Cele mai bune coafuri de perdele pentru bărbați

Coafura perdelelor a revenit în ultimii ani. Perdelele au fost o croială și un stil foarte populare pentru bărbații din anii 90, făcute celebre de trupe de băieți, vedete de film și sportivi internaționali. La fel ca multe coafuri de bărbați la modă, tunsoarea cortină a început să se rotească din plin, iar băieții împerechează această coafură din partea de mijloc cu o tăietură subțire sau decolorată pe părți și înapoi pentru a crea un aspect modern rece. Dacă sunteți gata să coafați părul bărbaților cu o parte centrală, acest ghid pentru cele mai bune coafuri de perdea pentru bărbați vă va ajuta să găsiți croiala potrivită pentru dvs..

Cortină Coafură

Ce este Cortina tunsoare?

Coafura de perdea este o croială și un stil pentru bărbați, unde părul de deasupra este lăsat mai mult și are o parte din mijloc pentru a crea aspectul perdelelor. Tunsul cortinei este adesea combinat cu o conicitate, o decolorare conică sau o tăiere subțire. Partile scurte evidentiaza parul lung despartit deasupra.

Cortină Tunsă

Casual și elegant, majorității băieților le place să păstreze partea centrală îngrijită și să lase părul pe părțile laterale ale feței libere cu un produs ușor de coafat. Alți bărbați stilizează aspectul dezordonat pentru un stil mai relaxat, cu întreținere redusă. Indiferent de ce, cortina bretonă formează o estetică nervoasă, care arată bine băieților, adolescenților și tinerilor.

Coafuri Cortină Pentru Bărbați

În cele din urmă, această împărțire a coafurii de mijloc este la modă, netedă și funcționează pentru mai multe tipuri de păr, inclusiv păr drept, gros, ondulat și creț.

Cortina Cortina

Cum să obțineți tunsoarea cortină

Cele mai bune coafuri pentru perdele necesită păr scurt, mediu până lung, deasupra, dar păstrează părțile laterale și spatele scurte. Puteți cere frizerului dvs. o tunsoare cu conicitate scăzută, medie sau înaltă sau o subcotare. O tăietură de perdea cu tăietură a fost deosebit de populară în frizerii.

Cum să obțineți tunsoarea cortină

Când coafați o tunsoare cortină, aplicați o ceară, cremă sau mousse prin păr și răspândiți uniform. Apoi folosiți un pieptene pentru a crea o parte în mijlocul părului. Păstrați părul tăiat în față sau periați-l în spatele urechii atunci când este necesar. Aspectul final depinde de stilul tău.

Cele mai bune tunsori pentru cortină pentru bărbați

Coafuri din partea de mijloc

Partea de mijloc pentru bărbați este o coafură clasică în care părul de deasupra este despărțit în centru pentru a obține un aspect definit. În timp ce coafurile din partea de mijloc nu sunt toate stilizate cu tăieturi de perdele, stilurile de tunsoare sunt similare. Va trebui să vă dezvoltați părul pentru ambele, deoarece despărțirea din mijloc poate fi realizată numai cu păr de lungime medie până la păr mai lung.

Părți de mijloc bărbați

Cum să obțineți o parte de mijloc

Pentru a vă despărți părul până la mijloc, băieții vor trebui să-și crească părul. Asigurați-vă că aveți o dietă și un stil de viață sănătos și continuați să obțineți elemente scurte pentru a elimina capetele despicate care pot împiedica creșterea.

Băieți din partea de mijloc

Mai mult, un șampon și balsam de înaltă calitate, precum și un multi-vitaminic vă pot asigura stimularea creșterii părului. Căderea părului și șampoanele de îngroșare pot fi excelente la maximizarea creșterii și la menținerea unui scalp sănătos.

Păr de centru pentru bărbați

Stilurile moderne impun o tunsoare scurtă pe părți și pe spate, cu păr mai lung deasupra. Există multe tipuri de decolorări de încercat, dar unii bărbați preferă reducerile. Dacă doriți o coafură lungă curgătoare, tăiați doar un sfert de centimetru din vârfuri.

Coafuri de păr mijlociu pentru bărbați

Pentru a coaja partea centrală, periați-vă pentru a vă îndrepta părul. Părul gros și drept drept este perfect pentru o parte din mijloc, dar bărbații cu păr ondulat și creț pot atinge și stilul. Pentru o strălucire naturală și un finisaj texturat, aplicați o lut de pomadă pentru stil, cremă sau mousse.

Cum să obțineți o parte de mijloc

Acum folosiți un pieptene pentru a obține o parte în mijloc. Uscați-vă coafura despărțită pentru o priză pe tot parcursul zilei. În mod similar, puteți aplica niște spray de sare de mare pentru un finisaj de plajă sau un fixativ pentru o menținere fermă și un volum crescut.

Coafura din partea de mijloc cu laturile scurte

Cele mai bune coafuri Cortină

Pentru inspirație în tunsorile și stilurile răcoroase, consultați aceste stiluri la modă de tunsoare pentru cortină, pentru a intra în următoarea vizită la frizer.

EBoy Hair

Un eBoy este un tip care are un stil inspirat de emo și o prezență imensă online. Combinând moda modernă hipster și emo, părul eBoy este, de obicei, coafat cu perdele. Tunsul eBoy începe cu păr de lungime mai mare deasupra și o tăietură mai scurtă pe părți. Coafura este apoi despărțită în jos pentru a obține breton, care curge liber și liber pentru a încadra fața. Bold, întunecat și la modă, băieții și băieții tineri pot scoate aspectul eBoy cu fler.

Coafura EBoy

Fade Cortina tunsoare

Tunsul de perdea cu o decolorare este versatil și modern, permițând băieților să-și schimbe stilul fără tăiere. În funcție de cât timp doriți ca părul să fie deasupra, puteți obține diferite tipuri de decolorări, variind de la o conicitate scăzută până la o decolorare ridicată a pielii. Laturile estompate contrastează perdelele despărțite din mijloc pentru a accentua stilul. Folosiți un produs ușor până la mediu pentru a spori volumul și mișcarea pentru un aspect mai complet.

Fade Cortina tunsoare

Partea de mijloc subcotată

Perdelele tăiate oferă o versiune foarte populară a aspectului clasic. Partea din mijloc a tăieturii este elegantă și sexy pentru majoritatea bărbaților, deoarece este un stil atemporal curat. Fiind una dintre cele mai bune tunsori scurte pentru bărbați, tăierea va ridica coafura perdelelor, indiferent dacă aveți părul scurt, mediu sau lung.

Partea de mijloc subcotată

Perdele de păr scurte

Dacă doriți un stil cu întreținere redusă, obțineți perdele cu părul scurt. Pentru a coafura o parte mijlocie scurtă, veți avea nevoie de un produs de coafare puternic pentru a menține părul în poziție. Cu părul scurt mijlociu, băieții vor avea nevoie de o tunsoare mai scurtă pe părți și pe spate pentru a accentua aspectul. Perdele de păr scurte, elegante și elegante, merită cu siguranță încercate.

Perdele de păr scurte

Perdele de păr lungi

Părul lung se pretează în mod natural unei părți de mijloc. Amenajate de Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Kurt Cobain, perdelele lungi de păr arată elegant și la modă. De la încuietori drepte și groase până la părul ondulat sau creț, coafurile lungi pentru bărbați, despărțite la mijloc, emană atracție sexuală și stil perfect cu produsul potrivit. Alternativ, băieții pot încerca întotdeauna părul măturat lateral când vor să-și schimbe aspectul.

Partea de mijloc păr lung

Partea mijlocie a părului ondulat

O parte mijlocie a părului ondulat adaugă personalitate și textură greu de egalat. Băieții cu păr ondulat sunt binecuvântați cu un tip unic care curge frumos cu tăieturi perdelate. Valurile oferă, de asemenea, o altă dimensiune pentru volum suplimentar și grosime.

Păr buclat Perdele părții mijlocii Coafură

Perdele de par cret

În timp ce buclele pot fi greu de gestionat și coafat, coafurile de perdea creț oferă un aspect măgulitor cu care poți experimenta. În timp ce părul scurt și creț poate fi tentant, buclele mai lungi stimulează greutatea părului. Cu ajutorul unei creme bune pentru îmbunătățirea buclelor, atingeți partea centrală și obțineți această coafură rece.

Partea mijlocie a părului ondulat

Coafură împărțită

Coafurile împărțite au existat de secole într-o formă sau alta. Fie că vă împărțiți părul pe mijloc, preferați o parte descentrată sau doriți o coafură măturată lateral ca partea laterală clasică, acest stil este frumos și versatil. Crește-ți părul, tunde-l corect și coafează o coafură proaspătă care să iasă în evidență în orice mulțime.

Împarte coafura de mijloc

Coafura părului mijlociu asiatic

Una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbații asiatici este partea de mijloc. Inspirată de tendințele părului K-Pop, tunsoarea cortinei asiatice are laturi conice sau tăiate și o franjă mai lungă. Băieții asiatici sunt adesea binecuvântați cu păr gros și drept, astfel încât despărțirea centrală este ușor de obținut și coafat. Aplicați o pomadă puternică pentru a păstra aspectul intact pe tot parcursul zilei.

Părul asiatic din partea de mijloc

Băieți partea de mijloc

Frumos și frumos, partea de mijloc a fost o coafură de băiat rece de ani de zile. De la copii mici și copii mici până la adolescenți, băieții adoră tunsoarea cortină, deoarece îmbină stilurile moderne și clasice. Renașterea poate fi parțial atribuită unei reînvieri recente a modei anilor ’90. Folosind o cantitate mică de produs, partea de mijloc a băieților se potrivește cel mai bine cu un finisaj moale neted.

Băieți partea de mijloc

Perdele anilor 90

Tunsul cortinei din anii 90 a fost o tendință majoră a părului bărbaților, urmată de celebrități precum Nick Carter, Johnny Depp, David Beckham, Skeet Ulrich, Brian McFadden, Robbie Williams, James Van Der Beek și Jared Leto. Cunoscute ca o coafură drăguță pentru băieți, femeile adoră doar perdelele pentru bărbați. Obțineți tăierea despărțită și veți descoperi că fetele din jurul vostru vor dispărea!

Tuns de perdea anii 90