50 de idei delicioase de păr maro ciocolată

De ce iubim cu toții atât de mult părul șaten? Ei bine, pentru că este delicios, desigur! Răspunsul mai serios și tehnic ar fi că nuanța ar estompa sau degetele de la picioare linia dintre părul brunet și părul brun, permițându-vă să purtați ambele în același timp. Sau să ai tot ce e mai bun din ambele lumi. Depinde de modul în care doriți să o priviți. Am adunat aici 50 dintre cele mai bune look-uri care dau un cap binemeritat de păr castaniu ciocolată. Derulați în jos și alegeți-l pe cel preferat!

1. Păr maro ciocolată cu Peekaboos aurii

O modalitate prin care puteți arunca o viață într-un bloc solid de păr mat de ciocolată este prin adăugarea câtorva mici peekaboos aurii ici și colo. Abia vor fi vizibile pentru a nu îndepărta frumusețea brunului de ciocolată, așa că o vor aprinde doar.

păr brun ciocolată peekaboos auriu

Sursă

2. Păr brun ciocolat cu caramel și roșu

Un alt tip de evidențiere pe care îl puteți face pentru a vă deschide puțin părul de ciocolată profundă ar fi să adăugați niște lumini solare roșii sau caramel. Sau, de ce nu amândouă? În cele din urmă, va arăta ca o delicioasă batonă de ciocolată cu scorțișoară și nucșoară.

par castaniu ciocolata cu caramel si accente rosii

Sursă

3. Păr brun espresso cu ciocolată

Ați avut vreodată un espresso în care ați topit un cub de ciocolată bogată? Exact așa arată această nuanță. O lovitură neagră de espresso ușor îndulcită de un pic de ciocolată cu lapte. Și încearcă băutura aia. E chiar bun.

Păr lung cafeniu espresso-brun, cu păr scurt, brunet ciocolată

Sursă

4. Păr de maro ciocolată cireșe

Ce zici de niște ciocolată cu cireșe confiate în ea? Dacă nu-l mănânci, poți, cel puțin, să-l lași să te inspire pentru următoarea culoare a părului, deoarece arată uimitor. Îl poți purta iarna și mai ales în preajma Crăciunului.

par castaniu ciocolata cirese

Sursă

5. Iryna Shayk Chocolate Brown Hair

Fără îndoială una dintre cele mai frumoase femei din lume, supermodelul Irina Shayk își poartă cu mândrie încuietorile de ciocolată. Îi împerechează cu machiajul de ochi aurii și cu o buză roșie izbitoare care îi scoate în evidență culoarea minunată a ochilor.

Păr maro ciocolată mahon

Sursă

6. Kate Middleton

Chiar și viitoarea regină a Angliei a decis că aceasta este cea mai bună culoare de purtat. Își poartă pălăria regală în jurul ei și poartă elegant culoarea pe care o cunoaștem și o iubim cu toții. Cum poate fi greșit când spune că este corect?

kate middleton par castaniu ciocolata

Sursă

7. Păr brun-ciocolată negru

În același mod, ciocolata vine în multe arome și concentrații de cacao, astfel încât părul dvs. poate avea nuanțe diferite. Acesta, de exemplu, este părul brun ciocolată negru, care seamănă mai mult cu o brunetă decât cu un brun, dar cu acea aromă de cacao pe care o iubim cu toții.

păr brun brun ciocolată

Sursă

8. Coroana de împletitură franceză

Împletiturile au fost incredibil de bune în ultimele sezoane și nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să le împerecheați cu părul dvs. brun ciocolată. Aceasta este o panglică franceză cu coroană foarte slabă, care îți dă tot capul în jurul capului.

par castaniu ciocolata coroana briad francez

Sursă

9. Megan Fox

Iată-o pe frumoasa actriță Megan Fox cu un bob lung și dezordonat, ai ghicit, o maro de ciocolată sexy și sufocantă. Se potrivește perfect cu pielea ei bronzată și ochii albastru-cenușiu și, sincer, nu ne putem opri să o privim.

megan vulpe par castaniu ciocolata

Sursă

10. Păr boem de maro ciocolată

Căutați aspectul estival boho perfect? Pentru că tocmai ai găsit-o. Nimic nu va completa pielea tăbăcită mai bine decât părul de ciocolată, un alb, curgător, de pe umăr, cămașă și bijuterii aurii.

sauvage par castaniu ciocolata

Sursă

11. Sfaturi violete

Ce sugerează violetele? Că ar trebui să obțineți cu siguranță părul brun ciocolată, cu câteva indicii violete în el. Desigur, acestea nu sunt două culori pe care cineva le-ar asocia imediat. Cu toate acestea, dacă stilistul dvs. este suficient de priceput, veți arăta astfel.

par de ciocolata maro indiciu de violet

Sursă

12. Dealul Taylor

Întrucât supermodelul Taylor Hill este unul dintre cei mai îndrăgiți îngeri Victoria’s Secret, probabil că ar trebui să-i luăm sfatul cu privire la culoarea părului cea mai bună. Poartă un maro ciocolată foarte natural, care îi accentuează ochii verzi uimitori.

părul maro de ciocolată Taylor Hil

Sursă

13. Păr clasic maro ciocolată

Aceasta este culoarea de bază, reprezentând ciocolata cu lapte. Puteți obține aceasta dacă vă place și doriți să păstrați lucrurile tradiționale sau puteți începe să lucrați folosind creativitatea dvs. și să vedeți ce fel de maro de ciocolată puteți veni.

par brun clasic de ciocolata

Sursă

14. Păr brun cupru ciocolată

Un exemplu excelent de utilizare a creativității dvs. este acesta. Este nuanța clasică a părului de ciocolată amestecat cu tonurile potrivite de aramă. Prin urmare, este încă maro pe care îl cunoaștem și îl iubim, dar cu un luciu roșiatic metalic.

păr brun brun ciocolată

Sursă

15. Păr de culoare maro ciocolată, cu puncte culminante

În ceea ce privește punctele culminante, cerul este într-adevăr limita aici. Lucrul uimitor este că nuanța de ciocolată este una foarte suportabilă, la care puteți adăuga practic orice tip de evidențiere doriți, atâta timp cât este de bun gust.

evidențiază părul maro ciocolată

Sursă

16. Bucle Vintage dezordonate

Folosiți niște agenți de luciu pe părul dvs. de culoare maro ciocolată și urmăriți-l devenind pânza perfectă pentru coafura dvs. de epocă. Totuși, pentru a nu arăta prea demodat, păstrează-ți buclele puțin pe partea dezordonată.

buclele vintage dezordonate parul castaniu ciocolata

Sursă

17. Ciocolată și alamă

Am văzut ce pot face culorile de cupru părului brun de ciocolată. Acum este timpul să aruncăm o privire asupra nuanțelor de alamă. Sunt în aceeași familie. Doar acea alamă are ceva mai multă margine. Aceste peekaboos vor arăta grozav ca o coafură de toamnă.

păr de ciocolată maro peekaboos de alamă

Sursă

18. Păr de ciocolată în împletituri

Acestea sunt două împletituri franceze neglijentă și dezordonată, care continuă pe spate și pe toată lungimea lor ca împletituri tipice cu trei fire. Sunt perfecte pentru o noapte cu fetele sau cu iubitul tău sau doar pentru a te răcori pe canapea vizionând un film.

împletituri de păr cu ciocolată brwon

Sursă

19. Bobul de ciocolată

Dacă ai părul brun ciocolată în timpul verii, atunci trebuie să obții acest bob dezordonat și agitat. Vă va oferi ocazia să arătați mai multă piele și să vă expuneți sinele frumos bronzat oriunde ați merge.

bob de păr castaniu ciocolată

Sursă

20. Sunkisses de ciocolată și caramel

Să fim sinceri pentru o clipă. Sună ca un desert pe bază de ciocolată sau ce? Dar nu este. De fapt, în acest caz este părul maro ciocolată, cu accente de caramel, numite sunkisses, deoarece arată ca și cum ai petrecut ceva timp la soare.

par castaniu ciocolata cu caramelele negre

Sursă

21. Păr drept maro ciocolată

Dacă vrei ca părul tău să arate ca acel râu curgător de choco din fantezia pentru copii a lui Willy Wonka, atunci cea mai bună lovitură este să îndrepte totul și apoi să folosești o mulțime de luciu pe el. Păr de nivel Willy Wonka? Realizat!

păr drept de culoare maro ciocolată

Sursă

22. Păr lucios de maro ciocolată

Apropo de luciu, iată un alt exemplu de cât de uimitor arată această nuanță de maro atunci când este netezită și lucioasă peste tot. Renunțați la fierul curling și reveniți la luciu pentru că, doamnelor, merită!

păr brun lucios de ciocolată

Sursă

23. Emilia Clarke

Deși poartă acea perucă lungă de platină pe „Game of Thrones”, văzând că este o Targaryen, actrița Emilia Clarke este de fapt o colegă de culoare maro ciocolată, în viața reală. Arată mai matură și mai realistă așa și o iubim.

emilia clarke par castaniu ciocolata

Sursă

24. Kylie Jenner

După cum știm cu toții, când unul dintre clanurile Jenner-Kardashian face ceva, ceilalți urmează exemplul. Acesta este motivul pentru care Kylie este doar prima pe lista noastră care poartă părul brun ciocolată. Ne place pentru că îi complimentează ochii aluni.

Păr brun ciocolată. Kylie Jenner

Sursă

25. Păr dulce ciocolată maro

Dacă doriți să vă abateți puțin de la normă, vă puteți amesteca nuanța de ciocolată cu un pic de miere, astfel încât să o încălziți și să o pregătiți pentru vară. Maro de ciocolată este de obicei un ton rece și îl puteți face pe cont propriu.

par castaniu ciocolata dulce

Sursă

26. Cheryl Cole

Iată cântăreața britanică Cheryl Cole cu o nuanță minunată de maro ciocolată amestecată cu o notă de castan. Ne place foarte mult cum a mers pentru buzele roșii cremoase izbitoare care ies pur și simplu din imagine atunci când o privești.

păr șaten de ciocolată cheryl cole

Sursă

27. Zooey Deschanel

Chiar dacă a purtat alte culori de păr, pur și simplu nu ne putem imagina actrița Zooey Deschanel fără părul ei castaniu ciocolată. La fel cum nu o putem vedea fără bretonul ei. Ce ciudat!

Zooey Deschanel păr castaniu ciocolată

Sursă

28. Mila Kunis

Când ai ochii de culoarea caramelului topit și a pielii ca o zeiță a cafelei, ce alegere nu ai decât să alegi părul brun ciocolată? Mila Kunis este o lecție de mers despre motivul pentru care această culoare a părului este absolut superbă.

mila kunis par castaniu ciocolata

Sursă

29. The Beyonce

Nu ar fi fost posibil ca Regina însăși să rateze o ocazie de a sări pe o tendință la fel de importantă ca părul maro de ciocolată. Iată-o cu părul îndreptat într-o frumoasă tunsoare stratificată.

păr brun de ciocolată beyonce

Sursă

30. Kim Kardashian

Al doilea membru al familiei Jenner-Kardashian de pe lista noastră cu păr brun ciocolată este însăși Kim. Ea a optat pentru această culoare delicioasă acum câțiva ani și a asociat-o cu cercei de aur și o rochie nudă.

kim k par castaniu ciocolata

Sursă

31. Scarletul Johansson

Înainte să meargă după pixie blondă pe care o poartă de câțiva ani, actrița Scarlet Johansson obișnuia să poarte părul într-o croială medie și un maro ciocolată negru, care îi evidenția ochii verzi și zâmbetul frumos..

par castan ciocolata scarjo

Sursă

32. Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt este una dintre acele actrițe al căror machiaj și păr sunt întotdeauna la egalitate. De fapt, nu știm cum o face, dar ne declarăm impresionați. Iată-o cu părul castaniu ciocolată și cu ochii fumurii.

jennifer love hewitt brown brown hair

Sursă

33. Jessica Simpson

Da, am fost la fel de nedumeriti ca si tine. Una dintre blondele supreme din anii 2000, Jessica Simpson nu a fost întotdeauna o blondă. De asemenea, a purtat această nuanță de ciocolată pentru o vreme, ceea ce a făcut-o să pară mult mai serioasă și mai matură.

par Jessica Brown Simpson ciocolata

Sursă

34. Julia Roberts

Chiar dacă și-a renunțat la faimoasele bucle pe măsură ce îmbătrânea, iubita americană Julia Roberts a rămas fidelă părului ei maro ciocolată amestecat cu un pic de roșu. De asemenea, și-a păstrat zâmbetul mare pe care îl iubim cu toții atât de mult.

julia roberts par castaniu ciocolata

Sursă

35. Piatra Emma

Chiar dacă este blondă în mod natural, Emma Stone a jucat cu multe culori de-a lungul anilor. A încercat să fie o roșcată, de care pare că se bucură cel mai mult, dar a mers și pe această nuanță de păr brun ciocolată, asociat cu un machiaj verde fumuriu.

parul maro ciocolata emma stone

Sursă

36. Cameron Diaz

Iată o altă surpriză pentru tine. Avem o altă actriță faimoasă pentru aspectul ei blond și, poate, pentru persoana blondă, ca să spun așa. Totuși și ea a luat ciocolată o vreme. Și trebuie să spunem, chiar arăta bine. Uită-te doar la felul în care i-a scos în evidență ochii!

cameron diaz par castaniu ciocolata

Sursă

37. Kendell Jenner

Al treilea Jenner-Kardashian care merge la ciocolată este Kendell. Supermodelul poartă, de asemenea, o croială de lungime medie, cu pene și cu capete agitate, care se potrivește bine cu fața ei subțire și unghiulară. Machiajul ei este, ca de obicei, foarte conturat și mat.

kendall jenner păr castaniu ciocolată

Sursă

38. Ciocolată și prune Ombre

Ce se întâmplă dacă ți-am spune că poți amesteca ciocolată și prună într-o umbră zdrobitoare și să o faci să arate bine? Ne-ai crede? Tu ar trebui. Pentru că o poți face în totalitate și arată absolut fantastic ca o culoare noiembrie și decembrie. Deci ce mai aștepți? Între timp, iată câteva idei mai ombre pentru tine.

păr de culoare maro ciocolată prune ombre

Sursă

39. Katie Holmes

Așa cum era de așteptat, actrița Katie Holmes a optat pentru nuanța bine purtată a culorii părului maro ciocolată. Machiajul ei este, de asemenea, subevaluat, cu versiuni de același maro pe care le poartă pe buze, obraji și ca fard de pleoape.

Katie Holmes par castaniu ciocolata

Sursă

40. Michelle Keegan

S-ar putea să o cunoști pe Michelle Keegan din astfel de emisiuni TV precum „Strada încoronării” și „Minciuni obișnuite”. Oricum ar fi, o adorăm pe ea și pe simțul ei de stil și modă.

Michelle Keegan păr castaniu ciocolată

Sursă

Citire recomandată – 50 de idei de păr roșu maro Perfecte pentru un stil remarcabil

41. Jessica Alba

În vremea când toată lumea voia să copieze look-ul Jessicai Alba, despre asta era vorba. Păr elegant de culoare maro ciocolată despărțit în mijloc cu câteva evidențieri caramel și vanilie și lumini slabe pentru a atrage lumină asupra trăsăturilor tale faciale minunate.

jessica alba par castaniu ciocolata

Sursă

42. Ashley Greene

Această stea „Twilight” a găsit combinația perfectă de culori dintre păr, buze și fard de ochi pe care ați putea dori să vă amintiți. Are păr castaniu ciocolată, fard de ochi auriu deschis și un ruj colorat în vin de fructe de pădure. Wowza!

Păr castaniu ciocolată Ashley Greene

Sursă

43. Chrissy Teigen

Regina comentariilor sarcastice pe internet printre vedete, Chrissy Teigen este un supermodel de talie mondială care știe câte ceva despre modă, stil și frumusețe. Părul ei castaniu ciocolată este o modalitate uimitoare de a-i evidenția ochii de culoare cafea.

chrissy teigen

Sursă

44. Selena Gomez

O altă zeiță cu păr de ciocolată este nimeni alta decât redevența Instagram Selena Gomez. Trebuie să recunoaștem că are un cap de păr uimitor. Uită-te la valurile de plajă sirene. Ele sunt perfecțiune absolută și le dorim și noi!

selena gomez par castaniu ciocolata

Sursă

45. Half Up Half Down

Alegeți o coafură leneșă pentru acele dimineți leneșe când nu doriți cu adevărat să vă ridicați din pat, dar știți că trebuie. Este un coc încurcat pe jumătate în sus, care arată la fel de boho și elegant. Sari peste bijuterii și menține machiajul la un nivel minim pentru un aspect proaspăt.

jumătate în sus jumătate în jos păr castaniu ciocolată

Sursă

46. ​​Coada de cal elegantă

Părul maro ciocolată se pretează frumos unei cozi de cal elegante pe care o poți purta la birou, pentru o întâlnire importantă sau, de ce nu, la o gală de regată. Asociați o jachetă albă cu o cămașă de cămilă și asigurați-vă că toate bijuteriile dvs. sunt aurii pentru această ocazie.

coada de cal par castaniu ciocolata

Sursă

47. Păr creț de ciocolată

Mergeți pentru aspectul hipster cu acest bob natural și umflat, lung de umăr, maro ciocolată. Adăugați o cămașă din denim cu ace și inscripții distractive la fel cum obișnuiau să poarte în anii 90, precum și chokerul foarte puternic și nu puteți greși.

par castaniu ciocolat cret

Sursă

48. Valuri verticale

Există valuri de plajă, valuri de sirenă și apoi valuri verticale. Acestea din urmă creează o iluzie de volum și adâncime părului tău, oferindu-i un sentiment arhitectural pe care puține alte tipuri de bucle îl pot obține.

valuri verticale par castaniu ciocolata

Sursă

49. Courtney Cox

Actrița a declarat odată că, chiar și după ce a câștigat recunoașterea internațională, și-a vopsit în continuare părul folosind un brand de farmacie. Nu știm cu adevărat dacă este adevărat sau nu, dar știm un lucru. Am putea fi mai nebuni cu părul brun de ciocolată al Monicăi?

courtney cox par castaniu ciocolata

Sursă

50. Alexis Bledel

Iată o față care ne-a condus total viața de adolescente în anii 2000. Nu ai fi putut să te uiți la „Gilmore Girls” și să scapi de a fi fan Rory. Ai vrut totul – părul ei, hainele ei, cărțile ei, numărul nesfârșit de căni de cafea, colecția ei de muzică, decanul ei … Da, acestea au fost zilele …

alexis bledel par castaniu ciocolata

Sursă

Concluzie

Care dintre aceste superstaruri și culorile lor de păr maro ciocolată te-au inspirat cel mai mult? A fost Kim K și ciocolata și aurul ei? A fost Courtney Cox și marca ei de vopsea de păr din farmacie sau pur și simplu ai fost fascinat de celelalte idei pe care ni le-am oferit? Scrieți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos și spuneți-ne ce nuanță de păr brun ciocolată veți alege.