50 kreatív fénypont és ötlet az Ön számára

Sokan gyakran tévesztik a kiemeléseket és az alacsony fénypontokat, mert ugyanazok.

Valójában, bár mindkettőnek ugyanaz a célja, hogy a hajszíned a lehető legtermészetesebb legyen, a különbség az, hogy a fej különböző részein helyezkednek el.

Ezért állítottuk össze ezt a darabot, amelyben részletezzük a kiemelések és a gyenge fények közötti különbségeket.

Színkategóriákra osztottuk őket öt árnyalat szerint – barna, szőke, piros, lila és kék.

Minden kategória öt példát tartalmaz a kiemelésekre és öt a gyenge fényekre. Élvezd!

I. Barna haj

1. Fénypontok és alacsony fénypontok barna hajra

szőke a barna kiemeléseken és az alacsony fényviszonyokonForrás

Kezdjük a kiemelések legalapvetőbb verziójával. Természetesen a barna haj szőke fényeiről beszélünk. Általában a barna világosítására és édesítésére szolgálnak, így kissé lágyabbnak tűnnek.

2. Karamell fénypontok barna hajra

karamell a barna és alacsony fényszórókonForrás

A karamell egy lépéssel közelebb áll a haj természetes színéhez, mint a szőke, ezért sok hölgy ezt preferálja. Azért is előnyös választás, mert a karamell és a barna közötti kontraszt nem olyan éles, mint a szőke és a barna között.

3. Platina kiemelések a barna hajra

platina a barna fényviszonyokon és az alacsony fényszórókonForrás

Ha a csúcs- és mélyfényekről beszélünk, lehetetlen nem beszélni a platináról, mert ez a szezon sztárja. Ha azonban azt szeretné, hogy a haja a lehető legtermészetesebb legyen, akkor hozzá kell adnia néhány középső kiemelést is, például karamellt.

4. A szerecsendió kiemeli a barna hajat

szerecsendió a barna kiemeléseken és az alacsony fényszórókonForrás

A barna árnyalattól függően ezek szinte láthatatlanok lehetnek a hajban. A láthatatlan azonban nem jelenti azt, hogy továbbra sem teszik a dolgukat, hogy megvilágítsák a hajszínedet, és sokkal gazdagabbá tegyék.

5. Fénypontok és rossz fények rendetlen kontyban

rendetlen zsemle barna fénypontok és alacsony fényekForrás

Ami a frizurákat illeti, ha szeretné kiemelni a csúcsfényeit és a gyenge fényeit is, akkor nem tud rosszul járni egy kavargó rendetlen konty. Ez egy fantasztikus megoldás, amely azt is megmutatja, hogy mit rejt alatta.

6. Szürke mélyfény barna hajra

szürke a gomba barna kiemeléseken és alacsony fényszórókonForrás

Most belépünk az alacsony fények birodalmába. Ezek szürke mélyfények a gomba barna haján, az őszre tökéletes hajszín. Ebben az esetben a fényszórók arra szolgálnak, hogy megfelelő figyelmet vonzzanak arra, hogy milyen gyönyörű ez a gombabarna.

7. Szőke halvány fények barna hajra

szőke barna alacsony fénypontok és alacsony fényviszonyok közöttForrás

Annak megértése, hogy a szőke annyira népszerű szín, fontos, hogy mind a kiemelt, mind az alacsony fénypontokat lássuk a barnán. Így néz ki az utóbbi. Kicsit olyan, mint a barna hajadon aranyló szalagok.

8. Caramel Lowlights sötétbarna hajra

karamell sötétbarna alacsony fénypontok és alacsony fényviszonyok közöttForrás

Ha sötétbarna haja van, mindig érdemes elgondolkodni néhány olyan fényszórón, amelyek kissé megédesítik az üzletet. Ellenkező esetben a sötétbarna kissé megöregedhet, vagy sápadtabbnak tűnhet, mint a való életben.

9. Piros fénypontok a mahagóni barna hajra

piros a mahagóni barna alacsony fénypontok és alacsony fényviszonyok közöttForrás

A mahagóni néhány évaddal ezelőtt kijelentéses szín volt, így természetesen mindenki viselte. Azóta a tendencia kissé lecsökkent, és a világ a földesebb barna árnyalatok felé haladt, de még mindig kipróbálhatja, ha szerelmes belé.

10. Platina Lowlights barna hajra

platina a barna gyenge és alacsony fényviszonyok közöttForrás

Ami a platina kiemeléseket és a mélyfényeket illeti, ha nagyjából lefedjük az elsővel, akkor nem kaphatunk platina mélyfényt csak a barna árnyalatain. Beszéljen stylistjával, és nézze meg, melyik kombináció működik a legjobban.

II. Szőke haj

11. Fénypontok és alacsony fénypontok szőke hajhoz

homokos szőke magas fénypontok és alacsony fényekForrás

Ez a világ legkedveltebb hajszíne, így természetes volt, hogy a fénypontok és a gyenge fények tekintetében is letakarjuk. A szőke az örök nőies szín, és a tökéletes árnyalat megtalálása a bőr tónusának megfelelően nagyon jól állhat a csúcsfényekben és a gyenge fényekben.

12. Vajas szőke fénypontok a szőke hajra

vajas szőke magas és alacsony fénypontokForrás

Azt gondolhatja, hogy nehéz szőke fényeket húzni a szőke hajra, de ez a zseniális. Az egész abban rejlik, hogy árnyalja az árnyékot, amelyet úgy választott, hogy extra testet és fényt adjon neki.

13. Manhattan Blonde Highlights

manhattani szőke csúcsfények és alacsony fénypontokForrás

Az alap itt egy szabályos homokos szőke, némi bézs színnel keverve. A fénypontok azonban a Manhattan blonde nevű árnyalatok, amelyek a divat a hírességek és az Instagram divatosok körében egyaránt.

14. Jéghegy fénypontjai a mézes szőke hajra

jéghegy mézes szőke csúcsfényeken és alacsony fényviszonyokonForrás

A mézes szőke haj elég édes, ahogy van. Ezért szükség lehet egy hidegebb színre, hogy egy kicsit kiegyenlítse. Itt jönnek be a jéghegy csúcspontjai, amelyek elviszik az édesség egy részét és hozzáadnak egy kis osztályt.

15. Platina kiemelések az ősz szőke hajról

platina a ragyogó szőke magas és alacsony fénypontokbanForrás

Sokan nem gondolják, hogy ez ugyanabba az osztályba tartozik, mint a többi szőke, de az ősz haj valójában a szőke családhoz tartozik. Ez a példa platinafényeket és mélyfényeket tartalmaz, amelyek fémes fényt kölcsönöznek neki.

16. Polar Blonde Lowlights a szőke hajra

sarki szőke alacsony fénypontok és gyenge fényekForrás

Ez a szezon arról szól, hogy a szőkeséget a végletekig kell vinni. Búcsúzzon el a jó lány szőke árnyalatától, és köszönjön a sarkvidéki vagy sarki szőkeségnek. Amint láthatja, ebben van kiemelés és gyenge fény is, a hangsúly a gyenge fényeken van.

17. Noisette Lowlights on Blonde Hair

noisette szőke alacsony fénypontok és gyenge fényekForrás

A Noisette határozottan az egyik legszebb szőke árnyalat. Ez a francia szó a „mogyoróra”, és egy zamatos árnyalatot ír le valahol a krémes szőke és a mézbarna között. Azta!

18. Eper Lowlights a szőke hajra

eper szőke alacsony fénypontok és alacsony fénypontokForrás

Ha az eper szőke mellett dönt, akkor a legjobb, ha mind a kiemeléseket, mind az alacsony fényeket megkapja. Ami az utóbbiakat illeti, próbáljon ki néhány homokos szőkét, amelyek el tudják venni a gyömbért vagy a narancsot az eper szőke színétől.

19. A szerecsendió alacsony fényei a szőke hajra

szerecsendió szőke alacsony fénypontok és alacsony fénypontokForrás

Ha helyesen csináljuk, a szerecsendió fényszórói szinte láthatatlanok a szőke hajból. Az egyetlen dolog, amit felismerhet, az a haj bizonyos fényessége, különösen ha mozgásban van.

20. Paparazzi Blonde Lowlights on Szőke haj

paparazzi szőke alacsony fénypontok és alacsony fénypontokForrás

Itt van egy másik modern árnyalat, amelyet kipróbálhat a kiemelésekhez és a gyenge fényekhez. A paparazzi szőke pontosan így képzeli el. Pun szánta. Csillogó, elbűvölő, fehér és csillogó a szelfik káprázatos fényében.

III. Vörös haj

21. Fénypontok és alacsony fénypontok vörös hajra

méz piros csúcsfényeken és alacsony fényviszonyokonForrás

Térjünk át a vörös hajra, és nézzük meg, hogy pontosan hogyan kell itt kiemelni és gyengíteni a fényeket. Ami a vörös haj árnyalatait illeti, mind a csúcsfények, mind az alacsony fények mindig jobban láthatóak lesznek, mint a barna és a szőke esetében, mert a kontraszt nagyobb.

22. Rózsa és réz kiemelések a vörös hajra

Vörös hajszín, szőke, réz és rózsaarany, kiemelve és gyengénForrás

A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha az otthoni bázis közelében maradna néhány színnel, amelyek az eredetiből fakadnak. Ebben az esetben egy nagyon klasszikus vörös árnyalatú, réz és rózsaarany kiemeléssel.

23. Fekete fénypontok a vörös hajra

fekete a piros kiemelt és alacsony fényviszonyok közöttForrás

Ha azonban nagyon merésznek érzi magát, akkor az ellenkező irányba léphet, és választhat egy színt, amely a spektrum ellentétes végén található. És mi ellenzi a vöröset? Talán fekete? Így néz ki.

24. Fémes fénypontok a vörös hajra

fémes a piros kiemelt és alacsony fényviszonyokonForrás

Mint valószínűleg már tudja, a fémes trend itt a matt helyett. Ezért mindenről fémesről beszélünk – szemhéjfestékről, pirosítóról és kiemelőről, rúzsról és hajszínről.

25. Narancssárga fénypontok a vörös hajra

narancssárga a piros kiemelt és alacsony fényviszonyok közöttForrás

Egy másik szín, amely a vörösből fakad, és amelyet határozottan használhat kiemelésként és alacsony fényként is, a narancssárga. Vagy gyömbért, ha úgy tetszik. Azt tanácsoljuk azonban, hogy hagyja a stylistját csinálni, ahelyett, hogy otthon kipróbálná, hogy elkerülje a boldogtalan baleseteket.

26. Ginger Lowlights a vörös hajra

gyömbér a piros alacsony és kiemelt területekenForrás

Mivel a gyömbér hajat említettük, nézzük meg, hogyan néznek ki a gyömbér alacsony fényei a vörös hajra. Rendkívül finomak, de azért vannak, hogy felgyújtsák azt a tüzet, amelyet most égettek. Használja őket a hajszín és az arcszín kiegyensúlyozásának eszközeként.

27. Szőke halvány fények a vörös hajra

szőke a piros alacsony fénypontokon és az alacsony fényviszonyokonForrás

Azt hihetnénk, hogy a szőke hozzáadása a vöröshez nehéz dolog. Ha azonban professzionális stylist kezében van, akkor sztárnak tűnhet. A szőke fényszórók javítják a sötét cseresznyevörös szín minőségét.

28. Vanília Lowlights a vörös hajra

vanília a piros alacsony és kiemelt fényekenForrás

Ez a krémes szín tökéletes kiegészítője a vörös hajnak a fénypontok és az alacsony fényviszonyok között. Határozottan őszi szín, mivel illik az őszi árnyalatokhoz. Valójában kicsit hasonlít a sütőtök fűszeréhez, és valamihez, amit Halloweenkor viselne.

29. Bézs fényszórók vörös hajra

bézs a piros alacsony kiemeléseken és alacsony fényviszonyokonForrás

Az elsődleges színtől függően ki kell választania a fényszórókat. Ez tény. Ha nem tudja egyedül kitalálni, próbáljon meg találni néhány tanácsot vagy oktatóanyagot az interneten, amelyek segíthetnek, vagy egyenesen a stylisthoz fordulhatnak.

30. Arany Lowlights a vörös haj

arany a piros alacsony fénypontok és alacsony fényviszonyok közöttForrás

Ez a kombináció csak a luxus megtestesítője lehet a kiemelések és a gyenge fények tekintetében. Az arany szálakat az arcod köré összpontosíthatod, hogy megvilágítsák a szemed színét és a bőr tónusát.

IV. Lila haj

31. Fénypontok és fénypontok a lila hajhoz

platina a lila magas és alacsony fénypontokbanForrás

Most néhány nem hagyományos színnel fogunk foglalkozni, nevezetesen a lila és a kék színnel, valamint azzal, hogy a kiemelések és az alacsony fények hogyan vonatkoznak rájuk. Ennek oka az, hogy a nem hagyományos színek jelenleg nagyon népszerűek, és tudnia kell, hogyan kell viselni őket.

32. Lila fénypontok a szürke hajra

lila a szürke magas csúcsfényeken és alacsony fényviszonyokonForrás

Kétféle módon készíthet kooky színeket kiemeléssel és gyenge megvilágítással. Az első lehetőség az, hogy teljesen festjük a hajat, majd kipróbálunk olyan egyszerű kiemeléseket, mint a szőke, barna, vörös vagy szürke. Vagy csináld fordítva, és menj a lila kiemelésekhez, például az alapszínről.

33. Lila fénypontok a rózsaszín hajon

lila a csillogó csúcsfényeken és alacsony fényviszonyokonForrás

Mindig szeretünk olyan nagyszerű frizurákat látni, ahol a spektrum két ellentétes színe tökéletesen összekeveredett. Ez egy nagyszerű példa erre. Az alapszín itt sima rózsaarany, míg a fénypontok lila színűek.

34. Írisz kiemelések a barna hajra

írisz barna magasan és gyengénForrás

Íme egy klasszikusabb megközelítés a kiemelések és a csúcsfények játékhoz. Ez írisz, a lila családhoz tartozó árnyalat természetes barna színű. Ez az a fajta frizura, amelyet általában zenei fesztiválokon lát.

35. Lila fénypontok a rézhajon

lila a réz magas csúcsfényeken és alacsony fényszórókonForrás

A réz és a sárgaréz a vadonatúj színtrendek, amelyek végigsöpörnek a nemzeten, miközben beszélünk. Sőt sikerült elvenniük a koronát a rózsaaranytól, amely sok szezonon keresztül az első helyen állt. Próbáld ki őket egy kis lilával.

36. Lavender Lowlights a lila hajra

levendula alacsony fénypontok és gyenge fényekForrás

Ha levendula fényszórókat választ a már lila haján, az eredmény az lesz, hogy gyönyörű pasztellszínt kap, anélkül, hogy túl sokat próbálna. Annak érdekében, hogy a dolgok kiegyensúlyozottak legyenek, adjon hozzá néhány platina mélyfényt is.

37. Winterberry Lowlights a lila hajra

winterberry alacsony fénypontok és gyenge fényekForrás

A lila színcsalád meglehetősen kiterjedt, és rengeteg árnyalat közül választhat. Ez például a télbogyó, és használhatja a gyenge fények igényeihez, ha lila haja sötétebb árnyalatú.

38. Ibolya halvány fények a lila hajra

ibolya a lila gyenge kiemelésen és az alacsony fényviszonyokonForrás

Ez a kombináció a bátraknak való. Ennek oka az, hogy két nagyon erős lila árnyalatból áll. Az ibolya a kiemelt és gyenge fények igényeit szolgálja, a lila lesz a frizura alapszíne.

39. Szürke fényjelzések a fekete lila hajra

fekete lila szürke alacsony fénypontok és gyenge fényekForrás

Ha szerényebb megjelenést szeretne, vagy ha az irodai öltözködési kód azt mondja, hogy a lila nem igazán vonatkozik a munkahelyére, akkor mindig a fekete lila színt választhatja. Barna, csak egy csipetnyi ibolya van benne. Adjon hozzá néhány szürke jelzőfényt a jó méréshez.

40. Periwinkle Lowlights a fekete hajra

gyenge fénypontok és gyenge fényekForrás

A Periwinkle egy nagyon lágy lila árnyalat, amely rendkívül nőies és finom megjelenést kölcsönöz. Viselje magas lófarokba, arany kiegészítővel, hogy klasszikus hangulatot kölcsönözhessen ennek az egyedi hajszínnek.

V. Kék haj

41. Kék fénypontok és alacsony fénypontok

peekaboo blue magas és alacsony fénypontokForrás

Csakúgy, mint a lila, a kék egy erős, nem hagyományos szín, amely az elmúlt évben mindenhol felkeltette a divatrajongók figyelmét. Különböző módokon viselheti a kiemeléseket és az alacsony fényszórókat, amint látni fogja.

42. Kobalt kiemelések a kék hajra

kobalt magas és alacsony fénypontokForrás

Kék és több kék? Igen, kérem! Sok drogériás szépségmárka észrevette a kooky színek növekvő tendenciáját, és speciális formulákat állított ki, amelyek lehetővé teszik otthoni festését és a kívánt árnyalat elérését a stylisthoz.

43. Pasztellkék fénypontok a szőke hajra

pasztellkék a platinaszőke csúcsfényeken és alacsony fényviszonyokonForrás

Ennek a frizurának erős 2000 -es évekbeli hangulata van, amit szeretünk, mert a világnak most viszonya van mindennel, ami retro, és a 80 -as, 90 -es és 2000 -es évekből származik. Ezért ezt ne hagyja ki.

44. Fénypontok és mélypontok a Pixie Cut -on

pixie blue csúcsfények és alacsony fénypontokForrás

A Pixie vágások továbbra is erősek a frizurák tekintetében, és a lehető leghamarabb meg kell szereznie egyet. Tökéletes frizura tavasszal és nyáron. A kék peekaboos nagyon frissnek és tisztának tűnik.

45. Fémes kék fénypontok

metálkék magas fénypontok és gyenge fényekForrás

Már beszéltünk a fémes trendről, így a metálkék kiemelések így néznek ki, arra az esetre, ha azt terveznétek, hogy beszereznétek néhányat. Sötétbarna vagy barna hajra kiválóan működnek.

46. ​​Iceberg Lowlights on Pastel Blue Hair

jéghegy pasztellkék alacsony fénypontok és alacsony fényviszonyok közöttForrás

Hogyan lehet a pasztellkék hajat még jobbá tenni, mint amilyen? Természetesen néhány jéghegyi fényszóró hozzáadásával. Az eredmény ez a modern grunge megjelenés, amely valódi szépségkirálynővé változtathat, ha helyesen formálja.

47. Kobaltkék fényjelzők sötét hajra

kobaltkék alacsony fénypontok és mélyfényekForrás

Mind a kobaltkék, mind a mélyfényeket kiemeltük, mert a színek nagyon szépek. Bármilyen árnyalatú hajat szépíthet és erősíthet. Ezenkívül ez egy kis előnyt ad, amiről nem is tudtad, hogy szükséged van az életedre.

48. Ezüst fényjelzők a kék hajra

ezüst kék halvány fénypontok és alacsony fényviszonyokForrás

Lehet, hogy ez az egyik legszebb alacsony fényű munka, amit valaha láttunk. Az ezüst és a kék kombinációja kiemelkedően tökéletes, az előbbi fénye kiemeli az utóbbi gazdagságát és mélységét.

49. Aqua Blue Lowlights a természetes hajra

aqua blue alacsony fénypontok és gyenge fényekForrás

Ha szereted a természetes hajadat, és ellenállsz a teljes festésnek, de mégis szeretnéd egy kicsit jazzíteni, akkor mit szólnál néhány aqua blue lowlighthoz. Csak akkor jelennek meg, ha kontyba vagy lófarokba rakja a haját.

50. Kék fénypontok a lila hajra

kék a lila gyenge kiemeléseken és alacsony fényviszonyokonForrás

A kiemelések és az alacsony fénypontok kombinációja fantasztikus. Rengeteg kék, lila és levendula olvad össze egymással, és egy különleges szivárványt hoz létre egy hangban.

Készen áll a megjelenés megváltoztatására?

A csúcsfényeket és az alacsony fényeket általában könnyű összekeverni.

A dolgok még zavarosabbá válnak, ha megtudja, hogy vannak fények, babylights és peekaboo fénypontok is.

Látva azonban, hogy ebben a cikkben öt különböző színt használtunk példaként, és kategóriákra bontottuk őket, reméljük, hogy rávilágítottunk a kiemelések és az alacsony fényviszonyok közötti különbségekre.

Ossza meg velünk véleményét az alábbi megjegyzések részben!