Omdesign din stue – frisk dit hyggelige opholdsområde op!

stue redesign ideer hylder

Omdesign stuen i en weekend med enkle tips

Selv den mest stilfulde indretning bliver på et tidspunkt kedelig. Men ikke hver gang det sker, skal du foretage en fuldstændig renovering, ikke? For det meste er det nok at forny et par elementer. Alt vil føles helt anderledes.

Kunne du ikke tænke dig at implementere denne metode og måske redesigne stuen nu? I så fald vil vi gerne hjælpe med nogle ideer.

Omdesign stuen med tricks

Omdesign klassisk stueidéer

En måde, der altid fungerer godt, er at redesigne stuen med tricks. Afhængig af kravene, men også stemningen eller sæsonen, kan det være forskellige former for dette. Du kan hænge billeder. Plakater eller flotte dekorative stofstykker er også mulige.

Tingene behøver ikke at blive hængt op i alle tilfælde. De kunne også bare læne sig op ad væggen. Selv dette anbefales, hvis du vil redesigne din stue, så den ser mere moderne ud.

Indret stuen kunstfærdigt og æstetisk

stue redesign ideer kunst

En anden metode, der kan få tingene til at se lidt mere afslappet ud, er at tilføje hylder. De kan ikke være så robuste og mere tilpassede til dekorative formål. Du kan lægge flotte dekorationer, billeder og andre kunstgenstande på den. Fordelen ved denne tilgang er, at du relativt ofte kan ændre konstellationen af ​​alle disse elementer.

Så du ville være i stand til at redesigne stuen igen og igen med meget små ændringer.

Nye tekstiler …

redesign stue ideer skammel træstamme

Omdesign af stuen med skiftevis tekstil er en rigtig god idé af flere grunde. Først og fremmest er andre stoffer også velegnede til en ny sæson. Det, der er hyggeligt om vinteren, ville være for stejlt til foråret og endda for dystert og ubehageligt om sommeren. Hvis det er muligt, skal tekstilerne udskiftes hver sæson, men mindst to gange om året. Ændringen er normalt så væsentlig, at du også ændrer hele stemningen i rummet.

Udskift gardinerne

stue design ideer skrivebord feminin

Mens vi redesigner stuen med tekstiler, lad os kort diskutere vinduesbeklædningerne. Du kan udskifte nye tekstiler, men også gardinerne med rullegardiner. Værelset vil med garanti føles smukt med det samme.

Flash -dekoration

stue tekstiler redesign ideer lyse farver

Hvad er du efter dette år? Har du mere lyst til havet, sport, rejser, grønne haver? Giv dine ønsker et visuelt udtryk gennem dekorationen i interiøret. Find de passende former, farver og objekter. Hvis du skulle beslutte dig for det “grønne” tema, skal du kigge efter gode potteplanter. Med deres tilstedeværelse vil du altid kunne give rummet et nyt look. Fordi ofte er de mest vellykkede strategier til redesign af stuen de mest subtile. Igen og igen opnår du en transformation, som du bevidst kan mærke, men som kan have en dybt positiv indflydelse på dig.

Kan du lide noget mystik?

redesign stue træbord ideer trapper

Konvertering i stuen kan også være fed. Fordi du kan opnå et større redesign af stuen ved blot at indsætte et meget lyst og markant objekt. Tænk for eksempel på meget moderne lys, som kan give et eklektisk udtryk eller måske på ru træmotiver.

Træoverflader og møbler ser helt naturlige ud

stue træ design ideer gulv

Tradition møder modernitet

redesign stueidéer farver

Orientalsk møbleringsløsning

redesign stueideer grønne farver

L-formet sofa giver flere siddepladser

stue redesign ideer vindue

Kan du lide de grå

Omdesign stueidéer grå sofaer

Designet til at være mere funktionel  stue hvidt loft redesign ideer skammel

Fløjl teksturer på displayetredesign stueideer møbler

Monokromatisk farveskema    stue redesign ideer sort grå

Pigerige, symmetriske motiver

Renover din stueidéer gulvlamper

Legende og lyst kombinerede stykker

omformning af stueideer tæppepuder

Højt til loftet og murstensvægge tilføjer et industrielt præg

stue mursten redesign ideer hjem landskab