Boxvlechten voor mannen

Als het gaat om coole haarstijlen, zijn boxvlechten een trendy stijl die opvalt. Vlechtstijlen zijn stijlvol en populair geworden en bieden een coole look voor mannen met lang en kort haar. Omdat gevlochten haar zo veelzijdig en fris is, kunnen boxvlechten voor mannen worden bereikt met een ondersnit of vervaging aan de zijkanten en achterkant met verschillende soorten vlechtwerk bovenop. Sommige zwarte mannen willen enkele vlechten met een vervaging voor een klassieke look, terwijl anderen de voorkeur geven aan vlechten met een ondersnit en gestyled in een hoge top voor een gedurfde afwerking. Met een verscheidenheid aan stijlen en lengtes, zijn er veel kapsels met doosvlechten om te overwegen. Om je te inspireren met ideeën, hebben we een lijst samengesteld met de beste box-vlechten voor mannen om nu te proberen!

Box Vlechten Heren

Wat zijn boxvlechten??

Doosvlechten zijn een soort gevlochten kapsel dat populair is bij zwarte mannen. De box-vlechtstijl wordt bereikt door het haar in vierkante secties te verdelen die vervolgens worden gevlochten met zowel natuurlijk als extra synthetisch haar. Net als cornrows, zigzag en andere coole vlechten voor mannen, kun je de look krijgen met extensions of je natuurlijke haar gebruiken als het lang genoeg is.

Box Braids-kapsels voor mannen

Van lange doosvlechten tot hoge doosvlechten, dit kapsel is uniek in zijn ontwerp en styling. Het proces om boxvlechten voor mannen te krijgen kan echter lang en duur zijn. Gelukkig zijn deze vlechtstijlen onderhoudsarm, gemakkelijk te houden en gaan ze 6 tot 8 weken mee.

Coolbox-vlechtstijlen voor jongens

Box Braids-kapsels voor mannen

Korte Box Vlechten

Korte doosvlechten zijn geweldig als je kort haar hebt en een modieus maar edgy kapsel wilt. Zonder je haar uit te laten groeien of extensions te nemen, worden korte stijlen bereikt door de traditionele vierkante vormen te creëren voordat het haar er bovenop wordt gevlochten.

Korte Box Vlechten Heren

Je kunt de look combineren met een huid- of temperatuurvervaging om de lengte en styling bovenop te accentueren. Kapsels met korte doosvlechten zijn gemakkelijk te krijgen en eenvoudig te stylen; laat ze gewoon los en hangen voor een moeiteloze sexy look.

Kort Haar Box Vlechten Stijlen Heren

Lange Doos Vlechten

Lange doosvlechten zijn veelzijdig, mannelijk en bieden je de mogelijkheid om een ​​aantal coole stijlen te creëren. Moderne en charmante, lange vlechten hebben verlengingen nodig, maar de investering is de chique afwerking waard.

Lange Box Vlechten Heren

Of je nu lang genoeg haar hebt om te vlechten of je wilt synthetisch haar toevoegen om de gewenste lengte te krijgen, vlechten met lang haar zijn flatterend voor de meeste gezichtsvormen. Lange kapsels met doosvlechten kunnen gelaagd, in de steek gelaten, naar achteren getrokken of vastgebonden worden in een paardenstaart of knot bovenop het hoofd.

Kapsels met lange boxvlechten voor mannen

Enkele vlechten

Klassiek en stijlvol, enkele vlechten werken goed voor mannen die graag een strakke look behouden. Deze knappe look, ook wel individuele vlechten genoemd, is minimaal en casual, wat betekent dat je maar een paar minuten nodig hebt om je lokken te verwisselen.

Enkele Vlechten Heren

Enkele vlechten werken goed op lange en korte haarlengtes en zijn geweldig voor zowel mannen als jongens. Los gestyled en hangend langs de zijkanten van het hoofd, blijft deze frisse stijl on-trend in kapperszaken over de hele wereld.

Opknoping vlechten voor jongens

Boxvlechten met vervaging

De meest populaire manier om dit kapsel te krijgen, is door doosvlechten te combineren met een vervaging. Mannen kunnen kiezen uit de beste soorten fades, waaronder low, mid, high, kale, drop, temp en taper fade kapsels.

Boxvlechten voor heren met vervaging

Met kort vervaagd haar aan de zijkanten kunnen mannen de aandacht op hun vlechten richten. Gedurfd en strak, een vervaging met vlechten kan je stijl naar een hoger niveau tillen.

Doosvlechten vervagen

Undercut met Box Braids

Robuust en warm, een ondersnit met doosvlechten kan een stijlvol alternatief zijn voor de vervaging. Kort en op één lengte geknipt aan de zijkanten en achterkant, het ondersnitte kapsel kan worden gezoemd of geschoren om te contrasteren met je coole vlechten.

Undercut met Box Braids

Gecombineerd met haar van elke lengte en een aantal stijlen met doosvlechten, is het afgewerkte kapsel glad en onberispelijk. Trek je vlechten terug in een paardenstaart of knoop een knotje vast, de look is universeel flatterend.

Hoge topkoffervlechten

Hoge topkoffervlechten vallen op in elke menigte en kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Populaire en stijlvolle high-top vlechten kunnen qua styling variëren, van secties tot spinvlechten, elk met hun eigen gestructureerd ontwerp.

Hoge topkoffervlechten

Uiteindelijk zijn hoge vlechten modieus en uniek, dus werk samen met je kapper om te bepalen welke look het beste bij je past.

Hoge vlechten

Boxvlechten met steil haar

Doosvlechten met steil haar zijn een van de meest traditionele kapselideeën die er zijn. Steil haar vlechten bij mannen is veel eenvoudiger dan omgaan met kinky of krullend haar.

Box Braids Heren Steil Haar

Bij het kiezen van deze look wordt het haar verdeeld in rechte lijnen van vierkanten in tegenstelling tot de patroonlijnen die in andere gevlochten stijlen worden gebruikt.

Vlechten met platte bovenkant

Vlechten met platte bovenkant kunnen in een opgestoken kapsel worden getrokken of opzij worden geveegd, afhankelijk van uw voorkeur en favoriete kapsel. Het enige dat u hoeft te doen, is investeren in kwaliteitselastieken en u zult in staat zijn om uw box-gevlochten haar in een paar eenvoudige stappen te transformeren.

Vlechten met platte bovenkant

Doosvlechten met ontwerpen

Voor een moderne twist, koop doosvlechten met ontwerpen en je kapsel zal onmiddellijk transformeren. Haarontwerpen vereisen een bekwame en getalenteerde stylist met creativiteit. Vlechtontwerpen kunnen 2, 3 of 4 lijnen met zigzag en uniek vlechtwerk bevatten.

Boxvlechten voor heren met haarontwerpen

Box Vlechten Paardenstaart

Als je langer haar hebt, style je boxvlechten in een paardenstaart voor een stijlvolle look. Middellange en lange vlechten zien er uitzonderlijk uit wanneer ze worden teruggetrokken in een lage of hoge paardenstaart.

Box Braids Paardenstaart Heren

Mannelijk en aantrekkelijk, dit is een gemakkelijke manier om je haar uit je gezicht te krijgen terwijl je aan het werk bent. Bovendien doorbreekt het de eentonigheid van het elke dag op dezelfde manier stylen van je haar.

Kleine Doos Vlechten

Kleine doosvlechten zijn dunne vlechten die los kunnen worden gestyled, in knotjes of paardenstaarten. In tegenstelling tot grote en jumbo-vlechten, zijn kleine vlechten in kleine vierkante secties geplaatst. Het kleinere formaat betekent dat mannen 3 of 4 rijen boxvlechten op hun hoofd kunnen vragen.

Small Box Vlechten Heren

Boxvlechten voor zwarte mannen

Boxvlechten zijn van oudsher een cool kapsel voor zwarte mannen en vrouwen. Of je nu korte, middellange of lange vlechten rockt, zwarte mannen kunnen spelen met hun gevlochten haar om de beste stijlen voor hun persoonlijke look te vinden.

Boxvlechten voor zwarte mannen

De meeste jongens beginnen met een fade, undercut of geschoren zijkanten. Er zijn veel manieren om boxvlechten te dragen, dus zoek een modieuze stijl die bij je past.

Boxvlechten voor blanke mannen

Blanke mannen die experimenteren met boxvlechten is een recentere trend, maar deze stijl kan worden overgenomen als je de juiste stylisten en het juiste haartype hebt. Witte vlechtstijlen zijn afhankelijk van lengte en ontwerp, maar de snijtechniek is hetzelfde.

Boxvlechten voor blanke mannen

Vertel je kapper en stylist hoe je de zijkanten en achterkant moet knippen, bepaal dan een lengte en je bent klaar. Zorg ervoor dat je als blanke jongen doosvlechten kunt trekken voordat je het kapsel probeert.

Boxvlechten voor jongens

Boxvlechten zijn schattig en trendy voor jongens, waardoor dit kapsel bij de kapperszaak favoriet is bij kinderen. Kleine jongens houden er natuurlijk van om de stijlen van hun vaders en broers na te bootsen, en vlechtstijlen bij jongens zien er altijd goed uit.

Boxvlechten voor jongens

Ten eerste is gevlochten haar onderhoudsarm en gemakkelijk te stylen, wat betekent dat uw zoon zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan het voorbereiden op school. Evenzo kunnen vlechten losjes blijven hangen, naar achteren worden getrokken en vastgebonden, of in een paardenstaart worden geveegd wanneer uw jongens aan het sporten zijn of hun schoolwerk afmaken. Gecombineerd met een strakke vervaging aan de zijkanten, is het een van de meest populaire kapsels voor kleine zwarte jongens.

Boxvlechten voor kleine jongens