Cum să vă radeți spatele propriului gât

Adesea, părul de pe ceafă crește mai repede decât ți-ai dori și o tunsoare cu frizer nu merită nici timpul, nici banii tăi. Părul gâtului poate distruge, de asemenea, cele mai bune coafuri pentru bărbați, făcându-ți linia părului să pară dezordonată și neîngrijită. Din fericire, există modalități de a-ți rade singur ceafă acasă.

Cu instrumentele potrivite pentru tuns părul, puteți tăia și curăța decolteul până la următoarea vizită la frizerie. Mai exact, tot ce aveți nevoie este un aparat de tuns gâtul de calitate, o oglindă portabilă și un aparat de ras bun și puteți modela, alinia și tăia un decolteu curat pentru un aspect îngrijit. În acest ghid pas cu pas, vă vom explica cum să vă radeți partea din spate a gâtului pentru a păstra o linie de păr tăiată.

Cum să vă radeți ceafa

Obțineți instrumentele adecvate pentru tăierea părului

Un aparat de tuns bun este un instrument esențial pentru tuns bărbați. Spre deosebire de tăietoare, aparatele de tuns sunt special concepute pentru a-ți tăia decolteul, perciunile și barba. Cele mai bune aparate de tuns vin cu lame auto-ascuțite, un motor puternic, baterii reîncărcabile, durate lungi de lucru cu o singură încărcare și un set complet de accesorii pentru pieptene. Din acest motiv, vă recomandăm să investiți în Philips Norelco Multigroom Series 7000.

Băieții vor avea nevoie și de un mare oglindă portabilă pentru a vedea corect partea din spate a capului în timpul bărbieritului. Dacă intenționați să vă tăiați regulat decolteul, obțineți un Sistem de oglinzi cu 3 căi. În caz contrar, dacă vă simțiți confortabil ridicând o oglindă cu o mână în timp ce vă radeți gâtul cu cealaltă, atunci o oglindă portabilă ieftină este perfectă.

Instrumente de tăiere a părului Beset pentru bărbierirea părului pe gât

În cele din urmă, veți dori o ulei pre-bărbierit, cremă de ras și un aparat de ras de calitate. Deși un aparat de tuns poate tăia firele de păr cu mai puțină iritare, un aparat de ras sau un aparat de ras electric oferă un finisaj neted și curat. Dacă preferați aspectul unei tăieturi ras pe ceafă, atunci va trebui să tăiați firele lungi cu o mașină și apoi să radeți gâtul.

Băieții pot alege între un tradițional aparat de ras, A Aparat de ras DE, un aparat de ras electric, sau aparatul de ras de folie frizerii folosesc pentru estomparea pielii.

Creați-vă spațiul de lucru

Dacă este prima dată când vă tundeți propriul păr, atunci va trebui să alegeți un spațiu de lucru potrivit. Cele mai bune locuri pentru a tăia părul acasă pot fi baia, bucătăria sau orice zonă deschisă, cu iluminare bună.

Cum să tăiați singur linia gâtului

Veți avea nevoie de două oglinzi pentru a vă vedea partea din spate a capului, motiv pentru care majoritatea bărbaților își folosesc oglinda de la baie. Dacă aveți o oglindă cu 3 căi, vă puteți agăța într-o ușă, atunci aveți o mulțime de opțiuni. Pardoseala din lemn sau gresie face, de asemenea, o curățare ușoară.

Tăiați partea de jos a decolteului

Țineți oglinda portabilă în fața dvs. în timp ce spatele este întors împotriva oglinzii din baie. Reglați unghiul oglinzii până când puteți vedea partea din spate a capului și a gâtului.

Veți dori să eliminați toate dispozitivele de protecție atașate la tăietor pentru cea mai scurtă tăietură. Ungeți lama de gât, deoarece veți tăia o linie dreaptă pe partea din spate a capului ca ghid. Această tactică este pentru a vă asigura că decolteul dvs. este tăiat uniform.

Radeți părul pe ceafă

Începeți cu o singură tăietură pentru a crea un punct de plecare pentru referință. Acum mutați cu atenție tăietoarele într-o direcție descendentă pentru a curăța firele de păr de sub linia părului. Fiind cât mai precis posibil, faceți mici lovituri de-a lungul decolteului pentru a modela forma dorită în partea de jos.

Rețineți că este mai bine să începeți puțin departe de linia părului pentru a evita orice mișcare bruscă accidentală. Veți dori să vă descurcați cu manipularea tăietorilor în timp ce țineți oglinda. După ce ați elaborat coordonarea mână-ochi, vă puteți tăia decolteul real.

Cum să tăiați părul gâtului

Curățați laturile

Există multe tipuri diferite de tunsori pe gât. Pentru un aspect rotunjit, va trebui să vă curbați în partea de jos și în sus a părților laterale. Unii frizeri recomandă tăierea în jurul urechilor și până la gât, în timp ce alții încep cu un decolteu drept, radeți colțurile de pe ambele părți și apoi aliniați părțile laterale.

Cum să vă curățați părul pe părți

Ținând tunderele cu fața în jos, faceți linii mici de-a lungul laturilor și mișcați încet în sus sau în jos în timp ce tăiați zona de deasupra. Asigurați-vă că urmați linia naturală a părului pentru o tăietură uniformă. Pe măsură ce creați liniile, veți dori să trageți tăietorul în jos pentru a îndepărta orice fir de păr rătăcit din zonele înconjurătoare.

Lucrați-vă în sus pe părți și în spatele urechilor.

Cum să vă aliniați părul în spate

Atingerea spatelui și a laturilor

În ultimul pas, întoarceți-vă tăietorii, astfel încât partea de sus să fie orientată în sus. Așezați lama cu gâtul și tăiați și modelați toate marginile. Încercați să organizați procesul de tăiere pentru a vă ajuta să înțelegeți unde ați rămas ultima dată și să nu pierdeți niciodată un păr rătăcit pe parcurs.

Cum să vă radeți decolteul în spatele capului

Rasul gâtului

Pentru o tăietură curată și strânsă, va trebui să vă radeți ceafa cu un aparat de ras sau un aparat de ras electric. De preferință, un aparat de ras cu două tăișuri sau un aparat de ras drept, astfel încât să puteți face tăieturi definite și distincte. Un aparat de ras poate uneori să înțeleagă cu exactitate cât de înaltă sau scurtă tăiați.

Să te razi pe ceafă

Spumă și aplică cremă de ras pe gât și pe părți. Răspândiți-l pentru a crea un strat subțire de protecție care vă permite în continuare să vă vedeți linia părului.

Cu o atingere ușoară, începeți să vă radeți partea din spate a gâtului cu lovituri scurte. Lucrați în jurul decolteului până când ați ras toată zona. Rezultatul ar trebui să fie o senzație lină, fără nici un fel de fuzz.

Linia de păr a gâtului ras

Luați în considerare aplicarea unei creme hidratante pentru a ușura orice roșeață sau iritare a pielii după ras.

Utilizați cele mai bune produse de îngrijire a pielii pentru bărbați

Dacă doriți să minimizați iritarea și să evitați arsurile de ras, veți dori să investiți în cele mai bune produse de îngrijire a pielii pentru bărbați. După ce v-ați ras partea din spate a gâtului, este posibil să aveți iritații sub formă de tăieturi, tăieturi și umflături, mai ales dacă aveți pielea sensibilă.

Produse de îngrijire a pielii pentru bărbați

Folosirea unei creme de ras de înaltă calitate și a aparatului de ras electric sau a aparatului de ras poate ajuta procesul. Cu toate acestea, veți dori în continuare să aplicați o cremă liniștitoare pentru a hidrata și a proteja zonele pe care tocmai le-ați ras.

Previzualizare Evaluare produs Preț
Loțiune Proraso pentru bărbierit, răcoritoare și tonifiantă cu mentol și ulei de eucalipt, 3.4 Fl Oz Loțiune Proraso pentru bărbierit, răcoritoare și tonifiantă cu mentol și ulei de eucalipt, 3.4 Fl Oz Nu există evaluări încă 14,00 USD Cumpără acum
Loțiune de față pentru bărbați Neutrogena Triple Protect, SPF 20, 1,7 uncie Loțiune de față pentru bărbați Neutrogena Triple Protect, SPF 20, 1,7 uncie Nu există evaluări încă 7,69 dolari Cumpără acum
RUGGED & amp; DAPPER Vârstă + Apă pentru daune Hidratant facial | Lotiune pentru fata cu scop dublu & amp; Aftershave pentru bărbați - 4 Oz ROBUST & DAPPER Vârstă + Apă pentru daune Hidratant facial | Lotiune pentru fata cu scop dublu & Aftershave pentru… 2.876 recenzii 24,95 dolari Cumpără acum