Challenger Hair Review

Challenger Hair Care er et fremadstormende mærke til pleje og styling til mænd. Hvis du er seriøs med at style de bedste frisurer og passe dit hår, vil du prøve Challenger. Med mænds hårprodukter fremstillet af naturlige ingredienser er deres ting perfekt designet til mænd, der ønsker at bruge den bedste pomade, creme, pasta, shampoo og balsam.

Selvom det at have mulighed for at få trendy haircuts har meget at gøre med genetik, kan den måde, du styler dit hår og kvaliteten af ​​de stylingprodukter, du anvender, være en enorm faktor. Fra en topbedømt mat cremepomade til en fastholdende pasta til en glutenfri shampoo og balsamkombination, har Challenger udviklet en række populære produkter til fyre. Virksomheden gik endda så langt som til at udvikle en ikke-komedogen pomade for at hjælpe mænd med at slippe af med pomade acne.

I denne Challenger Hair Care -anmeldelse vil vi undersøge fordele og ulemper ved mærkeets hårprodukter. Uanset om du har tykt, tyndt, bølget eller krøllet hår, vil du gerne bruge noget, der er et snit over resten, og efter test, tror vi, at Challenger har noget for enhver smag.

Challenger Hair Review

De 7 bedste Challenger -hårprodukter

Her er de bedste hårprodukter til mænd fra Challenger!

Mat fløde Pomade

Challenger Matte Cream Pomade

Challenger’s Matte Cream Pomade tilbyder en medium til høj holdbarhed, glansfri finish, der er perfekt til tykke, teksturerede frisurer og hårde at tæmme hårtyper. Denne creme pomade er en glimrende formcreme til alle hårlængder og stilarter, herunder kort, mellemlangt og længere hår, og det gør alt dette uden at klumpe sig eller flage hele dagen. Duften er let, ren og forfriskende, men det er næsten ikke påviseligt, når du er færdig med at style dit look.

I modsætning til mange tykke pomader, der er svære at vaske ud, er denne Matte Cream Pomade let at skylle sidst på dagen takket være dens vandbaserede formel. Faktisk siger de, der bruger det regelmæssigt, at de ikke engang har brug for shampoo for helt at fjerne produktet fra deres hår. Det er også perfekt til rejser takket være dets 3 ounce krukke.

Ingredienserne er designet til at give den helt rigtige mængde hold sammen med fremragende konditionering. For eksempel hjælper brugen af ​​candelilla og carnaubavoks samt agavebladekstrakt med hydrering og virker som en naturlig balsam. På samme måde kan inddragelsen af ​​helt naturlige ingredienser som tang og tøfler elme bark ekstrakt bidrage til at fremme sund hårvækst.

Virksomhedens Matte Cream Pomade-produkt er grusomhedsfrit og aldrig testet på dyr, hvilket gør det til et ideelt valg for veganere. Det er også lavet i USA. Uanset om du styler en kam over, tekstureret pensel tilbage, quiff eller faux hawk, vil dette matte hårprodukt levere den kontrol, du har brug for, med en naturlig finish. Som en af ​​de bedst bedømte flødepomader på markedet, anbefaler vi bestemt, at du prøver det.

Challenger Matte Cream Cream Pomade, 3 ounce | Natural Finish, Clean & amp; Subtil duft | Medium fast hold | Vandbaseret & amp; Rejsevenlig. Hårvoks, fiber, ler, indsæt alt i ét 785 anmeldelser Challenger Matte Cream Cream Pomade, 3 ounce | Naturlig finish, ren & Subtil duft | Medium fast hold | Vandbaseret & Rejsevenlig. Hårvoks, fiber, ler, indsæt alt i ét

 • ✅ FANTASTISK MATTE/TØR AFSLUTNING – Challenger Matte…
 • ✅ HELE DAGEN HOLD-Med en kvalitet MEDIUM-FIRM…
 • ✅ Lugt FANTASTISK – Challenger Matte har en…

18,00 $ Køb nu

Skinn Pomade

Challenger Shine Pomade

Hvis du leder efter et medium-hold, medium-skinnende stylingprodukt, så Challenger’s Shine Pomade er et glimrende valg. Udover at håret ikke ser fedtet ud eller føles sprødt, kan denne pomade give dig en ren, våd finish, der holder hele dagen. Skønheden ved dette pomadeprodukt er, at det kan tæmme tykt eller krøllet hår uden at se stift ud.

Vi vil anbefale at bruge Shine Pomade-produktet på korte til mellemlange frisurer, der kræver lidt bevægelse og flow. Dette inkluderer styling af en glat ryg, pompadour, quiff og kam over. Hvis du har særligt groft hår eller intense krøller, skal du overveje en stærk pomade.

Desuden lugter denne pomade virkelig godt og rent, men duften er let, subtil og vil ikke blive hængende i mere end et sekund. Og fordi det er vandopløseligt og let at skylle ud i brusebadet, tørrer dette produkt ikke din hovedbund eller fjerner dit hår sine naturlige olier. Det hjælper også, at listen over ingredienser indeholder glycerin og bivoks, som begge giver fugt og pleje til blødt, glat hår. Vores eneste problem er brugen af ​​duft i formlen.

Men takket være den store blanding af andre ingredienser spredes det smukt gennem dine fingre, hvilket gør det let at anvende og bruge. Hvis du kan lide at style årets hotteste frisurer, eller du har brug for at glatte herreløse hår, når du deler dit hår til den ene side, er Challenger Shine Pomade investeringen værd. Hvis du ikke tror på os, skal du bare tjekke vidnesbyrd fra andre fyre, der bruger produktet!

Challenger Men's Shine Pomade, 3 ounce | Medium Shine, Clean & amp; Subtil duft | Medium hold, bedste stylingprodukt | Rejsevenlig. Let skylning, vandbaseret hårstylingsprodukt 147 anmeldelser Challenger Men’s Shine Pomade, 3 ounce | Medium skinnende, ren & Subtil duft | Medium hold, bedste stylingprodukt | Rejsevenlig. Let skylning, vandbaseret hårstylingsprodukt

 • AMAZING SHINE FINISH – Challenger Shine har en…
 • HELE DAGEN HOLD – Med en kvalitet MEDIUM HOLD,…
 • LUGT FANTASTISK – Vi kan ikke lide parfume i vores…

$ 14,00 Køb nu

Stærk pasta

Challenger Strong Paste

Nogle gange er lette og mellemstore produkter bare ikke nok til at hjælpe dig med at opnå de mest populære frisurer, og det er præcis der Udfordrerens stærke pasta kommer i spil. Denne styling hårpasta er bedst til meget korte til korte hårklipp, der kræver et stærkt hold. Med moderat glans låser det dit hår på plads hele dagen lang for maksimal kontrol.

På grund af produkter tyk, klistret natur, anbefaler vi stærkt, at du anvender det på let fugtigt hår. Men tilføjelse af lidt vand “genaktiverer” produktet, så du kan omarbejde din stil efter behov. Plus, bivoks er på ingredienslisten, så dit hår forbliver hydreret og ikke tørrer ud.

Denne kvalitetspasta sportler også Challengers signatur gode duft – en let, men ren duft, der ikke vil overmande din foretrukne cologne eller kropsspray. Selvom produktet er kraftfuldt, er det stadig en vandbaseret formel, hvilket betyder, at du ikke kæmper for at skylle det ud.

I sidste ende er denne Strong Paste ideel til seje korte frisurer som besætningsklipning, fransk afgrøde, pigget hår og sidedel. Det flager eller klumper ikke op, og det ændrer ikke farve og efterlader en grå rest som nogle andre high-hold produkter derude.

Challenger mænds stærke halvmatte pasta, 3 ounce | Super fast hold hele dagen, vandbaseret, ren og amp; Subtil duft, rejsevenlig | Slick Finish | Let skylning, Mega Hold, førsteklasses hårstylingsprodukt 87 anmeldelser Challenger mænds stærke halvmatte pasta, 3 ounce | Super fast hold hele dagen, vandbaseret, ren & Subtil duft, rejsevenlig | Slick Finish | Let skylning, Mega Hold, førsteklasses hårstylingsprodukt

 • FANTASTISK SEMI -MATTE AFSLUTNING – Challenger Strong har…
 • HELDAGSHOLD – Vi ville ikke kalde det stærkt, hvis det…
 • LUGT FANTASTISK – Vi kan ikke lide parfume i vores…

Køb nu

Clean Cream Pomade (ikke-komedogen)

Challenger Clean Non-Comedogenic Cream Pomade

For mænd med sensitiv hud eller fyre, der er tilbøjelige til at pomade acne og udbrud omkring deres hårgrænse, vil ikke bare ethvert produkt fungere. Du skal bruge noget, der er ikke-komedogent og specielt designet til at holde dine porer rene og klare. Challenger’s Clean Cream Pomade er formuleret til følsom hud og er perfekt til teenagere, atleter og alle andre, der er bekymrede over, at deres hårprodukter forårsager acne.

Denne ikke-komedogene pomade tilbyder et medium til fast hold med en naturlig, mat finish, som er ideel til nutidens trendy teksturerede haircuts til mænd. På trods af at det er rig og cremet, klumper dette vandopløselige produkt aldrig sammen eller efterlader en kedelig rest. Og i modsætning til de fleste geler vil det ikke flage eller efterlade dit hår stift eller sprødt.

Slutresultatet er en creme pomade, der fungerer godt med et hvilket som helst antal stilfulde snit og stilarter, der kræver et stærkt hold og en naturlig finish. Hvis du har kort hår, der har brug for lidt tæmning, eller selvom du har mellemlangt bølget eller krøllet hår, holder dette produkt det på plads hele dagen. Den bedste del er, at du aldrig skal bekymre dig om acne i din hovedbund og omkring din hårgrænse. Efter at have brugt denne cremede pomade, kan du slippe af med acne forårsaget af andre dårlige hårprodukter.

Challenger Men's Clean Cream Pomade, 3 ounce | Duftfrit, ikke-komedogent hårstylingsprodukt | Medium fast hold & amp; Naturlig finish | Glansfri, uparfumeret, vandbaseret & amp; Rejsevenlig 746 anmeldelser Challenger Men’s Clean Cream Pomade, 3 ounce | Duftfrit, ikke-komedogent hårstylingsprodukt | Medium fast hold & Naturlig finish | Glansfri, uparfumeret, vandbaseret & Rejsevenlig

 • IKKE -KOMEDOGEN / FRAGRANCE FREE – Challenger…
 • NATURLIG / MAT AFSLUTNING – CLEAN har en naturlig / mat…
 • HELE DAGEN HOLD-Med en kvalitet MEDIUM-FIRM HOLD,…

17,00 $ Køb nu

Daglig herreshampoo og balsam

Challenger Daily Men's Shampoo og Conditioner

At finde en god kombination af shampoo og balsam til mænd kan føles som et besvær, der ikke er tid og research værd. Heldigvis, Challenger’s Daily Men’s Shampoo og Conditioner leverer den intense rensning, fugtgivende og konditionering, der er nødvendig for at holde dit hår og hovedbund sundt. Selvom de fleste fyre ikke behøver shampoo hver dag, har dem, der har brug for produkter, der ikke fjerner håret af naturlige olier eller tilstoppet deres follikler.

I stedet for sulfater eller kunstige farvestoffer er denne shampoo og balsam infunderet med helt naturlige ingredienser. Shampooformlen indeholder kvalitetselementer som arganolie, biotin, keratin, vitamin C og D, tea tree olie, pebermynteolie og eukalyptus. Tilsvarende leveres balsamen med jojobaolie, sheasmør, aloe, kokosolie, hydrolyseret keratin og vitamin B5.

Tea tree olie virker en naturlig svampedræbende og antibakteriel, der minimerer acne og skæl, samtidig med at den minimerer allergiske hudreaktioner aktivt. Kombineret med sheasmør, arganolie, jojobaolie og de andre æteriske olier på ingredienslisten sikrer denne shampoo og balsam regelmæssigt tykt hårvækst, godt hovedbundssundhed og fremragende hydrering.

Særligt populær som glutenfri shampoo og balsam vil du sætte pris på disse hårprodukter for deres nærende og fugtgivende ingredienser. Derudover lugter begge godt – shampooen rocker en duft, der blander tea tree og pebermynte for en let, frisk aroma, mens balsamen er alle pebermynte og vanilje.

For at skabe din foretrukne stil er det vigtigt at starte med rent, sundt hår. Denne kombination af shampoo og balsam fra Challenger hjælper dig med at vokse tykt hår og style alle de bedste klassiske og moderne frisurer.

Challenger Men's Tea Tree Shampoo & amp; Conditioner Combo, 2x 16 Oz flasker | Sulfatfri med vitaminer, arganolie, biotin | Keratin, C -vitamin & amp; D, protein, kunstig farve & amp; Glutenfri | Skånsom ren 366 anmeldelser Challenger Men’s Tea Tree Shampoo & Conditioner Combo, 2x 16 Oz flasker | Sulfatfri med vitaminer, arganolie, biotin | Keratin, C -vitamin & D, protein, kunstig farve & Glutenfri | Skånsom ren

 • Jep. Vi siger det. Du behøver ikke…
 • Denne shampoo uden sulfat, kunstig farve &…
 • I Tea Tree Shampoo har vi Arganolie,…

$ 30,00 Køb nu

Hårtabshampoo og balsam

Challenger hårtabshampoo og balsam

Hårtab er en almindelig bekymring blandt mænd i alle aldre, men det kan være irriterende at navigere i hundredvis af produkter, der hævder at stoppe med at tynde eller blive skaldet og genvinde hår. Med så mange falske produktanmeldelser eller lyssky marketing gimmicks kan det føles umuligt at finde en god hårtabsløsning. Challenger hårtabshampoo og balsam, også kendt som deres “Hair Keep” -linje, tilbyder en DHT-blokerende formel, der beskytter og stimulerer dine hårsække til at pleje dem tilbage til korrekt helbred.

Shampoos stoffrie formel kan prale af en all-star lineup af naturlige ingredienser som Capixyl, Baicapil, HairSpa, saw palmetto, koffein, biotin og keratin. På samme måde har anti-hårtab-balsamen aktive ingredienser som Baicapil, Rejuvasoft, kokosolie, arganoil, koffein, keratin og biotin. Kombineret forhindrer disse ingredienser yderligere hårtab og stimulerer endda genvækst.

Mens de æteriske olier er gode til at fugte og fugte din hovedbund for at forhindre skæl og fremme sunde hårsække, kommer den virkelige styrke ved denne løsning fra resten af ​​ingredienserne. Capixyl, Baicapil, HairSpa og Rejuvasoft er patenterede produkter, der har vist sig at reducere tab, tilskynde til vækst og øge hårtætheden.

Tilsvarende er inkluderingen af ​​saw palmetto, en dokumenteret DHT -blokering, et meget lovende tegn. Blandet med koffein og biotin, vil denne kraftfulde shampoo og balsam hjælpe dig med at bekæmpe hårtab og forbedre dine chancer for at genvinde tykkere, fyldigere hår.

Desuden virker shampoo og balsam også for at holde dit eksisterende hår sundt ved at forstærke hårskaftet og forhindre brud. Faktisk hævder brugerne, at brug af begge produkter sammen får resultater om cirka 2 måneder. Det er også dejligt, at den lette, men forfriskende duft er behagelig og frisk.

Fremstillet i USA, kan du med sikkerhed købe Challengers shampoo og balsam til hårtab. Det har lige så mange af de bedste hårvækststimulerende ingredienser som de bedst bedømte produkter, der koster langt mere.

Challenger Men's Hair Keep Shampoo & amp; Conditioner, 2X 10 Oz flasker | Hårvækstkombination | DHT -blokkere | m/Baicapil, Capixil, Rejuvasoft, HairSpa | Koffein, Biotin, Arganolie, Kokosolie & amp; mere! 90 anmeldelser Challenger Shampoo til mænds hårbeholdning & Conditioner, 2X 10 Oz flasker | Hårvækstkombination | DHT -blokkere | m/Baicapil, Capixil, Rejuvasoft, HairSpa | Koffein, Biotin, Arganolie, Kokosolie & mere!

 • Hair Keep Shampoo og Conditioner laboratorium…
 • Formuleret med Baicapil, Capixil, Rejuvasoft,…
 • Også med Saw Palmetto, DHT Blockers og mere,…

$ 44,00 Køb nu

Kropsvask

Challenger Fresh Body Wash

Dagens trend med enkelte produkter designet til at rense hele din krop kan være praktisk, men de gør ikke dit hår eller din hud nogen tjeneste. Challenger’s Fresh Body Wash er et selvstændigt produkt, der hjælper med at fjerne snavs, overskydende olie og endda døde hudceller, mens det efterlader din hud næret, blød og dufter frisk. Den indeholder blide eksfolierende perler, hvilket betyder, at du ikke behøver at investere i en loofah for at få din krat på.

Som en fremragende eksfolierende kropsvask skaber de små perler den helt rigtige friktion for virkelig at rense din hud, så den bliver blød og glat. Selvom den blev lavet med tanke på mænd, er den også velegnet til kvinder-den ikke-irriterende formel er sikker nok til brug på selv dine mest følsomme områder.

Ingredienser som aloe, jojobaolie og silke aminosyrer efterlader din hud frisk og baby blød; andre, herunder E -vitamin og tea tree olie, nærer og renser forsigtigt. Alt i alt får du en rensende, fugtgivende og konditionerende vask, der er god nok til at bruges som ansigtsskrub.

Dens friske duft er kønsneutral med et strejf af citrus, men den er let og forfriskende. Lavet i USA som et sulfat- og glutenfrit kropsvaskeprodukt, kan du ikke gå galt med at prøve det. For blød, glat og sund hud anbefaler vi stærkt en flaske.

Challenger mænds frisk kropsvask, 16 ounce | Exfoliating Cleanser med Aloe, E -vitamin, Tea Tree & amp; Jojobaolier | Fugtgivende, skrubbe skum til glat, stærk hud | Skånsom rengøring 106 anmeldelser Challenger mænds frisk kropsvask, 16 ounce | Exfoliating Cleanser med Aloe, E -vitamin, Tea Tree & Jojobaolier | Fugtgivende, skrubbe skum til glat, stærk hud | Skånsom rengøring 17,00 $ Køb nu