Cele mai bune 20 de coafuri Hip Hop

Hip-hop-ul a fost o forță influentă în moda și stilul masculin de zeci de ani. În calitate de creatoare de tendințe, artiștii hip-hop și rapperii colaborează eficient cu frizerii lor pentru a obține cele mai tari tunsori. Dacă căutați un aspect elegant, vă recomandăm să vă uitați la părul rapperului dvs. preferat pentru inspirație. Fie că vă plac Kanye West, Jay-Z, Snoop Dogg, Eminem, ASAP Rocky, Drake sau Coolio, există mulți muzicieni celebri care vă inspiră coafura. Pentru a vă ajuta să găsiți tăieturile și stilurile potrivite, am compilat un ghid despre cele mai bune tunsori rapper de luat în considerare chiar acum. De la împletituri la temeri până la părul vopsit colorat, explorați aceste coafuri la modă hip-hop pentru a obține un aspect unic.

Coafuri Rapper

Coafuri Rapper

ASAP Rocky

ASAP Rocky a fost o senzație de când a lansat prima sa mixtape în 2011. Simțul său excentric al stilului l-a ajutat să iasă din mulțime și mai mult, permițându-i să proiecteze imaginea cuiva imprevizibil și dispus să încerce orice cel puțin o dată.

Cu toate acestea, când vine vorba de părul său, ASAP Rocky tinde să fie fidel împletiturilor de cutie – un aspect rece, fără efort, care este destul de versatil. Fiind una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbații negri, împletiturile cu cutie sunt realizate prin împărțirea părului în secțiuni în formă pătrată. Aceste secțiuni sunt apoi împletite, amestecând în păr sintetic, dacă este necesar. Rezultatul este o coafură de bărbați izbitoare.

ASAP Rocky

Drake

Drake este o rasă diferită de artist hip hop, a cărui muzică atinge teme precum greșelile din trecut, sentimentele și lipsa ocazională de încredere. Este ca și cum ar fi luat stereotipul dur al rapperului și l-ar fi aruncat pe fereastră, ceea ce îl face să fie doar mai relatabil.

Tunsul lui Drake este tăiatura lui Buzz, care este ușor de întreținut. Împreună cu barba, îi oferă un aer de casualitate care se potrivește cu melodiile sale. Dacă doriți să urmați pașii săi, solicitați o linie rasă pentru a vă liniști părul.

Drake

Fetty Wap

Fetty Wap a primit unele reacții adverse după ce a fost dezvăluit că temerile sale erau false. Totuși, nu este prima sau ultima vedetă care a stârnit vreodată temeri false, așa că nu ne așteptăm ca aspectul să se demodeze în curând. În plus, extensiile dreadlock sunt la îndemână atunci când nu ai chef să aștepți să-ți crească părul.

Menținerea dreadlocks, pe de altă parte, implică o mulțime de hidratare și stil. Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru provocare înainte de a rezerva o întâlnire cu părul.

Fetty Wap

Mitralieră Kelly

Un văr îndepărtat al cocului de om, nodul de sus a fost cel mai bun prieten al mitralierei Kelly de atunci. Muzicianul este acum în favoarea părului mai scurt, dezordonat, care este la fel de îndrăzneț și elegant, având în vedere culoarea blondă platină.

Dacă vă gândiți să obțineți un nod de top, aveți noroc, deoarece rezultatul poate fi de fapt slăbire. Îți va face fața să pară mai lungă, ceea ce este minunat dacă nu ai o structură osoasă definită. Un nod de sus se potrivește perfect cu părul facial pentru un efect mai bărbătesc.

Mitralieră Kelly

Snoop Dogg

Snoop Dogg a experimentat o varietate de coafuri pe parcursul carierei sale, așa că este un superstar de păr de bună credință. Cu toate acestea, colțurile sale sunt probabil primul lucru care îți vine în minte când te gândești la rapper, marcând aspectul său cel mai iconic încă.

Cornrows sunt o alegere practică și elegantă, deoarece protejează părul, asigurându-vă în același timp un aspect proaspăt, indiferent de ocazie. Fie că optați pentru cornrows de bază sau ceva mai complex, veți întoarce capul în cel mai scurt timp.

Snoop Dogg

Eminem

Părul natural al lui Eminem este maro închis, dar el a devenit popular în timp ce legăna o scurtă croială cu păr blond strălucitor. Aspectul a devenit iconic până la punctul în care probabil că așa îl vom imagina pentru totdeauna.

Dacă vă gândiți să adoptați un aspect similar, obțineți un colorist bun. Veți avea nevoie de întreținere regulată, în principal atingându-vă rădăcinile la fiecare șase săptămâni sau cam așa ceva. Vă sfătuim cu tărie să vă înălbiți părul acasă. S-ar putea să aveți părul supraalbit sau o culoare inconsistentă.

Eminem

Sfarsitul de saptamana

Weeknd este un alt artist al cărui păr a trecut printr-o varietate de stiluri de-a lungul anilor, cel mai popular fiind probabil temerile sale, întotdeauna aranjate într-un fel de coc sau coadă de cal..

Și-a tuns părul chiar înainte de a lansa albumul Starboy în 2016 și a recunoscut că a simțit o ușurare instantanee. Cu alte cuvinte, este un stil dificil de atins și de îngrijit. Dar dacă sunteți dispus să mergeți mai departe, vă va atrage atenția.

Weeknd

Kendrick Lamar

Răsucirile sunt coafura preferată a lui Kendrick Lamar și trebuie să-i dai credit pentru faptul că arată întotdeauna la punct. Fie că Lamar alege răsuciri lungi sau cămașe de păr, acestea îl fac recunoscut instantaneu.

Și mai bine, asigură un aspect lustruit oricărui bărbat cu păr afro-texturat dornic să le încerce, oferind o mulțime de opțiuni de coafare. Indiferent de tipul tău de păr, poți găsi o întorsătură care să funcționeze.

Kendrick Lamar

Travis Scott

Travis Scott este cunoscut pentru două lucruri mari: muzica și simțul stilului său, cu accent pe împletiturile sale, întotdeauna într-un mod atrăgător. Din fericire, puteți obține acest aspect acasă ieftin atâta timp cât sunteți dispus să faceți față curbei de învățare asociată împletirii propriului păr.

Dacă întâmpinați probleme în a ajunge la ceafă, cereți ajutor unui prieten sau persoanei dragi. Pentru rezultate profesionale, un frizer va avea grijă de tine.

Travis Scott

Coolio

Infama coafură a lui Coolio va intra în istorie ca una dintre cele mai îndrăznețe și nebunești coafuri hip-hop din toate timpurile. Împletiturile sale în stil Medusa fac o primă impresie puternică, lăsându-vă să vă întrebați cum reușește să sfideze gravitația într-un mod atât de eficient.

Pentru a coafa această coafură ciudată, rapperul a folosit o cravată strânsă și un produs pentru păr. Nu vă sfătuim să încercați ceva similar dacă lucrați cu un loc de muncă tradițional de la 9 la 5, deoarece este posibil să nu zboare împreună cu supraveghetorii dvs. În caz contrar, nu ezitați să faceți o încercare.

Coolio

Jay Z

Fiind unul dintre cei mai de succes artiști și antreprenori hip hop din SUA, Jay-Z nu are nevoie de nicio prezentare.

Pentru o lungă perioadă de timp, muzicianul obișnuia să poarte părul scurt printr-o tăietură tradițională, dar mai recent a început să-l crească și să poarte un afro dezordonat care i se potrivește bine. Își îmbrățișează în mod clar un aspect mai natural, nepolizat. Va fi interesant să vedem unde pleacă de aici.

Jay Z

Kanye West

Kanye West nu este cunoscut pentru că păstrează un profil scăzut și această afirmație se aplică tunsorii rapperului. În timp ce Kanye primește uneori o tăietură sau un cap ras, rapperul experimentează, de obicei, noi look-uri. De la modele complexe de păr ras până la culori nebunești până la mugon, acest artist își păstrează coafura rece și la modă.

Aceasta este o dovadă suplimentară că nu aveți nevoie de părul lung pentru a face o declarație puternică. Ca și când Kanye avea logo-ul Fendi ras în păr. Nu se teme să se distreze și nici tu nu ar trebui.

Kanye West

Post Malone

Post Malone nu mai poartă cocul său de om dezordonat, dar a avut o alergare bună pentru o vreme. Bunul om al lui Malone este cu siguranță o inspirație excelentă pentru păr pentru bărbații care doresc să obțină un aspect relaxat.

Pentru a-l recrea, aveți nevoie de păr lung, o grămadă de legături de păr și răbdare. Asigurați-vă că evitați chiflele pentru bărbați dacă aveți o linie de păr în retragere. A avea părul tras înapoi îl va face doar mai vizibil.

Post Malone

Chris Brown

Scrierea despre evoluția părului lui Chris Brown ne-ar lua ceva timp. La urma urmei, el este ca un cameleon când vine vorba de păr, debutând întotdeauna cu un aspect proaspăt.

De la împletituri la o croială de bază, până la bucle scurte, Brown le-a încercat pe toate cu diferite grade de succes. Părul său este o ieșire pentru auto-exprimare, la fel ca muzica sa. Deși viața sa personală nu îl recomandă cu siguranță ca model, nu putem nega simțul stilului său.

Chris Brown

Wiz Khalifa

Un alt artist care nu se teme să se joace cu părul, coafura lui Wiz Khalifa s-a schimbat în timp. Temerile rapperului sunt deosebit de la modă, dar ne place și afro-ul său scurt, cu o bandă de vopsea blondă miere semnată în față.

Adăugarea unei nuanțe de culoare părului tău este un mod capricios de a-ți condimenta look-ul fără a petrece prea mult timp în stil.

Wiz Khalifa

Busta Rhymes

Busta Rhymes a devenit cunoscut pentru temerile sale lungi și delicioase, așa că a fost surprinzător când și-a tuns părul în 2005 „din motive spirituale și personale”. De atunci, în cea mai mare parte, a purtat o tăietură buzz sau o tăietură Caesar – mai puțin iconică, dar mai practică.

Dacă vă gândiți să obțineți dreadlocks lungi, amintiți-vă că acestea pot consuma mult timp pentru a le îngriji. Va trebui să adoptați o nouă rutină de îngrijire a părului, care implică fixarea religioasă a părului lăsat și dormirea cu basma pe cap.

Busta Rhymes

P. Diddy

În cea mai mare parte a carierei sale, P. Diddy a reprezentat simbolul părului tradițional, purtând de obicei o decolorare buzz cut. Ceea ce a făcut-o și mai memorabilă când și-a debutat Mohawk-ul strâns la începutul anilor 2000.

Aspectul a îmbătrânit destul de bine, așa că s-ar putea să vă gândiți să încercați. Doar asigurați-vă că investiți într-un gel sau o pomadă puternică pentru a menține Mohawk în stare proaspătă pentru întreaga zi.

P Diddy

Tupac

Regretatul Tupac este o legendă, dar influența sa nu se limitează la muzică. În timp ce majoritatea fanilor își amintesc că Tupac era chel cu capul ras, celebra sa tunsoare Juice nu s-a demodat niciodată. Tupac cu păr amintește de epoca de aur a hip-hop-ului.

Tăierea clasică se încadrează undeva între o cutie și un top fade și este perfectă pentru băieții cu părul creț. Întrebați-l pe frizer pentru stilul Juice și el va ști exact cum să-l taie.

Tupac

Lil Uzi

Temerile lui Lil Uzi au trecut printr-o varietate de culori, de la verde la blond până la portocaliu strălucitor. Dacă nu vă este frică să ieșiți în evidență, suntem bucuroși să vă raportăm că dreadlocks-urile pe moarte nu sunt mult mai diferite decât cele pe care le moareți cu părul obișnuit.

Veți dori să vă asigurați că temerile sunt hidratate și va trebui să le înălbiți dacă doriți o culoare mai deschisă decât părul natural. Pentru cele mai bune rezultate, rezervați o întâlnire cu un coafor.

Lil Uzi