Ce tunsoare ar trebui să primesc?

Dacă v-ați întrebat vreodată ce coafuri vi se potrivesc și cum ar trebui să vă tăiați părul, iată o listă cu cele mai tari stiluri de obținut în 2021. Am descompus diferitele coafuri pentru bărbați în funcție de forma feței – ovală, lungă, rotundă , pătrat, diamant și triunghi. Dacă vă surprindeți întrebând „ce fel de tunsoare ar trebui să primesc?”, Consultați cele mai bune coafuri pentru bărbați de mai jos pentru a vă ajuta să alegeți tunsoarea potrivită.

Cele mai bune tunsori pentru bărbați după forma feței

Deoarece forma capului tău poate influența modul în care arată diferite tăieturi și stiluri, nu are sens decât să știi ce forme și coafuri sunt compatibile. De exemplu, datorită trăsăturilor și dimensiunilor feței, ce tunsoare ar trebui să obțină un bărbat cu față lungă sau ovală este, evident, diferită de cea mai bună coafură pentru un bărbat cu față rotundă. Acesta este motivul pentru care clasificarea tunsorilor tipului în funcție de forma capului este una dintre cele mai logice modalități de a vă asigura o tăiere bună la frizerie.

Mai jos, am descris fiecare dintre diferitele forme ale feței bărbaților, precum și exemple și imagini cu stiluri populare. De la quiff, pompadour, slick back, recoltă texturată și șoim fals deasupra până la tipurile de decolorări și tăieturi laterale, iată cele mai bune tunsori pentru bărbați după forma feței.

Ce tunsoare ar trebui să obțin - Cele mai bune coafuri pentru bărbați după forma feței

Coafuri pentru forma ovală a feței

Există multe coafuri elegante pentru fețele ovale. Caracteristica definitorie a unei forme ovale a feței este absența unor unghiuri ascuțite sau colțuri lângă frunte, obraji și bărbie. Datorită simetriei și echilibrului lor, majoritatea coafurilor arată excelent pe fețele ovale, inclusiv decolorări și tăieturi cu pieptene, quiffs, pompaduri, spate texturate și păr spiky. Cu toate acestea, evitați franjurile și bretonul care ar putea să vă acopere fruntea și să vă facă fața să pară mai rotundă.

Părul facial și barba sunt opționale pentru băieții cu fețe ovale. Datorită contururilor moi și netede ale maxilarului, radeți-vă bine.

Brush Back

Față ovală - Perie înapoi

Tăiați cu Comb Over

Față ovală - tăiată cu pieptene peste

Mid Fade cu Pompadour

Coafuri pentru fețe ovale - Mid Fade cu Pompadour

Taper Fade with Quiff

Coafuri pentru fețe ovale - Taper Fade with Quiff

Coafuri pentru forma rotundă a feței

Există, de asemenea, o varietate de coafuri reci pentru formele feței rotunde. Fețele rotunde sunt aproximativ egale ca lungime și lățime, iar linia maxilarului nu oferă colțuri ascuțite sau margini definitorii. Pentru a crea iluzia că fața este mai lungă, ia în considerare coafurile scurte pe părți, dar care adaugă înălțime sau volum.

Cele mai bune coafuri pentru fețele rotunde includ tăieturi și decolorări înalte, cuplate cu pompaduri, șoimi faux (falchi), franjuri, părți laterale, șifoni, păr spiky și pieptene lungi texturate sau spate lungi.

În timp ce barba nu este necesară pentru bărbații cu fața rotundă, o barbă complet pătrată poate da maxilarului un aspect mai cizelat.

Bald Fade cu Slick Back

Coafuri pentru fețe rotunde - Fade Chel cu Spate Slick

High Skin Fade cu Pompadour

Coafuri pentru fețe rotunde - Fade cu ten ridicat cu Pompadour

Perie laterală măturată

Coafuri pentru fețe rotunde - Perie măturată lateral

Păr țepos

Coafuri pentru fețe rotunde - Păr țepos

Coafuri pentru forma pătrată a feței

Cele mai bune coafuri pentru formele feței pătrate tind să fie scurte și bărbătești. Fețele pătrate sunt unghiulare, ascuțite și masculine. La fel ca formele fețelor rotunde, fețele pătrate înseamnă că lungimea și lățimea sunt similare – singura diferență este că unghiul maxilarului este mai ascuțit.

Datorită versatilității sale, cele mai bune tunsori pentru fețele pătrate variază de la tunsori bărbătești foarte scurte, cum ar fi tăieturi subțiri, tăieturi buzz sau tăieturi de echipaj, până la stiluri mai lungi care adaugă un anumit volum în partea de sus, cum ar fi pensule, quiffs, pompe, culturi dezordonate , pieptene lungi și spate tradiționale slick.

Bărbații cu fețe pătrate pot crește niște miriști ușoare pentru a înmuia claritatea bărbiei și a liniei maxilarului.

Tuns zero

Coafuri pentru fețe pătrate - Buzz Cut

High Fade with Quiff

Coafuri pentru fețe pătrate - High Fade with Quiff

Crew Cut

Coafuri pentru fețe pătrate - tăietură cu echipaj

Pieptene texturate peste

Coafuri pentru fețe pătrate - Pieptene texturate peste

Coafuri pentru forma lungă a feței

Cele mai bune coafuri pentru formele feței lungi ajută, în general, la uniformizarea dimensiunilor capului. Uneori numite „alungite” sau „dreptunghiulare”, fețele lungi sunt mai lungi decât largi. Pentru a evita ca fața dvs. să arate și mai mult, bărbații cu fețe alungite ar trebui să încerce tunsori scurte deasupra, cum ar fi un echipaj sau tăieturi buzz. Cu toate acestea, dacă doriți mai mult volum pe deasupra, săriți peste decolorarea scurtă a părților laterale și vă puteți coafa părul cu o parte laterală, pieptănați sau cu perii scurți / păr spiky.

Băieții cu fețe alungite, de asemenea, nu ar trebui să crească o barbă care să alungească și mai mult forma feței.

Brush Up

Coafuri pentru forme alungite ale feței - Pensulați-vă

Partea laterală

Coafuri pentru forme alungite ale feței - Partea laterală

Curățare laterală a echipajului

Coafuri pentru forme alungite ale feței - tăiere laterală cu echipaj măturat

Păr scurt, țepos

Coafuri pentru forme alungite ale feței - Păr scurt cu vârfuri

Coafuri pentru Forma feței de diamant

Coafurile de top pentru fețele cu diamante sunt de fapt unele dintre cele mai tari tăieturi și stiluri la modă în prezent. O formă a feței de diamant este caracterizată de pomeți puternici, largi și o bărbie definită, unghiulară. Deoarece fețele în formă de diamant sunt de obicei lungi și înguste, frizerii și stilistii recomandă o coafură stratificată, cu volum ridicat, cum ar fi o franjură, un falc falc (fohawk), o perie în sus, o măturare laterală, un shag, o lună spate sau o cultură texturată.

Bărbații cu fețe de diamant ar putea lua în considerare creșterea unor păruri faciale pentru a înmuia bărbia și maxilarul.

Cultură texturată

Coafuri pentru forme de față cu diamant - Cultură texturată

Faux Hawk (Fohawk)

Coafuri pentru forme de față cu diamante - Faux Hawk (Fohawk)

High Fade cu Fringe

Coafuri pentru forme de față de diamant - Fade ridicat cu franjuri

Slick Back

Coafuri pentru forme de față de diamant - Slick Back

Coafuri pentru forma de triunghi a feței

Coafurile la modă pentru fețele triunghiulare tind să fie mai lungi și stratificate. Formele feței triunghiulare accentuează trăsăturile unghiulare, în special cu linia maxilarului fiind mai largă decât pomeții. Pentru a compensa fruntea mai mică și a crea simetrie, tunsoarea ideală pentru băieții cu forme de triunghi este de a evita scurgerile scurte pe părți și de a încerca coafuri texturate de lungime medie deasupra, cum ar fi breton măturat, franjuri unghiulare și păr dezordonat.

Având în vedere proeminența maxilarului, majoritatea bărbaților ar face cel mai bine bărbierit.

Pieptene peste

Coafuri pentru forme de față triunghiulare - pieptene

Crew Cut

Coafuri pentru forme de față triunghiulare - tăiate cu echipaj

Quiff texturat

Coafuri pentru forme de față triunghiulare - Quiff texturat

Mid Fade cu franjuri unghiulare

Coafuri pentru forme de față triunghiulare - Mid Fade cu franjuri unghiulare

Produs de top pentru coafare pentru bărbați

Cu atât de multe produse de păr bune pentru bărbați pe piață în zilele noastre, poate fi dificil să știți ce mărci sau produse de styling să utilizați. În timp ce pomada, ceara și lutul tind să fie cele mai populare în aceste zile, fiecare funcționează cel mai bine cu diferite coafuri.

Pentru o rezistență puternică și un finisaj strălucitor, aplicați pomadă. Pentru un aspect texturat, natural, cu volum, utilizați o ceară de păr care oferă o tenire ușoară până la medie. Pentru părul lung până la lung, obțineți o lut de păr care să ofere mișcare și un finisaj moale.

Iată câteva dintre cele mai bune produse pentru păr pe care bărbații le pot cumpăra.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack - Pomada de păr puternică pentru bărbați - Ceară pe bază de apă cu strălucire medie, ca gelul de păr fără fulgi - Ușor de spălat - Țineți toată ziua pentru toate stilurile de păr Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 Pack – Pomada puternică pentru păr pentru bărbați – Strălucire medie… 14.530 recenzii 13,99 dolari Cumpără acum
Cap de pat TIGI pentru bărbați Separare mată Ceară lucrabilă, 3 uncii Cap de pat TIGI pentru bărbați Separare mată Ceară lucrabilă, 3 uncii 4.149 recenzii 9,90 USD Cumpără acum
Imperial Barber Classic Pomade, 6 oz Imperial Barber Classic Pomade, 6 oz 1.547 recenzii 22,00 USD Cumpără acum
American Crew Fiber, 3 oz, Hold puternic flexibil cu strălucire redusă American Crew Fiber, 3 oz, Hold puternic flexibil cu strălucire redusă 20.413 recenzii 18,50 USD Cumpără acum
AMERICAN CREW Gel de styling ferm, 33,8 Fl Oz AMERICAN CREW Gel de styling ferm, 33,8 Fl Oz 6.204 recenzii 33,76 dolari Cumpără acum

Cele mai bune tunsori pentru forma ta a feței

Dacă sunteți la frizerie și aveți nevoie de un ghid rapid pentru cele mai bune tunsori pentru forma feței, iată o prezentare simplă a recomandărilor noastre. Deși acestea sunt în general cele mai bune coafuri pentru bărbați după forma capului, toți băieții sunt diferiți, iar unii pot scoate o varietate de croieli și stiluri pe care alții nu le pot.

Iată câteva dintre cele mai tari tunsori pentru a obține în funcție de forma feței:

  • Rundă: pompadour, șoim fals, franjuri, părți laterale, păr și păr cu vârfuri
  • Pătrat: buzz cut, crew crew, brush up, quiff, fast, crop dezordonat și pieptene lung peste decolorat sau undercut
  • Oval: pieptene, șifon, textură strălucitoare în spate, păr cu vârfuri și Ivy League cu decolorare a pielii, părți bărbierite sau tăiate
  • Lung: tăiat echipaj, tăiat buzz, partea laterală scurtă, pieptănat, perie scurtă și cultură texturată cu laturi conice sau decolorare redusă
  • Diamant: franjuri, faux șoim, perie, măturare laterală, vârf dezordonat, păr lung din spate și cultură texturată cu laturile scurte
  • Triunghi: păr scurt până la lungime medie deasupra, cu laturile conice sau tăiate

Vezi aici pentru mai multe coafuri cool pentru bărbați.