50 elegáns frizura egyenes hajra

Az egyenes haj méltatlan hírhedtsége, hogy egy kicsit „minden nap”, hogy úgy mondjam. A világ legegyszerűbb frizurája. Függetlenül attól, hogy magától jön-e, vagy minden reggel néhány percig használja a hajvasalót, az egyenes haj a legjobb megoldás, amelyet minden utcai kanyarban lát. De már nem! Összegyűjtöttünk 50 frizurát egyenes hajra, amelyek kiveszik a hétköznapokból és egyenesen a kifutóra! Pun szánt.

1. A Kendall Jenner

Ha már a kifutóknál tartunk, kezdjük az egyenes haj hatalmas szószólójával, Kendall Jennerrel. Itt van egy vörös szőnyeges eseményen, és viseli a nedves, szálkás hátat, ami 2017 -ben divat volt. Egyenes haj, elválás és füstös szem. Micsoda kezdet a listánkhoz!

kendall jenner nedves, szálkás hátsó haj frizurák egyenes hajhoz

Forrás

2. Az alacsony Chignon

Az egyenes haj is tökéletes, ha elegánsnak kell maradnia. Semmi sem mondja, hogy a luxus és az osztály olyan, mint egy oldalsó rész, alacsony jelzővel. Az összekapcsolásnak több módja is van, ezért javasoljuk, hogy nézzen utána néhány oktatóanyagnak az interneten.

alacsony chignon frizurák egyenes hajra

Forrás

3. A magas lófarok

A lófarok mindennapos frizura egyenes hajra. De csillogtathatja őket egy pár nagyméretű fülbevalóval, és úgy tűnhet, mintha a Fifth Avenue -n vásárolna. Az alábbiakban ennek alkalmi változatát is megtaláljuk.

magas lófarok frizurák egyenes hajra

Forrás

4. Az Undone Low Bun

Láttad az elegáns, alacsony színű csigont. Most itt az ideje rendetlen és hétköznapi testvérének, az elcseszett alacsony kontynak. Ezek az egyenes hajú frizurák tökéletesek a bohém lányok számára, akik szintén szeretik a 90 -es évek megjelenését és a fojtást.

Egyenes & amp; visszavont alacsony kontyú frizurák egyenes hajra

Forrás

5. Az alacsony lófarok

Jó ötlet párban menni, amikor egyenes hajú frizurákról beszélünk, így itt az alacsony lófarok. Ez a magas visszafogott és szerény változata. Viselheti az irodában vagy fontos megbeszéléseken.

alacsony lófarok frizurák egyenes hajra

Forrás

6. Fonott frizurák egyenes hajra

Egy csodálatos dolog az egyenes hajban az, hogy természetesen hajlamos a fonásra. Ez egy bonyolult példa arra, amely egy széthúzható háromszálú fonatot és három kisebb halfarkú fonatot tartalmaz.

halfark és zsinór frizurák egyenes hajra

Forrás

7. A Jennifer Aniston

Az egyenes hajhoz tartozó frizurák listája nem lehetett volna teljes az egyenes haj hollywoodi királynője, Jennifer Aniston nélkül. Annyira híres egyenes hajáról, hogy hajvágása is róla van elnevezve – Rachel és Jennifer Aniston.

jennifer aniston frizurák egyenes hajra

Forrás

8. A Gigi Hadid

Gigi Hadid szupermodell rendkívül ragaszkodik a hajához. Néhány csínytevést húzott rajongóira az Instagramon azzal kapcsolatban, hogy levágta, ami miatt parókát viselt, de valójában nem tette volna meg.

gigi hadid frizurák egyenes hajra

Forrás

9. A Selena Gomez

Selena Gomez a legkeresettebb személy az Instagramon, és meg kell mondanunk, hogy a kinézetének és stílusának lehet egy kis köze ehhez. Nem ritkán egyenesíti ki a haját, de ha igen, az eredmények látványosak.

selena gomez frizurák egyenes hajra

Forrás

10. Kék és lila frizurák egyenes hajra

Fantasztikus dolog úgy dönteni, hogy nem szokványos színt választ. Ez most tényleg trendben van. Még hűvösebb, ha más, nem hagyományos színben kapja meg a kiemeléseket. Az egyenes haj tökéletes erre, mert mindkét árnyalatot bemutatja.

kék és lila frizurák egyenes hajra

Forrás

11. Poros lila frizurák egyenes hajra

A lila színcsalád hatalmas, hidd el, és minden árnyalat gyönyörű. Úgy tűnik, eltévedhet a szőlő, lila, levendula, orchidea, marsala, bor, császári lila és még sok más árnyalataiban.

poros lila frizurák egyenes hajra

Forrás

12. Fodros és érett frizurák egyenes hajra

Ki mondja, hogy amikor nagymama vagy, hagyományos nagymamának kell kinézned? Ehelyett nagymamának tűnhet abból a korból, amelyben élünk, aki megtanít unokáinak egy -két dolgot a divatról és a stílusról.

pörgős érett frizurák egyenes hajra

Forrás

13. Mandarin frizurák egyenes hajra

Megtaláltuk a tökéletes szín- és hajkiegészítőt Halloweenhez. Ezt a színt mandarinnak hívják, és kevés naranccsal keverték, hogy fényesebb legyen. Természetesen, ha akarja, egész évben viselheti.

mandarin frizurák egyenes hajra

Forrás

14. Fekete és kék frizurák egyenes hajra

A városi megjelenés színének kiválasztása nem mindig egyszerű, de úgy gondoljuk, hogy ez a fekete -kék kombináció teszi a dolgát. Ha alaposan megnézzük, láthatjuk, hogy vannak világoskék fénypontok is, amelyek egy kis fényességet adnak a színnek.

fekete és kék frizurák egyenes hajra

Forrás

15. Pasztell rózsaszín

Pasztell rózsaszín és barna gyökerek. Micsoda kombináció! Tagadhatatlan, hogy nem könnyű lehúzni. Azonban megteheti. Párosítani kell a megfelelő sminkkel és kiegészítőkkel, ezért azonnal kezdje el tanulni a stílusát.

rózsaszín frizurák egyenes hajra rózsaszín frizurák egyenes hajra

Forrás

16. Indigo frizurák egyenes hajra

Ez a tintakék szín nemcsak mesés, de a frizura is fantasztikus. Az egyenes haj zöme a hátsó részen zuhant le, míg a felső szálakat rendetlen félkoronába fonják.

indigó frizurák egyenes hajra

Forrás

17. Peekaboo Highlights

Az egyenes haj tökéletes a peekabook számára, mert olyan elegáns és folyékony. Lehetővé teszi, hogy a peekabook minden alkalommal felfedjék magukat, amikor megmozdítja a fejét. Ha többet szeretne megtudni erről a remek ötletről, itt van egy teljes cikk a peekaboo kiemeléseiről.

peekaboo frizurák egyenes hajra

Forrás

18. Fehér ezüst félig felfelé

Mint valószínűleg már tudja, a szőke árnyalatai ebben a szezonban csak az extrém szőkék. Ide tartozik a platina, az ezüst, a sarkvidék, a fehér, a tej, a hajnal és minden, ami köztük van. Íme egy gyönyörű példa az egyenes hajra.

fehér ezüst frizurák egyenes hajra

Forrás

19. Ezüstkék frizurák egyenes hajra

Ez a tökéletes hajszín télre. Lehetővé teszi, hogy tökéletesen beleolvadjon a háttérbe, és igazi jégkirálynő legyen. Íme egy tipp – ügyeljen azonban arra, hogy egy kicsit több sminket használjon, mivel ezt a színt ki kell egyensúlyozni.

ezüstkék frizurák egyenes hajra

Forrás

20. A Zendaya

Lehet, hogy éveiben fiatal, de már volt olyan frizurája, amely egy életen át tart. Láthattuk, hogy Zendaya a pixie vágásoktól az afrokon át egészen az extra hosszú göndör szövésekig elmegy. Igen, fenegyerekek. Azonban még mindig ezt az egyenes hajú megjelenést szeretjük a legjobban.

zendaya frizurák egyenes hajra

Forrás

21. A szamuráj zsemle

Az egyenes haj tökéletes vászon számos korabeli frizurához, például a szamuráj kontyhoz. Csodálatos választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének egy kicsit megnyújtani az arcukat, faragni és kiemelni arccsontjukat.

szamuráj konty frizurák egyenes hajra

Forrás

22. A kettős lófarok

Tekintse vissza gyermekkorát, még ha csak Instagram -kép is. Minden lájkért megérné. Tedd fel a hajad két lófarokba, mint anyád szokta, amikor általános iskolába jártál. Ígérjük, hogy jól fogod érezni magad.

iskolás lófarok frizurák egyenes hajra

Forrás

23. Űrzsemlék

Az egyenes haj tökéletes az űrszemekhez is, mivel sokkal könnyebben kezelhető, mint a göndör haj. Ez a félig felfelé hajló frizura játékos és funky, tökéletes nyáron vagy a zenei fesztivál megjelenési könyvének részeként.

Űrtáska frizurák egyenes hajra

Forrás

24. 90 -es évek frizurái egyenes hajra

Ha nem vette észre, bár ez nem igazán lehetséges, a 90 -es évek visszatértek. És úgy tűnik, mintha itt maradnának. Legalábbis egy ideig. Most minden a 90 -es években van – a ruhák, a smink, a kiegészítők, a zene, a filmek és a tévéműsor, akkor miért nem a hajad??

90 -es évek frizurái egyenes hajra

Forrás

25. Diva frizurák egyenes hajra

Vegye ki a hajvasalót, dívát készítünk! Egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket erről a hajszínről, a matt sminkről, a gyémántvirág -csokorról és a fűző mellszoborról. Ó, azok a gyöngy fülbevalók? Felejtsd el. Ezt az egész megjelenést szeretnénk most lemásolni!

díva frizurák egyenes hajra

Forrás

26. A hosszú Bob

De az egyenes haj nem csak hosszú frizurákhoz való. Azt is kölcsönadhatja az elmúlt évek első számú hajvágásának, a bobnak. Itt egy karika vagy hosszú bob a szerecsendió szőke színében büszkén ül egy gyönyörű, nagyméretű etnikai nyaklánc tetején.

hosszú bob frizurák egyenes hajra

Forrás

27. Elegáns frizurák egyenes hajra

Ez a kávébarna árnyalat abszolút tökéletes. Egy nagyon finom mokkás krém ombre ér véget, amit még jobban szeretünk. Ha nem szeretné megvárni, amíg az egyenes haja derék hosszú lesz, ne aggódjon. Bővítményeket mindig kaphat.

elegáns frizurák egyenes hajra

Forrás

28. Bohém kiegészítők

Ha már a bővítményekről beszélünk, itt van egy másik típus, amelyet használhat. Ha szereted a bohém trendet, díszítheted a hajadat tolltartókkal. A kiválasztott szál gyökerénél kezdődnek, és lecsöppennek a hajad mentén.

klip tollhosszabbító frizurákban egyenes hajra

Forrás

29. Félfonatos frizurák egyenes hajra

Néha mindkettőt be akarja fonni a hajába, mert a zsinórok most annyira divatosak, és azért pompázni, mert olyan gyönyörű. Szóval, mivel foglalkozol? A válasz félfonat. Francia fonat a tarkóig, majd állítsa le és hagyja, hogy természetes módon folyjon.

félfonat frizurák egyenes hajra

Forrás

30. A vörös Jumbo fonat

Mint valószínűleg már tudja, mi a MyNewHairstyles -on szeretjük ösztönözni a természetes frizurákat. Más szóval, ha megvan, akkor pompázzon. Ezt a gyönyörű vörös hajszínt egy fantasztikus jumbo fonat mutatja be.

piros jumbo fonat frizurák egyenes hajra

Forrás

31. A Rosie Huntington Whitely

A modell Rosie Huntington Whitely megtalálta a tökéletes esküvői frizurát. Rendkívül egyszerű és könnyű viselet, de ugyanakkor ragyog a szüreti Hollywood időtlen eleganciájával, amelyet mindannyian szeretünk. Ráadásul otthon is megteheti.

Rosie Huntington-Whiteley frizurák egyenes hajra

Forrás

32. A tompa vágás

Egy másik modell és a Victoria’s Secret angyala, Doutzen Kroes itt van, hogy bemutassa a szuper hosszú és tompa hajvágás gyönyörű példáját. Vörösesbarna színű középső résszel viseli, amely valóban illik kék szeméhez.

tompa csaj frizurák egyenes hajra

Forrás

33. A szaggatott Bob

Egy másik típusú bob, amiből a hölgyek látszólag nem tudnak betelni, az a vállig érő, szaggatott végű. De kérlek, ne próbáld ezt otthon. A stylistnak borotvát kell használnia, hogy megadja neked, ezért a legjobb, ha a profikra bízza.

tompa bob frizurák egyenes hajra

Forrás

34. Fémes kékeszöld frizurák

A matt kimaradt, a fém pedig benne van. Ez tény. Mindannyian szép romantikával rendelkeztünk minden mattal, de itt az ideje a búcsúzásnak. Itt az ideje, hogy szélesre tálasszuk karjainkat, és ölelhessük a fémes sminket és hajszíneket, például ezt a gyönyörű kékeszöldet.

metál kékeszöld frizurák egyenes hajra

Forrás

35. Rendetlen frizurák egyenes hajra

Ennek a megjelenésnek a gyökerei a grunge look könyvben gyökereznek. Pozitívan mesés, és nem tudunk betelni vele. Ha akarja, keresse meg néhány oktatóanyagot, hogyan kell csinálni az interneten. Figyelmeztetni kell azonban arra, hogy sok bátorság kell hozzá.

rendetlen frizurák egyenes hajra

Forrás

36. Az alkalmi lófarok

Mivel láttuk a couture lófarokot és az alacsony verziót is, itt az ideje, hogy a hétköznapit is szemügyre vegyük. Tudod ezt fejből, hiszen ez minden lány kenyere, és ötéves kora óta a hajviselet és a karbantartás.

alkalmi lófarok frizurák egyenes hajra

Forrás

37. Sötétszürke egyenes haj

A sötétszürke a tökéletes átmeneti szín az ősztől a télig. Úgy néz ki, mint egy sötétedő ezüst vízesés, amely futás közben megfagyott a hátadon. A modernebb megközelítés érdekében kipróbálhatja ezt a felfelé félig rendetlen stílust.

sötétszürke frizurák egyenes hajra

Forrás

38. Fülledt frizurák egyenes hajra

Ha fülledt pillantást keresel egy éjszakára a pároddal, akkor semmi sem mondja ezt egészen úgy, mint az egyenes haj. Próbáld ki ezt a fényes hollóbarna barna arany fülbevalót és természetesen füstös sötétet, mint az éjszakai szem smink. Adjon hozzá egy kis púderes, világos szilva matt rúzst.

fülledt frizurák egyenes hajra

Forrás

39. Hippi frizurák egyenes hajra

A hippi stílus hihetetlenül hosszú zárakról szólt, amelyek hanyagul folytak a szélben. A nők először szabadon engedték nőiségüket és minden erejüket, és felhagytak az ötvenes -hatvanas évek fűző fürtjeivel..

hippi frizurák egyenes hajra

Forrás

40. Citromsárga hosszú haj

A képregény vagy a neon sárga rendkívül divatos volt az elmúlt néhány szezonban. Ez egy különleges szőke fajta, amely a szín széleit a korábban feltérképezetlen határokig tolja. Merész, merész, szórakoztató, és ó, nagyon szép!

citromsárga frizurák egyenes hajra

Forrás

41. Lime frizurák hosszú hajra

A citrom hajnak van egy nővére, akit lime zöld hajnak hívnak, és így néz ki. Ez egy gyönyörű ombre, amely sötét gyökerekkel kezdődik, lime zöldre ömlik és kiviben végződik. Melyik tetszik a legjobban? Vagy inkább mindkettőt?

lime frizurák egyenes hajra

Forrás

42. Menta frizurák egyenes hajra

Ne aggódjon, ha nem tud választani a fentiek közül, mert mindig van mentazöld. Frissítő és rugalmas, tökéletes a forró nyári napokra. Íme egy tipp – ha kicsit több zöldet ad hozzá, könnyen tengeri habbá alakíthatja.

menta frizurák egyenes hajra

Forrás

43. Mangó színpaletta

A gyümölcsös inspirációnak nincs vége, mert találkoznia kell a mangóval. Ez a citrom sárga és a forró őszibarack rózsaszín közötti ombre kombináció, ami azt eredményezi, hogy ezt mangó kombinációnak nevezik. Trópusi és édes!

mangó frizurák egyenes hajra

Forrás

44. A Rihanna

Nem túl gyakran találkozhatunk egyenes hajú Rihannával. De amikor nekiáll, stílusosan teszi. Itt van egyenes hajjal és hajhosszabbítással, mindegyiket tüzes vörös színűre festve. Nyilvánvalóan mindent párosított hozzáillő vörös ajakkal és aranyszínű ékszerekkel.

rihanna vörös frizurák egyenes hajra

Forrás

45. Gyömbér frizurák egyenes hajra

De ennél több módja is van a vörös haj viselésének. Ez a gyömbér természetes árnyalata, amelyet ápolnia kell, ha van. Ha fokozni szeretné, vagy életet fújni, javasoljuk néhány réz vagy citromsárga fénypontot. Úgy fog kinézni, mintha az egész szín belülről világítana.

gyömbér frizurák egyenes hajra

Forrás

46. ​​A mély oldalrész

Ha rohan, és nem tudja, hogyan kell formázni az egyenes haját, javasoljuk a mély oldalrészt. Ez pontosan olyan, mint a haj hagyományos elválasztása, csak sokkal közelebb kell helyezni a fülhöz, mint általában.

mély oldalrész frizurák egyenes hajra

Forrás

47. Ünnepi frizurák egyenes hajra

Jöjjön el a nyaralás ideje, az egyenes haját bármivel díszítheti. Ez az egyik kedvenc stílusunk. Ez egy rendetlen félfonat, sok téli színű csillaggal a fonat körül. Úgy tűnik, idén te vagy a karácsonyfa!

ünnepi frizurák egyenes hajra

Forrás

48. Arany hajcsapok

Különleges alkalmakkor hajcsavarokkal díszítheti elegáns haját. Ezek például a görög levél arany csapjai, amelyek babérként ülhetnek a koronafonat tetején. Ez egy csodálatos megjelenés esküvőre, kerti partira vagy a bálba.

Grecian Leaf Hair Tins Arany frizurák egyenes hajra

Forrás

49. Bobby csapok egyenes hajhoz

A Bobby tűknek nem kell ugyanazoknak a régi unalmas feketéknek lenniük, mint mindig. Üdvözöljük a modern korban, amikor a bobby csapok így néznek ki. Például ez a félholdas üreges bobby tű ezüstből.

félhold bobby pin frizurák egyenes hajra

Forrás

50. Gyöngy és egyenes haj

Saját esküvőjéhez gyöngyökkel díszített bobby tűt is használhat. A gyöngy mindig klasszikus választás volt a menyasszonyok számára, mivel olyan elegánsak, ártatlanok és gyönyörűek.

gyöngyök bobby csapok frizurák egyenes hajra

Forrás

Kétségtelen, hogy elértük azt, amit az elején terveztünk. Annak bizonyítására, hogy az egyenes hajú frizuráknak nem kell alkalminak vagy csak „mindennaposnak” lenniük. Szórakoztatóak, inspirálóak, elegánsak, nem hagyományosak, kortársak és rendkívül személyesek is lehetnek. Minden attól függ, hogy milyen színeket választasz, valamint a hajvágástól és a mindennap használt kiegészítőktől. Ossza meg velünk a megjegyzés rovatban, hogy melyik volt a kedvence!