Coafuri Johnny Depp

Coafurile lui Johnny Depp sunt la fel de iconice și faimoase ca și actorul însuși. Cunoscut drept unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, părul lui Depp a catapultat superstarul de la Hollywood pentru a deveni o icoană internațională a modei. De fapt, părul lung al lui Depp în filme precum Blow și părul scurt în filme precum Public Enemies au influențat cu siguranță tendințele stilului de viață al bărbaților la acea vreme. Dacă căutați o nouă tunsoare anul acesta, iată cum să aveți părul ca Johnny Depp!

Cele mai bune coafuri Johnny Depp

Cele mai bune coafuri Johnny Depp sunt elegante și frumoase fără efort. Este imposibil să negăm faptul că actorul emană un stil natural care nu poate fi învins atunci când vine vorba de coafuri lungi. De la coadă de cal la quiff, până la părul spătat, consultați colecția noastră de imagini care detaliază fiecare tunsoare Depp!

Coafuri Johnny Depp

Coafura Inamicii Publici Johnny Depp

Să începem cu coafura Public Enemies a lui Johnny Depp – o tunsoare clasică de interdicție de epocă, cu o decolorare conică redusă pe laturi și un quiff lung deasupra. Ceea ce a devenit cunoscut sub numele de tunsoare John Dillinger, acest stil texturat este bun pentru băieții cu păr gros drept sau ondulat care doresc o coafură cu straturi de lungime scurtă până la medie. Dacă aranjați această croială, nu uitați să folosiți puțină ceară de păr sau pomadă pentru a vă menține părul pe loc pe tot parcursul zilei.

Johnny Depp Public Enemies Hair

Johnny Depp Păr lung

Cu atât de multe coafuri grozave, Johnny Depp este în cele din urmă cel mai bine cunoscut pentru părul său lung, pe care a început să-l crească la începutul anilor ’90. Părul lui Depp pe atunci era o reflectare a culturii grunge în plină expansiune de la Hollywood, care a înlocuit aspectul curat al vedetei. În anii următori, coafura lungă a lui Depp a funcționat perfect pentru rolurile din Sleepy Hollow, Chocolat, What’s Eating Gilbert Grape și Pirates of the Caribbean, doar pentru a numi câteva!

Johnny Depp Păr lung

Johnny Depp Păr scurt

De parcă nu ar fi suficient să aveți încuietori lungi și reci, părul scurt al lui Johnny Depp evocă și invidie! Fie că ar fi coafat părul din spate al lui Donny Brasco sau coafura rockabilly a lui Cry-Baby cu părțile conice, nu pare că există o tunsoare pe care Depp nu o poate scoate.

Johnny Depp Păr scurt

Alte păruri cool Johnny Depp

Pentru mai multe despre cele mai noi coafuri Depp, consultați galeria noastră de mai jos!

Johnny Depp Tunsoare

Cool Johnny Depp Coafura

Stilul de păr Johnny Depp

Coafura cool Johnny Depp - Lovitură

Johnny Depp Coafuri scurte

Johnny Depp Păr de lungime medie

Tunsori Johnny Depp - Păr scurt cu Goatee

Johnny Depp Coafura lungă cu Goatee

John Dillinger Tunsoare

Cum să ai păr ca Johnny Depp

Cele mai bune păr și coafuri Johnny Depp