Kjoler til bryllupsgæster: herremode til bryllupsfester

Mænd har det lettere end kvinder ved brylluppet. Især når de er gæster til festen. Ofte er klassiske kjoler populære for bryllupsgæster. Det er desto mere pinligt, når nogen er klædt på den forkerte måde. Følgende oplysninger er beregnet til at advare og beskytte dig mod en sådan situation. Som regel er der tilstrækkelig information i invitationen til bryllupsgæsternes kjoler. Nogle gange er der et motto eller et tema. Formaliteten bestemmes også. De mest almindelige muligheder er Hvidt slips, sort slips, smart casual, cocktail.

Nogle gange er der også meget specifik information om tøj. De vedrører typen (f.eks. Smoking eller jakkesæt) samt tilbehøret (f.eks. Slips eller slips). Matchende farver kan også vises.

For det meste vælger du stadig det formelle kig på bryllupper

blå og lilla tilbehør

Hvis alt dette ikke er skriftligt, skal du gå ud fra de generelt accepterede standarder. De er hovedsageligt baseret på sted og tidspunkt for brylluppet. I det følgende beskriver vi nogle typiske situationer og de passende kjoler til bryllupsgæster.

Kjoler til bryllupsgæster ved et uformelt bryllup

Placeringen for sådanne er normalt elegant, men ikke for krævende.

Som mand har du også den største kreative frihed her. Dragterne kan være lyse og farvede. Det gælder også skjorterne. Mønstre fungerer også. Men alt skal fremstå subtilt og neutralt. Pastelfarver ville være ideelle.

Du har også meget spillerum, når du skal vælge længden på ærmer og tilbehør.

Det gælder lige meget for kvinder og mænd, så brudeparret ikke skubbes i baggrunden.

Ledsag en dame, du skal matche dit udseende

par-begge-mørke

Uformelt aftenbryllup

Her har du meget mindre handlefrihed. Herredragten skal være mørk, men på ingen måde sort. Mørkeblå, grå, brun er gode muligheder. Du kan være mere kreativ med skjorterne. De kan vise subtile farver og mønstre. Dragten er et must. Jakken og trøjen har lange ærmer. Du kan håndtere tilbehøret mere løst. Slipset er for eksempel ikke et must i dette tilfælde.

Blå og traditionel snit – ofte valgt til kjoler til bryllupsgæster

traditionel dragt

Formelt bryllup

Til dette har du brug for et jakkesæt og en skjorte med lange ærmer. Hold dig til den lysere farvepalet. En god mulighed ville være pastelfarverne som grøn, blå, grå. Du kan også bære en vest til vinterbryllupper. Men gør det på ingen måde ved sommerfejringerne. Slipset er obligatorisk.

Nogle gange bestemmes dresscode af et tema eller en gammel tradition

tematiske dragter

Det formelle aftenbryllup

Endelig behandler vi tøjet til det formelle aftenbryllup. De mest elegante dragter er lige her. I visse tilfælde er smoking også mulig. Du bør dog undersøge formalitetsniveauet. De mørke farver passer godt til det. En sort jakkesæt ville også fungere. Vi vil dog råde dig til at gå efter en anden mørk nuance. Sort og hvidt tøj, både til kvinder og mænd, er alt for ofte forbundet med forretningsmæssige lejligheder. Og her er du i sidste ende til en fest.

Det ædle og velvalgte tilbehør er velegnet til formelle aftenbryllupper.

Komfort og højtidelighed

Når det kommer til kjoler til bryllupsgæster, skal du ikke glemme hovedideen: de skal føje til festens festlige karakter. Derudover skal denne festival ligne brudens og brudgommens forestillinger. Konkret betyder det, at du holder dig til den givne retning. Desuden skal du se et hak eller to mere beskedne ud end brudgommen. Grundlæggende stole på det stilfulde og reserverede udseende, du er næsten sikker på at gøre alt rigtigt.

Du vil hellere bruge mørkegrå end sort

begge i sort meget velegnede

Gæsterne får normalt lov til at være lidt mere uformelle end gommen

en vest mere formel

Medbring variation med tilbehøret

ensartet udseende lykkedes

Vest i beige eller sort vil altid forfine looket

formelt bryllup om aftenen

Beige, blå, grå – alle moderne og sofistikerede varianter

grå-beige udseende

Kjoler til bryllupsgæster: Er en streng kjolekode ikke din ting? Opfrisk med en blomst.

lys beige-hvid-ideel

Kjoler til bryllupsgæster: Smart casual kan vise sig meget anderledes

bryllup outfit forskellige smart casual

Perfekt parret: formalitet og frihed i dresscode. Virkelig moderne og nacn!

matchende-farver-forskellige-niveauer-af-formalitet-stranden