Cel mai bun uscător de păr: Top 10 mărci dezvăluite

Uscător și pieptene pe un fundal alb

Dacă vă uscați părul în fiecare zi, atunci este esențial să folosiți un uscător de păr de bună calitate.

Deși poate doriți să găsiți cea mai ieftină opțiune, părul dvs. ar putea ajunge să fie mai deteriorat ca urmare.

Uneori, merită să cheltuiți mai mulți bani pentru o calitate mai bună. În acest fel, veți ajunge cu un produs care funcționează, durează mult timp și vă îngrijește părul.

Cumpărarea unui uscător de păr bun poate face diferența în rutina zilnică de frumusețe. Să aruncăm o privire la lista noastră cu cele mai bune 9 uscătoare de păr.

Tabel comparativ

Produs

Detalii

De unde să cumpărați

Uscător de păr BaByliss 2100W Elegance

Sursa imaginii: Amazon

BaByliss 2100 Elegance

Putere2100WCăldură / Viteze3/2Greutate (kg)0,551

ghd Uscător de aer

Sursa imaginii: Sunt azon

GHD Air

PutereCăldură / VitezeGreutate3,2 lire sterline

Uscător de păr ionic sănătos Elchim 3900

Sursa imaginii: Amazon

Uscător ionic Elchim 3900

Putere2400 W la 240 VCăldură / Viteze2 viteze ale aerului și 3 temperaturiGreutate

Uscător de păr Dyson Supersonic

Sursa imaginii: Amazon

Dyson Supersonic

PutereCăldură / Viteze212 ° F uscare rapidă și coafare.

176 ° F uscare regulată.

140 ° F uscare ușoară.

Frig constant.

Greutate4.65 lire sterline

Panasonic EH-NA65-K

Sursa imaginii: Amazon

Panasonic EH-NA65-K Smooth and Shiny

Putere1875-WattCăldură / Viteze2 viteze și 3 temperaturăGreutate1,11 lire sterline

ghd Aura Uscător de păr

Sursa imaginii: Amazon

GHD Aura

PutereCăldură / VitezeGreutate

Uscător profesional Vidal Sassoon Salon Professional Detox Series

Sursa imaginii: Amazon

Vidal Sassoon Professional Detox

Putere2 000 WCăldură / VitezeGreutate2.14 lire sterline

Uscător de păr compact Parlux

Sursa imaginii: Amazon

Parlux 3200 Compact

PutereCăldură / VitezeGreutate490 grame

Uscător de păr Remington

Sursa imaginii: Ama zon

Remington Pro Thermaluxe

PutereCăldură / Viteze3/2Greutate

De ce sunt acestea cele mai bune 9 uscătoare de păr?

Uscător de păr negru agățat de un perete

Imagine prin Pixabay

Am selectat și compilat cu atenție lista noastră cu cele mai bune 9 uscătoare de păr de mai jos. Am făcut acest lucru detaliind specificațiile produsului, determinând costul aproximativ al acestuia și acordându-i un rating de stele din 5.

Fără alte întrebări, să aruncăm o privire la lista noastră cuprinzătoare cu cele mai bune 9 uscătoare de păr.

1. Cel mai bun uscător de păr pentru valoare: BaByliss 2100 Elegance

Uscător de păr BaByliss 2100W Elegance

Sursa imaginii: Amazon

Ne place să începem cu cea mai bună valoare pentru banii dvs. Deși merită să cheltuiți mai mult din când în când, este de asemenea interesant atunci când găsiți un produs de calitate care nu vă costă pământul.

The BaByliss 2100 Eleganceuscătorul de păr este fabricat de Babyliss, un nume de uz casnic de încredere, existent încă din anii 1960. Uscătorul lor de păr 2100 Elegance are o modalitate excelentă de a combina vechiul cu noul.

Acest uscător de păr are un motor care suflă aerul mai puternic decât alte uscătoare de păr de acolo. Tehnologia modernă a modelului 2100 Elegance înseamnă că un element de încălzire din ceramică ajută la menținerea temperaturilor sub control.

BaByliss 2100 Elegance este cunoscut pentru viteza sa de uscare incredibilă, care nu vă va lăsa părul încrețit sau uscat.

2. Cel mai bun uscător de păr pentru longevitate: GHD Air

ghd Uscător de aer

Sursa imaginii: Amazon

Am menționat mai sus că, deși este posibil să doriți cea mai bună ofertă pe care o pot cumpăra banii, ar trebui să vă gândiți pe termen lung și să vă uitați la cât timp va dura uscătorul de păr.

The GHD Air este un design modern realizat din materiale și caracteristici funcționale – deci este construit pentru a rezista. O caracteristică pe care o iubim la GHD Air este cât de liniștită este. Nu veți crede cât de multă putere poate exercita cu un zgomot atât de mic.

Distribuția uniformă a greutății aerului GHD înseamnă că mâinile nu vor obosi pe măsură ce îl mișcați în jurul părului. Ne place că are trei setări diferite de temperatură, precum și moduri cu trei trepte, oferindu-vă opțiuni.

Acest uscător de păr are, de asemenea, un buton mare de tragere la rece, ușor de atins și ținut apăsat. GHD Air a proiectat cutia de alimentare pentru a fi separată de uscătorul de păr în sine, ceea ce înseamnă că este mult mai ușor decât alte modele și mult mai confortabil de ținut pentru perioade lungi de timp.

3. Cel mai bun uscător de păr profesional: uscător ionic Elchim 3900

Uscător de păr ionic sănătos Elchim 3900

Sursa imaginii: Amazon

Dacă sunteți în căutarea celor mai buni și nu vă faceți griji cu privire la cât de mult vă va întoarce, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Uneori, merită să vă răsfățați și să cumpărați un produs folosit de profesioniști. Acest lucru nu lasă loc de îndoială că este un produs de calitate superioară, care va face treaba frumos.

The Uscător de păr Elchim 3900 Ionic este recomandat de coaforii de pretutindeni. Este realizat de un brand italian de lungă durată, de încredere, existent din 1945, deci știți că este bun.

Ne place uscătorul de păr Elchim 3900 Ionic, deoarece arată la fel de bine pe cât funcționează. De fapt, puteți obține acest model într-o varietate de culori diferite, în funcție de preferințele dvs. personale.

Acest uscător de păr oferă un pumn puternic, rămânând în același timp frumos și constant. Vine cu un mâner confortabil și butoane ușor accesibile pentru temperatură și viteză.

Elchim 3900 are toate caracteristicile pentru a vă usca părul rapid și precis. Nu poți spune nu unui clasic care a fost încercat și testat.

4. Cel mai bun uscător de păr neconvențional: Dyson Supersonic

Uscător de păr Dyson Supersonic

Sursa imaginii: Amazon

Poate vă plictisiți de toate brandurile și stilurile clasice și căutați ceva complet în afara cutiei. Dacă ești tu, atunci Dyson e compania ta.

Dyson este cunoscut pentru fabricarea aparatelor de uz casnic cu aspect exotic, de la aspiratoare la lămpi de birou. Acum și-au adăugat ștampila personală pe un uscător de păr.

The Uscător de păr Dyson Supersonic arată mai mult ca un microfon futurist decât un uscător de păr. Odată ce vă veți întoarce capul în jurul capului ciudat și al distribuției inegale a greutății, vă veți îndrăgosti de caracteristicile Dyson Supersonics.

Este livrat cu un concentrator magnetic care vă asigură un aspect uscat și uniform, precum și accesorii de difuzor dacă aveți părul creț.

Setările de căldură și viteză ale acestui uscător de păr sunt frumoase și flexibile, iar finalul rezultat va fi un finisaj texturat, dar neted. Va trebui să te prinzi când îți dai seama cât de repede Dyson Supersonic îți poate usca părul.

Am menționat că are o carcasă lungă de cablu și piele? Nu este mult mai bine decât asta.

5. Cel mai bun uscător de păr sub 100 USD: Panasonic EH-NA65-K Smooth and Shiny

Panasonic EH-NA65-K

Sursa imaginii: Amazon

Ne-am uitat la un uscător de păr cu o valoare excelentă. Acum, să acoperim un model care este cea mai bună alegere pentru sub 100 USD.

The Uscător de păr Panasonic EH-NA65-K are multe de trăit, așa cum sugerează și numele. Din fericire, acțiunile sale vorbesc mai tare decât cuvintele sale.

Acest uscător de păr nu numai că vă usucă părul, ci încorporează cea mai recentă tehnologie pentru a vă asigura că părul este uscat, dar hidratat. Acest lucru se realizează prin utilizarea tehnologiei Nanoe. Ce este asta, întrebi tu?

Tehnologia Nanoe este o caracteristică a acestui uscător de păr care îți împrăștie mici molecule de apă în păr în timp ce îl usucă. Rezultatul este un păr elegant și strălucitor, care nu este încrețit.

Ca și cum acest lucru nu ar fi suficient, Panasonic EH-NA65-K vine cu o ajutoare generoasă de funcții suplimentare. Acestea includ duza difuzorului pentru degresare, o duză cu uscare rapidă pentru sesiuni sensibile la timp și o duză concentratoare pentru a asigura un stilaj lin.

În timp ce corpul Panasonic EH-NA65-K este surprinzător de voluminos, este ușor și foarte silențios, așa că ne este greu să ne plângem.

6. Cel mai bun uscător de păr sub 300 USD: GHD Aura

ghd Aura Uscător de păr

Sursa imaginii: Amazon

GHD este o companie de produse de înfrumusețare de ultimă generație, cunoscută pentru prețurile sale mai scumpe, așa că nu este de mirare că un uscător de păr GHD sub 200 USD este o ofertă bună.

Cu toate acestea, credem că merită. The GHD Aura este în valoare de trei ani de proiectare și cercetare. Obiectivul? Pentru a vă aduce cea mai blândă formă de uscare a părului în modul tehnologiei Laminair.

De fapt, această caracteristică este atât de eficientă, încât te vei lăsa întrebat dacă se întâmplă ceva. Elementul ceramic al GHD Aura nu se încălzește niciodată, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea căldurii părului.

Următoarea caracteristică a GHD Aura este diferența dintre acest model și un uscător de păr mai ieftin. GHD Aura a încorporat tehnologia de perete rece. Aceasta înseamnă că un inel de aer rece înconjoară orice ieșire de aer fierbinte.

Această caracteristică vă permite să vă coafați până la rădăcini, fără a vă risca să vă ardeți părul sau scalpul. Cablul generos de patru metri și designul elegant al acestui uscător de păr îl fac un favorit.

7. Cel mai bun uscător de păr pentru păr gros: Vidal Sassoon Professional Detox

Uscător profesional Vidal Sassoon Salon Professional Detox Series

Sursa imaginii: Amazon

Aici am câștigat un câștigător. Nu numai că este Uscător de păr Vidal Sassoon ideal dacă aveți păr gros și mult din el, dar vine și cu multe caracteristici pe care nu le au uscătoarele de păr mai scumpe.

Caracteristica pe care o iubim cel mai mult la acest uscător de păr este că vine cu tehnologie ionică care infuzează umezeala. De obicei, veți găsi acest nivel de tehnologie numai la uscătoarele de păr mai scumpe.

Elementul de titan filtrat prin care trece aerul este destinat să vă usuce părul cu cât mai curat posibil de explozie. În plus, ionii curg prin aer, care adaugă umezeală și strălucire rezultatului final.

Un dezavantaj al acestui model este că este destul de tare și cântărește mai mult decât alte modele. Deoarece elementul de încălzire este fabricat din titan și nu din ceramică, tinde să se încălzească în timp ce se usucă prin suflare. Acesta este motivul pentru care îl recomandăm celor dintre voi cu părul gros.

Cu toate acestea, în ciuda acestor eșecuri, Vidal Sassoon Professional își face treaba și o face bine.

8. Cel mai bun uscător de păr conform coaforilor: Parlux 3200 Compact

Uscător de păr compact Parlux

Sursa imaginii: Amazon

Pentru al doilea până la ultimul uscător de păr, avem un alt italian pe listă. Se pare că uscătoarele de păr italiene au dominat piața, acest model, în special, având un loc ferm din 1970.

The Uscător de păr Parlux 3200 Compact este un favorit printre coafori și putem vedea de ce. Elementul ceramic bine conceput și puterea uimitoare de aer datorită atotputernicului motor fac din acest uscător de păr excelent la ceea ce face.

Corpul acestui model este bine ponderat, permițând un control și manevrabilitate extinse. Singurul lucru pe care nu-l iubim la Parlux 3200 Compact este modul în care butoanele pot săpa în mână din când în când, făcându-l puțin ciudat să țineți.

Veți observa că acest uscător de păr are o construcție robustă, ceea ce ne face să credem că va dura mult timp. Gândiți-vă la asta ca la o investiție pe termen lung în nevoile dvs. de uscare a părului.

Cu toate acestea, vă recomandăm să utilizați cele trei setări inferioare dacă aveți părul subțire – a patra setare este doar pentru părul gros.

9. Cel mai bun uscător de păr pentru uz casnic: Remington Pro Thermaluxe

Uscător de păr Remington

Sursa imaginii: Amazon

Este foarte bine să ai un uscător de păr recomandat de coaforul tău. Cu toate acestea, este posibil să nu implementați același regim de frumusețe pentru sarcini grele pe care îl văd zilnic. Aceasta înseamnă că nevoile dvs. de acasă pot fi ușor diferite.

The Remington Pro Thermaluxe oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a vă usca părul de câte ori aveți nevoie fericit. Acest uscător de păr are trei setări de căldură și două setări de viteză, oferindu-vă o gamă largă de opțiuni cu care să lucrați.

Un lucru care ne place la Remington Pro Thermaluxe este modul inovator de a combina ceramica cu căldura termică. Căldura termică este deosebit de utilă atunci când este utilizată cu părul subțire sau fin, deși îl puteți folosi cu orice tip de păr.

Viteza este puternică, dar moale, iar motorul este plăcut și silențios. Există o diferență notabilă între cele trei setări de căldură, așa că merită să explorați care dintre ele se potrivește cel mai bine pentru uscarea părului.

Remington Pro Thermaluxe vine cu un difuzor, printre alte accesorii, de bună calitate.

Privind cele mai bune 9 uscătoare de păr

Nu trebuie să vă sacrificați portofelul pentru calitate. Există o serie de opțiuni excelente atunci când vine vorba de uscătoare de păr care acoperă o gamă largă de prețuri diferite.

Fie că sunteți pe piață pentru un model ușor sau doriți doar să vă puteți usca părul în timp record, există un uscător de păr pentru dvs. Lista noastră extinsă cu cele mai bune 9 uscătoare de păr vă poate ajuta să găsiți cel mai bun uscător de păr potrivit nevoilor dumneavoastră.