Flow frisyrer för män

Flödesfrisyren, även känd som broflödet, vingarna eller hockeyfrisyren, är en populär herrstil bland surfare, skateboardåkare, hockeyspelare, basebollspelare, hipsters och till och med preppy killar. Medan frisyrer med långa flöden ser utan omsorg ut och ofta bärs av män med avslappnade personligheter, är flödet och kamhåret i sig faktiskt ganska underhållande eftersom det kräver att killar växer ut håret till en medellång eller lång hårlängd. Men om du letar efter exempel på coolt hockeyflöde, utforska de bästa herrflödeshåren nedan och bli inspirerad att växa ditt hår längre.

Här är de bästa flödesfrisyrerna för män av alla hårtyper, inklusive rakt, tjockt, tunt, lockigt och vågigt hår. Från korta frisyrer till långt texturerat flöde, det här är de coolaste mäns hårflödesstilar att få i år!

Flow frisyr

Hur man odlar ett flöde

Det bästa herrflödeshåret handlar om att använda bra hårprodukter för långt hår. För att växa ett flöde behöver du tålamod för att låta håret växa ut. För ett medellångt utseende behöver du minst 5 till 6 tum hår. För män som vill ha ett långt broflöde, vänta tills ditt hår når axellängd. Under tiden kan du styla hur många trendiga frisyrer som helst, från quiffen till kammen över, manbulle och toppknut. Killar kan maximera hårväxten genom att använda bra schampon och balsam för att bibehålla en hälsosam hårbotten.

Mäns flödeshår

Hur man får flödesfrisyren

Med tålamod, beslutsamhet och de bästa produkterna för din hårtyp kan alla män få flödesfrisyren. Här är vad du behöver göra för att få flytande hår.

  • Först måste du självklart växa håret till önskad längd. Du kan börja styla ett hett broflöde med ett medellångt hår som når dina öron.
  • Efter en varm dusch, torka håret med handduk och låt det vara lite fuktigt.
  • Använd en borste av borst av hög kvalitet för att kamma håret från framsidan till baksidan och sidorna.
  • Applicera en lätta stylinglera eller grädde för att skapa vingarna. Använd fingrarna för att bearbeta hårprodukten från rot till spets, betona det längre håret på sidorna och mot baksidan av ditt huvud.
  • Fortsätt att köra händer och fingrar genom håret hela dagen. Med hjälp av stylingprodukterna tränar detta ditt hår.

Efter att du har stylat flödet måste du besöka en frisör eller frisör varannan månad för att trimma spetsarna och klippa av delade ändar. En genväg kan hålla ditt hår växande friskt, starkt och glänsande för en vacker, naturlig finish. Följ dessa steg för att få flödet och killar kommer så småningom att få det perfekta flödet och kamfrisyren!

Flow frisyr - långt vågigt hår kom tillbaka

Bästa mäns hårflöde

Oavsett om du har rakt tjockt, vågigt eller lockigt hår, här är de bästa frisyrerna för herrflöden. Det finns till och med snygga exempel på korta frisyrer du kan få om du föredrar kort hår framför längre stilar.

Hockey Flow frisyrer

Mäns flödeshårklipp

Coolt Bro Flow Hair

Långt flödande hår för män

Kort flödeshårklippning

Bästa raka hårflödet

Coola herrfrisyrer med flöde

Trendigt lockigt hår

Flow frisyrer - Korta sidor med lång texturerad kam över

Flow Haircut - Medium längd

Hockey Player Flow Haircut

Långt flöde frisyr för män

Korta frisyrer för män

Mäns flödande hår

Surfer Haircut - herrflöde

Bästa flödesfrisyrer för idrottare

Wings Haircut - Frisyr för hockeyspelare

Bästa herrflödesfrisyrer