiskt hår för att få önskad längd, är flätor med långt hår smickrande för de flesta ansiktsformer. Frisyrer med långa flätor kan lagras, svikas, dras tillbaka eller bindas i en hästsvans eller en bulle ovanpå huvudet.

Långa box flätor frisyrer för män

Enkla flätor

Klassiska och snygga, enkla flätor fungerar bra för män som gillar att behålla ett rent utseende. Detta snygga utseende är också känt som individuella flätor och är minimal och avslappnad, vilket innebär att du bara behöver några minuter för att byta lås.

Singelflätor män

Enstaka flätor fungerar bra på långa och korta hårlängder och är bra för både män och pojkar. Den här fräscha stilen är lös och hänger ner på sidorna av huvudet och fortsätter att vara trendig i frisörer runt om i världen.

Hängande flätor för killar

Boxflätor med blekning

Det mest populära sättet att få den här frisyren är att para lådflätor med en blekning. Män kan välja mellan alla de bästa typerna av blekning, inklusive låga, mitten, höga, skalliga, fallande, tempiska och avsmalnande blekna hårklippningar.

Lådor för män med blekning

Med kort blekt hår på sidorna kan killar fokusera uppmärksamheten på sina flätor. Djärv och elegant, en blekning med flätor kan ta din stil till nästa nivå.

Box Braids Fade

Underskärning med lådflätor

Robust och het, en underskärning med lådflätor kan vara ett snyggt alternativ till blekning. Kort och klippt till en längd på sidorna och baksidan kan den underskurna frisyren surras eller rakas i kontrast med dina coola flätor.

Underskärning med lådflätor

Kombinerat med valfri hårlängd och ett antal boxflätor är den färdiga frisyren smidig och felfri. Dra tillbaka dina flätor i en hästsvans eller knyt en bulle uppåt, utseendet är universellt smickrande.

High Top Box flätor

High top box flätor sticker ut i alla folkmassor och kan utformas på olika sätt. Populära och snygga, högsta flätor kan variera i styling, från sektionerade till spindelflätor, som alla erbjuder sin egen texturerade design.

High Top Box flätor

I slutändan är höga flätor fashionabla och unika, så arbeta med din stylist för att avgöra vilket utseende som är bäst för dig.

Högsta flätor

Boxflätor med rakt hår

Boxflätor med rakt hår har varit en av de mest traditionella frisyridéerna som finns. Att fläta rakt hår på män är mycket enklare än att hantera kinkigt eller lockigt hår.

Box Flätor Män Rakt hår

När du väljer det här utseendet delas håret upp i raka fyrkantiga linjer i motsats till de mönstrade linjerna som används i andra flätade stilar.

Flat Top flätor

Platta flätor kan dras in i en updo eller svepas av åt sidan, beroende på dina preferenser och favoritfrisyr. Allt du behöver göra är att investera i några kvalitetselastiker och du har förmågan att förvandla ditt lådflätade hår i några enkla steg.

Flat Top flätor

Boxflätor med mönster

För en modern twist, skaffa lådflätor med design och din frisyr kommer att omvandlas direkt. Hårdesign kräver en skicklig och begåvad stylist med kreativitet. Flätdesigner kan innehålla 2, 3 eller 4 linjer med zigzags och unik flätning.

Herrlådor med hårdesign

Box Braids Hästsvans

När du har längre hår, styla dina lådflätor till en hästsvans för ett elegant utseende. Medelstora och långa flätor ser exceptionella ut när de dras tillbaka i en låg eller hög hästsvans.

Box Braids Hästsvans Herrar

Mänskligt och attraktivt, det här är ett enkelt sätt att få håret ur ansiktet medan du arbetar. Dessutom bryter det enformigheten att styla håret på samma sätt varje dag.

Små lådor

Små lådflätor är tunna flätor som kan stylas lösa, i bullar eller hästsvansar. Till skillnad från stora och jumbo flätor, är små flätor placerade i små kvadratiska sektioner. Den mindre storleken innebär att killar kan be om 3 eller 4 rader lådflätor ovanpå huvudet.

Small Box Flätor Män

Boxflätor för svarta män

Box flätor har traditionellt varit en cool frisyr för svarta män och kvinnor. Oavsett om du rockar korta, medelstora eller långa flätor kan svarta killar leka med sitt flätade hår för att hitta de bästa stilarna för deras personliga utseende.

Boxflätor för svarta män

De flesta killar börjar med en blekning, underskärning eller rakade sidor. Det finns många sätt att bära boxflätor så hitta en fashionabel stil som fungerar för dig.

Boxflätor för vita män

Vita män som experimenterar med boxflätor är en nyare trend, men den här stilen kan antas om du har rätt stylister och typ av hår. White guy flätstilar beror på längd och design, men sektionstekniken är densamma.

Boxflätor för vita män

Berätta för din frisör och stylist hur du skär sidorna och baksidan, bestäm sedan en längd och du är klar. Se bara till att du kan dra av boxflätor som en vit pojke innan du provar frisyren.

Boxflätor för pojkar

Box flätor är söta och trendiga för pojkar, vilket gör denna frisyr barbershop favoriter med barn. Små pojkar gillar naturligtvis att efterlikna stilarna till sina pappor och bröder, och flätor stilar på pojkar ser alltid bra ut.

Boxflätor för pojkar

För det första är flätat hår skonsamt och lätt att styla, vilket innebär att din son kommer att spendera minimal tid på att göra sig redo för skolan. På samma sätt kan flätor lämnas hängande löst, dras tillbaka och knytas eller svepas in i en hästsvans när dina pojkar idrottar eller avslutar skolarbete. Kombinerat med en ren tona på sidorna är det en av de mest populära frisyrerna för små svarta pojkar.

Boxflätor för små pojkar