Ruhák esküvői vendégeknek: férfi divat esküvőkön

A férfiak könnyebben mennek az esküvőn, mint a nők. Főleg, ha vendégségben vannak a bulin. Gyakran a klasszikus ruhák népszerűek az esküvői vendégek körében. Annál kínosabb, ha valaki rosszul öltözött. Az alábbi információk figyelmeztetnek és megvédenek az ilyen helyzetektől. A meghívóban általában elegendő információ található az esküvői vendégek ruháiról. Néha van mottó vagy téma. A formalitás szintjét is meghatározzák. A leggyakoribb lehetőségek a következők Fehér nyakkendő, fekete nyakkendő, smart casual, koktél.

Néha nagyon konkrét információk is vannak a ruházatról. Ezek a típusra (pl. Szmoking vagy öltöny), valamint a tartozékokra (pl. Csokornyakkendő vagy nyakkendő) vonatkoznak. A megfelelő színeket is fel lehetne sorolni.

Legtöbbször továbbra is az esküvők formai megjelenését választja

kék és lila kiegészítők

Ha mindez nem írásban történik, akkor az általánosan elfogadott szabványok alapján kell eljárni. Ezek elsősorban az esküvő helyén és időpontján alapulnak. Az alábbiakban néhány tipikus helyzetet és az esküvői vendégeknek megfelelő ruhákat írunk le.

Ruhák esküvői vendégeknek egy informális esküvőn

Az ilyen helyek általában elegánsak, de nem túl igényesek.

Férfiként is itt van a legnagyobb alkotói szabadság. Az öltönyök lehetnek világosak és színesek. Ez vonatkozik az ingekre is. A minták is működnek. De mindennek finomnak és semlegesnek kell lennie. A pasztell színek ideálisak lennének.

Az ujjak és a kiegészítők hosszának megválasztásakor is nagy mozgástere van.

Ez egyaránt vonatkozik a nőkre és a férfiakra, így a menyasszony és a vőlegény nem szorul háttérbe.

Kísérjen egy hölgyet, meg kell egyeznie a megjelenésével

pár-mindkettő-sötét

Kötetlen esti esküvő

Itt sokkal kevesebb a cselekvési szabadság. A férfi öltönynek sötétnek, de semmiképpen sem fekete színűnek kell lennie. Sötétkék, szürke, barna jó választás. Az ingekkel kreatívabb lehetsz. Finom színeket és mintákat mutathatnak. Az öltöny kötelező. A kabát és az ing hosszú ujjú. A tartozékokat lazábban kezelheti. A nyakkendő például ebben az esetben nem kötelező.

Kék és hagyományos vágás – gyakran esküvői vendégek ruháihoz választják

hagyományos öltöny

Hivatalos esküvő

Ehhez öltönyre és hosszú ujjú ingre van szüksége. Ragaszkodjon a világosabb színpalettához. Nagyszerű lehetőség lenne a pasztell színek, például zöld, kék, szürke. A téli esküvőkön is viselhet mellényt. De ezt semmiképpen ne tegye a nyári ünnepségeken. A nyakkendő kötelező.

Néha az öltözködési kódot egy téma vagy egy ősi hagyomány határozza meg

tematikus öltönyök

A hivatalos esküvő

Végül foglalkozunk a hivatalos esküvői ruhával. A legelegánsabb öltönyök itt vannak. Bizonyos esetekben a szmoking is lehetséges. Azonban a formalitás szintjén kell kutatnia. A sötét színek jól illenek hozzá. Egy fekete öltöny is működne. Azt tanácsoljuk azonban, hogy válasszon egy másik sötét árnyalatot. A fekete -fehér ruhák, mind a nők, mind a férfiak számára túl gyakran társulnak üzleti alkalmakhoz. És végül itt vagy egy buliban.

A nemes és jól kiválasztott kiegészítők alkalmasak hivatalos esküvőkre.

Kényelem és ünnepélyesség

Ami az esküvői vendégek ruháit illeti, ne felejtsük el a fő gondolatot: hozzá kell adniuk az ünneplés ünnepi jellegét. Ezenkívül ennek a fesztiválnak olyannak kell lennie, mint a menyasszony és a vőlegény. Konkrétan azt jelenti, hogy ragaszkodik az adott irányhoz. Ezenkívül egy vagy két fokkal szerényebbnek kell lennie, mint a vőlegény. Alapvetően támaszkodjon a stílusos és visszafogott megjelenésre, szinte biztos benne, hogy mindent helyesen tesz.

Inkább sötétszürke színt használjon, mint feketét

mindkettő fekete színben nagyon alkalmas

A vendégek általában egy kicsit informálisabbak, mint a vőlegény

hivatalosabb mellény

Hozzon változatosságot a tartozékokkal

az egységes megjelenés sikerült

A bézs vagy fekete mellény mindig finomítja a megjelenést

hivatalos esti esküvő

Bézs, kék, szürke – minden modern és kifinomult változat

szürkés-bézs színű

Ruhák esküvői vendégeknek: Nem a tiéd a szigorú öltözködési kód? Frissítsd fel virággal.

világos bézs-fehér-ideális

Ruhák esküvői vendégeknek: A smart casual nagyon másképp alakulhat

esküvői ruha különböző smart casual

Tökéletesen párosítva: formalitás és szabadság az öltözködési szabályzatban. Igazán modern és személyre szabott!

illeszkedő-színek-a-formalitás-strand különböző szintjei