50 de coafuri spectaculoase Katy Perry

La ce te gândești când auzi cuvintele de coafuri Katy Perry? Creativitate, inovație, culoare, risc și frumusețe. Aceștia sunt toți termeni care descriu minunatul și fascinantul stil al stilului pe care acest cântăreț l-a afișat de-a lungul anilor. Pregătește-te pentru plimbarea unui stil de viață, întrucât Katy Perry știe să susțină un spectacol. Iată cele mai bune 50 de look-uri ale ei!

1. Împletituri Boxer

Katy și-a canalizat Kardashian-ul interior atunci când a postat această poză de-a ei pe Instagram, purtând un set de împletituri de boxer de platină foarte lungi. Purta extensii, desigur, dar în ceea ce privește coafurile Katy Perry, acest aspect a fost blând în comparație cu celelalte.

boxer împlete coafuri katy perry

Sursă

2. Coafuri Katy Perry la Gala Met

Katy a participat la Met Gala din 2018 purtând acest gigantic ansamblu înaripat, văzând că tema anului a fost Heavenly Bodies: Fashion and the Catolic Imagination. Criticii și fanii deopotrivă nu s-au dus la costum, dar am adorat tăietura ei de pixie.

met gala 2018 coafuri katy perry

Sursă

3. Bobul de cristal

Nicio listă de coafuri Katy Perry nu ar fi completă fără o bucată nebună de pălării. Katy a purtat acest cristal, lanț de lanț complet, cu o franjură și capete complet întoarse. Ne place, de asemenea, machiajul ei dulce roz și violet.

coafuri de cristal bob katy perry

Sursă

4. Bobul retro

Se pare că Katy s-a inspirat puțin de Lady Gaga aici, când a îmbrăcat acest ansamblu de plastic și piele pentru unul dintre videoclipurile sale. Aspectul este complet cu un bob blond din anii ’50 și valuri retro și ruj de coral.

coafuri bob katy perry

Sursă

5. Coafuri Katy Perry în Dark Horse

Știați că Dark Horse este unul dintre cele mai vizionate videoclipuri din toate timpurile pe YouTube? În ea, Katy joacă o versiune teatrală și superioară a Cleopatrei completată cu o perucă brunetă cu împletituri bejeweled.

coafuri întunecate Katy Perry

Sursă

6. Coafuri elegante Katy Perry

Nu mulți oameni pot să dea un aspect atât de impecabil în care își potrivesc culoarea părului cu îmbrăcămintea. Dar Katy Perry nu este oricine. De mai mult timp decât ne amintim, se ocupă cu culori și texturi.

coafuri elegante albastre katy perry

Sursă

7. Coafuri Katy Perry în California Girls

Iată o altă privire asupra unuia dintre videoclipurile cântăreței care a făcut o strălucire înapoi când a fost lansat. Este vorba de California Girls, care îl afișează pe Perry într-o versiune a cerului, zahărită, tehnicoloră. Poartă o perucă mov și machiaj asortat.

fete californiene katy perry coafuri

Sursă

8. Coafuri Ice Blue Katy Perry

Să vorbim despre peruci un pic mai mult. Katy este un mare fan al lor, purtându-le aproape tot timpul. De fapt, este foarte bine cunoscut până acum că preferă perucile decât părul ei natural, deoarece îi permit să-și schimbe aspectul tot timpul.

coafuri katy perry albastru gheață

Sursă

9. Turul mondial prismatic

La fel ca orice altă apariție pe scenă, Prismatic World Tour a fost la fel de creativ și colorat. La un moment dat, Katy a apărut cu o perucă curcubeu și a cântat la o chitară sclipitoare decorată cu o floare de soare masivă.

turism mondial prismatic coafuri katy perry

Sursă

10. Classic French Twist

Chiar și atunci când poartă coafuri clasice, Katy trebuie să le facă proprii. Aceasta este o răsucire clasică franceză în violet orhidee, cu un volum mare adăugat și o panglică uriașă irizată pe o parte. Katy a purtat acest lucru la American Music Awards 2011.

răsucire clasică franceză cu mult volum și un accesoriu de păr cu panglică irizată la coafurile katy perry din 2011 ale American Music Awards

Sursă

11. Bobul albastru

Dar o poate și reduce. Stilul Katy Perry, desigur, cu un bob mic și slick care a fost colorat turcoaz. Ne plac aceste coafuri Katy Perry pentru că fie se potrivesc perfect cu ochii ei, fie le pun în evidență.

coafuri albastre bob katy perry

Sursă

12. Bobul ondulat

Acest bob drăguț, puțin stratificat și cu pene, a fost tratat cu un singur punct de culoare gri argintiu peekaboo în adevărata modă Katy Perry. Toate coafurile ei trebuie să fie puțin nervoase și să-și arate partea creativă și jucăușă.

coafuri ondulate bob katy perry

Sursă

13. Coafuri Katy Perry cu o parte de mijloc

Când Katy a pășit pe covorul roșu la premiile Grammy în această rochie verde menta, întreaga lume a gâfâit. Dar suntem mai interesați de părul ei brunet, delicios, cu o parte centrală simplă, decât orice altceva.

coafuri parte mijlocie katy perry

Sursă

14. Green Jellyroll

Katy a trecut printr-o întreagă fază la un moment dat, când era complet în scena pinup-ului. Dar, bineînțeles, a făcut-o al ei cu machiaj și accesorii și culori de păr non-naturale. Acesta este un Jelly Roll verde pădure.

coafuri verde katy perry jellyroll

Sursă

15. Bobul roz roz

Există vreo culoare de păr în care Katy să nu arate bine? Acest roz de bomboane o face să arate ca o zână modernă. A optat pentru o recoltă contundentă din anii 2000, cu breton pentru bebeluși și machiaj neon, pentru a se potrivi așa cum o face de obicei.

coafuri scurte roz bob katy perry

Sursă

16. Coafuri vintage Hollywood Katy Perry

Deși nu putem ști cu siguranță, primim vibrații puternice că Katy a canalizat-o pe Jane Russel cu acest aspect. Și ne place! Buclele lungi, de epocă și machiajul sirenei de ecran sunt complet în afara topurilor frumoase.

coafuri vintage hollywood katy perry

Surse

17. Coafuri de inspirație spaniolă Katy Perry

Această rochie roșie de inspirație spaniolă a determinat-o pe Katy să-și adapteze și coafura la un coc superb, împletit, superb. Când purtați o rochie atât de grea, mergeți la coafuri mai simple, pentru a nu umbri rochia în sine.

coafuri spaniole inspiraiton katy perry

Sursă

18. Coafuri Katy Perry pentru toamnă

În regulă, nu trebuie să porți costumul dacă nu vrei. Doar Katy poate să rezolve asta. Cu toate acestea, vă recomandăm să încercați acea culoare de castan luminos și lucios, care vă va glorifica toamna.

toamna katy perry coafuri

Sursă

19. Coafuri Katy Perry din anii 1920

Da, Katy a călătorit înapoi și în anii 20 urlători și a încercat stilul flapper pentru dimensiuni. Evident, ea arată bine și în aceasta. A purtat valuri deget de epocă și îmbrăcăturile iconice ale epocii.

Coafuri katy perry din anii 1920

Sursă

20. Coafuri cu roscata Katy Perry

Katy era roșcată când își promova parfumul, Purr. În cinstea numelui și temei parfumului, ea a purtat și un set de urechi de pisică adorabile pe care le poți purta și tu. Și ai văzut acea sticlă purpurie drăguță în formă de pisică?

parfumul ei ronțăie coafuri katy perry

Sursă

21. Coada de cal de păun

Această combinație magnifică de culori de păun scoate în evidență ochii albaștri ai lui Katy, precum și tenul ei piersic. Culorile păunului înseamnă albastru, verde, turcoaz și violet în cantitatea și intensitatea pe care o alegeți.

coafuri păun coadă de cal katy perry

Sursă

22. Coafuri Katy Perry cu coroană de flori

Iată un truc chiar din lookbook-ul Katy Perry. Dacă doriți să obțineți o coafură simplă și simplă, puteți oricând să o înfrumusețați sau să o faceți mai interesantă cu ajutorul accesoriilor precum o coroană de flori sau ochelari de soare.

coafura de flori cu coafuri katy perry

Sursă

23. Coafuri Katy Perry cu Bandana

Paleta de culori a ei este remarcabilă. Chiar dacă poartă pe cap o bandană albastră denim izbitoare și are ochi albaștri, Katy a optat pentru un ruj violet care a transformat acest look într-un vis duo-crom..

bandana katy perry coafuri

Sursă

24. Bobul de platină

Când a decis să se reinventeze, Katy a renunțat la perucile multicolore și a ales doar blondul platinat. La început, a fost acest magnific bob ondulat cu ruj maro din anii ’90 și inele nasului din acel deceniu, de asemenea.

coafuri de platină bob katy perry

Sursă

25. Bobul drept de platină

Acesta este exact același bob, doar că de data aceasta s-a îndreptat. Este o versiune elegantă și frumoasă pe care Katy a purtat-o ​​pe covorul roșu, împreună cu o rochie izbitoare din cupru cu mărgele. Machiajul potrivit ar fi putut fi un pic prea mult și un pic plictisitor, dar acesta este adevăratul stil Perry.

coafuri drepte platinnum bob katy perry

Sursă

26. Bobul inversat

Iată că Katy poartă un bob surprinzător de modest pentru personalitatea ei inovatoare. Prezintă breton scurt care abia ajunge la linia sprâncenelor ei. Acest lucru ar putea fi ușor confundat cu o altă perucă, dar este de fapt propriul ei păr.

coafuri katy perry

Sursă

27. Coafuri Neon Blue Katy Perry

Vorbind din nou de peruci, acest albastru neon cu breton pentru bebeluși a ajutat cu siguranță la crearea unuia dintre cele mai iconice look-uri pe care cântăreața le-a avut până acum în carieră. A purtat-o ​​în videoclipuri muzicale, pe scenă și aproape oriunde a mers o vreme.

coafuri neon albastru katy perry

Sursă

28. Coafuri Katy Perry cu berete de flori

Dacă le folosești suficient de creativ, beretele de flori pot deveni un accesoriu nervos, spre deosebire de produsul de bază al unei școlare. Asociați-le în funcție de culoare și dimensiune, la fel cum a făcut Katy în această imagine.

berete cu flori katy perry coafuri

Sursă

29. Coafuri elegante Katy Perry

Nu se poate nega că, atunci când nu poartă o perucă de culoare nebună sau urechi de pisică, Katy arată ca o adevărată diva de la Hollywood. Machiajul fumat pentru ochi și rujul nud sunt alegerile perfecte pentru acest coc superior elegant și elegant.

coafuri elegante katy perry

Sursă

30. Coafuri elegante Katy Perry

Katy este minunată chiar și atunci când nu încearcă prea mult și permite frumuseții sale naturale să strălucească. Aceasta este cu adevărat dovada că, uneori, mai puțin este cu adevărat mai mult și nu trebuie să purtați sclipici sau paiete pentru a fi interesant.

coafuri elegante și drepte de katty perry

Sursă

31. Coafuri împletite Katy Perry

Iată o altă imagine dintr-unul dintre videoclipurile ei pe care o poți copia și purta în totalitate ca stil de stradă. Este o coafură simplă, lungă, cu valuri de plajă și o parte din mijloc. Dar lucrul interesant este că Katy a adăugat pe frunte două împletituri paralele.

coafuri katy perry

Sursă

32. Coafuri Hipster Katy Perry

Katy a devenit hipster pentru scurt timp acum câțiva ani. A fost în prima parte a carierei sale când încă se regăsea. A purtat acest minunat bob scurt, turcoaz, cu cercei aurii Chanel și pălărie mică.

coafuri hipster katy perry

Sursă

33. Coafuri teatrale Katy Perry

Acesta este un alt exemplu din videoclipul ei Dark Horse. O puteți vedea aici, în imaginea de lângă Juicy J, într-un ansamblu generos de aur, cu o perucă de castan pe măsură. Arată mai mult ca o regină Disney decât orice altceva și ne place!

Coafuri Katy Perry Juicy J Katy Perry

Sursă

34. Coafuri Iris Katy Perry

Există vreo culoare pe care Katy nu a încercat-o încă? Chiar nu credem. De fapt, credem că a încercat toate culorile, iar acum merge doar la diferite nuanțe, deoarece a rămas fără culorile curcubeului.

coafuri iris katy perry

Sursă

35. Repere colorate Peekaboo

Ne-a plăcut absolut când i s-a părut potrivit să adauge câteva evidențieri peekaboo curcubeu părului ei de corb. Acesta este un mod fantastic de a actualiza orice coafură sau culoare a părului de care te-ai săturat puțin sau pe care dorești să-l pregătești pentru vară.

evidențiază peekaboo evidențiază Katy Perry

Sursă

36. Dip Dye Katy Perry Coafuri

Nici Katy nu este străină de tehnica de vopsire dip, mai ales pentru că nu mai este străină de nimic legat de păr și machiaj. Aceasta este ea cu părul brunet și albastru, ca să nu mai vorbim de o pisică, animalul care a ajuns să o reprezinte atât de mult acum.

coafuri albastre dip dye katy perry

Sursă

37. Coafura Grammy

Numai Katy Perry ar putea duce părul creț la Grammy și să-l facă să arate demn de un covor roșu atât de important. Încă o dată, a asociat-o cu o rochie de paiete de culoare cupru și un machiaj auriu și maro pe măsură.

2017 coafuri Grammys katy perry

Sursă

38. Coafuri Katy Perry înalte și strânse

Acest bouffant fixat ar fi putut fi puțin matronal în comparație cu ceea ce Perry ne-a arătat în toți acești ani. Cu toate acestea, a fost frumos să o văd maturizându-se departe de perucile de culoare bomboană și de rochiile desenate.

coafuri înalte și strânse katy perry

Sursă

39. Pixie Cut

Tăierea cu pixie de platină a fost o altă transformare majoră prin care a trecut această stea pop și pe care părea să o țină mult timp. Din nou, a fost o schimbare pe care am apreciat-o cu toții, întrucât i se potrivea și era potrivită pentru vârstă.

pixie cut coafuri katy perry

Sursă

40. Coafuri de femeie minune Katy Perry

Iată o explozie din trecut în forma lui Katy care poartă un costum de femeie minunată, machiaj și accesorii. Cântăreața nu este străină de acest stil. Dragostea ei pentru îmbrăcăminte și jocuri de rol este bine cunoscută.

femeie minune katy perry coafuri

Sursă

41. Bobul verde dezordonat

Aceasta este o tunsoare și o culoare de păr foarte cool din cartea de look Katy Perry pe care o poți purta de fapt ca stil de stradă. Începeți-o pe măsură ce veți îmbrăca vara sau festivalul de muzică și apoi actualizați-o la aspectul de zi cu zi.

coafuri verde dezordonate bob katy perry

Sursă

42. Coafuri retro Katy Perry

Așa faci retro la sfârșitul anilor 2010. Bucle frumoase, volumizate, la fel cum obișnuiau să poarte în anii 40 și 50, doar într-o culoare netradițională, care este atât de la modă în acest moment, cum ar fi această uimitoare purpurie de vinete.

coafuri de vinete katy perry

Sursă

43. Coada de cal brunetă

Iată Katy care își canalizează sinele interior interior cu ajutorul unei cozi de cal fantastice, elegante și lucioase. Întreaga ei ținută este neagră, singurele pete de culoare fiind bijuteriile aurii Chanel și rujul roșu.

coafuri brunete coada de cal katy perry coafuri

Sursă

44. Coafuri Ombre Katy Perry

Acesta poate fi unul dintre puținele cazuri în care am văzut-o pe Katy arătând atât de relaxată și dezinvoltă de aspectul ei. Poartă o slujbă extrem de simplă de brunetă și ombre de caramel și foarte puțin machiaj conform standardelor sale.

ombre katy perry coafuri

Sursă

45. Coafuri Katy Perry cu Fascinatori

Fascinatorii sunt pălării mici, benzi pentru cap sau bucăți de păr, în general, care sunt plasate în locul unei pălării pentru a înfrumuseța părul cu o ocazie specială, cum ar fi un bal sau o nuntă. Katy le poartă când se află pe covorul roșu.

fascinator katy perry coafuri

Sursă

46. ​​Coafuri Candy Pink Katy Perry

Katy devine din nou roz pentru acest aspect ultra-futurist care pare să o plaseze într-o altă galaxie. Ca de obicei, ea și-a asociat părul roz cu umbra de ochi albastră strălucitoare pentru a crea un pic de contrast și pentru a adăuga profunzime privirii.

coafuri roz bomboane katy perry

Sursă

47. Coafuri violet Katy Perry

Am văzut-o purtând toate culorile imaginabile. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că violetul ar putea fi cel care i se potrivește cel mai mult. Există doar ceva despre Katy în violet, care pur și simplu atrage atenția.

coafuri violet katy perry

Sursă

48. Pixie scurt cu Undercut

Katy a adoptat, de asemenea, o coafură mai modernă la sfârșitul anilor 2010. A fost această tăietură scurtă de pixie cu un vârf lung și o tăietură. Cu toate acestea, ea a strălucit-o după stilul obișnuit al stilului, cu o mulțime de paiete și bijuterii de teatru.

tăiați coafurile katy perry

Sursă

49. The Fauxhawk Bubble

Era imposibil pentru Katy să rateze ocazia de a purta un fauxhawk. Acesta a fost decorat dintr-o împletitură cu bule cu o mulțime de gel de păr pentru a-l menține la locul său și pentru a vă asigura că nu are șuvițe de păr.

coafuri cu bule fauxhawk katy perry

Sursă

50. Coafuri vintage Katy Perry

Încă o dată, Katy își canalizează diva retro interioară cu această coafură care pare smulsă chiar din anii ’60. Ea are un stup de masă chiar deasupra capului și bretonuri laterale care îi cortează fața într-un mod frumos.

coafuri retro katy perry

Sursă

Concluzie

Am văzut 50 de coafuri spectaculoase Katy Perry pe care nimeni altcineva în afară de ea nu le-ar putea purta și scăpa. Dar cel mai fantastic lucru este că arăta uimitor în fiecare dintre ele. Asta înseamnă încrederea. Știind că poți scoate orice. Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos care a fost preferatul dvs.!