Brad Pitt hajvágás

Hollywood egyik leghíresebb színészeként Brad Pitt évtizedek óta divatikon. Brad Pitt fodrászai évek óta inspirációt adnak a férfi frizurákhoz. Akár le akarja másolni az alulvágását a Fury -ban, a hosszú hajat Trója -ban, vagy a szőkés szőke hajat a Fight Clubban, Brad Pitt rövid és hosszú frizurái megnyitották az utat a férfiak új divatgenerációja előtt. A rövid fodrászstílusoktól kezdve, mint a legénység és a csipkevágás, a hosszú haj és a lófarok, ez a híresség frizurája továbbra is befolyásolja a mai trendeket. Az összes srác számára, akik a megjelenésére és stílusára vágynak, íme egy áttekintés Brad Pitt hajáról az évek során, beleértve néhány legújabb frizuráját.

Brad Pitt hajvágás

Brad Pitt frizurák

Brad Pitt rövid haj

Brad Pitt rövid haja nem olyan hírhedt, mint hosszabb és közepes hosszúságú frizurája, de a szívtipró a férfiak számára a legjobb rövid hajvágásokat alakította ki. Amikor nem ringatja a karbantartást nem igénylő zümmögést vagy a kifinomult személyzetvágást, látni fogja, hogy hűvös fésűt formáz, hátul és oldalán kúpos fakulás..

Brad Pitt rövid haj

Másolhatja úgy, hogy közepes fakulást vagy alámetszést kér, és agyag vagy viasz használatával természetes textúrájú felületet kap. Egy másik lehetőség lehet a híres Fight Club frizurája, ahol Pitt rövid haja mindenfelé tüskés volt, hogy tükrözze karaktere éles személyiségét.

Brad Pitt rövid frizurák

Brad Pitt közepes haj

A közepes frizurák egyet jelentenek a színész könnyed és visszafogott esztétikájával. Akár forgat, akár munkák között, a tincsei általában a válláig érnek, vagy valahol a válla és a nyakkivágás között.

Brad Pitt közepes haj

A közepes hosszúságú haj nagyszerű azoknak a férfiaknak, akik szexi és jóképű frizurát szeretnének kombinálni a haj típusukkal, mivel a hullámos, az egyenes és göndör hajfürtökhöz szinte minden megfelel. Kiváló módja annak, hogy megismételje Pitt friss vágásait és fiatalos vonzerőt kölcsönözzön, ha hátracsúsztatja az elülső és a középső részt, hogy minden szál azonos irányba áramoljon.

Brad Pitt Közepes hosszúságú frizurák

Brad Pitt hosszú haj

A hosszú hajat nehéz lehúzni, Brad Pitt mégis stílusosan tette ezt az elmúlt évtizedben. A leghíresebb példa az ő karaktere egy interjúban a vámpírral, ahol a haja a hátán folyott a háta felé.

Brad Pitt hosszú frizurák

Tarthatja vállig, ha nem tetszik a karbantartó elem, de mégis meg kell ecsetelnie, hogy elkerülje a gubancokat és a matt zárakat. A lágy és finom kiegészítés érdekében, amely a hosszú hajat a következő szintre emeli, beépíthet egy részt a fej közepére, hogy levágja és ne legyen unalmas..

Brad Pitt hosszú haj

Brad Pitt szőke haj

Nem mindenki áldott olyan homokos szőke hajjal, mint Brad Pitt. A megjelenést azonban szőke hajjal fehérítheti. A hosszúságtól függetlenül ez az esztétika lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből, mert merész és merész színű, különösen, ha platina árnyalatot választ.

Brad Pitt szőke haj

A szőke haj lágyabb és kifinomultabb, hosszú és közepes hosszúságú fürtökkel, ezért jobb, ha dühös vagy legénységi vágást választasz, ha élénk akarsz lenni. Ráadásul a kiemelések egy másik szintre emelik a szerény hagyományos vágást.

Brad Pitt hosszú szőke haj

Brad Pitt dühös hajvágás

Brad Pitt Fury hajvágása az 1930 -as és 1940 -es évek katonai stílusának tisztelete. Ez egy hihetetlenül divatos megjelenés, amely visszatér, és ezt úgy érheti el, ha hagyja, hogy a felső haja kinőjön, miközben az oldalakat bőrfakulással vagy rövid alámetszéssel vágja le.

Brad Pitt Fury frizura

Ez megteremti a vonzó vonzerőt, miközben a haja visszavágása lágyítja a tendenciát és finomítja a levegőt. A végső Fury hajvágás szőke fényeket és szögletes tüskéket használ a kivételesen divatos frizurához.

Brad Pitt dühös hajvágás

Brad Pitt Inglourious Basterds hajvágás

Brad Pitt Inglourious Basterds hajvágása egy másik katonai ihletésű vágás, kemény részével. Rendetlen, de csiszolt, a trükk az, hogy átfésülje az elülső és a középső részt az extra magasság és hangerő érdekében. Egy oldalsó rész beépítése segíthet a külső megjelenésében.

Brad Pitt Inglourious Basterds hajvágás

Ezenkívül az oldalakat és a hátlapot közepes alámetszéssel díszítik, hogy kiemeljék a felső stílust. Ennek a megjelenésnek a formázásakor ügyeljen arra, hogy a haját felfelé és oldalra ecsetelje, nem pedig hátrafelé, és próbálja ki a szakáll nélküli bajuszt a férfias befejezés érdekében.

Brad Pitt Inglourious Basterds frizura

Brad Pitt Troy hajvágása

A színész trójai frizurája történelmileg talán nem annyira korrekt, mint Fury vagy Inglourious Basterds stílusa, de nem kevésbé népszerű. Minden srác kereste a vállig érő haját egy szétvágott háttal, fényes szőke vágással, mert a férfias és jóképű remek keveréke. Eltekintve attól, hogy hosszúra nő a haja, az összes oldalát fel kell göndöríteni a teljes trójai megjelenés érdekében, de legyen óvatos – ez csak a vastag hajú férfiaknál működik.

Brad Pitt Troy Hair

Brad Pitt Fight Club hajvágás

Rövid és hűvös, Brad Pitt Fight Club hajvágása az egyik legikonikusabb megjelenése. A 90 -es évek frizuráit megtestesítő, rendetlen tüskés hajjal a hollywoodi sztár haja hozzáadta Tyler Durden egyedi karakterét a filmben. Rövid oldalakkal és hosszabb hajjal felül elérve a megjelenést matt formázó agyaggal vagy viaszgal.

Brad Pitt Fight Club hajvágás

Brad Pitt Mr. és Mrs. Smith hajvágás

Brad Pitt frizurája a Mr. és Mrs. Smith című filmben tiszta volt. Ez a közeli stílus, amelyet otthon végezhet a nyírógépekkel, ez a klasszikus divatos hajvágás kiemeli férfias arcvonásait és önbizalmat áraszt. Ezenkívül az egyenletes hosszúság azt jelenti, hogy hihetetlenül kevés karbantartást igényel, egészen addig, amíg ki tud gurulni az ágyból, és felvetheti magára az inget vagy öltönyt anélkül, hogy aggódnia kellene az ágy feje vagy a karikák miatt. Rövidebb hajvágáshoz kérje fodrászától a fodrászvágást, amely az oldalát és a hátát keskenyíti, hogy univerzálisan hízelgő megjelenést kapjon.

Brad Pitt Mr. és Mrs. Smith hajvágás

Brad Pitt Buzz Cut

Brad Pitt bebizonyította, hogy a buzz vágás sokoldalú trend, rengeteg lehetőséggel a modern férfiak számára. Mr. és Mrs. Smith buzz vágása extra növekedést eredményez, ami tökéletes azoknak a férfiaknak, akiknek a haja telt és vastag.

Brad Pitt Buzz Cut

De ha a tied kicsit visszahúzódik, a fejed zümmögése első számú pengével elvonja a hangsúlyt a haj elejétől. Még kevesebb karbantartást igényel, mint egy hagyományos zümmögés, és ha fárasztó, fehérítővel megváltoztathatja stílusát. Ne feledkezzen meg a szakállról az extra textúra és hangerő érdekében.

Brad Pitt Buzz vágott hajvágás

Brad Pitt Crew Cut

A személyzetvágás történelmileg Brad Pitt egyik legnépszerűbb hajvágása volt. A színész stábjának kivágott frizurája ragyogó középút azoknak a férfiaknak, akik követni akarják szupersztár trendjeit, de nem vállalhatják a hosszú vagy közepes hosszú haj növekedését..

Brad Pitt Crew Cut

A hátul és az oldalon magas alámetszéssel mindig készen áll az irodára, és nem jelenik meg a helyén egy bárban vagy a munkahelyen kívüli funkcióban. Nem kell hajápolási termékeket használnia, ha a letisztult és rendezett megjelenést részesíti előnyben, vagy viaszt adhat hozzá a texturált esztétika érdekében, amely kissé rendetlenebb, de mégis csiszolt.

Brad Pitt Crew Cut Haircut

Brad Pitt hátracsikorgatta a haját

A hátracsikorgatott haj ikonikus stílus, amely hírhedt a Wall Street -i bankárok és hatalmi játékosok körében. Ennek ellenére Brad Pitt az évek során kevésbé agresszív vonzerőt adott neki a gél elbocsátásával. Ehelyett kis mennyiségű formázó terméket használ annak biztosítására, hogy a sima hátul kevésbé legyen kiemelkedő, kifinomultabb.

Brad Pitt visszavágott

Ez hihetetlenül divatos megjelenést kölcsönöz az idősebb férfiaknak, mivel az alacsony sima nem túl modern, és jól működik ezüst vagy őszülő hajjal. Mindazonáltal, ha tinédzser fiú vagy fiatalember, akkor a hűvös hátravágás rendkívül izgalmas és divatos manapság.

Brad Pitt visszavágott alulvágott frizurát

Brad Pitt Undercut

Brad alulmaradása elég drámai és figyelemfelkeltő volt az utóbbi időben, mivel rengeteg katonai eposzban szerepelt. A jó hír az, hogy nem kell kipróbálni a lecsatlakoztatott alátámasztást sima háttal, ha úgy gondolja, hogy túl merész. Egy alternatíva a Pitt klasszikus, de divatos stábja, amelynek oldalán alulvágás van, és nagyszerű módja annak, hogy a haja vastagabb és teltebb legyen. Egy másik lehetőség a kúpos aljzat és a pompadour párosítása a tökéletes köztes vágáshoz.

Brad Pitt Undercut

Brad Pitt Fade hajvágás

Az elhalványult hajvágás hízelgő módja annak, hogy viselje a haját anélkül, hogy túlzásba vinné, vagy bármi túl merészet próbálna ki. Az elhalványulásnak fokozatosan rövidebbnek kell lennie, mivel a füle és a nyakkivágása felé halad, míg a felső haja hosszabb. Ez stílusosabb lehetőségeket kínál, mint például egy szög vagy texturált zárak. A modern választás az, hogy az elhalványulást kúposra kombinálják, mielőtt puha oldalsó részt illesztene be, amely karcsú és időtálló természetének köszönhetően szép.

Brad Pitt Fade hajvágás

Brad Pitt lófarok

A hosszú haj viselése trükkös lehet, ezért Brad Pitt rendszeresen lófarok mellett dönt. A lófarok divatos, különösen akkor, ha alacsony, és szuper alacsony karbantartási igényű az elfoglalt srácoknak, akiknek nincs idejük mosni és formázni. Ha a lófarokból hiányzik a vágóél, összekeverheti egy férfi zsemlével. A férfi zsemle nem olyan férfias, de magassága új dimenziót kölcsönöz stílusának.

Brad Pitt lófarok

Brad Pitt Pompadour

A pompadour fantasztikus kiegészítő azoknak a srácoknak, akik időtálló vágást szeretnének, amely különböző elemeket hoz az asztalra. Hosszú elülső és középső hajjal optimalizálhat egy olyan kijelentést, amely azonnal megragadja a tekintetet, míg a kúpos oldalak tiszták és tömörek, extra kontraszttal. A pompadour klasszikus frizura, és még ma is létezik, mert minden hajtípushoz jól használható. Vagy adj magasságot a peremnek, vagy kiemeld a hajad többi részét a látványos látvány érdekében.

Brad Pitt Pompadour

Brad Pitt szakáll

Bradhez hasonlóan a szakállának is ki kell egészítenie a választott vágást. Ha a haja rövidebb, a teltebb szakáll biztosítja a szükséges mennyiséget, és eltávolítja a fókuszt a hajszálvonalról. A hosszabb haj azonban jobban illik a tervező tarlójához, mivel a vastag szakáll gátlástalannak tűnik.

Brad Pitt szakáll

Természetesen az arcszőrzetét a szakállnövelés genetikai képessége diktálja. Ha a tied foltos vagy finom, érdemes telt bajuszt növesztened szakáll nélkül az arcodon.

Brad Pitt teljes szakáll

Brad Pitt kecskeszakáll

A kecskeszakáll szinte bármilyen frizurához illik. A lényeg az, hogy úgy formázza, hogy összekapcsolódjon, mint a lecsatolt kecskeszakáll és a bajusz. Ezenkívül Brad hajlamos egy lélekfoltot használni, hogy nagyobb arányokat hozzon a buliba. Ha inkább a kecskeszakállot kedveli a szakállal szemben, rendszeresen borotválnia kell az arc többi részét, hogy az egyik ne borongjon a másikba.

Brad Pitt kecskeszakáll

Brad Pitt legújabb frizurák

Jelenleg Brad Pitt legújabb frizurája közepes vagy hosszú, mivel filmjeihez klasszikus hollywoodi stílusokat hozott létre. Közepes hosszúságú hajának újdonsága egy oldalsó fésű, amely teltebbé és vastagabbá teszi a haját.

Brad Pitt Legújabb új frizurák

Bár korábban rövidebb, könnyen beszerezhető és karbantartható hajvágásokat szokott formázni, úgy tűnik, hogy hosszabb stílusai itt maradnak, miközben továbbra is számos variációt húz le. A középső résztől a hosszú testvéráramlásig Brad Pitt frizurái továbbra is divatosak és szexiek lesznek.

Brad Pitt új frizurák