A Dragonhawk Tattoo Kit felülvizsgálata

A DragonHawk Tattoo Kit nagy értékű kezdő készlet minden kezdő tetoválóművész számára. Nézze meg, mi teszi kiemelkedővé a felülvizsgálatunkat.

Dragonhawk kezdő tetováló készlet

Bár volt idő, amikor a tetoválás nagyon is érdekelt volt, az utóbbi pár évtizedben felfutott.

Nagyon hasonlít ahhoz a tényhez, hogy a tetoválás elvégzése manapság hihetetlenül népszerű, így a tetoválás tervezése és készítése is.

Ezt már nem tekintik speciális készségnek (hát igen, de egyre többen próbálkoznak ezzel, ezt valóban mondjuk). Mivel az internet és sok olyan cég van ott, ahol az „adj-menj” tetoválókat láthatod el, érdekelhet a tetoválás megkezdése.

A DragonHawk Tattoo Kit áttekintésünkben elmagyarázzuk, mitől érdemes figyelembe venni ezt a kezdő készletet.

A megfelelő eszközök a munkához

Nyilvánvaló, hogy minden vízi járműnek van speciális felszerelése, amelyet a megfelelő kivitelezéshez használnia kell. Ami a tetoválást illeti, nincs ez másként – a szakma megfelelő eszközeire van szüksége ahhoz, hogy tartós tetoválásokat készítsen akár saját, akár kész áldozat testén….

Ne aggódjon, nem próbáljuk lelőni, mielőtt valóban repülni próbált volna. Ez magában foglalja a bélésgépeket (a lenyűgöző körvonalak létrehozásához) és az árnyékológépeket (ezeknek a körvonalaknak a színezéséhez és életre keltéséhez).

Amint azt már az elején megjegyeztük, sok olyan cég van, akik kezdő tetoválókat szolgálnak fel. Az egyik a DragonHawk. Klassz név, mi? Ez nem minden, ami jó ebben a társaságban.

Az ipar veteránjai és a nagy tiszteletnek örvendő DragonHawk leleményességüket és tapasztalataikat felhasználva elképesztő tetoválógépeket, tápegységeket és különféle kiegészítőket alkottak, amelyekről kétségkívül többet fog tudni, miközben folytatja útját a potenciális tetováló nagyság felé.

Nézzük meg közelebbről.

A DragonHawk kezdő készlet

Mielőtt továbbmennénk, nézzük meg pontosan, mit kap ezzel a készlettel.

  • 3 bélés tetováló gép
  • 3 árnyékoló tetoválógép
  • Gyakorold a bőrt (Nincs értelme tönkretenni a tökéletes, szép bőrödet és más tetoválóművészek munkáit, akik a testeden vagy bárki máson vannak, amikor gyakorolhatsz a gyakorló bőrön. Új a tetoválásnál? Csatold fel, ez nem az majdnem a legfurcsább dolog, amit valaha hallani fog.)
  • Sterilizált tűk amelyek használatra készek
  • Néhány tinta (bár nem sok, elég ahhoz, hogy elkezdhesse és ismerje a felszerelést)
  • Tápegység (Ismétlem, nem a legnagyobb … de erről egy kicsit később)
  • Egy ügy hogy megtartsa

Lenyűgözött és lenyűgözött a DragonHawk, mert a készlet kiskereskedelmi ára meghazudtolja azt, amit a pénzéért kap.

Valójában nincs verseny, ez a kedvenc kezdő készletünk az összes kezdő készlet közül.

A tinta rossz, ez nagyjából adottságnak tűnik ezekkel az indító készletekkel, mert a tinta, a jó cucc drága lehet, ezért a vállalatok szeretnek sarkokat vágni, ahol csak tudnak.

De a kifizetődés a minőségi festékek ilyen áldozatával minden szép dolog, amit fent felsoroltunk.

Valóban szüksége van 6 tetoválógépre?

Tudjuk, mire gondolnak sokan. A túl sok tetoválópisztoly azt sugallja, hogy valaki kompenzál valamit.

Elgondolkodhat azon, hogy új -e a tetoválás, miért van annyi gép egy készletben.

A fő ok az, hogy a gépek különböző célokat szolgálhatnak, és ez különösen igaz, ha egy nagy területen próbál dolgozni egyetlen pisztoly segítségével, amelyből kifogy a tinta vagy túlmelegszik.

Nos, amikor elkezdi tervezni azokat a bonyolult fenséges műalkotásokat, amelyeket lenyűgöző kar- vagy lábdarabká szeretne alakítani, többre van szüksége, mint egy vagy két fegyver.

El tudod képzelni azt a frusztrációt, hogy ki kell cserélned a tintát az egyetlen árnyékoló és béléses pisztolyodban? Csak újra kell cserélni őket.

Ha több különböző tetoválógép van készen, mindegyikben megfelelő színű tintával, akkor csak válthat a gépek között, és a művészet úgy történhet meg, hogy ne zavarja meg az egész folyamatot többször.

Amit Szeretünk

Ha nem fogalmaztunk eléggé, akkor nagyon szeretjük azt a tényt, hogy ez a csomag éppen, jól tele van felszereléssel és kiegészítőkkel. Nem is a legdrágább a piacon, de úgy érzi, hogy annak lennie kell. A gépek kiváló minőségűek és öntöttvasból készülnek, hogy nagy mágneses és elektromos vezetőképességet biztosítsanak.

Szeretjük a gyakorló bőrt is. Ezt azért szeretjük, mert nem akarunk több száz e -mailt kapni arról, hogy az ilyen és ilyen pasija tönkretette az arcát, mert megpróbált tetováltatni egy rozsomák oldalfeketejét a füle mellett.

A bőr gyakorlása elengedhetetlen, bár ha ez elfogy, próbálja ki a zöldség- vagy gyümölcshéjat is.

Amit nem szeretünk

A készlet árnyoldalai nem túl rosszak, őszintén szólva. A tinták vegánbarátak lehetnek, de nem túl művészetbarátok.

Azonban ahogy fejlődsz, és ahogy fogynak, csak kényeztesse magát néhány új szettel, és már indulhat is.

A tápegység sem a legjobb, de akkor tényleg mit vártunk ilyen alacsony áron? Nem lehet minden.

Alsó vonal

Valóban, ezt befektetésnek kell tekintenie, ha még csak most kezdi kísérletezni a festékkel, tűvel és művészettel.

Nem a legjobb szett a világon, de jó kiindulópont.

A tápegység nem tart sokáig, de vannak nagyszerűek. Tehát, ha már jobban ismeri a gépek hangulatát, és tud egyenes és (szándékos) egyenes vonalakat rajzolni, fektessen be a szükséges darabokba.

Most élvezze az örömöt, ha véletlenszerű darabokat tetovál a színlelt bőrről, és csiszolja ezeket a készségeket. Reméljük, hogy ez a DragonHawk Tattoo Gun felülvizsgálat hasznosnak bizonyul.

Használtad már ezt a készletet? Milyen volt? Szeretnénk hallani tapasztalatait a megjegyzések részben!