Cum se utilizează gelul de păr

Dacă sunteți un tip care nu a învățat încă cum să folosiți gelul de păr, ar putea fi un moment bun pentru a afla modul corect de a aplica gelul de coafare. Deși recomandăm cu tărie pomada sau ceara, gelul de păr oferă o priză foarte puternică și poate fi bun atunci când coafezi anumite coafuri. Pentru a evita consecințele crocante, descuamate sau lipicioase ale părului prost gelificat, iată un ghid pas cu pas al modului în care să vă coafați părul cu gel. Cea mai bună parte este, indiferent dacă aveți părul drept, ondulat sau creț, aceste tehnici privind modul de gelificare a părului sunt universale pentru toți bărbații și tipurile de păr!

Cum se utilizează gelul de păr

Alegerea gelului de păr potrivit

Când aplicați gel de păr, este important să folosiți gelul potrivit. Pentru o coafură cu cap de pat, dezordonată, veți dori să alegeți un gel de spumă mai ușor, care să nu se întărească sau să nu se descuameze. Dacă aranjați părul spiky, atunci un gel de păstrare mediu până la puternic, cu puțină strălucire, poate fi cel mai bun. Când căutați cel mai bun gel pentru părul bărbaților, nu uitați să evitați coafarea produselor care conțin alcool – acestea se vor usca și vă vor deteriora părul.

Cel mai bun gel de păr pentru bărbați

În timp ce pomadele pe bază de apă oferă aceleași beneficii ca gelurile, fără niciunul dintre negative, există câteva mărci de gel de păr foarte apreciate pe care le putem recomanda. Dacă doriți să cumpărați cel mai bun gel de păr pentru bărbați, veți dori să alegeți dintre următoarele:

Cum să vă coafați părul cu gel

Pentru a vă folosi și coafa părul cu gel, începeți întotdeauna cu păr proaspăt spălat. După duș, prosopul usucă părul, lăsându-l ușor umed, astfel încât gelul să rămână mai lung și mai bine.

Acum, o întrebare pe care oamenii o pun adesea este „cât gel ar trebui să folosesc”. Pentru părul scurt, luați o cantitate de gel de nichel până la un sfert, frecați-l între palme până când este ușor cald și aplicați bine pe păr. Asigurați-vă că gelul dvs. de păr este distribuit uniform pe tot părul, lucrându-l de la scalp până la vârfuri.

În cele din urmă, începeți să vă coafați părul gelificat. Puteți folosi degetele sau un pieptene în funcție de coafura pe care o doriți. De exemplu, părul cu țepi este mai bine coafat cu mâinile, în timp ce coafurile lungi necesită un pieptene. Pentru o strângere fermă, uscați-vă părul în loc.