Cele mai bune 30 de frizerii din New York

Pe măsură ce se deschid noi frizerii și saloane, este important să țineți evidența celor mai bune locuri pentru a vă tunde, a tăia barba sau a vă bărbieri. Indiferent dacă doriți o tăietură buzz, o decolorare conică sau o tăiată în spate, există mai multe frizerii în Manhattan și Brooklyn. Cu atât de mulți frizeri talentați și calificați în New York City, poate fi o provocare alegerea locației corecte. Pentru a vă ajuta, am compilat o listă cu cele mai bune frizerii din New York chiar acum. De la magazine de lux cu decor răcoros până la frizeri de top cu prețuri accesibile, consultați aceste frizerii din New York pentru tunsori pentru bărbați pe care le veți iubi.

Frizerii din New York

Cele mai bune saloane de frizerie din New York

Frizerie Paul Mole

Fiind unul dintre saloanele de coafură de vârf din New York, The Paul Mole Barber Shop se referă la îmbinarea luxului, a rafinamentului clasic și a stilului modern. Frizerii maeștri ar putea fi vechi, dar acești profesioniști experimentați au stăpânit frizeria. Puteți obține o tunsoare pentru domn completată cu o șampon și balsam de spălat, masaj la nivelul scalpului și bărbierit sau puteți opta pentru un bărbierit drept care include utilizarea uleiurilor de pre-bărbierit, o spumă fierbinte și un produs post-bărbierit. Acest frizerie de cea mai înaltă clasă din Upper Eastside din Manhattan este locul perfect pentru bărbați pentru a-și acoperi toate nevoile de îngrijire.

Frizerie Paul Mole

As of Cuts Barber Shop

Situat în East Village, Ace of Cuts oferă o mare varietate de servicii, inclusiv tunsori profesioniști pentru bărbați și bărbierit cald pentru prosop. Personalul este de top și mediul este greu de învins. Intră și vei fi întâmpinat de profesioniști prietenoși gata să afle totul despre stilul tău individual și să ofere o băutură gratuită.

As of Cuts Barber Shop

Făcut Barber

Made Man Barbershop are frizeri calificați care oferă tăieturi, bărbierit și tunsuri. Frizeria vinde, de asemenea, o gamă largă de produse pentru îngrijirea bărbaților, inclusiv pomade, argile și truse de cea mai bună calitate. Dacă sunteți stresat și aveți nevoie de o tăietură, rezervați-vă un tratament adânc de țesut la salon. Pe măsură ce frizerul îți freacă pielea capului pentru ameliorarea stresului, te vei simți atât de răsfățat încât vei cere o întâlnire ulterioară.

Făcut Barber

Frizerul orb

Frizerul Blinder devine unul dintre cele mai bune frizerii din Statele Unite. Cu locații în New York, Los Angeles, Chicago, Miami și Philadelphia, acești frizeri calificați oferă o tăiere și o experiență de calitate. De la produse de coafură până la tunsori pentru bărbați până la bărbierit fierbinte, nu puteți greși cu acest brand în creștere în industria de îngrijire.

Frizerul orb

Otis & Finn Barbershop

Cu trei locații în Long Island și New York, Otis & Finn Barbershop oferă bărbierit și bărbierit eficient, favorizând în același timp o atmosferă rece. Magazinul a fost prezentat într-o varietate de publicații, inclusiv GQ, deci nu puteți greși dacă rezervați o întâlnire.

Otis & amp; Finn Barbershop

Frizerii Olde Tyme

Olde Tyme Barbers funcționează din 1929 și se află în prezent în a 4-a generație de proprietari. Acești frizeri își cunosc lucrurile, fie că vorbim despre vechea școală sau despre tehnicile moderne de tuns. De la tăieturi tradiționale până la fade și falci falși, personalul acordă o atenție deosebită detaliilor, astfel încât fiecare client rămâne 100% mulțumit.

Frizerii Olde Tyme

Frizerie NYC

Cu o experiență de peste 20 de ani, Barber Shop NYC oferă tunsori, bărbierit, ceruri și garnituri de barbă. Situat în districtul teatral, magazinul folosește o echipă talentată, bine versată în toate ultimele tendințe și folosește produse de calitate, care vă vor face să vă simțiți răsfățați și încrezători. Vă puteți bucura chiar și de o consultare individuală gratuită.

Frizerie NYC

Barber’s Blueprint

Un frizerie bărbătesc din New York la prețuri accesibile și de lux, Barber’s Blueprint este deosebit de atrăgătoare datorită bărbieritului său de bărbierit de 45 de minute de modă veche. Acesta implică aparate de ras drepte și prosoape fierbinți, precum și un mini-facial cu mască de lut și un masaj ceresc pentru față și cap. Dacă ai timp scurt, poți totuși să intri pentru o croială rapidă sau o formă.

Blue Barber's Blue Print

Frizerii Marii Meri

Frizeria Big Apple este renumită pentru atmosfera sa elegantă, personalul profesionist și prețurile la prețuri accesibile. Echipa de stilisti poate satisface chiar și cele mai exigente nevoi, indiferent dacă vorbim despre un mohawk complex sau despre tăierea dvs. de întreținere la curent. Ne-ar lipsi să nu le recomandăm bărbieritul regal, ceea ce vă va lăsa să vă simțiți gata să vă apucați de lume.

Frizerie Big Apple

Frizerie Black Rabbit

Black Rabbit Barbershop oferă tunsori pentru bărbați, decolorări, bărbieri și bărbierit în Brooklyn, asigurându-se că toți clienții se bucură de atmosfera cultă și de serviciile profesionale de îngrijire. În plus, peretele din spate funcționează ca un magazin de piele, astfel încât să puteți achiziționa și o curea nouă și un portofel.

Frizerie Black Rabbit

Tăieturi noi

Brand New Cuts știe cum să-și mențină clienții înapoi pentru mai mult – persoanele obișnuite primesc o reducere semnificativă de 50% la a zecea vizită. Deoparte, frizeria pune accentul pe viteză, deci este locul ideal când întârzii sau nu ai mult timp la dispoziție. Serviciile includ tunsori, vopsit, barbieri și mustăți, bărbierit fierbinte și tratamente pentru scalp. Veți arăta bine și vă veți simți încrezători cu un stil proaspăt.

Tăieturi noi

Chelsea Barbers

Dacă sunteți în căutarea unei tăieturi elegante, care să nu vă atragă datorii pe cardul de credit, Chelsea Barbers ar putea fi destinația ideală. Situat în complexul de apartamente renumit London Terrace, frizeria a devenit o bază de cartier încă de la deschiderea ușilor sale în 1997. Echipajul este format din Master Barbers complet autorizați și instruiți, cu cel puțin 10 ani de experiență sau mai mult. Vei fi pe mâini pricepute.

Chelsea Barbers

Frizerii de cartier

Dacă doriți o experiență clasică de frizerie, vă vor plăcea Frizerii de vecinătate. Fiind un produs de bază din East Village, tunsorile sunt accesibile, dar frizeria este de ultimă generație. Acești frizeri profesioniști pot tăia toate cele mai noi tunsori pentru bărbați pentru a vă ajuta să coafați toate cele mai tari coafuri.

Frizerii de cartier

Frizer Cotter

Dacă vă place cafeaua și aveți nevoie de o tunsoare, nu căutați mai departe de Cotter Barber. Un salon primitor, unitatea vă permite să savurați un espresso în timp ce un frizer are grijă de nevoile dvs. de tuns și îngrijire. Vă puteți aștepta la servicii de calitate și asistență pentru clienți, care vă vor asigura că veți reveni în continuare pentru mai multe. High-fives sunt disponibile fără costuri suplimentare.

Frizer Cotter

Adrian Fanus Grooming

Deschis din 2009, Adrian Fanus Grooming și-a făcut un nume datorită ospitalității magazinului și excelenței în servicii pentru clienți. Situat în Brooklyn, salonul este ca o oază reconfortantă în mijlocul junglei urbane. Indiferent dacă aveți nevoie de o tunsoare sau un bărbierit, veți fi tratați ca un rege.

Adrian Fanus Grooming

Frizerie Deja Vu

De la bărbierit complet, până la barbă, până la tunsori, Barberia Deja Vu vă va asigura că arătați frumos și îngrijit, evidențiindu-vă punctele forte și găsindu-vă stilul personal. Situat în inima orașului New York, frizeria are angajați profesioniști dispuși să facă un efort suplimentar atunci când vine vorba de servicii excelente de îngrijire..

Frizerie Deja Vu

Frizeria Fifth Avenue

Un frizerie din centrul orașului New York, dornic să păstreze autenticitatea, Frizeria Firth Avenue se mândrește cu cateringul exclusiv pentru bărbați și oferă o atmosferă relaxantă. Potrivit site-ului oficial, nici măcar nu aveți nevoie de o programare pentru a vă bucura de serviciile lor – pur și simplu intrați atunci când vă aflați în zonă și vă veți bucura de o cură profesională sau de bărbierit în timp util..

Frizeria Fifth Avenue

Gentlemen’s Barbershop

Gentlemen’s Barbershop este situat în Brooklyn și oferă tunsori complet personalizate și stil de barbă. Puteți rezerva o întâlnire online, dar walk-in-urile sunt, de asemenea, binevenite. Pe lângă o echipă de experți în păr certificată, magazinul oferă clienților o băutură rece gratuită și prosoape calde.

Frizeria Domnilor

Hairrari

Cu trei locații din New York, Hairrari este un salon neutru în funcție de gen, care se adresează tuturor. Puteți rezerva o croială sau un bărbierit, precum și puteți achiziționa produsele lor de stil personalizate pentru a vă menține noul aspect cu ușurință. Magazinul îi împuternicește pe clienți să-și exprime identitatea prin părul lor, ceea ce îl face să fie locul în care doriți să vă simțiți confortabil și binevenit.

Hairrari

Mensch Studio

Fie că sunteți în căutarea de a fi tăiat, decupat sau buzzed, veți găsi pe cineva la Mensch Studio care să vă răspundă nevoilor. Promițând experiența unui adevărat gentleman, salonul acceptă doar un singur client la un moment dat. Va trebui să rezervați o întâlnire online, iar utilizarea telefonului este interzisă la studio – totul pentru a vă asigura o experiență cu adevărat relaxantă.

Mensch Studio

Ilya’s Barber Shop

Funcționând sub sloganul „te face să fii la modă”, Ilya’s Barber Shop este la înălțimea hype datorită pasiunii echipei de a rămâne la curent cu ultimele tendințe de păr. Nu contează dacă doriți un aspect clasic sau o croială hipster – veți părăsi salonul reîmprospătat și mulțumit.

Frizeria Ilya

Frizerie Premium

Premium Barbershop are cinci locații în New York și se remarcă datorită ofertelor sale speciale. De exemplu, clienții noi primesc o reducere. Vă puteți bucura de un preț special pentru o tunsoare, dacă vă rezervați programarea devreme în cursul zilei. De asemenea, primiți un card de client frecvent care vă câștigă servicii gratuite pe termen lung. Toate aceste promoții demonstrează că salonul este dedicat clienților săi și dispuși să le răsplătească loialitatea. Prin asocierea echipamentelor moderne și a frizerilor profesioniști, această frizerie oferă tunsori grozave, tăieturi lungi în strat, bărbierit și barbă pentru bărbați.

Frizerie Premium

Frizeri de calitate

Un salon de coafură de lux, Frizerii de calitate este locul potrivit atunci când căutați servicii rafinate. Prezentat în Forbes și New York Times ca salon preferat printre cei mai buni CEO, funcționează exclusiv pe bază de programare și vă asigură că veți obține o tunsoare perfectă din nou și din nou. Prețurile sunt mai abrupte, dar experiența merită investiția.

Frizeri de calitate

Persoane de interes

Oferind trei locații în jurul orașului Brooklyn, Persoanele de interes oferă tunsori excelente, indiferent de lungimea și stilul părului. Frizeria Williamsburg are și o cafenea, astfel încât să puteți obține soluția de cafea și o buzz tăiată în timp record.

Persoane de interes

Barberia lui Rafael

Rafael’s Barbershop se bucură de recenzii excelente pe toate platformele; nu poți greși dacă le dai o lovitură. Noile accesorii primesc 5 USD de reducere cu un cupon, iar salonul oferă o mare varietate de servicii, de la tăieturi regulate până la bărbierit, garnituri și diverse servicii de îngrijire. Indiferent de ce cauți, vei găsi o față prietenoasă pentru a-ți îngriji nevoile.

Frizeria lui Rafael

Salonul de frizerie Salvatore

Cu peste 20 de ani de experiență, Salvatore Barber Salon oferă servicii de coafare și îngrijire a părului pentru bărbați, femei și copii. Cu alte cuvinte, puteți rezerva întâlniri pentru întreaga familie și vă puteți asigura că toată lumea primește un aspect nou interesant. Acest frizerie este bine cunoscut de majoritatea bancherilor din Wall Street și de elita din Manhattan. Walk-in-urile sunt binevenite.

Salonul de frizerie Salvatore

Frizerie semnată

Situat în inima orașului Midtown Manhattan, Signature Barbershop este un salon elegant pentru bărbați. Rasul semnat al magazinului high-end este ca un vis devenit realitate, cu un balsam de barbă, un aparat de ras drept și un masaj facial. De asemenea, oferă tunsori și bărbieri elegante, făcându-le o destinație unică pentru toate nevoile de îngrijire.

Frizerie semnată

Steven Tabach

Dacă vrei să arăți și să te simți cel mai bine, Steven Tabach te-a acoperit. Salonul își propune să creeze o experiență unică de îngrijire pentru bărbatul modern, oferind servicii care variază de la ornamente de bază pentru barbă la sculptură, colorare și tratamente de specialitate pentru barbă. Pentru ocazii speciale, vă recomandăm Pachetul Total – include o tunsoare, tăietură pentru barbă, manichiură și masaj relaxant al gâtului.

Steven Tabach

Frizeria Stepping Razor

Stepping Razor Barbershop este un salon de hipster din Brooklyn, care oferă toate tipurile de tunsori pentru bărbați (croieli standard, coafuri lungi și decolorări ale pielii), garnituri de barbă și bărbierit drept pentru bărbierit. În timp ce frizerii se concentrează pe frizeria tradițională, decorul este elegant, iar personalul este prietenos și concentrat pe furnizarea de servicii de calitate la prețuri accesibile.

Frizeria Stepping Razor

Frizeria Third Avenue

Third Avenue Barbershop menține prețurile accesibile, fără a scăpa de calitate. Locul poate părea vechi, dar fiți siguri că frizerii sunt cunoscuți în ultimele tendințe de coafură. De asemenea, se vor asigura că pleci întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Frizeria Third Avenue