Cele mai bune coafuri din anii 80 pentru bărbați

Anii 80 au fost un moment iconic pentru moda, stilul și părul bărbaților. Nu este surprinzător faptul că multe coafuri pentru bărbați din anii ’80 au supraviețuit deceniului, au fost transportate în anii ’90 și chiar se confruntă cu o reapariție astăzi, deși în forme modificate cu răsuciri moderne. De la perm la topul fade până la părul spătat, coafurile din anii 1980 au fost legate de tunsori uimitoare și stiluri mari. Indiferent dacă doriți un look retro sau pur și simplu căutați tendințe din ultimele decenii, iată cele mai tari coafuri din anii ’80 pentru bărbați pe care să le rockați la acea vreme! Să explorăm modul în care bărbații și-au tuns și aranjat părul în anii ’80!

Coafuri din anii 80 pentru bărbați

Coafuri pentru bărbați din anii 1980

Permanent

Nimic nu țipă în anii 80 mai mult decât părul permanent al bărbaților. O preferată a vedetelor rock ca Bon Jovi, această coafură a fost texturată și voluminoasă. Creată prin tratarea părului printr-un proces specific, o permanentizare a fost modalitatea inițială de a îmbrățișa tendințele culturale. Părul creț s-a schimbat de-a lungul anilor pentru a crea ceva cu mai puțină puf și mai multă definiție.

Perm Men din anii '80

Păr Permed pentru bărbați

Păr mare cu volum

Când a fost vorba de coafuri pentru bărbați, părul mare standard cu volum a fost considerat una dintre cele mai bune opțiuni. Gândiți-vă la David Hasselhoff în Knight Rider – părul lung și răcoros, cu un flux și o plenitudine sporite. În mod obișnuit, îmbrăcat cu ajutorul fixativului și a unor tachinări de pieptene, această coafură din anii 80 a fost unul dintre cele mai la modă și memorabile look-uri ale deceniului.

Părul bărbaților mari cu volum

Păr mare cu volum

Top Top Fade

Bărbații cu păr natural au îmbrățișat fade-ul de sus în anii 1980. Cu o lungime adăugată pe partea superioară, care a fost perfect tăiată într-o formă pătrată și o decolorare curată pe părți și pe spate, tunsoarea înaltă a fost vizual izbitoare și unică fără efort. Pentru a menține forma pe loc toată ziua, era nevoie de un produs de coafură amplasat cu atenție și de forța voinței.

Tunsori de vârf în anii '80

Top Top Fade

Părul spălat

Pentru bărbații care doreau ceva elegant, părul de pe spate era calea de urmat. Frumos și masculin, această coafură retro a fost favorita elitei de la Hollywood și a agenților de bursă de pe Wall Street. Ușor de tăiat și simplu de coafat, coafura slick în spate are nevoie de o tunsoare bună, cu un produs de coafare puternic, pentru un finisaj strălucitor perfect. În cele din urmă, stilurile de spate slicked au evoluat cu timpul. Versiunea modernă a slick back are acum o decolorare sau o tăietură laterală și laterală.

80 de păr spălat

Părul spălat

Jheri Curl

Făcut celebru chiar de Regele Popului, Michael Jackson a favorizat bucla Jheri distinctivă în anii ’80. Numeroși artiști afro-americani i-au urmat urmele, la fel ca o serie de adolescenți din întreaga lume care doreau să îmbrățișeze această coafură la modă. Texturată și perfect decorată, această coafură lucioasă a fost creată cu un tratament chimic specific oferit în saloane de coafură și saloane de pe tot globul.

Anii 80 Jheri Curl

Jheri Curl

Tuns zero

Cea mai bună coafură scurtă cu întreținere redusă, tăietura buzz a fost la modă de zeci de ani. Părul proaspăt și masculin, scurt, funcționează bine pentru bărbații care doresc să se poată pregăti cu un efort minim. Veți avea nevoie de o întreținere generală pentru ca părul să rămână scurt, dar, în general, aceasta este o opțiune excelentă pentru bărbații care se feresc de stil. Nu trebuie să fiți în armată pentru a îmbrățișa acest aspect contondent, deoarece este considerat măgulitor pentru o varietate de forme ale feței.

Bărbați cu păr scurt din anii '80

Tuns zero

Mohawk

Domnul T a pregătit calea pentru mohawk în anii 1980. O preferată a bărbaților care au întruchipat și mișcarea muzicii punk, îndrăzneața coafură mohawk a fost perfectă pentru cei cu margine. Înălțimea și stilul general al mohawkului au variat în funcție de preferință, dar stilul a fost izbitor, indiferent de ce. Tăiați prin bărbierirea părților laterale și întoarceți-vă pe piele, lăsând în același timp doar o fâșie de păr în mijloc, stilurile lungi mohawk sunt obținute cu un gel de coafare puternic. Varianta modernă împerechează un mohawk cu o decolorare sau o tăietură pentru a crea un finisaj mai puțin extrem.

Mohawk din anii '80

Mohawk Fade

Mullet Hair

Deși uitându-vă înapoi la părul vopsit vopsea această coafură într-o lumină neplăcută, a existat un moment în anii 80 când acesta a fost unul dintre cele mai trendy stiluri din jur. Celebrități notabile precum Billy Ray Vaughn și Rob Lowe au zguduit acest aspect, care a fost parțial dezordonat și parțial elegant. Aceasta este una dintre puținele coafuri care probabil nu vor reveni pe măsură ce tendințele revin.

Păr Mullet din anii 80

Mullet Hair

Pretty Boy Hair

Dacă ați fost preppy în anii 1980, probabil că ați optat pentru coafura drăguță pentru băieți. Decupat cu cel mai mic indiciu de textură, acesta a fost un aspect popular pentru bărbații care doreau un aspect de încredere. Cea mai recunoscută pe Emilio Estevez, această coafură a fost favorizată de mulți care doreau o alternativă blândă la alte stiluri populare.

Pretty Boy Hair

Coafuri Pretty Boy

Păr vopsit

Părul îndrăzneț și atrăgător, vopsit, era preferat de bărbații care doreau să iasă în evidență într-o mulțime. Frecventă în rândul celor implicați în mișcarea punk, vopseaua de păr era la fel de populară pentru bărbați ca și pentru femei. Indiferent dacă este albastru, verde, roșu sau ceva asemănător, această tendință a fost o modalitate ușoară de a-ți arăta propriul stil unic.

Bărbați din părul vopsit din anii '80

Idei de culoare a părului pentru bărbați

Păr țepos

Popularizat de Billy Idol, părul țepos a fost adesea combinat cu evidențieri blonde sau vârfuri înghețate. Creat cu gel de păr puternic, aspectul cu vârfuri a dovedit dedicația și concentrarea pentru a se perfecționa. Fie că doriți scurte sau lungi, groase sau subțiri, îngrijite sau dezordonate, coafurile înțepătoare au fost întotdeauna la modă și la modă.

Bărbați din părul anilor '80

Coafuri Spiky Barbati

Păr cu pene

Părul cu pene nu a fost doar pentru Farrah Fawcett. Coafura a cunoscut o creștere a popularității în rândul vedetelor masculine, cum ar fi James Spader, care a făcut această coafură texturată rece și clasică. Dacă ați văzut și ați iubit vreun film produs în anii 1980, probabil ați văzut direct cum arăta părul cu pene a fost zguduit de bărbații bărbați din această generație.

Bărbați din părul anilor '80

Bărbați cu păr cu pene

Coafuri Rockstar din anii 80

Unde ar fi acest deceniu fără coafurile rockstar din anii 80 popularizate de formații precum Poison, Mötley Crüe și Bon Jovi? Fie că îmbrățișează volumul și fixativul, fie că folosește gel de coafare pentru a crea un aspect definitoriu, aceste coafuri erau cunoscute pentru că sunt îndrăznețe. Cu unele tachinări dedicate și produse perfect plasate, bărbații își pot imita muzicienii preferați pentru o noapte.

Coafuri Rockstar din anii 80

Coafuri Rockstar

Rockabilly clasic

Imbratiseaza-l pe James Dean interior cu o coafura rockabilly clasica. Cunoscute și sub numele de păr gras, coafurile bărbătești rebele rockabilly au fost popularizate pentru prima dată de vedetele de film și cântăreții din anii 1950. Acest aspect a cunoscut o reapariție a popularității în anii 1980, datorită The Outsiders. Actorii iconici din acest celebru film au îmbrățișat stilul rockabilly cu părul perfect stilat, care a fost ținut ferm pe loc cu utilizarea generoasă a pomadei.

Rockabilly clasic din anii '80

Coafuri Rockabilly

Punk Punk Anii 80

Sid Vicious este unul dintre cele mai notabile exemple ale tendinței părului punk din anii ’80, care a luat lumea asalt. Mohawkii, părul cu vârfuri și părul vopsit nu erau decât o mână de opțiuni disponibile pentru bărbații care doreau să arate mișto și nervos. În această mișcare au fost încorporate și vârfuri de libertate, tăieturi ascuțite și pompaduri elegante. Stilul pe care l-ați ales a fost dictat de angajamentul dvs. față de acest stil de viață puternic.

Punk Punk Anii 80

Punk Punk