Cum să vă îndreptați barba

Dacă v-ați întrebat cum să vă îndreptați barba, nu sunteți singuri. Pentru unii bărbați, o barbă lungă și creță este ceva de care să fii mândru; pentru alții, îndreptarea părului cu barbă este o necesitate. Faptul este că există multe modalități de a-ți face barba dreaptă, dar totul începe cu produse de îngrijire și barbă bune.

Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea celui mai bun îndreptător pentru barbă sau doriți să învățați îngrijirea corectă a bărbii cu un șampon, balsam, ulei și pieptene de calitate, vă vom învăța cum să vă îndreptați părul cu barbă creț și să-l lăsați frumos și moale.

Cum să vă îndreptați barba

Există diferite moduri de a îndrepta o barbă cretă. Unii tipi preferă metoda naturală, care necesită folosirea unui pieptene pentru barbă, ulei și ceară pentru control și un uscător pentru puțină căldură. Alți băieți se bazează pe mai multă căldură aplicând o mică îndreptare a părului pe părul feței și apoi condiționându-și barba cu balsam pentru a păstra aspectul drept.

Cum să îndreptați părul cu barbă creț

Prima dintre aceste două metode de îndreptare a bărbii implică puțină căldură, dar mai mult efort. Prin faptul că nu folosesc multă căldură, băieții își pot proteja părul facial și pot evita deteriorarea bărbii. Cu toate acestea, dezavantajul este că este posibil să aveți încă niște bucle și va dura ceva timp să vă antrenați părul pentru a rămâne drept.

Îndreptați barba crețată

Deși consumă mult timp, metoda naturală de îndreptare a bărbii este extrem de simplă:

 1. Spălați-vă barba, folosind un șampon și un balsam de cea mai bună calitate pentru a înmuia orice îndoială grosieră a părului facial. Dacă preferați o săpun, folosiți un tip special de săpun pentru barbă, care nu conține substanțe chimice dure.
 2. Uscați parțial barba folosind un prosop, dar nu o frecați energic și nu trageți de păr. Asigurați-vă că l-ați uscat pentru a evita încurcarea, mai ales la barbele lungi.
 3. Periați-vă sau pieptănați-vă părul, alungând părul drept în jos și spre interior, la vârfuri, pentru a imita curbura feței. Acesta este locul unde pieptenele tale preferate pentru barbă pot fi utile.
 4. Încet, începeți să lucrați în ulei de barbă pentru umiditate și control.
 5. Acum uscați-vă părul la o temperatură scăzută, în timp ce vă pieptănați.
 6. Ca ultimă atingere, aplicați ceară sau balsam pentru a vă menține părul moale și condiționat pe tot parcursul zilei.

Folosirea balsamului sau a cearii pentru barbă la sfârșit poate împiedica cu adevărat firele de păr să se îndoaie în timp ce se usucă.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Honest Amish - Ulei clasic pentru barbă - 2 uncii Honest Amish – Ulei clasic pentru barbă – 2 uncii 19.981 recenzii 12,22 dolari Cumpără acum
Ulei de barbă premium Gentlemen's - Balsam pentru balsam - Fără parfum natural - Înmoaie, întărește și promovează barba & amp; Creșterea mustății - Lasă în balsam hidratează pielea Uleiul pentru barbă Premium Gentlemen’s – Balsam pentru balsam – Fără parfum natural – Se înmoaie,… 3.698 recenzii 19,97 dolari Cumpără acum

Cum să vă îndreptați barba cu o placă de îndreptat pentru barbă

Cealaltă metodă populară folosește un îndreptător pentru barbă sau un îndreptător de păr mic, în același mod în care s-ar face părul de pe cap. Acest instrument va obține în cele din urmă rezultate mai bune și un păr mai drept și este destinat celor mai indisciplinate, greu de îmblânzit barba. Cu toate acestea, nu vă recomandăm să îl utilizați des, deoarece căldura ridicată poate duce la o barbă uscată și fragilă deteriorată.

Îndreptând o barbă

De asemenea, amintiți-vă că barba trebuie să fie lungă și groasă pentru ca acest lucru să funcționeze – aplicarea acestui tip de căldură pe o cantitate scurtă de păr facial va duce cu siguranță la o arsură proastă.

Pentru a utiliza o placă de îndreptat părul, urmați acești pași simpli:

 1. Spălați-vă barba folosind balsam pentru a o hidrata și a o înmuia.
 2. Bătați-vă barba, lăsând-o parțial umedă.
 3. Se usucă prin suflare și pieptenește părul drept până se usucă complet.
 4. Setați barba sau plăcuța de îndreptat părul la cea mai mică temperatură.
 5. Deschideți placa de îndreptare și apropiați-o cât mai aproape de bărbie și de piele înainte de a închide clemele.
 6. Închideți placa de îndreptat pe firele de barbă. Rulați cleștele închis de la rădăcinile firelor de păr până la capete (departe de voi). Asigurați-vă că nu vă opriți niciodată și păstrați căldura pe o anumită zonă prea mult timp, deoarece puteți risca să deteriorați sau să distrugeți firele de păr.
 7. Apoi, aplicați balsam pentru barbă sau ceară pentru întinerirea părului facial.

Cheia acestei metode este să nu cheltuiți prea mult pe o anumită secțiune a bărbii. Acesta este motivul exact pentru care mulți experți experimentați în barbă folosesc metoda naturală: pentru a evita daunele pe termen lung asociate cu opărirea părului facial.

Cum să vă îndreptați barba cu o placă de îndreptat pentru barbă

Păstrați-vă barba drept cu produsele

Nu o putem sublinia suficient – condiționarea bărbii cu ulei, balsam sau ceară după un tratament termic este extrem de crucială. Aplicarea acestor produse esențiale pentru îngrijirea bărbii devine și mai importantă dacă intenționați să vă îndreptați barba în mod regulat.

Păstrați-vă barba drept cu produsele

În timp ce conține toate ingredientele și beneficiile excelente ale uleiului pentru barbă, balsamurile pentru barbă au și unt și ceară de albine. Ceara de albine este o componentă esențială care oferă o reținere ușoară până la medie, care vă va păstra barba cu aspectul drept toată ziua.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Balsam cinstit cu balsam de barbă Amish Honest - Fabricat doar cu ingrediente naturale și organice - Staniu de 2 uncii Balsam cinstit Amish Beard Balm – Realizat doar cu ingrediente naturale și organice – 2… 29.235 recenzii 11,43 USD Cumpără acum
Balsam de barbă pentru bărbați | Balsam de barbă Viking neted cu ulei esențial & amp; Ceară de albine (2 Oz) - Balsam puternic pentru bărbărie, balsam natural pentru bărbați, pentru bărbați, pentru a crește barba sănătoasă & amp; Creșterea mustății Balsam de barbă pentru bărbați | Balsam de barbă Viking neted cu ulei esențial & Ceara de albine (2 Oz) – Hold puternic… 3.405 recenzii 13,97 dolari Cumpără acum

Ia-ți o barbă dreaptă

Indiferent dacă încercați să vă mențineți părul facial complet drept sau doriți doar să reparați o barbă excesiv de buclată, este bine să știți că îndreptarea barbei nu este deloc dificilă.

În timp ce pieptănarea intensă a metodei naturale poate fi obositoare, cel puțin poți fi sigur că barba ta va ieși la fel de sănătoasă ca oricând. În ceea ce privește metoda de căldură, este nevoie doar de puțină grijă suplimentară cu dispozitivul tău de îndreptat barba și poți curla cele mai groase fire de păr în cel mai scurt timp.