Cum să scapi de un cowlick pentru bărbați

Dacă ați avut vreodată o zi proastă cu părul, atunci s-ar putea să fi avut un capot. Cowlicks poate fi în partea din față a liniei părului sau în partea din spate a capului în coroană. Părul Cowlick poate fi încăpățânat și enervant, mai ales atunci când vă coafați și doriți să arătați bine. Fie că aveți părul scurt sau lung, există multe modalități ușoare de a ascunde sau de a îmblânzi un cowlick, iar bărbații trebuie doar să experimenteze metoda potrivită pentru coafura lor. Dacă v-ați săturat să aveți părul dezordonat, consultați detaliile noastre despre cum să scăpați de un capot. De la produse pentru păr până la coafuri pentru bărbați, iată tot ce trebuie să știți dacă doriți să remediați un capot.

Cum să scapi de un Cowlick

Ce este un Cowlick?

Un pălărie este o secțiune de păr care crește într-o direcție diferită, împotriva fluxului de păr și rezistă la periajul plat. Părul cowlick este în general cauzat de genetică și majoritatea bărbaților le găsesc la coroana capului.

Numele „cowlick” provine de la un om de știință care a remarcat că fenomenul pare similar cu atunci când o vacă își linge capul de vițel și părul se ridică.

Ce este un Cowlick

Sunt Cowlicks genetici?

Cowlicks-urile sunt genetice, deși alți factori vă pot provoca și afecta părul. Deoarece părul cu vopsea este rezultatul geneticii dvs., nu există o modalitate simplă de a-l îndepărta definitiv sau de a vă opri lipirea părului în spate sau în față..

Cea mai răspândită teorie cu privire la cauzele care determină scufundarea este că acestea au diferite fibre de colagen și acest lucru are ca rezultat modele de creștere naturale unice în păr..

Ce cauzează Cowlicks

Există, de asemenea, dovezi care sugerează că această secțiune de păr se formează în uter atunci când ești copil. Asta înseamnă că va trebui să te descurci cu el pentru tot restul vieții, cu excepția cazului în care începi să te înșeli. Bineînțeles, există modalități de a îmblânzi un cowlick, fie crescându-l, fie ascunzându-l.

Cowlick Hair Men

Toată lumea are un vânător?

Da, toată lumea are un vânător. Majoritatea oamenilor au un capot în partea din spate a capului și unii au un al doilea în față sau în apropierea părții din linia părului.

Cowlicks sunt frecvente atât la bărbați, cât și la femei, totuși sunt mai greu de observat cu femeile, deoarece de obicei își poartă părul mai mult. Spirala unui capot este legată de mâna ta dominantă. Bărbații dreptaci sunt cu 90% mai predispuși să aibă un vârtej în sensul acelor de ceasornic, în timp ce bărbații stângaci au o șansă de 50% să aibă un model în sens invers acelor de ceasornic.

Cum se remediază un Cowlick

Poate arăta un cowlick bine?

Coafurile Cowlick pot fi sexy și cool. Trucul pentru a face față cu cowlicks este modul în care vă purtați. Bărbații care își îmbrățișează părul vacilat sunt unii dintre cei mai căutați tipi de pe planetă.

Unii dintre cei mai renumiți actori și vedete, precum Tom Hardy, arată bine cu un capot. Cowlick-ul lui Hardy este sălbatic și neîmblânzit în spate, totuși îl scoate cu stil și rafinament. Cheia este să nu lăsați ca ceva care nu este controlat să vă influențeze încrederea.

Cum să îmblânzești un cowlick

Cum să scapi de un Cowlick

Coafuri Cowlick

Există multe coafuri cowlick pe care le puteți stiliza pentru a acoperi sau a îmblânzi această secțiune de păr. Coafura potrivită pentru bărbați pentru dvs. va depinde de locul în care se află capota, de modul preferat de a vă tăia părul și de aspectul elegant pe care îl doriți.

Coafurile bune pentru băieții cu cowlicks tind să înceapă cu părul lung până la lung. Fie că vopseaua este în față sau în spate, stilurile mai lungi permit greutății părului să tragă firele în timp ce se amestecă cu restul coafurii. Dacă părul lung nu se potrivește stilului dvs., ar trebui să alegeți o croială în funcție de poziția lingerii.

Coafuri Cowlick

Băieții care o primesc în partea din față a capului pot folosi o coafură quiff, pompadour, spiky sau laterală pentru a ascunde cowlick-ul. Un cap de păr scurt poate fi, de asemenea, îmbrăcat dezordonat cu un produs mat pentru un finisaj natural, texturat. Aceste tunsori și coafuri pentru bărbați funcționează bine dacă părul tău este gros, plin și sănătos.

Bărbații cu părul scurt și subțire îl pot crește, astfel încât stilul să acționeze ca un camuflaj, în timp ce un cowlick în față poate fi ascuns cu un stil franjurat sau cu un top decupat. Bretonul mai lung poate ajuta la rezolvarea părului neregulat la coafare.

Cu părul scurt pe părți și pe spate asociat cu o coafură scurtă până la lungime medie deasupra, băieții își pot aranja stilul cu un capot în față și pot părea în continuare elegante.

Coafuri Cowlick pentru bărbați

Utilizați produsele potrivite pentru păr

Cele mai bune produse pentru păr pentru vaci depind de tipul dvs. de păr, lungime, tunsoare și coafura pe care doriți să o obțineți. Coafurile pentru bărbați, cum ar fi tăierea echipajului, pieptănarea, pompadourul, șifonul, spatele slick și partea laterală vor necesita un produs de coafare cu o strângere ridicată.

Dacă doriți să aranjați un aspect shaggy, dezordonat, luați în considerare utilizarea unei pomade, ceară sau lut puternic mat pentru un finisaj texturat. Pentru băieții cu păr ondulat sau creț, o cremă de coafare, spray de sare de mare sau mousse poate îmbunătăți textura naturală a părului, reducând în același timp frizul.

Când aplicați cel mai bun produs pentru vopsea, veți dori să utilizați un uscător de suflare pentru a maximiza puterea produsului de coafare.

Cum să coafați părul cu un capot

Folosiți un uscător de păr

Folosirea unui uscător de păr ar trebui să fie mișcarea dvs. preferată pentru a face față unui capot. A-ți lăsa părul să se usuce în mod natural adaugă un accent mai mare fluxului de trese, pe măsură ce se mișcă în orice poziție le place.

Cu un uscător de păr, este mai ușor să-ți faci o parte a tăieturii, deoarece poți să o sufli, astfel încât să pară mai puțin nervoasă. Faceți-o în timp ce este ud, deoarece acest lucru vă va oferi părului mai multă flexibilitate și folosiți o perie pentru a-l coagula în poziție.

Folosiți un uscător de păr

Crește-ți părul

Creșterea părului funcționează bine, deoarece încorporează volum suplimentar și plinătate în stilul tău. Când se întâmplă acest lucru, coafura dvs. poate ascunde părțile neîmblânzite, iar vopseaua dvs. nu se va remarca la fel de mult. Părul mai lung este, de asemenea, mai greu și poate fi folosit pentru a fixa un capot prin cântărirea acestuia. Din acest motiv, băieții cu părul scurt au vaci mai proeminente, în timp ce coafurile lungi îmblânzesc problema.

Crește-ți părul

Folosiți mai puțin șampon și mai mult balsam

Veți avea nevoie de o alternativă dacă nu vă place modul în care arată părul lung, iar folosirea mai puțin a șamponului și a mai mult balsam este răspunsul. Acest lucru se datorează faptului că balsamul dvs. adaugă volum părului dvs., îmbibându-l cu uleiuri și substanțe nutritive vitale. Șamponul are efectul opus, făcându-ți părul mai ușor și mai predispus să iasă în evidență sub forma unui capot.

Șampon mai puțin și condiționează mai mult

Vorbeste cu un frizer profesionist

Ultima ta soluție este să vorbești cu un frizer sau stilist profesionist despre opțiunile tale. Datorită cunoștințelor lor de specialitate, aceștia vă pot sfătui cu privire la ce pași să luați. De exemplu, dacă ai părul scurt și vrei să-l crești mai mult, roagă-ți frizerul să-l taie, astfel încât capul tău să fie mai scurt și să se estompeze în coafură, mai degrabă decât să-l crești cu restul părului.

Stiliștii știu, de asemenea, ce produse pentru păr sunt cele mai utile, așa că este întotdeauna înțelept să-și aleagă creierul.

Deși consultarea cu un profesionist poate costa mai mult decât tratarea personală a unui cowlick, cel puțin veți avea liniștea sufletească că va fi mai puțin vizibilă după ce vor termina de tuns și stilat. Dacă aveți un prieten care are un capot și care îi place tăietura, ar trebui să-i întrebați ce frizerie folosesc.

Vorbește cu frizerul tău

Cum să scapi de un Cowlick

  • Utilizați produse puternice pentru păr, cum ar fi pomada cu rezistență ridicată, ceară, lut sau gel.
  • Crește-ți părul mai mult timp pentru a adăuga greutate și volum suplimentar.
  • Alegeți o coafură pentru tipul de cowlick. Un quiff sau pompadour este cel mai bun pentru cowlicks în partea din față lângă linia părului, în timp ce un conic tăiat cu echipaj sau decolorarea topului este util dacă este în spate.
  • Șamponează mai puțin și condiționează mai des pentru a profita de uleiurile naturale ale părului tău.
  • Întrebați-l pe frizer despre noile tunsori și coafuri care vor remedia o cădere.
  • Intrați în stilul dvs. și îmbrățișați aspectul.