Най -добра дължина на брадата

Ако искате перфектната брада за вашия външен вид, важно е да подберете подходящата дължина на брадата, когато подстригвате. Въпреки че различните предпазители за подстригване имат числа, които диктуват различна дължина, може да е трудно да си представите как ще изглежда косата ви по лицето след това. Освен това начина, по който подстригвате брадата си, ще определи как ще поддържате и оформяте косата на лицето си, докато не порасне! И докато вашата генетика ще повлияе на това колко дълго и гъста може да расте брадата ви и следователно ще диктува най -добрата дължина, която да запазите, от съществено значение е мъжете да научат за дължините на тримерите за брада и съответните им размери и стилове. Независимо дали искате стърнища, къса, средна или дълга брада, разгледайте това пълно ръководство за дължините на брадата. От колко време отнема растежът до намирането на най -добрата дължина на брадата за бизнес професионалистите, ние ще ви помогнем да разберете колко къса или дълга трябва да е косата ви по лицето.

Дължина на брадата

Стърнища

Стърнището е лесно да се забележи като светъл стил на брада, който естествено расте след няколко дни без бръснене. Преди това се смяташе за мързелив и груб към спортните стърнища, докато сега стилът на брадата се смята за готин и модерен. Известен също като сянка в пет часа или тридневна брада, видът на стърнищата брада е мъжествен и грубо очарователен и може да накара тийнейджърите или младите мъже да изглеждат по-стари и мъжествени.

Кратък и модерен, това е лесен стил за сваляне, стига да започнете от самото начало и да използвате скраб за лице, за да премахнете мъртвата кожа и да отпушите порите. Стърнището може да бъде с дължина на брадата. Ако имате 0,5 мм до 1 мм, тогава ще имате леки стърнища. Момчета с 2 мм до 3 мм ще имат пълна брада, а 4 мм брада започва да се класифицира като тежка стърнища.

Стънища брада

Кой трябва да оформя стърнища брада?

Стъниста брада е отличен вариант за почти всеки мъж, тъй като е мъжествена, професионална и непринудена едновременно. Въпреки това, той работи забележително добре за момчета с бебешки лица, които се борят да преминат от малък растеж към пълна брада. Не само, че е фантастична среда, но и е перфектен начин да добавите здравина към меките функции.

Добре поддържаните къси стърнища са и перфектната корпоративна брада за бизнес професионалистите. Докато дългата коса на лицето може да изглежда дива и разхвърляна, малко количество косми по лицето може да бъде подходящо и в съответствие със стандартите на работното място по отношение на външния вид на мъжа.

Стил на брада

Колко време отнема да се отгледа брада на стърнища?

Макар че това зависи от вашата генетика, повечето мъже могат да отгледат брада за 3 до 7 дни. Като правило, не трябва да отнеме повече от 10 дни, за да се появят острите мустаци и да направят вашия гладко обръснат стил много по-остър и смел. За мъжете, които са супер космати, може да започнете да виждате покритие в рамките на ден или два.

Малко вероятно е да почувствате връщане на косата след няколко часа, но е известно, че това се случва в крайни случаи. Ако попадате в тази категория, трябва да имате предвид, че ще ви е необходима допълнителна поддръжка, за да предотвратите прерастването на стърнищата в къса до средна дължина на брадата.

Колко дълго да растат стърнища брада

Как да отрежете стърнища брада

Перфектната дължина за брада е около 2,5 мм. Някои тримери за стърнища се предлагат с вградени циферблати за различни настройки на дължината, докато други висококачествени машини ще изискват от вас да избирате между 2 мм и 3 мм предпазител. Повечето мъже предпочитат тежки стърнища, тъй като те ги карат да се чувстват секси, така че защитната настройка от 3 мм до 4 мм може да е идеалната брада за вас.

Ако за първи път използвате различни дължини на тримера, винаги започвайте по -дълго и винаги можете да отидете по -кратко. След като сте доволни от количеството коса, която тримерът ще свали, трябва да заобиколите линията на брадата, докато дължината е еднаква. По -добре е да подстригвате веднъж или два пъти седмично и да оставяте космите по лицето да растат междувременно, отколкото да се подстригвате всеки ден и да натоварвате кожата си допълнително.

Как да отрежете стърнища брада

Как да поддържаме стърнища брада

Поддръжката на стърнища брада е лесна от гледна точка на грижата за кожата. Нанасянето на скраб предварително и овлажнител след това би трябвало да помогне на лицето ви да се справи с триенето на вашия тример. По отношение на стила, трябва да се съсредоточите върху деколтето, за да включите различен вид. Например, придвижването на косата на врата до ябълката на вашия Адам ще укрепи челюстта, като същевременно ще смекчи естетиката.

Като алтернатива, ако бузите са окосмени, можете да удължите лицето си, като премахнете предпазителя и използвате тримера си, за да отрежете и почистите разсеяната коса на лицето, която се откроява. Тази техника се нарича „деликация на брада“ или контуриране на брада.

Поддържайте стърнища брада

Къса брада

Късата брада е модерен, изчистен стил на коса на лицето, който е по -дълъг от стърнищата, но все пак лесен за получаване и поддържане. Стиловете с къса брада са популярни сред мъжете по много причини, включително факта, че късата коса на лицето е гъвкава, сравнително ниска за поддръжка и изглежда грубо красива. Мъжете, които обичат да си играят с косата на лицето си, могат да направят това, като изберат козя брада.

Друга причина, поради която това е обща черта на съвременните мъже, е, че предоставя алтернатива на момчета, които страдат от непостоянен растеж. Докато късата брада работи най -добре гъста и пълна, момчетата с неравномерен растеж могат да оставят космите по лицето да растат и да използват по -дългата дължина, за да прикрият плешивите петна.

Къса брада

Кой трябва да оформя къса брада?

Всички мъже, които могат да отглеждат косми по лицето, трябва да експериментират с къса брада. Стилни и стилни къси бради са чудесни за бизнеса, особено ако можете да отгледате пълна брада. Ако не сте сигурни дали растежът ви ще бъде достатъчно дебел, добър ход е да се отправите към фризьора си и да помолите за тяхната помощ. По същия начин може да искате да направите промени в начина си на живот, включително диета, упражнения и продукти за растеж на брадата.

От кръг до квадрат до дълъг, добрата новина е, че късите бради подхождат на почти всяка форма на лицето, така че не е нужно да се притеснявате твърде много за естествените контури на лицето си. Може да се наложи да подстрижете или избледните брадата си отстрани, за да удължите главата си или да ги оставите по -дълго, за да добавите ширина, но определено има стил на брада за всеки.

Стилове на къса брада

Колко време отнема да отгледате къса брада?

Тъй като космите по лицето растат със скорост от половин инч на месец, трябва да ви отнеме 10 до 30 дни, за да отгледате къса брада. В зависимост от това колко гъста и пълна е брадата ви, късата коса на лицето може да бъде от 5 мм до 15 мм, като много момчета подстригват брада от 10 мм или 1 см. За по -дълга брада продължете да бъдете търпеливи и оставете брадата да расте с времето.

Също така, удължаването на брадата ви може да бъде чудесен начин да преодолеете неравна брада. По -дългите косми по лицето могат да придадат на брадата ви по -дебел и плътен вид, като прикрият по -тънките области.

Колко време отнема да отгледате къса брада

Как да отрежете къса брада

Ще ви трябва тример за брада с множество предпазители и дължини, за да подстрижете перфектната къса брада. Повечето момчета смятат, че 10 мм е добра настройка за поддържане на по -къса брада, но имайте предвид, че космите по лицето не растат равномерно по цялото лице. В резултат на това може да се наложи да го надупчите до 15 мм за вашите мустаци и деколте, така че всичко да е равномерно.

За къса пълна брада може да искате да подстрижете космите с настройка за дължина 15 мм или 20 мм. По -голямата дължина ще ви даде 1 инчова брада за мъжествен вид, който жените ще харесат.

Как да отрежете къса брада

Как да поддържаме къса брада

Подобно на стърнищата, скрабът за лице и овлажняващият крем преди и след подстригването са жизненоважни. Мъжете със здрави къси бради ще трябва да започнат редовно да четкат, докато нанасят масло за брада. Късата коса на лицето е голяма и гъста, но изненадващо изисква повече поддръжка и поддръжка, защото бездомните и лошата грижа са по -очевидни. Късата подстригана брада е естествено много приятна за окото, особено когато косата на лицето ви е права, мека и здрава.

Как да поддържаме къса брада

Брада със средна дължина

Брадата със средна дължина е етап на растеж, при който косата на лицето ви започва да се оформя и е важно редовно да подстригвате и подстригвате брадата си. Средните бради изискват подходяща грижа и поддръжка, включително измиване, кондициониране, четкане и използване на висококачествени продукти за брада. Това не е типът косми по лицето, който трябва да приемате леко.

Докато нуждите за подстригване нарастват, средните стилове на брадата са секси и привлекателни за жените. Подобно на костюм за игра, всичко е свързано с поддържането му спретнато и гарантиране, че отговаря на вашия стил. Но ако искате да изглеждате като мъжки алфа мъж, започнете да отглеждате брада със средна дължина сега.

Брада със средна дължина

Кой трябва да оформя брада със средна дължина?

Покритието е голяма работа със средна брада. Ако сте генетично способни да отглеждате гъста, пълна брада равномерно по лицето си, тогава ще харесате косата на лицето със средна дължина. Въпреки това, по -дълъг стил не се препоръчва за момчета, които имат тънки или петна области. За разлика от късата брада, не можете да се измъкнете без пълно покритие на лицето. Също така, този тип коса на лицето поставя силен акцент върху поддържането, така че ако искате безпроблемна грижа за грижата, може да не искате да отраснете по -дълга брада.

Благодарение на допълнителната дължина и факта, че е по-приспособена, средно голяма брада ще удължи чертите ви и ще направи челюстта ви още по-мъжествена.

Средно дълъг стил на брада

Колко време отнема да отгледате брада със средна дължина?

Средно мъжете трябва да изчакат някъде между 1 и 2 месеца, преди да достигнат идеалната дължина. И все пак това не означава, че не трябва да правите нищо в продължение на 30 дни, тъй като подстригването и подстригването на разсеяните косми и издигането на деколтето ви трябва да му помогнат да се оформи по -рано.

Колко време отнема да отгледате брада със средна дължина

Как да подстригвам брада със средна дължина

Ключът е да използвате тримера си, за да оформите и почистите брадата си. След като брадата ви достигне около 3 см, ще искате да се грижите с най -дългата гарда, която имате, както и да започнете да използвате ножица за подстригване на бездомните косми. По този начин ще поддържате косата си гъста и равномерна и ще избегнете често срещаната грешка да я подстрижете твърде късо и да попречите на растежа си.

Избягвайте тази клопка, като бъдете дисциплинирани и прекалено предпазливи с тримера и ножиците. Докато брадата ви расте до 2, 3 и 4 инча, ще спрете да използвате тример и коняр предимно с гребен и ножица.

Как да подстригвам брада със средна дължина

Как да поддържаме брада със средна дължина

Средната брада изисква продукти за грижа и оформяне. Всеки път, когато космите на лицето ви са по -дълги от 1 инч, е необходим добър шампоан за брада, балсам, масло и восък, за да поддържате и оформяте косата на лицето си. Нанесете шампоан или скраб, когато сте под душа и ще премахнете всяка мъртва кожа, която се натрупва отдолу.

Когато оформяте брадата си, използвайте восък или масло, за да добавите влага, така че косъмчетата ви да не изсъхнат и да се напукат. Не забравяйте да срешете или разресвате течността, така че да достигне до фоликулите на брадата ви. С по -гъста брада използването на тример за подстригване на космите може да бъде трудно, така че може да искате да преминете към малки ножици.

За момчета с къдрава коса на лицето, които искат права брада, помислете за получаване на качествена преса за изправяне на брада.

Как да поддържаме брада със средна дължина

Дълга брада

Дългата брада, известна още като пълна брада, е вид прическа на лицето, която се откроява като впечатляваща и епична. За да преминете от средна дължина към дълга коса на лицето, брадата ви трябва да расте поне 6 месеца. Тези стилове на дълга брада са популярни през последните години и изискват редовни грижи, поддръжка и подстригване.

Дълга брада

Кой трябва да оформя дълга брада?

От само себе си се разбира, но растежът ви трябва да е на друго ниво, за да откъснете дълга брада. По отношение на формата е много по-лесно да оформите дълга брада, ако имате правилната форма на лицето. Дори и с правилния вид и черти на лицето, повечето мъже няма да си пуснат брадата толкова дълго, защото това не е най -професионалният вид за бизнеса.

Ако имате свободата да експериментирате с дълга брада, горещо ви препоръчваме да опитате. Когато оформяте, ще искате да изправите брадата си с четка, за да запазите хубава форма.

В момента има тенденция плешивите и оплешивяващи момчета да разменят косата на главата си за косми по лицето. Ако прическата ви изтънява, дългата брада е мощен начин да включите текстура за мъжки стил. Освен това това е фокусна точка, която отклонява вниманието от главата ви.

Стил на дълга брада

Колко време отнема да отгледате дълга брада?

Средно повечето мъже могат да започнат да растат дълга брада след 6 месеца. В зависимост от това колко дълго искате да е брадата ви, може да отнеме от 12 до 24 месеца, за да постигнете желаната дължина. Като се има предвид темпът на растеж от половин инч на месец, ще имате 3 -инчова брада за 6 месеца, 6 -инчова брада за една година и 12 -инчова брада за 2 години. Повечето момчета обаче са склонни да забавят растежа на косата след първата година, така че постигането на епична брада може да отнеме повече време.

Колко време отнема да отгледате дълга брада

Как да отрежете дълга брада

Вашият тример за брада ще се използва само за почистване на деколтето, около бузите и може би ще избледнее бакенбардите ви в косата на лицето. В противен случай ще искате да използвате ножици и гребен. Колко дълга трябва да е брадата ви, в крайна сметка се определя от желания от вас стил.

Можете да изрежете, стегнете и подстрижете по -голяма дължина на брадата, за да пасне на вашия външен вид. И все пак дългите бради обикновено са поне 6 до 8 см, преди да можете да започнете да го наричате пълна брада.

Как да отрежете дълга брада

Как да поддържаме дълга брада

Дългата брада ще се замърси, поради което трябва да нанесете шампоан за почистване и балсам за редовно овлажняване. В допълнение към редовното измиване и кондициониране, брадата ви ще трябва да бъде изчесана и изправена. Добре поддържаната по-дълга брада е особено важна за професионалните мъже.

Докато четкате, ще трябва да нанесете масло за брада и да го срешете, така че да проникне дълбоко и да достигне до кожата ви отдолу. Маслото премахва сърбящата брада, причинена от суха кожа. Завършете, като оформите с восък, за да създадете желаната от вас форма за перфектната брада.

Как да поддържаме дълга брада

Дължина на тримера за брада

Добрите тримери за брада идват с предпазители, които режат различна дължина. Повечето тримери имат номера на приставките, за да помогнат на момчетата да изберат правилната дължина на брадата. Има обаче качествени тримери, проектирани с вградени прецизни циферблати, които осигуряват стъпки от 0,5 мм до 10 мм (1 см) или 20 мм (2 см) по дължина.

Ето кратко ръководство за различни размери на предпазителя за подстригване на брада.

 • Настройка 1 – 1 мм
 • Настройка 2 – 2 мм
 • Настройка 3 – 3 мм
 • Настройка 4 – 5 мм
 • Настройка 5 – 7 мм
 • Настройка 6-9 мм
 • Настройка 7 – 12 мм
 • Настройка 8 – 15 мм
 • Настройка 9 – 16 мм

Най -добрият тример за брада на пазара

Подстригването на брада изисква качествен тример. С толкова много марки и машини на пазара, може да се окаже предизвикателство да се намери най -добрата машина за подстригване на брада. Има два основни типа тримери, които препоръчваме и кой от тях е по -добър зависи от дължината и стила на брадата ви.

Тримери за брада

За начало, Philips Norelco Multigroom Series 7000 е най -добрата тример за брада за мъже. Този модел е проектиран със самозаточващи се стоманени остриета за плавно рязане и се задвижва от най-модерния двигател на компанията, който ще ви помогне да отрежете гъста дълга брада, без да се хващате.

Машината е оборудвана с дълготрайна акумулаторна литиево-йонна батерия, която осигурява 5 часа работа на едно зареждане и безжичен водоустойчив дизайн за лесно почистване и поддръжка.

В комплект с пълен комплект предпазители и приставки, момчетата получават 23 броя, за да покрият всички ваши нужди за подстригване. Можете да подстрижете брадата си без предпазител за почти чисто обръснато лице, да използвате най-късата защита за 1 мм брада или да прикрепите един от гребените между тях, до 16 мм разрез.

Добре направен, универсален и популярен Philips Norelco серия 7000 е най -добрият тример за брада на пазара и със сигурност най -добрият ни избор.

Продажба Philips Norelco Multigroom Series 7000 23 -парчен мъжки комплект за подстригване, тример за брада, глава, тяло и лице MG7750/49 38 977 отзива Philips Norelco Multigroom Series 7000 23 -парчен мъжки комплект за подстригване, тример за брада, глава, тяло и лице MG7750/49

 • Тример „всичко в 1“ за вашия избор на брада,…
 • Технологията DualCut предлага максимална прецизност…
 • За да осигурите максимален въртящ момент и мощност, всичко в 1…

54,97 долара Купи сега

Друга висококачествена машина, която трябва да имате предвид, е Panasonic ER-GB42-K. Този тример за брада се предлага с прецизен циферблат с 19 регулируеми настройки за дължина, вариращи от 0,5 мм до 10 мм. Супер острите хипоалергенни остриета режат с лекота дебелата коса на лицето. Остриетата са разположени под ъгъл 45 градуса, за да помогнат за повдигане на космите за перфектно подстригване.

С презареждаща се NiMH батерия, която предлага до 50 минути време на работа, водоустойчива конструкция, която прави машината напълно переща и дори използваема под душа, и ергономична дръжка за удобно боравене, този тример Panasonic е отличен за стърнища, къса и средна дължина бради.

Ако искате тример с редица вградени настройки за дължина, ще искате да инвестирате в това Машина за подстригване Panasonic.

Продажба Акумулаторна мъжка тример за брада Panasonic с прецизно набиране, регулируема настройка за 19 дължини, акумулаторна батерия, миеща се-ER-GB42-K (черна) 9 627 отзиви Акумулаторна мъжка тример за брада Panasonic с прецизно набиране, регулируема настройка за 19 дължини, акумулаторна батерия, миеща се-ER-GB42-K (черна)

 • Персонализирано рязане и извайване: Регулируема…
 • Прецизна 45-градусова система за рязане на остриета:…
 • Гумирана, ергономична дръжка за максимален комфорт:…

39,99 долара Купи сега

Най -добрите продукти за брада

Най -добрите продукти за брада могат да направят дълъг път в грижата, поддържането и оформянето на косата на лицето ви. От почистващи препарати и балсами до масла, балсами, гребени и четки, ще искате да инвестирате в комплект за подстригване или да вземете тези продукти отделно от най-високо оценените марки.

Ако сериозно се грижите за косата си на лицето, ето най -добрите продукти за грижа за брадата, които ще ви помогнат да отгледате и оформите перфектната брада. Нашите най-добри предложения представляват най-висококачествените продукти на пазара, направени са с изцяло натурални съставки и се предлагат на достъпни цени, за да отговорят на всеки бюджет.

Визуализация Оценка на продукта Цена Цена
Пълен комплект за брада Shea Moisture | Всички естествени съставки | Масло от маракуя & amp; Масло от шеа | Балсам за брада | Масло за кондициониране на брада | Измиване на брада | Детайлър за брада | Кутия за подарък Пълен комплект за брада Shea Moisture | Всички естествени съставки | Масло от маракуя & Масло от шеа | Балсам за брада… 5169 отзива 39,95 долара Купи сега
Измиване на брада & amp; Комплект балсами за брада с Argan & amp; Масла от жожоба - омекотява & amp; Укрепва - Естествен аромат на сандалово дърво - Шампоан за брада с масло от брада (5oz) Измиване на брада & Комплект балсами за брада с Арган & Масла от жожоба – омекотява & Укрепва – естествено… 8 593 отзива 14,88 долара Купи сега
Честни амиши - класическо масло за брада - 2 унции Честни амиши – класическо масло за брада – 2 унции 19 916 отзива $ 12,22 Купи сега
Честен амиш балсам за брада без изливане - направен само с естествени и органични съставки - 2 унция калай Честен амишки балсам за брада без изплакване – направен само с естествени и органични съставки – 2… 29 159 отзива $ 11,43 Купи сега
Четка за брада & amp; Комплект гребен с ножици за брада, ножици за брада, четка за брада за мъже, четка за брада от естествена глигана, четка за брада, четка за брада за глигани, комплект четка за брада, гребен за дърво, чудесно за мустаци (бамбук) Четка за брада & Комплект гребен с ножици за брада, комплект за подстригване, четка за брада за мъже, естествена четина от глиган… 19 322 отзива $ 9,98 Купи сега