Care parte ar trebui să-mi despart părul?

Coafurile despărțite pentru bărbați, cum ar fi pieptănul modern și partea laterală, au devenit din nou populare, dând naștere la întrebarea veche – „pe ce parte ar trebui să-mi despart părul?” Răspunsul simplu este că majoritatea bărbaților, indiferent de părul drept, ondulat sau creț, au o parte naturală. Și cea mai comună parte a bărbaților este părul rămas. Dar adevărul este că, cum și ce latură ar trebui să vă despărțiți, părul se reduce într-o direcție în care crește părul. Citiți mai departe pentru a afla cum să vă despărțiți părul!

Cum să vă despărțiți părul pentru bărbați

Ce modalitate de a-ți despărți părul

Deși preferința personală joacă un rol, modul în care ar trebui să vă separați părul este determinat în mod natural de direcția spiralei părului din partea de sus a capului spre spate. Cunoscut sub numele de cowlick al unui bărbat, modul în care cercurile dvs. de păr din zona coroanei ar trebui să fie modul în care vă despărțiți de păr. De exemplu, dacă spirala se mișcă în sensul acelor de ceasornic, atunci partea ar trebui să fie în stânga; dacă părul crește în sens invers acelor de ceasornic, atunci partea ta naturală este pe dreapta. Câțiva băieți norocoși ar putea avea două vaci, ceea ce înseamnă că puteți împărți în orice mod.

Partea laterală Coafură cu High Fade

Cu toate acestea, unora nu le pasă de înțelepciunea convențională și preferă să participe la direcția determinată de mâna cu care se pieptănă. De exemplu, dacă vă pieptănați cu mâna dreaptă, veți dori să vă despărțiți părul din partea stângă, deoarece periajul de la stânga la dreapta va fi mai natural. Dimpotrivă, dacă vă coafați părul cu mâna stângă, este posibil să doriți să vă despărțiți părul din dreapta, deoarece pieptănarea de la dreapta la stânga are sens. Dacă folosiți ambele mâini în mod regulat atunci când vă coafați părul, experimentați cu părți de ambele părți pentru a vedea care se simte bine.

Partea laterală pieptănată cu decolorare redusă

Cum să vă găsiți partea naturală

Dacă sunteți încă confuz cu privire la partea dvs. naturală, o puteți găsi oricând prin experimentare. Începeți prin a vă uda părul și apoi pieptănați-l înainte. Așteaptă câteva clipe și părul tău ar trebui să înceapă să se separe, dezvăluind partea ta naturală.

În cele din urmă, dacă această tactică de a-ți găsi părul natural nu funcționează, poți oricând să-ți pieptenești părul spre stânga și spre dreapta. Orice parte dezvăluie o linie naturală de păr sau arată mai bine este partea potrivită pentru a începe să vă despărțiți de păr.

Cuvântul final

Atunci când alegeți cum să vă despărțiți de bărbați, nu uitați că partea pe care o alegeți și direcția în care vă piepteniți este în cele din urmă o alegere personală. Atâta timp cât tunsoarea ta arată bine și se potrivește feței tale, nimănui nu-i pasă dacă peria ta la stânga sau la dreapta. Iată câteva exemple de coafuri reci pentru pieptene și părți laterale pentru inspirație!

Pieptanați peste cu partea dură

Pieptene lung dezordonat cu piese dure și decolorare ridicată

Piesă laterală dură cu decolorare ridicată a pielii

Slicked Back Undercut cu partea dură groasă

Pieptene texturate peste cu decolorare ridicată

Scurt Pompadour Modern, cu ten ridicat și cu barbă

Mid Bald Fade cu pieptene texturate peste și barbă

Se estompează cu pielea ridicată, cu partea laterală tare texturată

High Fade cu Shape Up și Faux Hawk

Taper Fade cu partea laterală slicked